Tanımadığım Bir Kız Bana Aşık Oldu?

Geçenlerde dersanede otururken teneffüste özel numaradan çağrı aldım. Telefondaki kız kendisinin benden hoşlandığını ve iki aydır numaramın onda olduğunu, whatsapp'tan yazmaya cesaret edemediğini söyledi. Numarayı ise ortak arkadaşımız olan başka bir kızdan almış. Benden gerçekten çok hoşlandığını söyledi. Akıcı şekilde konuşmasından ve hiç teklememesinden bu konuşmaya uzun süredir hazırlandığı belliydi. Whatsapp'tan nasıl bir cevap vereceğimi kestiremediği için yazmadığını söyledi. Ben de ters bir cevap vermem yazabilirsin dedim. Sevgilimin olup olmadığını sordu, Boşuna sana yazmıyım dedi. Ben de yok dedim. Ortak arkadaşımız benim okuduğum liseyi söyleyince inanmamış bana teyit ettirdi (İyi bir liseye gidiyorum. İfşa olmamak için ismi bende kalsın) Dersanede olduğum için insanların arasında pek rahat konuşamadım ve "Evet, tamam" gibi kısa cevaplar veriyordum. "Ee kim olduğumu sormayacak mısın?" diye sordu "Kimsin? " dedim. "Ya ne kadar odunsun ya :)" diye güldü. 5 tane ders görmüşüm beyin turşu gibi hiç beklemediğim bir çağrı alıyorum tabi ben napayım. Konuşmanın en sonunda bana whatsapp'tan yazması durumunda bir sorun olmayacağını belirttim ve birbirimize iyi günler diledik. Bu konuşmanın üstünden birkaç gün geçti ama bana hala bir şey yazan yok. Çok dar sosyal çevresi olan bir insan olaraktan beni eski dersaneden tanıdığından adım gibi eminim. Acaba dış görünüşüme bakıp aşık olan bir şahıs bu konuşmadan sonra beni itici bulmuş ve o yüzden yazmıyor olabilir mi? Yoksa hala yeteri kadar özgüveni yok mu?
Tanımadığım Bir Kız Bana Aşık Oldu?