Hoşlandığın kızı rüyada görmek?

Yaklaşık 5 6 ay önce bir kızdan çok hoşlanmıştım o kadar çok hoşlanıyordum ki çekingen biri olmama rağmen ilk defa bir kızla bu kadar çok sohbet etmiştim samimiydik yani. Ve sonra çekingen biri olmama rağmen cesaretimi toplamış tam açılmaya karar vermiştim ancak bir anda sevgilisi olduğunu öğrendim 2 3 haftadır birliktelermiş belli etmemeye çalışıyormuş sınıftaki bir arkadaşımla sevgiliydi birde yani... her neyse bunu öğrenince hayal dünyam yıkıldı o kızı unutmak için haftalarca çaba harcadım ağladım ve o kız yanımda oturuyordu onu her gün görürken unutmak zordu. Zorlu bir süreç sonunda acımı az da olsa hafiflettim en azından onları birlikte görürken artık çok acı hissetmiyordum. Bu bahsettiğim olaylardan yaklaşık 3 hafta sonra da ayrıldıklarını sınıftaki erkek arkadaşımın gereksiz bir sebep uğruna onu terk ettiğini öğrendim. Kız günlerce ağladı onu üzgün görmeye dayanamıyordum o kadar iyi biriydi ki ondan o kadar hoşlanmama rağmen o kadar çok üzülüp sinirlenmiştim... her neyse kız bir şekilde atlattı artık normal bir şekilde gülüyor eğleniyor o çocuğa karşı bir duygu beslemiyor ( ki zaten çocuğunda umrunda değil ayrıldıklarından beri sayısız kızla görüştü eski sevgilileri, flörtleri dahil vs) ancak benim tarafımdan işler yolunda gitmiyor. Kıza karşı hislerim tekrar artmaya başladı 1 haftadır onu ve eski sevgilisini rüyamda görüp duruyorum her defasında da rüyamda ikisi barışmış gibi görünüyorlar. Bu konulardan anlayan kişiler soruma yanıt verebilir mi? Bir hafta içinde 2 defa onu rüyamda görmem ne demek sizce? Ve çok uzattım biliyorum ancak en son açılmaya niyetlendiğimde kalbim kırılmıştı tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım yol haritamı nasıl belirlemeliyim?
Hoşlandığın kızı rüyada görmek?