Cok dertliyim ne yapmaliyim

belki bazilari Bilir, esim beni aldatti.. ve hic tahmin edemeyecegim sekilde, üst üste gitmis gelmis biz yokken memlektteyken.. bilenler Bilir bir kac gün önce anlatmistim. biz geldik yine geceleri sürekli yok, isten hep gec gelmeler.. sonunda bir mesaj geldi sordum ettim hic ne inkar ne itiraf.. bir takim kanitlarda buldum sonra. Simdi kardesimin arkadasi ile konusuyorlarmis. Ne dedigini cok merak ediyorum ama niye böyleyim.. zaten hersey ortada oldugu icin bosanicam dedim esyalarini al oda yarisini Aldi esyalarinin.. ve ondan sonra ne bir aciklama ne birsey.. en fazla cepten yazdiim mesajima yapmadim etmedim dedi.. ama hersey ortada.. zaten iki haftadirda yok, ögrendigim kadariyla 99% o kizda kaliyor.. Kiziyorum kendime ne merak ediyorsun konusmayi diye, ama titreyerek bekliyorum.. cünkü ben istiyorumki pisman olsun ilerde dahi olsa ve gelip yalvarsin Kuran a el Bassin bir daha yapmica diye. AMa biliyorum bunlarin hic biri olmucak.. nasil sakinlesebilirim? iki haftada Dogru dürüst bir sey yiyemedim ve cok zayifladim.. nasil basa cikacam beni ve cocugumu hayatindan cikarivermesi ile?
Cok dertliyim ne yapmaliyim