mutlulugu nasıl buluruz? eşimizle nasıl mutlu oluruz yardım?
Cevabın nedir?
Ben balık burcuyum ve çok duygusal bir yapım var kendi kendime düşünüyorum hep ve bir çok soru soruyorum şimdi sizin düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle de kızlar benim düşünceme göre bir kadın sadece bir kişiyle olacak sadece o adama bakacak ve onunla sonsuza kadar devam edecek erkekler ise bir tek kadına aşık olacak sadece onu sevecek güzellik kavramı sevdiği kişi olacak diğerleri onun için bir şey ifade etmeyecek her şeyi sevdiği kadında bulacak öyle her gün başka bir kadınla olmayacak her gün başka kadınla birlikte olmayacak teni sadece bir kadına değecek ve başka bir kadın asla olmayacak her gece başkasıyla birlikte olup ertesi gün bir şey olmamış gibi davranan ve sabah uyandığı ile akşam yattığı hep farklı olan bir insan düşünemiyorum birde bunu iyi birşeymiş gibi anlatıyorlar hatta bazı kızlara güven verip geleceği ile oynuyorlar sonundada yarı yolda bırakıyorlar o kızların en temiz en saf duyguları ile oynuyorlar bir kadının sevgisi o kadar masum ki bunu nasıl yapıyorlar anlamıyorum bana göre kadın aşkı yaşar erkek aşkı yaşatır hepimizde 100 tane deniz kabuğu olduğunu düşünün her bir tanesini farklı insanlara vermektense neden hepsini bir kıza verip sonsuz aşkı ve mutluluğu yaşamayalım bence doğru olan bu aşk sonsuza kadar tek bir kalp ve tek bir bedende sonsuz ve sınırsız bir mutluluk yaşamaktır benim için doğru olan bu arkadaşım buna uy gerisi zaten gelir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yıldostum arkadaş olacaksın ona... işten eve gelip kıçını atmayacaksın hemen koltuğa. ilgileneceksin , yemeği beklemeyeceksin öyle, mutfağa gireceksin, salataya göstermelik de olsa hiçbirşey yapamıyorsan limon sıkacaksın, karıştıracaksın. arada bir ufak ufak öpücükler konudaracaksın ki sevgilisi olduğunu göstereceksin. sofrayı beraber kuracaksın , yemekte tv izlemeyeceksin, gününün nasıl geçtiğini soracaksın. canı sıkılmışsa yemekten sonra birşeyler içmek için dışarı çıkacaksın, paran mı yok , o zaman tut elinden yürü... arkadaş gibi konuşacaksın yürürken.
arada bir dışarda yemeğe çıkaracaksın... senden lüks bir yemek beklemez merak etme. simit ayran al, git bir parkta ya da deniz kenarında takılıp yemek yiyeceksin.
sadece özel günlerde değil arada bir ona hediye al, sürpriz yap... ona özel olduğunu hissettir.
onunla konuşup dertleşirsen zaten özel olduğunu her gün hissettirirsin... bir kavganız falan olacaksa ne olursa olsun sakın hakaret etme, çünkü o senin hayat arkadaşın, saygını asla kaybetme ona ...
evde kıçını devirip tv ye dalma, ilgili ol biraz, arada beline sarıl öpücükler kondur boynuna... sıkıca sarıl konuşmaya gerek bile yok ...
son olarak, ne olursa olsun sakın yatağa dargın girme ... sarıl ve uyu ...
başka birşey yapmana gerek yok ... allah hep mutlu etsin ..89 Yorumla- +1 yıl
gözüme kibar erkek kaçtı şu an :,(
- +1 yıl
teşekkürler ... dikkat mi etsem acaba, başkalarının gözüne zarar vermeyeyim sonra ... :)
- +1 yıl
bekarım ... ama hayatımı düzene koyar koymaz evlenmek istiyorum, prensesi de bulmam gerek tabi :)
- +1 yıl
böyle adamlar bekar kalmamalı
- +1 yıl
teşekkürler ama şimdilik bekarım ... :) prensesi bulayım önce sonra yuva kurarız :)
- +1 yıl
rica ederim.. bildiğim ve yapılması gerekenler bunlar... eksiklerim de vardır daha ...
Şimdi ilişkiniz hakkında burada kimse bilgi sahibi değil..
Ne kadar yıllık bir beraberlik var ortada.. Çocuk var mı.. Huylarınız neler.. Nasıl bir evlilik yaptınız.. Nasıl anlaşıyorsunuz bunlardan tut meslekleriniz iş saatlernz herşeyiniz ilişkinizi etkileyen bir faktördür. Ama yinede fikirlerimi söyleyeceğim.
En başta bir ilişkinin yürümesi ve mutluluğun elde edilebilmesi için;
-Karşılıklı sevgi saygı sadakat olmassa olmazlardır
-Birlikte geçirilen vakit yapılan herşey altındır altın..
-Eve elinde bir çiçek bir çikolata ile gel.. (Kadın hediye istemez kadın düşünülmek ister.. Bunu belli etmelisin.)
-Onun için ufak jestler yap 1 tane aniden atılan "Seni seviyorum." mesajı tekrar aşık eder.
-Günde 1 kez mutlaka ara neler yaptığnı nasıl oldğnu sor.
-Ve braz özel ama yatak odasında asla sadece kendini düşünme..
Bunların bi iki tanesi bile evliliği kurtarmaya fazla fazla yetebilir.. :)21 Yorumla
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ortada bir sorun varsa, önce onu halletmek lazim. kural 1
Ho$gorulu olmak, guleryuzlu olmak, onun gozlerinin icine bakmak, onunla beraber dizi izlemek/ o hep sizinle mac izlemesinde!
ona bir cay yapmak, sacini ok$amak, veya masaj yapmak, ak$am el ele guzel bir yuruyu$ yapmak / cafe falan degil.
ona yuksek sesle konu$mamak !01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
54Cevap
Gözünde karın gördüğün kadar bir dost ve arkadaş olarakta gör. Para mal mülk dersini bir yana at ve dostunla arkadaşınla sevgilinle ne yapmak istiyorsan onlarıda yap eşinle. Yani Evliliğe yani eşine bakış açını ikiye ayır. %50 karın eşin % 50 dostun sevgilin metresin arkadaşın.. Mesela metresin var diyelim napıyorsun yemek gezmek otel. Al eşini git yemeğe gezin ve eve gitmek yerine otele git. Canın sıkkın bir dosta mı ihtiyacın var al karını atla arabana git güzel manzaralı bi yere al bir kaç bira derstleş. Başka türlü monoton sıradan bir hayat döngüsüne girersin. Tabi bunu yapabilmen içinde karşındakinin pozitif anlayışlı hayat dolu biri olması lazım.
00 Yorumla
+1 yıl1. yol; onu çok seveceksin, gerisi kendiliğinden gelir. Ama insan durup duruken kendini birine sevmeye ne kadar zorlayabilir bilemem.
2. yol; onu çok sever gibi yapacaksın, onu hiç kırmyacaksın, mutlu hissetmeni için onu gözünde ve gönlünde yücelticeksin. Gerekirse kendinden taviz vereceksin, hiçkimse için yapmam dediğin şeyleri onun için yapacaksın ve sadece senin için yaptım diye söyleceksin.
Yada sen şöyle yap birini çok sevdiğini düşün, yada sevdiğin birini düşün... Onun için içinden neler yapmak geliyorsa aynılarını karın için yap. Daha nasıl anlatayım.00 YorumlaÖncelikle mutlu olman için huzur olmak zorunda .ne onun ailesine ne kendin ailene yakın yerde oturma.ilgili ol.kibar ol.saygılı ol.saygı göresin.eğer evliliğinide şüphe varsa asla çoçuk yapma.bu temeli bozuk binaya kat çıkmak gibi birşey.sonra boşanırsanız.o çoçuğun günahı ne.birbirinizi sınırlamayın.hayatı dar etmeyin.tabi sınır derken örf adetleride göz önünde bulundurun.karşılıklı konuşmak çok önemli sen beğenmediğin durumları anlat o da seninkileri ortak çözüm bulun.ayda 1 kere bile olsa çiçek al ona.maddi sıkıntı varsa beraber çözüm bulmaya çalışın.ayrıca gün içinde işinizde yaşağını stresii sıkıntıyı eve getirme.kapıda her şeyi bırakın.asla onu aşağılama,küçümseme,ailesine hakaret etme.ve en önemlisi asla birbirinizi değiştirmeye kalkmayın.herkes aynı kuluçkada aynı ortamda yetişmez.görüş örf adet fark gösterebilir.ve lütfen ilerisi için şüpheniz varsa çoçuk yapmayın.kötü alışkanlıkları olan çoçukların çoğu ailesi dağılmış çoçuklardır.mutlu huzurlu olmanız dileğiyle .
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evliyseniz problem var gibi görünüyor.. Sev kibar ol. İlgi göster. Sevdiğini söyle. Kıskan abartmadan. İçten ol. Aldatma sadık ol. Dinle. Takdir et... Daha ne olsun...E Bir de "sen bilirsin karıcığım" her sorunu çözen anahtar cümledir, bir kenara not etmeli... :)
14 Yorumla- +1 yıl
+1 "sen bilirsin karıcığım " not alındı hemen :)
Yeni evlisiniz sanıyorum ilk bir kaç yıl sıkıntılı geçer bunu kabullenin öncelikle.. bunu okumanı tavsiye ediyorum işine yarayacaktır
link11 Yorumlayapmaktan zevk aldığınız ortak şeyleriniz olmalı... herşey cinsellik değil, film izlemek, kitap okumak, yemek yapmak, yarışma yapmak, oyun oynamak, herhangi bir kursa gitmek.. herşey olabilir. evliyken de sevgili gibi yaşamayı sağlayabildiğiniz an mutluluğu yakalarsınız..
10 Yorumla
+1 yılevde her işte birbirinize destek olun ne bileyim sen oturup tv izlerken o yemek yapacağına beraber yapın yemeği. ardından televizyonu beraber izleyin. çalışan birinin her zaman bunu yapması zor tabi ama en azından haftada bi kaç kere. hiç denemediğiniz şeyleri deneyin beraber. hemen çocuk düşünmeyin çocuğunuz yoksa. birbirinize doyun. eşine onun önemli olduğunu onu sevdiğini hissettir. iki arkadaş gibi olmayın evin içinde.
00 Yorumla
+1 yılRomantik ol, durmadan çiçek al, ha bire alışveriş yapmasına izin ver, hep haklı o olsun, bir de çok fazla seks isteme o ne zaman verirse razı ol, bunları yap mutlu olmazsanız bende gider boğaz köprüsünden atlamam ama orda bağırırım "Durdurun dünyayı inecek var " :)
00 Yorumla
+1 yılMutluluk tarifle anlatilacak bisey degilki tavsiye istiyorsun. Sen ve esin yurumekten hoslanirsin bir baskasi sinemadan digeri arabayla gezmekten. Baskasinin hayatini kendininkine uyarlamaya calisirsan zaman asimina ugrarsin :) gozlem ve deney yaparak mutlu olmanin yollarini ara kendin ve esin icin sonucta evlisin ve zamanin bol.
00 Yorumlasevgi ve şevkatle devamlı sarıl .fırsat buldukça öp, öenmse benimse . takdir et. ve çok değer ver . o sana 3 fazlasınız verecektir . inan mutlukdan yürüken bile . uludagda ski yapıyormuş gibi akar gider yollar :))) mutlulugunuz daim olsun ...
00 Yorumla
+1 yılanlaşarak..
önce saygı dinlemeyi bilmeli insan ve jest yapmalı..
monoton tek düze giden bir ilişki iflah lomaz..30 Yorumla
+1 yılk.kartını verdı o gundur hıc kavga etmeyız.:P tabı işin gır gırı bu bı soz verdıysen muhahkah yapmalısın esının sozunu dınle onun sozlerıne degerver bırsey dedıgınde dıkkate al o zaman saygı sevgı oldunu anlar ve bogmaz senı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgençlerin yaptığını yapın kadını biraz dışarı çıkart dayı sevgili heyecanıyla tut elinden gezdir bir yemek yedir parka gidin yaşın önemi yok insanlar zaten aslında içindeki çocuk ölünce ölüyorlar canlandırın onu. eve gittiğinde özel şeyler al kibar davran ilgilen zaman ayır arada dayak at şaka şaka :)
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce veya yeni evlendiğinizde mutluluğu bulmuş olmanız gerekiyordu. Bu balım aylarını geçtiniz ve hala bulamamışsanız bundan sonrası daha kötü olacak. Kanaatkar olmanı tavsiye edebilirim.
00 Yorumlabuna yorum yapabilmek için sorun ne onu bilmemiz lazım..aranızda problem olan konular mı var yoksa iletişimsizlik mi.. sıradanlık mı?
01 Yorumla
+1 yılOnu mutluğunda ayırma güler yüzle davran,sohbet et dolaşın,yemek yiyin,Ne istiyorsa alın.Daha hoşnut davranın,Saçlarını okşayın,halatını sorun,Bir isteğin var mı hayatım değin!
00 Yorumla
+1 yılEşler İçin Hayatarkadaşı Deriz . HAYAT tamam ama ARKADAŞ kısmını Atlatırız Gerçekten En yakın arkaşadınla yaptığın muhabbetleri ve samimiyetleri eşinlede yapabilirsen gerçek anlamda arkadaş olabirsen artık sende mutluluar arasında sayılırsın ;)
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. link E Yeşildağ. Şahsen tanıyorum, iyi bir hocadır.
00 Yorumlasevgi saygı anlayış başta gelmeli.iletişim kurabilmeniz çok önemli.sorun ne ise sakince konuşmalısınız.ve tabiki biraz romantizm.her kadın özel olduğunu hissetmek ister
01 Yorumlakadınları mutlu etmek zor.işi gücü bırakıp onunla ilgilenmelisin.39 doğru yapıp 1 yanlış yapsan hepsi boş
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu değilseniz ne yapsan da bişeye yaramaz 2 gün mutlu olursun 3. gün aynı şeyler devam eder. Temeli sağlam atmak lazım.
00 Yorumla Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. bu bızım soylememızle olmaz kı cunku herkesın mutlu olma sebeplerı bambaskadır ama jestler yap ıste onunla yemek yap nebıleyım fılm ızle bunlar kucuk ama buyuk seyler bence
00 Yorumlaanlaşamadığıız bi durummu var,anlayış göstereceksiniz birbirinize
20 Yorumlaeşiniz yanınızdayken mutlu değilseniz sittin sene mutlu olamazsın boşuna efor sarfetmeyın bu sonradan kazanılacak bir duygu değil cünkü...
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıltartışmayın ne olursa olsun sorun yaratmayın çözüme odaklı olun
00 Yorumla konusun biraz arkadaş olun daha iyi arkdaş emin ol mutlu oalcaksunuz...
00 YorumlaHerhangi bir sorun mu var, yoksa genel evlilik mutluluğndan mı bahsediyoruz.
00 Yorumla
+1 yılBirbirinize sahip olmak yeteli değilse hiçbirşey yeeterli olmaz ;)
00 YorumlaMutluluk tek tarafli olmaz sen yapici davranipta karsi taraf yikici olursa bosuna ugrasma derim.
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu gelip burda sen soruyorsan, eşin sorunludur diye düşündüm ben.Sen ne kadar çabalasan ona batar.Boşver kendi haline bırak.
10 Yorumla
+1 yılilgini eksik etme onu sevdiğini belli et o zaman eşin mutlu olur o mutlu olunca sana yansır beraber mutlu olmuş olursunuz işte
20 Yorumlasana 100de yüzz mutlu olmak istiyorsannnn tek cözümm pc kullanmaa arayaa şeytan sokmaa bak nasıl mutlu oluyorsunn tetaylı girmek istemedim anlamışsındır senn
00 Yorumlalink işe yarayacaktır
00 YorumlaMutsuz olmanızın sebeplerinizi arayın.düşünün. Ama düşünürken iğneyi eşinize çuvaldızı kendinize batırın.
00 Yorumlailk tanıstıgınız zamanları ve cıcım aylarını hatırlayıp aynı cılgınlıkları yapabılırsın kı bu sanıyorum eşinizi çok şaşırtacaktır...
10 YorumlaDiğer konusunda 538 cevap paylaştı. Mutlu olmanın bi yolu yok bi bakmıssın olmussun mutluluk beklenmedik anda gelir geldiginde kıymetini bilin ...
00 Yorumlaneden mutsuzsunuz ? eşim diyorsun ama görücü usülümü evlendin yoksa akraba evliliğimi ? birazdaha ayrıntılı yazarsan açıklamak yardımcı olmak kolaylaşacak ...
00 Yorumlaonu sevmeye çalış ona güzel yönleriyle bak senin için yaptıklarını düşün onu sev ne diyim davulun sesi uzaktan hoş gelir bizimki birer öneri diyelim...
00 Yorumlakeske mutlulugu etkıleyen problemıde paylassaydın net bır yorum yapabılırdım..
00 Yorumlabu soruya cevap verebilmemiz için konuyu açman gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılbunun tam bir ayari yok her konuda dengeyi kendin bulacaksin az ilgi gostermeyeceksin fazla ilgide gostermeyeceksin
00 Yorumlakarşılıklı konuşarak olabilir ve birbirinizden ne istediğiniz önemli acaba eşiniz sizden ne bekliyor bunu iyi bilmeniz gerekiyor hayatınızda farklılıklar yaşayın
00 Yorumlabol bol iltifat et bi dediğini iki etme ,her işinde yardımcı ol,ondan sonra tepene çıksın
10 Yorumlakadınlara her istedigini anında vereceksin..yoksa mutlu olman zor
10 Yorumlamutluluk yatak odasındadır bence orda bulabilirsin :D
01 Yorumlabirbirinize hayır demeyin ve sürekli gülümseyin olumlu duşunun ve olumlu yönde adımlar atın
00 YorumlaNeden mutsuz olduğunuzu yazsaydınız ona göre cevap verebilirdik.
00 Yorumla
+1 yılbarı sız yapmayın ya.evlı barklı adamsınız bızden akılmı danısılır allasen
20 YorumlaHocam böyle bir soru soruyorsan sıkıntı vardır bence.
00 YorumlaAnlayış, aşk, sadakat bu üçlüden ayrılmadıkça çok mutlu olursunuz :)
00 YorumlaBu kadar ciddi ve çok özel bir sorunun cevabını burada araman bence talihsizlik...
00 Yorumla
+1 yılSiradisi olun ortak zevklerinizi bulun hayatinizi renklendirin ...bence bunlari sizde biliyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAbi bu nasıl soru ya sen bu kafayla gidersen zor mutluluk fian
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu soruyorsan sevgi felan kalmamıştır bence yha
00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. birbirinize saygınızı kaybetmeyin.
00 Yorumla
+1 yılsüprizler yaparak hayatnızı monotonlaştırmıyarak
00 YorumlaBol bol sevişin,ilk gün gibi yeniden yeni yapın...
01 Yorumla
+1 yılMutluluk göreceli bir kavram.
00 Yorumla
+1 yılhangi konuda mutlu degilseniz onu duzeltin
00 Yorumla
+1 yılseviyorsa hak ettiginden fazlasını yaparım.
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem