Güncellemeler
+1 yıl
Bimdeki kıza sırılsıklam aşığım ❣️
Güncellemeler
+1 yıl
Bimdeki kız sana aşığım anla beni seni iliklerine kadar seviyorum😍
En son bakışlarımdan rahatsız olduğunu söyledi ne yapmam lazım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gidip bimden 2 tane soğuk kahve alıp fazla almışım bana eşlik etmek istermisin dersen büyük ihtimalle olursunuz yaz olursa
Tutmaz ya abes kacar o biraz zor karekter 15 gün ara ara bakış attım en sonunda lafı koydu sorun ne bakıp durma derim seni felan manasında bulundu ama kısık ses bagırmadı istersen tehtit olarak algıla dedi Yok dedim sen bayansın sen bakarsan bende bakarım dedim ben baktıgımı hatırlamıyorum dedi bırakın bu işleri dedim ordan cıktım bişey demedi daha
bakıp bakıp durursan tabi yanlış anlar bir kız olarak söylürum bu taktik tutar yarın hemen git ve dene
bu taktik tutar tutmazsa gel bul beni
@elif123321 bu kadar emin olma ya eminmisin 😂
@elif123321 halen gitmedim kızın yanına
Benim 2-3 sene önceki halimi görüyorum bu soruda ahahahsjsk
Senin nasıl oldu adamım yorumlarımı oku anlarsın
Kardeşim adı Elif ise seni temin ederim uzak dur.
Niye uzak durayım
Eğer aynı kişiyse (gerçi bir sürü bu isimden insan var çok düşük bir ihtimal aynı kişiden bahsediyor olmamız bir de bu derece saplantılı olmak da yanlış sonra hayal kırıklığına uğrarsın ki kız rahatsız oluyorum da demiş) ama kızın özelini burdan herkese açmam yanlış olur.
Sen kes mk seninle mi uğraşacağım lan takıntılı psikopat ne halin varsa gör
Psikopat kim 😂
Bak sana bir tavisye vereyim, işi hiç sürüncemeye bırakma ya da uzatma. Sen zaten kızla konuşmaya çalıştığında kızlar zaten her şekilde anlıyor hatta bakışlarından bile anlıyorlar. Yapabileceğin iki şey var birincisi bir ürün ya da soru üzerinden muhabbet kurmaya çalışmak ya da direkt beğendiğini kahve ısmarlamak ve tanışmak istediğini söylemek. Hangisi olacağı sana kalmış. Sen bu durumu ve işi uzatırsan her geçen zaman senin dezavantajına olur bu işte.
Bakacaz sen bimde misin
Hayır
Kız nerde
Kız BİM'de çalışıyordu işte
Ne zaman
Kardeşim 1,5-2 sene önceki mevzu ve benim için tatsız bir mevzu. Seninkinin adı Elif değilse boş ver hiç girmek istemiyorum.
Rahatsız oluyorsa uzak duracaksın yalandan yere gururunu ayaklar altına alma
Gururluk bişey yok ki siz hoşlanınca her şey normal O yokkende ben o bime gidıyodum hoşlandım napim Oda baktı bıyık altı güluyodu kasaya gelince ne ayak
Sen şimdi kendi kendine ne triplere giriyorsun
Senin hal ve hareketlerine gülüyor olabilir mi ve sende bunu olumluya yoruyor olabilir misin? İstersen bir düşün.
Trip sevmem ne var halimde hoşlandım gülsün napim ben yeterki gülsün Şimdi bime gidince onun kasadan gecmeyecem bakmayacam anlasın ne oldugumu hakkını kaybetti o kafasında soru işareti bırakacam beşime koşsun
Ben onu insan gibi sevmeye calıştım hakkımdaki bütün yıkık düşünceleri ona bela olarak geri dönsün
Daha çok bak bisey yapamaz
Üst yorumu oku uzun olanı Bakacam zaten ama biraz keskin konuştu zoruma gitti aynı milletteniz
Sevgilisi vardır keskin konuştuysa
Bilmıyorum cok tuaf zor kız herkese kuyruk sallayan Bi imajı yok tabi bunların içini bilemessin işine geldiklerinde ölürler konuşkan kibar bana sert konuşmadı keskin derken seni soylerim gibisinden ima etti istersn tehtit olarak algıla dedi
Yok dedim sen bayansın ben kötü amacla bakmadım dedim o beni bısacak sandı cesurca konuşunca geri vites yaptı sen bakarsan bende bakarım dedim millet bize bakıyo Ben baktıgımı hatırlamıyorum dedi bırakın bu işleri dedim ordan cıktım bişey demedi daha Kasaya geldim iki kez güldü içten bende gül gül deyince laf caktı acaba ordamı huylandı Bana bagırmadı sert konuşmadı sadece sözleri luzumsuz du ortada bişey yok ne olmuş bakıp güldüysem
İnşallah * bi ara ne diyim
Kimi arim sen cözemedinmi kızı
Ben onuda cözerim sevgilisi var mı yokmu 3 5 bebeye Meze olmam 🤩
İnşallah karın yaparsın aga
🤩🤩Saol mert insan sın
Aşık oldun öyle mi
Evet deli gibi vallahi 😘
Hoşlantıdır o aşk ne ilk kez gördüysen
Aşk işte onu istıyorum onla olmak evlenmek bebiş yapmak 😍😍
Lan mal aşk ne be
Aşk onunla bir bütün olmak seviyorum
Aşk diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum
Aşk yok haklısın kişiye göre değişir ben ciddiyim o kızdan eş olur kacırmamam lazım biraz ara verip ilgimi azaltacam dönerse devam dönmesse beter olsunnnnn
Bol şans:)
Keyfimi kacırdı ama Bi fikrin yokmu iyice oku
Ne diyim sana kanka
Bakma ozaman
Aşık oldum sevdim napim 😍
En sonu bakışı yanlış anladı galiba Ama o sırada güldü 2 kez sonra lafı koydu anlamdım gitti
Bakma diyo utanmadan sizde bakmayın ölüp bityonuz yakışıklı görünce
Olup bitiyorsak birak o seni bulur ozaman
Çok bencilsin içinizde insanlık yok yaşadıklarınız size hak
Hiç güleceğim yoktu vallahi ya zate. Kendini net ifade edersen ilgi gösterirsen ilgilendiğini belli edersen gerisi onda tabi ilgiyi çekince muhakkak bı noluyoruz olacaktır kızda
İlgi gösterdim bakış attım belli ettim daha napcam aklı uctu dondu kaldı sonra laf soktu istiyomu naz mı yapıyo yoksa kasiyer oldugu içinmi temkinli net yaz ne ayak Yoksa ilgimi cekip umursamayacam üzdü beni hevesim gitti