Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle kuzenin sendne hoşlanıyo olabilir.. bir kız olarak kendi kuzenimle tek başıma evde kalsam yani tedirgin oalbilirim belkide kuzenlerim iyidir ama.. kaldıki o şekilde evde dolaşıcam şu an asla yapmıcam bişey.. eğer kuzeninden hoşlanmıyosan bişy hissetmiyosan sakın yakınlaşma bir ilşkiniz olursa anında ailesine haber verir evlenirsiniz akraba kaçacak yerde olmaz suçuda snein üstüne atarlar kızı ayartmış diye sne düşün artık.. ona üzerine düzgün bişyler giymesini söyle ya da direk konuyu annenle konuş ama gizlice konuş
215 Yorumla
Soran+1 yılHoslansa nie bole yapsin ilhisi oldugunu gosterir arada bir vucudun cok iyi dio zaten bastan ordan tedirgen oldum. ben baktim. kiz yavas yavas degisiyo:(
Cevap sahibi+1 yılyanlış okumadıysan annen baban gittikten sonra o şekilde geziyomuş sonrada geri giyyodur heralde.. bu normal bişy değil zaten. insan kuzenid eolsa öyle gezmeye korkar kapalı ortam bişy kuzen kendini kaybetse Allah korusun nolucak diye insan bir düşünür (yanlış anlama sana bişy demiyorum da işin gerçeğide bu..) burdan anlaki aklı başında bir tip değil. bişy hissetmiyosan uzak dur.. sakın kontrolünü kaybetme evdede durma git dışarı
Soran+1 yılNormalde tisort ve sortla geIyor hersene bole zagen ozamn bir sorunum yok ailem. gidince hava cokmsicak diip cikarip ayiyo ustundekini aksama dogruda serinledi filan dio giyiyo film izliuoz geliyo sokuluyo yanimabende hicbise yapmiyom tepki versem duramayiz zaten
Cevap sahibi+1 yılbir ilşki yaşamayı düşünmüyosan sakın tepki verme ayrıca kız sizin evde.. kız seni baştan bile çıkarsa suçlu sen olursun.. dışarı çık arkdşlrınla takıl kapıyı kilitle uyuycam de odana git sevgilimle konuşcam netten falan de sevgilim var de sorarsa daha yeniyiz falan dersin bişy hissetmiyosn normalde olabildiğince uzak dur belliki bilerek yapıyo
Soran+1 yılSevgilime sarmasin bide. kiskanir filan valla ozamn hic cekemem
Cevap sahibi+1 yıluzaklaştırmk için demiştim ama haklısın daha kötü olur o zaman sen evde durma olduğun anlardada odana kapan bir bahaneyle ama bu sefrde kuzeniyle ilgilenmiyo durumları olabilir ne kadar kalıcak bu kız daha sabretceksin başka yol yok gibi
Soran+1 yılHersene geliyo bu sene abartti 1 2hafta burada sormuyom. ama 1hafta kesin
Cevap sahibi+1 yılsabret o zaman bişy yapıck olursan üstüne kalır sende o gidince annene düzgünce anlat ya bu unatılcak sınırı geçmiş çünkü sevgilinde var bir anda yakınlaşsan senin üzerine kalır net bu
Soran+1 yılSevgilim yok ama olmamasi bole olmasi anlamina gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılafedersin ben yanlış anlamışım o cümleyi.. tabiki kız senden muhtemelen hoşlanıyo bu yüzden böyle ama buna aklı başında bir kız çok sevse bile kalkışamaz işin doğrusuda bu. pişman olucan bişy yapma Allah kolaylık versin
Soran+1 yılSaolasin ne hoslanmasi. kasiniyo bence hoslansa duzgunce. ifade eder ne biliyim bir belli eder ya da soler
Cevap sahibi+1 yıldemek istediğimde bu normal bir kız gerçekten seviyosa öyle yapmaz ama seninki tamamen farklı duygularla hareket ediyo.. buda normal değil iyi bişyde değil
Soran+1 yılBencede gidene kadar bise demiyim. gitsin bise olmadihinj gorunce umudu d
Gidrr simdi bise desem daha usteler daha cok isteklinolur filan bu konuda inat agir basar basima bela almiyim
Cevap sahibi+1 yılbencede alma.. ama o gidincede annene anlat gerçekten en ufak bir yaknlaşmanızda kızı değil seni suçlarlar
Soran+1 yılOle yapayim olese bana kalir yoksasuc
En İyi Cevaplar
+1 yılbu ismi aldığna pişman olma :) ya nasıl olsa kuzenim farklı gözle bakmaz diye düşünüyor ya da kız niyeti bozmuş sen bozma
03 Yorumla
Soran+1 yılSortla gezse bise olmazda bildigimiz sutyenle geziyo yav
- +1 yıl
evde onla tek durma uyar sakın yanlış bir şey yapma
Soran+1 yılAksilik orda tek cocugum ve hep tek kaliyoz bir yarin ailem. evde haftanin 6gunu yalniziz
+1 yılEvde durma diyeceğim de kaç saat ne yapıcaksın dışarıda , en iyisi ;
Sert bir dille uyar
Kendini odana kilitle
Olmadı onu kilitle
Kameraya al olanları sana karşı aşırı davranışı olursa , bu kanıtla birlikte annene söyle.
Tabi öncelikle kendine hakim ol.02 Yorumla
Soran+1 yılBu olay 1 2haftalik olay 2gun once yazdim ama dun ole bise yaptiki dayanamadim. sevistik ileride gitmek. istiyor ama ben istemiyorum sikinti olur
- +1 yıl
Hadi geçmiş ola
+1 yılKapıyı Kitle 1-2 Kezde Sert Çık işe yaramazsa Sarmaş Dolaş Bir Kız Getir Eve 1. Yöntemi Bilmiyorum Ama 2. Yöntem Komşumda İşe Yaramıştı Ama Terste Tepe Bilir Kızdan Kıza Değişir İnada Bindirirse O Zaman Sıkıntı Korktuğun Başına Gelebilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılSarmas dolas kizi nerden bulcam. la ben:) bu kincidir inatcidir kesin ters teper
- +1 yıl
O Zaman Kardeş En Tiksinç Haline Bürün Öyle Yanaş Kıza :D
Soran+1 yılBiz dun sevistik zaten bu saatten sonra fren tutmaz
- +1 yıl
Yapcak Bişi Yok O Zaman Akraba İçi İlişkilerin %75 i Evliliğe Yol Açar Dikkat Et Kim Vurduya Gitme :)
Soran+1 yıl% 25kucuk bindilim. deil:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
kıza karşı bişey hissetmiyosan kızdan uzak dur. ne biliyim acıktım de, arkadaşlar çağırdı falan de dışarı çık ya da tv. izle.
24 Yorumla
Soran+1 yılTv izlesem hemen yanimda kiz kendi elleriyle yapiyo yemegi hergunde disari cikmak salmiyoki ben yalnizmi kalcam dio
Soran+1 yılCok. iyi destek veriyosun saool:)
+1 yılAnnene anlat bu durumu ki eger aranizda bisi olursa annen seni savunabilsin. Kızı da uyar böle gezme içeri melekler girmiyomus gecen gun internette okudum de :**
015 Yorumla
Soran+1 yılAnnem. kafasininkirar yollar melek konusuna gelince bu konu hakkinda hic konusmadim konussamda bunu demem kiz. melegi dusunse bunlari yasamazdik:*
- +1 yıl
Valla o kizi ole gorunce bayanlar bile azcik tahrikolur. Seni dusunemiyorum. Dikkat et sarilmaya kalkinca off cok sicak de it onu. Yoksa bu kiz seni yataga atcak belli yani
Soran+1 yılCok ootu oluyo insan evde yezemiyom yavv bosluk yakalamasin yapisiyo surtunuyo ne biliyim tahrik edecek ne varsa yapiyo bende sans yok zaten ata ata kuzenim mi atacak yataga:(
- +1 yıl
Sende hafiften elle onu madem ole yapiyosa azcik yakinlas bakalim napcak o zaman
- +1 yıl
Surtunuyo derken?
Soran+1 yılO. zum. gohsu u filan surtuyo sarilirken filan goguslerini kullaniyo film izlerken geliyo tisortumle oynuyo bazen kaciyomda habirede. olmuyoki oyun oynayalim dedi baktim bu iyi yere gitmiyo uyuyacam die kactm beraber uyuyalimmdie yanima geldi dedim kop git bise demeden gitti ama hala devam ediyo
Soran+1 yılBen ellesem o kan kesin akar
- +1 yıl
Böle yaparken sert bir sekilde " amacin ne? Ne olmasini istiyosun?" de.
- +1 yıl
Hmm tuttu mu kopariyosun yani :))
Soran+1 yılDusundum bunu seni istiyorum tarzi bise diyeceginden eminim ozamn mal gibinkalirim
Soran+1 yılZaten cokmtahrik. oluyorum bir dudagima yapissa birakirim. kendimi onun icin konismaktan bile cekiniyorum
Soran+1 yılYani basladikmi sonunu getirmek lazim:)
- +1 yıl
Bence kendine bir sevgili bul ya da bol bol osbir cek geceleri ki onu gorunce tahrik olmaya dermanin kalmasin
Soran+1 yılSimdi bu durum. icin sevgili bulmak. cokmetik olurmu
Soran+1 yılSevgili dedinmide hemen bulunmuyoki
+1 yılBence o niyeti bozmus ama kuzensiniz kan bagivar bisey yaparsaniz aailelerin yuzune bakamazsiniz omur boyu
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten bunun icin uzak duruyorum. yoksa baska biri yapsa kimse dayanamaz
- +1 yıl
Al karasina konur acik acik utanir yapamaz bir daha
- +1 yıl
Konus*
Soran+1 yılKonusurumda utanmazsa ustume gelirse dayanamam die dusunuyorm
- +1 yıl
Mektup yaz ver o okumadan sen evden cik o zaman
Soran+1 yılBu mantikli
- +1 yıl
Gercekten bisey yaparsan omur boyu ailenin yuzune bakamazsin o yuzden mektup en iyisi
Soran+1 yılBende bolemdusunuyorum. yoksa simdiye kadar oooo
+1 yılBas gitsin. Kuzenlerin evlendiği 1 dönemdeyiz. Sen yemişsin çokmu? Ailesine söylerse bu bana iteledi diye yalanlarsın. Nasıl kanıtlicak?
08 Yorumla
Soran+1 yılYok yaparsak. aliriz herhalde
- +1 yıl
Neyi alırsın
Soran+1 yılKizi
- +1 yıl
Yoo niye alacan
Soran+1 yılSende benden i*ne ciktin hAa:))
- +1 yıl
İbne olsam yapma derim olm iteleee.. Tabi direk dalma karşılık ver o sana dalsın hahaha
Soran+1 yılBildihimiz panter boslugumu bekliyo hemen atliyo cokmatesli
- +1 yıl
Daha ne doldur oğlum boşluğuuu zıplaa
Kuzen kardeş gibidir yahu ne ettiniz siz? Çüşşş Ohaa
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin kuzenin cipildak dolasip ustune atlayip penisini tuttumu tuttuysa sen bise yapmadiysan dedigin lacta haklisin
Tahrik olmamaya çalış öncelikle aklından öyle şeyleri çıkart. Uygun bir dille uyar Abim böyle durma üzerini giy gibi bir şeyler söyle ne biliyim :D
13 Yorumla
Soran+1 yılO dedigin cok zor oncelikle diuim kizim bu sogukda bole dolasiyon usutcen diim:)
Soran+1 yılbir an yalan bulamadi.:)
İSTEMEM YAN CEBİME KOY GİBİ OLMUŞ BU SORU YA BİRADERİM.
hem tahrik oluyorsun...
hemde vücudu pek güzel diyorsun...12 Yorumla
Soran+1 yılFarkindayim aklim yapma dio hormonlar saldir dio
+1 yılTavrını koy bence ağır takın kızlar var bazen böyle sulanır gibi yaparlar sonra onu sana karşı kullanırlar...
00 Yorumla
+1 yıloha bu bildigin yavsiyo sana bir ataga gec o senden fazla sey yapar
015 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama bole biseyi kuzenimle yasamak. istemiyorum aileler filan cok sikinti olur kuzenim. olmasa bole bir soru sormam bile
- +1 yıl
tabiki kuzen olmasi kötü yaptigi ayip bisey ama o bunu dusunmuyosa eger sen neden dusunuyosun ki sana laf gelmez ona gelir yinede kendini garantiye almak istersen fotograflarini falan cekersij :) zeka zehir :)
Soran+1 yılSenin kafan calisiyo:)) aileler bozulur yoksa hic takmam ne isyerse verirdim
- +1 yıl
kiz senden korkunca ailesine nasil soylicek akilli. d
Soran+1 yılNe korkacak diecek birlikte olduk erkek olara bana kalcak. git bide evlen kizla guzel muzel ama bu is yas:)
- +1 yıl
vayy be diyebilir mi birlikte olduk diye aa cok ayip :)
Soran+1 yılOle demezde bana zorla sahipmoldu der :))
- +1 yıl
benim basima gelse ben onu bile diyemem yaa. d
- +1 yıl
oha dun napti guncellemeyi gormemisim. d
Soran+1 yılburada yazarsam milleti tahrik etmeye calisiyo die kaldirirlar sorumu:)
- +1 yıl
haklisinda cok merak ettim bir kiz olarak bir kuzenine napti yani cok ilginc. d şifreli yaz harbi merak ettim ya
Soran+1 yılIkimizinde xperi bir kimse mesaj atamiyo iuimi:))
- +1 yıl
allah seni:)
Soran+1 yılOzel bir konu biliyonmu x2olunca konussak millet gorupnon yargili olmasin hesabin adi cikmasin:)
Soran+1 yıl2lvl olan digerine mesaj atsin soz anlatcam merakda kalma:)
la kızım uzak dur benden yeminimi bozdurma bana edebinde otur uleyn diyebilirsin :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılBuna iyi guldum yemin filan karistirisak bu isi biliyo derndaha heveslenir olmadi bu:)
+1 yılbenim erkek kuzenimin evde yatı çıplak dolaşmadı gibi bişey gerçekten utanç verici
08 Yorumla
Soran+1 yılHos durum değil
- +1 yıl
Bnce söylemelisin evde bu durumdan hoşlanmayanlar var diye ya da annene soyle aynen güzel bir dille uyarsın
Soran+1 yılEvde bir o bir ben kaliyorum ailem iste anneme solesem annem. saclarini alir eline
- +1 yıl
Kuzeninin derdi ne anlamış değilim annenin yapacağı şey müstahak olurdu bence kendinde söylemelisin bir değil iki değilse durum bn söylerdim
Soran+1 yılNe istiyonolcak benimle. olmak. istiyo irisbi
- +1 yıl
Yani diyecek söz yok al karşına konuş böyle bişeyin olmayacağını soyle ona başka da yolu yok evde yakında iç çamaşırlı gezerse yapacak bişeyin kalmaz uyar o kızı
Soran+1 yılNe la. benim kuzenle ne konuscan?
+1 yılKanka çok sıkıntılı bir durum. En ufak bir hatanda kızda hafif yolluysa akrabalar arası ilişkiler bozulabilir tamamen. Dikkatli ol zor bir durum dayan.
00 YorumlaYuh. Ne değişik insanlar var ya. Hele kızların böyle yapması... Amacı belli değil mi? Bence sen biliyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende biliyorum istesem. simdiye kadar yapardim
azarla canım öyle sütyen şortlamı gezilirmiş ayıp bee
14 Yorumla
Soran+1 yılSortla gezmesine alisigim hic bisikinti yok ama sutyenle bu sene abartti
Soran+1 yılbir tepki vermedim ne yapiyim die burdayim azarlarsam ters tepmesin
+1 yılkizin niyetini hic begenmedim. Sert bir dille uyarmalisi...
11 Yorumla
Soran+1 yılBende begenmiyom zaten ya begensem. soruyu sormazdim
git evlen kızla. :D ya da yapma hoşlanıyorum bu hareketlerden de
14 Yorumla
Soran+1 yılBu yasta ne evliligi. kuzen
Soran+1 yılSabahdan beri vuriyim. diom. yok konjs diolar:)) kafadan biri
şu an sadece nickine gülüyorum kusura bakma hahahah
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sikinti yok ne yazsam bilemedim yazdim gitti sorudan sonra silecem zaten:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce kızı karşına al düzgünce konuş sen benim kardeşimsin gibi biz akrabayız olmaz gibi evde böyle dolaşman uygun değil de ikna olmazsa niyeti bozduysa gel pul koleksiyonumu göstereyim de odana götür
00 Yorumla
+1 yılDoğru düzgün bişeyler giy de nickin harika bu arada :DDd
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyim ya ozamn simdiye kadar takmiyo takildim etkilendigimi gormezse vazgecer dedim simdiye kadar etki etmedi
- +1 yıl
De bencede kızda kaşınıyo 18 yaşında aklı ermiyomu töbe allam
Soran+1 yılDayanamaz bise olursa ne yasiyacagini biliyorum ya da benim basima kalacak biliyorum
- +1 yıl
İyi gitte de bari kıza
Soran+1 yılBasimi belayami sokmak. istiyon mu desem bole dolasmamasini soliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılUstune birşeyler giy boyle dolasman uygun degil demen yeterli
10 YorumlaBelkı senı kardesı olarak goruyodur? Oha be ne kadar ıyımserım
05 Yorumla
Soran+1 yılBeraber uyuyalim bile dedi artik diger olanlari sen dusjn
Soran+1 yılşu an duruyorum
Sakın yanlışlıkla bir şey yapayım deme uyar yoksa ileride...
00 Yorumla
+1 yılAhhahaha :) zaten kizlar seni suçlar hemen abazasin der.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi abaza olsam. abazalik. kalmazdi emin ol:)
- +1 yıl
Iyi dayanıyorsun ha helal olsun :)
Soran+1 yılCok. zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sen dellendinde inceden burdan gaz almak istiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBen dellensem. burdan gazi almama gerek yok kiz veriyo gazi zaten
demekki seni kardeşi gibi görüyo bir zarar gelmiyeceğini düşünüyo senden sakın yanlış bişe yapma.!
00 Yorumla
+1 yılKardesim sen istemiyorsan yapma ama istiyorsan hic bekleme derim benzer olay beninde basima gwlmisti.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız cahıl mutlaka rahatsızlıgını bır sekılde bellı etmelısın. hatta anlamıyosa tartısarak bıle uyarabılırsın onu yoksa sonuc kotu olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıcak hikayeler bölümüne +1 ensest bir ilişki daha vur geç panpa acıma
03 Yorumla
Soran+1 yılFarkli bakis acsis:)
Cevap sahibi+1 yılVur geç diyorum ağzı bir kere yansın görür elleşmeyi :D başkasına yapsın sike dike öldürürler onu dua etki kuzenisin
Soran+1 yılZaten baskasina yemez sevistik ama. agzi yanmadi sanki ballandi:)
Evde yanlız kalma o zaman başına bela olacak
14 Yorumla
Soran+1 yılOldu zaten dun sevistik evin icinde erkegim ben seninim. diyo birlesme olmadi ama onuda istiyo yapiyim die kucak dansi bile yapti :/
- +1 yıl
Bunlara izin veren de sensin , şikayet eden de, biraz ne istediğini bil kıza da yazık etme her ne kadar o yanaşsa da istesen uzak durabilirsiniz. Kuzenleriylr kardeş gibi büyümüş biri olarak bu yaşadığını çok iğrenç görüyorum. Madem yaşın onunkine göre büyük bu duruma son veren sen olmalısın
Soran+1 yılOncelikle bizkardes gibi buyumedik bu zamana kadar dayanaiuor uzak duruyorum ama bu kuzenimde olsa bir kizin cinsel organima dokunmasi herseyi atesler bende insanim bende. kendimi tutamam
Kuzenle sevişmek? Vay anasını!
27 Yorumla
Soran+1 yılBen bise yapmadim. o. zorladi bana yaptiklarini sana yapsa sen bile o yasta yaparsin
Soran+1 yılSende designayami yaraniyon yani dogru sey sun dinlemiyo kimse misalen sen
Soran+1 yılYoo diyorum. iradem zayif
Soran+1 yılKiz kadinligininkullandi bende bir yere kadar dayandim birlikte olduk ikimizxe hataliyiz bunu inkar etcek d
sevgilin olduğunu söyle ondan bahset :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimmolmadigini biliyo bilse bide ona sarar bj un sagi solu belli olmaz benlenoluyo filan gider kiza bide onlami ugrasiyim kinyok zaten:)
olum insan kardeşinden tahrik olur mu sapık mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç edep kalmamış yazık utanç verici.
30 Yorumla
+1 yılben bir erkeğim farkında mısın de
140 Yorumla
Soran+1 yılOho bu onlarin cok farkinda yoks bole yaparmiydi beliide erkek oldugumdan zaharligimdan yararlanmak istiyor
- +1 yıl
zaten sen bunu dersen içinde bir istek varsa açılır sana bence
Soran+1 yılZaten dun sevistik dayanamadim geldi sarilirken yanlislikla ayagina penisimle elledi. bende dayanamadim yPistim ama birlesme olmadi onuda istiyor:/
- +1 yıl
yuh ne diyonuz l*n siz. yapmışsınız yapcağınızı devam edin siz. daha çok zevk almaya bakın. hele birine yakalanırsanız. offf. ne heycanlı olur :D
Soran+1 yılYok yakalanma. ihti. ali yok haftanin 6gunu annem. babam. iste tek cocugum zatwn bu saatten sonra geri donusu yok:)
- +1 yıl
iyi bari korunmayı unutmayın. çocuk çıkmasın bide ortaya
Soran+1 yılPlursa ole. olucak tabi
Soran+1 yılJaponmusun sen:))
- +1 yıl
soydan yarı koreliyim
Soran+1 yılBenzemiyo deilsin koreliler tatli oluyor
- +1 yıl
hehe ^^ sağol :D
Soran+1 yılRica ederim ve kucuk. gorunuyolar sen kac yasindasin bilmem ama hi15 16 hibi duruyo tabi reskmdeki sensen:)
- +1 yıl
yuh. 12 yaşındasın diyen bile oldu. 21 yaşındayım. o iki sene önceki halim. Can'a yakalanmamak için koydum bu resmi.
Soran+1 yılNe yapiyim minyon kucuk gorunuyorsunuz can?
Soran+1 yıl19yasa gore cok tatlii:))
- +1 yıl
boşver. biri işte
- +1 yıl
teşekkür ederim ^-^
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılSoydan japonsun nerde yasiyorsun
- +1 yıl
japon deme bana. yeter bir japon bir çin. Türkiyede yaşıyorum. Türkümde. annemin dedesinin annesi koreli sadece.
Soran+1 yılTamam kizma hanim efendi guzel bir gen almissin turksunde kabul ediyorum turkiyenin neresinde
- +1 yıl
kocaeli. bilecikte okuyorum
- +1 yıl
ve kore çin japonnya farklı ülkeler haberin olsun >:(
Soran+1 yılBiliyorum. hepsinin kokende akrabaolduklarinida biliyorum cinliler birazdaha farkli olsada
- +1 yıl
hayır bikere hepsi farklı. ve bizde köken olarak korelilerle aynı soydan geliyoruz. koredeki bir belgede türklerin ve korelilerin atalarının aynı olduğunu gösteriyo. ve göç olmadan önce türkler ve koreliler komşuydu. korelilerin gözü diğerlerine göre daha büyük. gözler üste doğru çekik olursa japon düz çekik olursa çinli aşağı doğru çekik olursa koreli.
Soran+1 yılAkraba oldugumuz icinmi bole tatli cekici geliyolar olabilir:))
- +1 yıl
olabilir :D amerikada hiç sevilmiyolar. asyalılar diye dalga geçiyolar. bide sarımsakla ilgili bişey vardı ama unuttum
Soran+1 yılAmerikaya gidip. ne edecen turkiyede bas ustunde tutarlar sizi deden iyi yapmis koreli biriyle evlenmis bende dusunmuyo deilim:)
- +1 yıl
iyidir koreliler iyidir. yalnız haberin olsun çok pisler. onlar türk kadınlarının eline su dökemezler. bu aralar gerçi kbs nin Müslümanlıkla alakalı yaptığı şeyler soğuttu biraz beni.
Soran+1 yılDedigin gibi pis olabilirler
- +1 yıl
iyi evi sen temizlersin :D
Soran+1 yılOzamn kore kokenli turk buliyim evi tek basima temizleyemem en wzindan birlikte yapariz:))
- +1 yıl
türkiyede büyümüş koreli bul sen en eyisi
Soran+1 yılOlede olur biraz birim. orf adeti. izi gormus olsun tabi varsa
- +1 yıl
çok istersen bulurum arkadaşlardan felan :D tabi onlar seni istermi bilemiycem
Soran+1 yılTamam sen bir bul belki sevap islersin:)) tatlimi tatli olsun boy onemli değil zaten genelde kisa oluyolar:)
Soran+1 yılBulcanmi?
- +1 yıl
bulursam haber veririm :D
Soran+1 yılTamam kulagim sende:)) koreliye benzeyen turkde olur :)
bence kacırma ıstedıgını ver ona
06 Yorumla
Soran+1 yılKuzenimle istemiyorum
Soran+1 yılKaradeniz
Soran+1 yılSamsun
- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yıltecavüz ederse sana zevk almaya bak. cırpınma
11 Yorumla
Soran+1 yılOha kizmi tecavuz etcek. intihar ediukm ben ozmn:)
Şimdi sende istemiyo değilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılIstiyo olabilirimde kuzenim. yapmak istemiyorum her erkek etkilenir elbet
Soran+1 yılSonra kiz basima ksin bide. onlami ugrasiyim ailem duysa zaten biteik
Soran+1 yılAynen deniz icin geliyo sozde ama gittigide yok
Adamın yeni hesap açmış bunun için ya
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi diger hesap cok taniniyo
Ne güzel işte boşver yola devam kanka :D
00 Yorumlakuzen ayağı g. t ayağı devam et ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka. ayaginin kuzen versiyonumu o:)
Soran+1 yılBabam. duyarsa olum. vat:)
+1 yılUyar bence yani rahatsiz oluyosan :)
13 Yorumla
Soran+1 yılErkegiz hosuna gidiyoda ilerde nasil. sikinti olacak tahmin edebiliyorum
- +1 yıl
Bencede sıkıntı olur ilerde sonra keşke dersin. Sana kiz mi yok bee :))))
Soran+1 yılvar mı bilemedim:))
+1 yılannene söyle gönderin
06 Yorumla
Soran+1 yılAnneme solesem sacini yolar gonderir :))
- +1 yıl
Bence hak ediyor 18 yaşında küçük değil seni günaha sokuyor
Soran+1 yılSoktu zaten sokacagi kadar
- +1 yıl
ciddiyim söyle annene bilerek yapıyor
Soran+1 yılNasil. diyim. kiz. ciplakmi. dolasiuo diim
- +1 yıl
uslubuyla anlat evde benim uygunsuz dolaşıyor sürekli olarak de
uzaktansa vur geç ne diyeyim
00 YorumlaNiyeti belli, o göze almış zaten sen hiç düşünme
00 YorumlaHoşuna gitmediğini söyle uygun bir dille :)
01 Yorumla
Soran+1 yılUygun bir dille derken samarliyim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılVur geç affetme, istiyor sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılDun dayanamadim sevistik birlesme olmadi amanistiyor
+1 yılaz salla ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNe sallamami istiyon sapittinmi
uyar kızı
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim bole dolasma etkileniyom mu diyim
Soran+1 yılCevap verirse tokat atsammi
Gizli Üye(25-29)+1 yılo seni istiymu yani
16 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir izlenim. birakti
Cevap sahibi+1 yılbelkide sadece sevgisinden sarılıyodur sıcaktan soyunuyodur olamaz mı
Soran+1 yılSutyenle mi sevgisinden umarim oledir ben sadece abartiyormdur
Cevap sahibi+1 yılbacım bu sıcakta sarılma de
Soran+1 yılBeraber uyuyalim. diene sicaktan sarilma desem ne yazar
Cevap sahibi+1 yıloho haklıymışşın o zaman
sende öyle dolaş...
00 Yorumlaonun fikri belli
011 Yorumla
Soran+1 yılBelli olan oldu zaten
Soran+1 yılSevistik
Soran+1 yılSevistik dedim. caktim. demedim ne olcagi belli değil guzel kiz bilmiyorm
Soran+1 yılOzamn aliriz herhalde
Soran+1 yılBelki. omiistemez ne bilelim. ihtiyac kadsiliyoda olabilir
Soran+1 yılYapacak bise yok zorlada sa irademize yenilip bise yaparak alacaz kizi guzelde bise ama nese:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzaklaş o evden
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten cok durmuyorum da sabah cikip aksam gelecek halim yok okadar saat ne edecem disarda
Cevap sahibi+1 yılAyrı ondan yok mu kitle kendini
Gizli Üye(36-45)+1 yılateşe yaklaşma de
01 Yorumla
Soran+1 yılAtesle. barut blesti. kivilcim cikti yangin cikmasa
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler