cevaplarınızı bekliyorum:)
Eşimle çok mutluyum:)ama nasıl?
cevaplarınızı bekliyorum:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapida karsilayip tebessüm et.. gününün nasil geçtiğini soe.
Her sabah kahvaltisini hazırla öpücüklerle uyandir.. ;)
@
Skintisi oldugunsa seninle paylasabilsin...evinin düzeni onemli tabiki. Iii günde bir temizlik yap. Esin eve gelmeden bir dusa gir suslen puslen... iyi karsila. İlginç seyler yap bazen.. Fantazi ler deneyin bu da cok önemli. . Siradan seyler yapmayin. Gezin dolaşın ne bileyim ya
çok güzel tavsiyeler,başka var mı?
Suratsiz bir kadini kimse istemez. Iliskide olsun evlilikte olsun kadina düşer bu görevler mutluluk senin elinde.
Ona bir kirginligin olduğunda dahi olur olmaz zamanda dile getirme.
Nazini cilveni dozunda yap.
Onun ailesine saygi duy, ilgi göster sen ne yaparsan o da senin ailene yapar.
Tatli dil her zaman en iyisidr. Bir sey rica ederken kullandığın üslup onu cok etkiler. Sunu yap demek ayri hayatim bunu yapabileceğinden şüphem yok demen ayri.
Erkek olduğunu hissetsin. Karar alırken ona sor.
teşekkürler:)çok faydalı olacaklarına eminim
çözmüşsün sen:)
Arada yemekleri eşim yapmalı, hatta ev işlerine yardım etmeli, sabah kahvaltı, akşam yemek birlikte yenmeli, evimiz her zaman temiz olmalı. Her zaman karşılıklı sabırlı olunmalı, tebessüm yüzden hiç düşmemeli...
sevelim birbirimizi sürekli gülümsesin bana birde açık sözlü güvenilir olsun yeter:) düzen beni huzursuz ediyor kendini çok yormasına gerek yok birlikte de hazırlarız kahvaltıyı birlikte yeriz:P
burada yazzaman şimdi az önce başka bir kıza( zombi) yazdım cevaplarıma bak link
ekleme yapınız lütfen..
:(
yok da nasip yani
Cevap
10Cevap
Mütevazi bir evlilik istiyorum. Sırf benle ilgilenen bir eş istemiyorum. Yani sık boğaz etmesin beni. Kendi de rahat etmez yoksa. Böyle sabah kahvaltılarını beraber hazırlayalım. Eve geldiğimde kapıyı açtığımda önünde önlüğüyle bulaşık yıkıyor olsun. Gidip yardım ediyim ona. Akşam dizlerine uzanıyım eşimin.
oldu yok oyle beleşe fıkır edınmek edınsende uygular mısın kı oda muamma eger kı yaparım dersen fıkırlerımı yazayım
tabi ki,yapmak için soruyoruz:/
oncelıkle ev tertemız olacak arkadas ortamı aktıvıtelerı kısaca sosyal bır ınsan olacak yemek konusunda menuyu her zaman zengınleştırecek sohbetı guzel konualrla dolu olacak cılvesız olmaz cocukalrına sorumlu olacak egıtım ve nasıl yetıstırılme konusnda bılgılı oalcak sımdılık bu akdar.
Titiz olması önemli dağınık yerde ben rahat edemem hastalığım var resmen içim daralıyor bir de yemek önemli her aksam masada bir tabak çorbada olsa yemek olması lazım
Evli olmadıgım için bilemiycem. Allah mutlulugunuzu arttırsın;)
gelince bir hoş geldin desin hele sonra suratına bir şamarı yapıstıracan onunda hoşuna gitçek tabi sonra masaj ayak yıkama derken yemek faslı tabi herşeyde söylenmez yani yermisin yemezmisin manyakmıyım lan ben
anlamadım?
Askerde az elimde iğne iplik dikiş nakış çamaşır yıkamadık hazırlıklıyız :)
eşitlik iyidir ama mutfak hanımın :)
başka?ince düşün lütfen
inceyimde ben böyle ulu orta yazmayı sevmiyorum :)
gizli yaz bari://
artık geç :)
bana umut versin yeter bende filiz çok
bana sebepsiz sarılsın
Bilmiyorum. Eşin seni nasıl mutlu ediyor, bir fikrim yok.
Cevabım yok.
:/
Hoşgeldin bey desin :DD
bu kadarcık mı:/
Nasıl bir ev düzeniniz olsun?: Dağanık siyah ağırlıklı bir ev hoşuma gidiyor.
Titizlik önemli mi?: Hayır evi b.k götürsün umrumda değil :D
Sabah kahvaltıları nasıl olsa hoşunuza gider?: Yani fark etmez benim için sevdiğim kişi yanımda olsunda
Anlıyacağın. Benle evlenmeyi düşünen kızlar arkanıza bakmadan kaçın :D
:D bana karışmasında napıyosa yapsın derim herhalde bilmiyoumki evli değilim daha :D
benimle evlenmezse beni cok mutlu eder
Çok doğal davranmasın kibar severim
Bekarım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar