+1 yılbelli ki güzel bir kadınsın ve güzel bir kalbin var.
acele etme derim.
huzurlu bir bekarlık acele ile alınmış ve mutsuz bir evlilikten çok daha iyidir.
koca bulacağım diye yorulup sonra yorgunluktan aman bea yeter deyip seni hak etmeyen usta bir rol kesicisine kalbini kaptırma.
cok örnekleri. var.
olgun keyifli ve mantıklı bir erkek bulursan ona yakın olmaya bak.
ayrıca yaşadıkların. anlattığın kadarıyla seninle ilgili değil.
seni hak etmeyen biri ile karşılaşmış olman başta senin kararın ile bile olsa yine de yaşadıklarının sorumlusun sen değilsin.
bunu strese dönüştürüp keyfini kaçırıp bozum moralle de ortalıkta dolaşma :)09 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :-) evlilikten şu an her ne kadar korkmuyorum desem de aslında korkuyorum. yani yanlış bir karar daha vermek beni hepten yıkabilir. inşallah ayırt edebilirim karşıma çıkanları. dün aslında bu konuda moralim çok kötüydü ama bugün geçti biraz daha. anlık depresyonmuş :-)
- +1 yıl
yarın daha iyi olursun merak etme :)
sadece depresyon anında sonra pişman olacağın söylem ve davranışlarda bulunma yeter ki :)
Soran+1 yılinş. dua edin bana :-)
- +1 yıl
sen de dua et lütfen :)
gizli kullanıcıların duası kabul oluyo mu bilmiyorum ama :))
Soran+1 yılAllah sana da hakkında hayrlısını versn :-)
- +1 yıl
amin tesekkurler :)
gizli olmasaydın takpite olanlara eklerdim.
Soran+1 yılama gizliyim :D
- +1 yıl
ou cok havalı :D
Soran+1 yıl:-))
En İyi Cevaplar
hanımefendi çok güzel özelliklerinizi anlatmışınız ve inanır mısınız samimiyetinizi hemen yazılarınızda dahi anlaşılıyor. bence gayet düzgün karakterli bir insansın. eminim senin çok güzel, sana yakışan bir kısmetin çıkacaktır. geçmiş evliliğin için ise üzgünüm. evlilik için güzel hoş mekanlara gitmen gerekli bana göre. oralarda senin gibi insan çok :) sadece yanına erkek alma :D
02 Yorumla
Çıkmamıs candan ümit kesilir mi abla, bence sen erkeklerin evllilik icin aradıgi kadın özelliklerini tasıyorsun, büyuk bir sınav atlatmıssın ve bu sınavı verdigin kesin ki hala bu kadar güclü kalabiliyorsun. Herkesin var bir kafadengi sen Rabbimden hayırlısını iste yeter ki. Evlenip ayrılman senin hatan degil seni o kararı alacak duruma getirenlerin hatası. Ve ikinci evliligini yapmıs olan o kadar cok kadın var ki. Gönlünü rahat tut belki de hic beklemedigin, ummadıgın bir anda o seni bulur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılne güzel konuştun sağ ol :) dua et bana olur mu?
Soran+1 yılcok sag ol. senin de her sey gonlunce olsun canim benm :)
İllaki sana uygun birini bulursun daha yeni boşanmışsın ve dediklerine bakılırsa hoş bir kadınsın önüne çok daha iyi kısmetler çıkar ama bence aile çevresindenkilerle hayatını birleştirmeyi düşünme bence uzak tanımadık biri sana daha iyi gelebilir ve sakın üzülme yalnız kalmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. evlendiğim kişi çevremden uzak biriydi. etrafındakiler gerçekleri söylemedi evlenirken. o yüzden tanıdık bildik biri olmasını istiyorum, öbür türlü büyük risk oluyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
olur olur.. sadece tarzın nedeniyle biraz da dul olman nedeniyle istemiyorlardır.. şimdi bekar erkekleri senle değilde bekar kızlarla tanıştırmaları normal bunu kabul etmek lazım ama bu bir ayıp ya da sorun değil sadece biri senle ilgilenmek istediğinde dul olduğunu duyunca baştan yol yakınken dönüyorlardır üzülme bulursun çevrene göre birini
09 Yorumla
Soran+1 yıldoğru, sağ olun yorumunuz için
Soran+1 yılyaşıma yakın birini istiyorum evlendiğim kişi zaten 10 yaş büyüktü benden hayattan soğuttu :-) nasip tabi ama.
- +1 yıl
yani itin teki yüzünden hayatta hep mutsuz olacaksın diye bişey yok kısmet.. zaten sütten ağzın yanmış daha seçici olursun artık, bekar kızlarda koca bulamıyorlar zaten bence sen seç ve ilk adımı at çünkü dediğine göre yapın nedeniyle yaklaşamıyorlar sana bide malum dul kadına bizim toplum başka gözle bakar
Soran+1 yılişte ben yanaşırsam da farklı algılanabilir kendimi yamamaya çalışıyormuşum gibi filan.
- +1 yıl
böyle düşünürsen mutluluğu bulamazsın.. ben şimdi yanlış anlar sarkıntılık ediyormuşum gibi düşünmesin diye bir kıza yanaşmazsam ilişkimiz arkadaşlıktan öteye geçmez.. tamam erkekler ilk adımı atar ama kadında biraz pas vermeli yeşil ışık yakmalı.. tabi acelesi yok böyle şeylerin istediğin gibi birini bulduğunda artık var mı arkadaş çevrende ya da sülalede
Soran+1 yılarkadaş çevremde var. bizzat iltifat da etti, benimle sohbet etmek çok hoşuna gidiyormuş, dolu biriymişim, her kızla benim gibi konuşulmazmış. sonra bir hafta içerisinde kısacık şortlu bir kızla çıkmaya başladı ben öyle bakakaldım :-)
Soran+1 yılbelki de öyledir..
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. selam hanfendi öncelikle şunu söyleyim allahım hiç neşenizi bitirmesin gülen şen şakrak insan olmanız sizin hayattan kopmadıgınızı gösterir zamanında bende sizin gibiydim sorunuza gelincede işallah karşınıza öyle biri cıksınki kalbinize göre mutlu olursunuz diye temenni ederim hayırlı güzel neşeli mutlu günler temenni ederim hanfendiii
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağ olun iyi dilekleriniz için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlüne göre birini bulursun umarım neden böyle insanlar hayatın zorluklarına göğüs germek zorunda kalır hep bende bunu anlamıyorum. Koca meraklısı diyenler olursa bakma sen o örümcek beyinlilere inş adam gibi adamına denk gelirsin seni koruyup kollayan birine iyi bir kocaya hayırlısı böyleymiş sıkma canını hayat çok değişik.
01 Yorumla
Soran+1 yılimtihan işte. firavunun başı bile ağırmamış Allah beni seviyor demek ki :-) teşekkür ederim düşünceleriniz için. inşallah vardır adam gibi biri. bir yıkım daha ağır olur bana mazallah.
Çevrende bulunan erkek çok olduğundan kendini onlara adapte etmişsin. Sanırım biraz erkeksi davranıyorsun. ( yanılıyor olabilirim. ) Çevrendeki erkek sayısını azalt. Kız arkadaşlarını çoğalt ve onlarla vakit geçirmeye bak. Hangi erkek ne kadar güvensede erkeklerle çok zaman geçiren birini eş olarak düşünürki. Kendine biraz çeki düzen ver.
06 Yorumla
Soran+1 yılyok yanılmıyorsun çocukluğumdan beri bir erkeksilik var bende. işte baba eksikliğinden kaynaklı. annem tek başına büyüttü bizi, o da düzgün yetiştirmek için hem anne hem baba oldu. sanırım bu delikanlılık da annemden geçti bana :-)) kız arkadaş çevrem de var da. muhabbetleri sıkıyor beni. yahut tripleri filan. ne bileyim..
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun.
Soran+1 yıltamamdır, çok teşekkür ederim yardımlarınız için :-)
sen bol bol dua et bu işler kısmet işi
birde akrabaların neden sana bulmuyor anlamadım mesala bekar bir erkek vardır kız arıyordur akraban der şöyle şöyle kız var yok şu olsun der genç öyle olur ya da evlenmiş boşanmışlarıda düşünebilirler sana tabi sen bekar istiyorsan bilmiyorum annen konuşsa sonuçta isteyen seni görsün belki beğenir daha önce evlendiğini umursamaz önemli olan kafa yapısı aynı olması00 Yorumla
+1 yılyazıklarını okuyunca kendimdeki sıkıntıların sebebini çözmüş oldm. bizde babamla 3 yıldır konuşmuyorz. bir erkeğin sevgisine sürekli ihtiyaç duyuyorum şefkat eksikliğinden sürekli birine ihtiyaç duyuyorum. dedıklernde cok haklısn..
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ondan. baba eksikliği kız çocuklarını ya erkeklerden tamamen uzaklaştırır ya da böyle sürekli onlara muhtaç hale getirirmiş. bu psikolojik bir durum. ama işte baban bir kere yoksa o bir daha hiç olmuyor. hiçbir erkek bir babanın yerini doldurmuyor. düşünsene, baban kendi yerini doldurmamış, elin oğlu niye doldursun ki..
+1 yılDaha cok gencsin yeni yeni kurtulmaya baslamissin s... koca muamelesinden acelen ne hayatin tadini cikar birini atlatip diger belayami kosmak istiyosun ben senin yerinde olsam evlilikten sogurdum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbir müddet soğudum zaten ama sonra geçti :-) biri tarafından sevilme isteği bu sadece :-)
+1 yılYa sacmalama niye kalniz kalmak zorindasin mi? illa onlar mi tanistircak. seni sen tanisabilirsin herkes bir kere evlenmek zorunda degil. kimse bosanmak icin evlenmiyo sonucta:)
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru da işte toplum bu şekilde bakmıyor. yüzüme yüzüme diyorlar "sen hakkını kaybettin" diye :-)
- +1 yıl
Yaa birak onlari komik. onlar. sadece yargilamayi bilir bunlar. ezikler yani. ne hakki ya hepimiz insaniz. herkes omur boyu evli kalmak zorunda degil. sen kimseyi umursama hicbizaman. senin mutlulugun daha mi onemli milletin lafindan? bak sen bir insanlari yargilamiyosam sen zaten basarmissin. onlar daaha asagida senden. sen senin gibi dusunem birini bul
Soran+1 yıldoğru... inşallah çıkar karşıma. dua istiyorum :-)
- +1 yıl
Tamamdir:l
Ya zaten erken bir evlilik yapip nikah masasini tersinden görmüşsun. Daha yasin 24 yine evlilik muhabbeti. Bu muhafazakarlik degil geri kafalilik. Yeterli olgunlukta olmadan yapilan evliliklerin sonu buyuk oranda benzer oluyor zaten
05 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında bir tanıdığım abla evlendi o da benimle aynı sorunları yaşadı boşandı. erken evlilikte sakınca yok. yanlış kişiyle yapılan evlilikte sakınca var.
Soran+1 yılo kadar da değil :-)
Soran+1 yılbakış açısı :-)
+1 yılİnsallah gonlune gore bir esin olur, cok mutlu olursun ya. Cok icten istedim bunu su an, Allah im seni cok mutlu etsin :))
01 Yorumla
Soran+1 yılamin sağ ol canım benim sen de çok mutlu ol inş :-)
Ailenin yaptığı çok yanlış. Sen böyle olacağını bilemezdin ki.
Ben artık birşeyleri kendin halletmrlisin. Sen çabala. Kötü biri değilsin ki asla. Hatta herkesin isteyebileceği karakterde birisin. Herşey nasip. Üzme lütfen kendini08 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim desteğiniz için. bu konu harici kendimi üzmüyorum ama işte elimde değil. akrabalarım şimdi şöyle diyor: "altın gibi kızdın ziyan ettin kendini" evet bence de ayıp ediyorlar :-)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Sen asla böyle bir şey olacağını bilemezdin zaten. Senin elinde olan bir şey değil ki sen suçlu olasın. Kişilik karakter olarak da çok iyi birisin anladığım kadarıyla. Her zaman mutlu olmaya çalış. Seni mutlu eden yanında huzur bulduğun kişilerle vakit geçir. Karşına iyi biri çıkacaktır illa ki :)
Soran+1 yılsağ olun sizin iyi düşünceniz. bilmiyorum o kişi neredeyse ortaya çıktığında sağlam fırça yiyecek benden :-))
Soran+1 yılaminn çok sağ ol, inşallah senin de hakkında hayırlısı olsun her şey :-) azarı yedikten sonra hala kaçmıyorsa nikahı basarım o vakit :-))
Soran+1 yıl:-)
psikolok olduğuna emin misin o kişini çünkü onların mesleğinde yorum yapılmaz dinler seni ve çözüm bulmana yardımcı olur istediklerini değil yapmana gerekenleri söylerler
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem baya ağır şeyler yaşadım yorum yapmadan duramadı haliyle :-)
+1 yılo kadar olay yaşadaıysan yeni bir evliliği nasıl kaldırcaksın? ayrıca 24te erken ne acelen var bekle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yaşın 24 evlılıgın yenı bitmiş sayılır ne acele senın eewlılk dusunmemen lzm soguman lazm yanı öyle bir anlatmssnki.. Ayrıca ksmet bu iişler senın dul olmanla alakalı deıl mıllet 4 5 kere evleniyor, nasip
00 Yorumla
+1 yılah be kuzum bekar olsam alırdım seni görmeye gerek yok düşüncen çok güzel şefkat canlısı ben :)
08 Yorumla
Soran+1 yılsağ olun eşinizi bu duruma düşürmeyin yeter :-)
- +1 yıl
yok yok merak etme sen benim şefkatim onada yeter burdan bulmaya çalıştığım manitamada :)
Soran+1 yılumarım eşiniz de bir yerlerden "manita" bulmaya çalışıyordur. namus sonuçta hem erkek hem kadın için geçerli :-)
- +1 yıl
o bana yetsinde başkasına gerek duymaz her akşamda olmazki diyo neden olmasın yafff :)
Soran+1 yılişte bu meseleyi eşinizle konuşun, hem de namussuz bir iş yapmamış olursunuz :-)
- +1 yıl
bakıyorumda kendi derdini unuttun benimle uğraşıyorsun ne güzel sana bişeyler verdiysem
yaa kuzum ne denediysem yok diyo konuştuk defalarca bende ona birini bulurum dedim sevgi bağında değil ihtiyaç anlamında bilmem anlatabildimmi ben eşimi seviyorum ayrılmamda ama yetmiyo sorun bu sanırım ben fazla azgınım :)
Soran+1 yılyarın bir gün başınıza bir şey gelse peki. eşinize yetmeseniz o da başkasını bulsa? :-)
- +1 yıl
hayat bu ölürsem kabrime gelme istemem istemem istemem istemeeeeeemmmmm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburdan herkesin okuduğu bir ortamda nasıl dertleşmeyi düşünüyorsun :) açık sorsan mesaj atarlar ordan dertleşirsin hatun:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:-)) verilen cevaplar bile yeterli geliyor.
Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Akrabaları dahil ş.. siz diyen birisyle nasıl evlendin, hiç mi araştırmadın kim bu diye.. Neyse, inş. hakkında hayıtlısı olur..
04 Yorumla
Soran+1 yılboşanırken söylediler bunları. evlenmeden önce hiçbir akrabası sesini çıkarmadı.
Soran+1 yılyok ne kusuru. aynen öylelermiş.
+1 yılÜzüldüm senin adına, küçüklüğünden beri büyük badireler atlatmışsın. Ne zaman konuşmak istersen dinlerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
- +1 yıl
Bak dostum.
Babasız büyümenin ne kadar zor olduğunu bilemem; yaşamadım.
Bir insancık ile evlenip, onun şerefsiz olduğunun farkına "geç" varmanın ne kadar düş kırıklığı yarattığını bilemem; yaşamadım...
Ama gözlerinin içine baktığımda, ne kadar da kötü olduğunu hissedebilirim.. Tanrı sana kolaylık versin.
Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Arada bir böyle yazılar, sorular oluyor burada. İçten yürekten yazılmış, işte o zaman insanın yüreğine bir taş oturuyor. Söyleyemiyorsunbirşey
10 YorumlaKalmazsin biraz kıyafet şeklini değiştir makyajını yap güzelce yani biraz bakimlan
02 Yorumla
Soran+1 yılbakımsız biri değilim ki :-)
+1 yıl3 4 sene somra bulirsun koca 24 faha cok genc bir yas ki
00 YorumlaBunları olabildiğince düşünmemeye çalış , tekrar yanlış bir evliliğe sürüklenme bence..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Bir yanlış seçim hayatın geri kalanını komple etkiliyor işte.
00 YorumlaHer insan zaman zaman priblemler yasiyo. Senden bunlari atlatmis biri olarak ileriye daha emin bakabilirsin simma canini kimse yanliz kalmaz.
00 YorumlaAllah inşallah hayırlı kısmetler çıkarır karşına musmutlu olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim..
+1 yılDaha yaşın 24 biraz dinlen kafanı topla, sorunlarını hallet kimse kaçmıyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılsorunlarım hallolmuş durumda :-)
+1 yılBosanmis bir kadin sevmistim. Yani karsina biri cikabilir. O sevdigim kiz simdi sozlendi.. evleniyir.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ayrıldınız peki özel değilse? aileler mi kabul etmedi?
- +1 yıl
Ayrilma degil teklifimi kabul etmedi
Soran+1 yılanladım.. hayırlısı olsun hakkınızda.
+1 yılGerçekten hoşlandıgın biri varsa sen bir adım atmalısın bence yapın gereyi cesaret edemiyorlar olbilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılyanaşmaya kalksam dahi kardeş muamelesi görüp kendimi geri çekiyorum..
- +1 yıl
açılmalısın o zaman başka şansın yok.
+1 yılSıkma canını elbet senin için atan bir kalp bulacaksın...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamus ikibacak arası değildir arkadaş elbet biri karşına cıkacaktır sadece erkek arkadaş çevresinden uzak dur adını çıkartırlar
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizim memlekette oyle o yuzden soyledim
Soran+1 yılevlenip ayrıldığımı bildikleri halde başka türlü yanaşmıyorlar o kadar söyleyeyim. çünkü nasıl biri olduğumu biliyorlar.
Cevap sahibi+1 yılMesafe agirlik taviz meselesi
+1 yıldaha yasın genç su olayları atlattıktan sonra elbet bırı cıkar karsına
00 YorumlaHayatta herşey evililk mi peki? Sevgi, aşk, s. x güzel sohbet olamaz mı
00 Yorumla
+1 yılyalnız kalmazsın ya neden sıkıntı ediyorsun ki sohbet bazen insanı kendine getirebilir her zaman yanında olabilirim istersen kötü düşünme sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende problemler yaşadım ve 5 ay evli kalabildim. Seveceğim hayatımın heranımda yanımda olcak birini arıyorum. Eğer sakıncası yoksa Seninle özelden konuşabilirmiyiz?
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun...
hayır kalmazsın her seyın bır zamanı vardır kardeşşş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol kardeş :-)))
+1 yılBenim senin gibi bir akradasım vardı daha yeni nişanlandı. Bazıları mutlulugu gec buluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarına sevgili istediğini söyleyebilirsin söylenecek bir dille :D
014 Yorumla
Soran+1 yılistediğim sevgili değil ki, sevgi :-)
Cevap sahibi+1 yılAnladım canım kendine kedi kuş vb. hayvanlar alıp kendine moral verebilirsin ve kendinle daha barışık olduğunda sevgilin de olur ^^
Soran+1 yılkedim var zaten, onun göğsünde uyuyorum. kendimle de aşırı barışığım. ama toplum benimle barışmıyor sıkıntı orada :-)
Cevap sahibi+1 yılGel ben seveyim seni :D
Soran+1 yılde get :D
Cevap sahibi+1 yılNereye gedeyim :D beraber getelim :D
Soran+1 yılsen get ben sana yetişirim :-))
Cevap sahibi+1 yılmesaj at özelden? anlaştıksa olur xd
Cevap sahibi+1 yılGülmen olabilir demek midir :D
Soran+1 yılbir anlam ifade etmiyor :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman evet dedin farz ediyorum kendiliğimden 2 dakikalık çıksan anonimlikten mesaj atsam sonra yine kapatsan nede olsa benden başka kimse kalmadı burada :)
Soran+1 yılsen çık anonimden ben çıkmam :D
Cevap sahibi+1 yılNeden ki :D Bayanlar önden canım ilk ben dedim :D
Olur birisi elbet vardir bir yerlerde seninde kismetin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabıkı sevgı senın de hakkın. umudunu kaybetme canım elbet bır yerlerde senn kısmetın senı beklıyodur
00 Yorumlainşallah bulursun canım :) dualarım seninle
01 Yorumla
Soran+1 yılsağ olun :-)
+1 yılAnlatsam anlamazsın sen beni.
00 Yorumlanasip kısmet biz halen bekliyoruz
00 YorumlaBen alırım kız seni çok iyi niyetlisin
00 Yorumla
+1 yılgizli nerelısın sen bursadamısn..
02 Yorumla
Soran+1 yılyok istanbul. tanıdık çıkmayalım da :-)
- +1 yıl
çıkamassak tanışırızz..
üşendim okumaya özet geçsen :)
09 Yorumla
Soran+1 yıljamiryo :-)
- +1 yıl
bu benim şahsi fikrim özelden küfretmeyin sonra :D arkadaşlarının arasına dekolteli git onların farklı düsünmesni sağlasevdiğin cocugun yanına otur mesela içinde farklı hisler uyandır seni kardes gibi görmesin mesela giy bir mini siz daha iyi yaparsınız o isleri mutlaka kafeye gidrsiniz otur yanına sana bakmasını sağla ama görmemiş gibi yap sonrası Allah kerim ((:
Soran+1 yılyok bunun için küfretmem :-) ama bu yapılanı da kendime yedirebilecek biri değilim. kendime saygım var, et parçası değilim ben :-)
Soran+1 yılböyle kalsın daha iyi o zaman :-)
Soran+1 yılkendimi bu şekilde sunacağıma kaybederim ;-)
+1 yılne desek boş, göklerden gelen bir karar vardır :)
02 Yorumla
- +1 yıl
:)))
Niye öyle diyorsun benim gibi çok vardır
00 Yorumla
+1 yıluzmeyın kendınızı herseyın hayırlısı
00 Yorumlaumarım mutlu olacağın birinii bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapı açık illaki yemen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılanneniz yahut varsa kız kardeşiniz, hiçbiri olmadı ilerde kızınız bu durumu yaşasa, onların da sizin iğrenç tabirinizle "kapısı açık" olacak. karşılarına sizin gibi biri çıkmaz umarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılş... nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılşakayık :-))
- +1 yıl
şakayık ne kız
Soran+1 yılay Allah'ım :-))))
Bana yaz
00 Yorumlakalmazsın yalnızzz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?