Hoşlandığınız kızın sizi rüyada gördüğünü söylemesi neye işaret?

Hatun kişisi ilişkisi başladı yapıp engellemişti beni.. bir kaç ay sonra konuşmak istediğimi çıtlattım bir arkadaşa o da konuşmk istediğini beni çok özlediğini vs. söyledi... hayatının en güzel günüymüş o buluştuğumuz gün.. benim varlığım bile yetiomuş ona.. ama ben hoşlanıorum senden dediğimde arkadaş gibi görüyorum ben sana uygun değilim dedi.. kavga ettik vs 2 3 kere.. sonra konuşmak istemeyince peki hoşçakal dedim 1 ay geçmeden mesaj attı.. hiç bişi olmamış gibi mesajlaştık.. bir gün seni rüyamda gördüm dedi.. kız konuşmadığımız zamanlarda aynı ortamda olduğumuzda sürekli beni izliyodu kendi söyledi.. engellemeden önce o da senden hoşlanıyorum vs demişti :/
Güncellemeler
+1 yıl
edit: bu hatun sevgilisi varken seni bazen sevgilim gibi görüyorum bazen yabancı gibi.. senden hoşlannıyorum diyodu.. ben de hoşlanıyodum kızdan yakıştıramadım kendime konuşmayalım demiştim.. sevgilimi sepetledim vs demişti.. her neyse 2 ay sonra engellemişti beni.. sevgilisiyle çıkmaya devam etti eleman bunu aldatmış * beni engelledikten 3 4 ay sonra.. kız bir ara da boş mesaj atmıştı bana..
Hoşlandığınız kızın sizi rüyada gördüğünü söylemesi neye işaret?