Hoşlandığım kızın beni rüyasında görmesi ne anlama gelir?

Hatun kişisi ilişkisi başladı yapıp engellemişti beni bir zamanlar.. bir kaç ay sonra konuşmak istediğimi çıtlattım bir arkadaşa o da konuşmk istediğini beni çok özlediğini vs. söyledi... hayatının en güzel günüymüş o buluştuğumuz gün.. benim varlığım bile yetiomuş ona.. ama ben hoşlanıorum senden dediğimdebi hafta sonra; arkadaş gibi görüyorum o cümleler hataydı ben sana uygun değilim dedi.. kavga ettik vs 2 3 kere.. sonra konuşmak istemeyince peki hoşçakal dedim 1 ay geçmeden mesaj attı.. hiç bişi olmamış gibi mesajlaştık.. bir gün seni rüyamda gördüm dedi.. kız konuşmadığımız zamanlarda aynı ortamda olduğumuzda sürekli beni izliyodu kendi söyledi.. engellemeden önce o da senden hoşlanıyorum vs demişti :/

bu hatun sevgilisi varken seni bazen sevgilim gibi görüyorum bazen yabancı gibi.. senden hoşlanıyorum diyodu.. ben de hoşlanıyodum kızdan yakıştıramadım kendime konuşmayalım demiştim.. sevgilimi sepetledim vs demişti.. her neyse 2 ay sonra engellemişti beni.. sevgilisiyle çıkmaya devam etti eleman bunu aldatmış beni engelledikten 3 4 ay sonra.. aldatmadan yaklaşık bir buçuk iki ay sonra kız bir ara da boş mesaj atmıştı bana ıphoneda beni silmiş rehberden ama niyeyse mesaj bana gelmiş.. cevap vermemiştim..

ben kıza umursamaz davranır gibi gözükmüştüm sevgilisi olduğunu öğrendiğimde benden soğusn diye.. buluştuğumuzda beni umursamadın engelledim dedi.. halbuki en son konuşmadan 2 ay sonra ilşkisi başladı yapıp engelledi.. o konuyu sordğumda hatırlamıyorum gibi bir yalan söyledi.
Hoşlandığım kızın beni rüyasında görmesi ne anlama gelir?