Bosanma ne yapacagim?

Esimle 4 yildir sevgili hayati yasadik.2019 yikinda resmi nikah ve imam nikahi ( 300gram altin istedi ) kiydik. Esim alman vatandasi turkiye de nikahimiz kiyildi. Alman ya da ikametkah ediyor bu yuzden dil sinavini zorlu sikintilardan sonra sertifikami aldim ocak 7 2021 esimin yanina geldim 13 Mart 2021 esim beni artik istemedi ve benim turkiyeye gitmemi bosanmami istedi ailesi onu her konu da destekledi, evden cikarken esim ustumu aradi hirsizlikla sucladi sen birseyler calmissin dedi. O duyguyu tarif edemem utancimdan gozlerim doldu benim icin ailesinden vazgecen cok seviyorum ne olur birakma beni diyen simdi artik beni istemiyor. Affiniza siginiyorum utanarak diyorum esim kendini hazir hissetmedigi icin kari koca bile olamadik o kadar romantik davrandim hep rizasini gozettim zorla tecavuz edemezdim.
Bosanma konusu, 8 esime 2016 yilinda ev almistim, akrabamdan borc altin aldim ( 197gram 37 ceyrek ) dedim bu kisi beni zorlarsa ailemin taktigi 5 bilezigi borc verir misin? Esim evlenmeden once veririm tabi ki kocamsin diyordu ama simdi ailesinin yanin da bana yok dugun yapmazdilar yalan konustum ki yapsinlar diye, kayinpeder evi sat dedi. Bende o evin manevi degeri var satamam dedim adam beni evden kovdu ve esimden destek alamadim. Hic mi insan esine sikintisini anlatamaz birsey isteyemez mi? Esim simdi turkiyeye gitmemi bosanma davami acmami, 300gram mehri vermemi, dugunde takilan 11 ceyregi kendi rizasiyla verdi borcum vardi. (diger tum altinlari takilari kendi sahsi bankasina yatirdi ). 11 ceyrek altini da istiyor. Ne yapacagimi bilmiyorum oyle utaniyorum ki ben evden ciktiktan sonra ailemi engellemisler ve amcami arayip mehri altinlari, bosanma davasini acsin ve kari koca olmadigimizi esimin bana karsi guvensizligi varmis demisler. Abilerim ablalarim ne yapacagim bir yol gosterin herkesin fikirlerine ihtiyacim var ALLAH tan geldi raziyim Rabbim ana babamizdan cok merhamet eden o suphem yok, uzuluyorum bosanmayi hic dusunmemistim ahirete kadar diye soz vermistim.
Bosanma ne yapacagim?