Çok istiyordu benle tanışmayı, ben şans vermedim, şimdi çok pişmanım, yardım eder misiniz? :(

Deli gibi ağlıyorum, ben neden kendimi bu insana kaptırdım...

Aklımdan çıkmıyor... son zamanlarda onu düşünür oldum..

Facebookta görmüştüm onu, kendi duvarına yazıdığı bir yazı ben çok etkilemişti, ona bu yazıyla ilgili bişey yazmıştım, sonrada iki gün boyunca içerde yazıştık, resminden zaten hemen etkilenmiştim, internetten yazışmaları hep saçma bulurdum, tanımadığın biriyle heleki, ama bu kişi beni etkiledi! uzaktan görmüşlüğümde var, hoşuma çok gidiyor, benle çok ilgilendi, iki gün sonra ben istemedim. konuşmayalım dedim. yapamayız ikimiz dedim, nedeni biraz farklıyız, aslında değiliz, onu tanımadan yargıladım... herneyse sonra aylar geçti benim aklıma takıldı bu çocuk! onun resmini görünce ağlayacak gibi oluyorum, hatta ağlıyorum. neden böyle oldum? dayanamayıp 3 gün önce ona "nokta" gönderdim, beni fark etsin diye, ama cevap gelmedi, facebookta diğer mesajlara gitti heralde, bazen biliyorsunuzdur uyarı olmuyor mesajlarda. önceki mesajlarımızda öyleydi çünkü, bana geç cevap vermişti, uyarı almamış. ben halen bekliyorum. şimdi bir mesaj dahami göndersem? kısa içimi döksem? aklıma geldiğini, şans vermediğim için biraz pişman olduğumu.. yada ne yapayım.. yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Benle cok ciddiydi.. hayati dalgaya almayan tip.. onceki hayatindan ibret almis, simdi cocuk cok duzelmis, yani cok mantikli ve akiliydi, ve ben bunun gibi birini geri cevirdim!
Güncellemeler
+1 yıl
Karsima baskalari cikti, birkisiyle daha konustum, ama olmadi. aklim onda kalmis!
Çok istiyordu benle tanışmayı, ben şans vermedim, şimdi çok pişmanım, yardım eder misiniz? :(