Merhabalar arkadaşlar bugun başıma çok ilginç bir olay geldi. bugun otobusle bir işimi haletmeye gidiodum neyse otobüste inanılmaz güzel bakışları olan böle hiç görülmemiş güzel bir sıfata sahip nazik bir kız gördüm ve aşık oldum onu rahatsız etmicek ve onun farketmiyeceği bir şekilde kesiyordum onu neyse bu indi ve gitti aklıma takıldı ve sürekli onu düşünüyodum sonra işim bitince yolda ilerlerken gine gördüm ve çok şaşırdım gine birşey sölemeye cesaret edemedim ve bir avm ye girip teklonoji mağzalarında tellere bakıp oyalanıodum ki o kız arkadaşlarıyla gine tam önümde belirdi ve bu sefer gerçekten çok şaşırmış bir şekilde orayı terkettim ama istemisiz şaşkınlığımla terkeddim ve şu an evdeyim halen onu düşünüyom ki birdaha böle karşılaşırsam nasıl açılırım ve nasıl onu kendime çekerim die sizden yardım isitorum ve kızın ne adını nerde oturduğunu bile bilmiom sadece az uz takıldığı yerleri örendim :( lütfen yardım edin şimdiden teşekürler...
Güncellemeler
+1 yıl
görmem biraz zor ama 1 ihtimal 3 kere ğstğste olduğu için belki bir daha olabilir diye düşünüyorum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer