Eşimi üzmek istemiyorum ve benim için herşey yapmaya çalışıyor ama diğer kıza da çok aşığım beni çok mutlu ediyor...

Evliyim ama çoçuğum daha yok fakat başkasına aşık oldum ne yapcamı bilmiyorum:S esım benım le yasıt bişilere cabalıyor ama mutlu olmuyorum yanı ve kız arkadsım ıse benı herseyınle mutlu edıyor sureklı gulduruyor eglendırıyor.Ki eşimlede yasadımız bır olay var zmnla unuturum dedım ama unutamıyorum buda benı ıcten ıcten yemekte.Ve kız arkadasım benedene 4-5 yas kucuk ...
Güncellemeler
+1 yıl
2 senedir evliyim kız arkadasımbılıyor evlı oldumu ama esım bılmıyor.Bende bu şekilde olmasını ıstemedım ama oldu ve şu anda onune gecemıyorum.Kızda bana sevgısın ıdelı gıbı bellı edıyor ve bende bole hısedıyorum ama nedne bole oldu onu nalamadım ama esımlede 6 senedır tanısıyoruz unıden sonra evlendık yanı ıste ama gecmısımızde olan sıkıntılarımız var ve gecer dedım ama halen ıcımı yakıyor esım benımleyken baskasıyla berbaer oldu ve baskasıda en yakın arkadasmızdı ama bır daha olmadı ama aklımda
Eşimi üzmek istemiyorum ve benim için herşey yapmaya çalışıyor ama diğer kıza da çok aşığım beni çok mutlu ediyor...