Kendisi iş arkadaşım ama ben ( date olarak goruyodum ) . Mesaj attım aradım gelmedi nasıl bir yol izlemeliyim?
kiz sözünü tutmayacak bir karakterde biri değil , geçerli bir sebebi olacağını düşünüyorum.
- Aksi durumda ne yapmalıyım?
Kendisi iş arkadaşım ama ben ( date olarak goruyodum ) . Mesaj attım aradım gelmedi nasıl bir yol izlemeliyim?
kiz sözünü tutmayacak bir karakterde biri değil , geçerli bir sebebi olacağını düşünüyorum.
Bence zamana bırak ya da Bir süre sonra iş arkadaşınıza tekrar mesaj atmak veya aramak uygun olabilir. Ancak, çok ısrarcı veya baskın davranmamaya özen gösterin. sabırlı olun ve iş arkadaşınızın size geri dönmesini bekleyin. Her zaman herkese anında yanıt vermek mümkün olmayabilir, bu yüzden biraz zaman tanımak önemlidir. Dikkat Edin: İş ilişkileri, kişisel ilişkilerden farklıdır ve iş arkadaşınıza karşı açık ve net bir şekilde duygularınızı ifade ederken, iş ilişkinizi etkilememeye dikkat edin. Eğer iş arkadaşınızın size olan ilgisinin olmadığını düşünüyorsanız, iş ilişkinizi korumak için kişisel duygularınızı işten ayrı tutmanızda fayda var. Kendinize uygun adımlar atarak hayatınıza devam edebilir ve iş arkadaşınızla sağlıklı bir iş ilişkisi sürdürebilirsiniz.
Geçerli bir sebebi varsa tepki vermeyip bir sonraki buluşmayı kendisinin ayarlamasını bekle, ki söz ederse gerçekten bir şey osmuş olmalı. Eğer etmezse muhtemelen buluşmaktan kaçıyordur. Geçerli bir sebebi yoksa zaten tepki gösterebilirsin. Ayıp yaptığı.
Cevap
1Cevap
Galiba yanlış anlama olmasın diye yaptı. Veya sana karşı boş. Bu konu hakkında konuşma bakalım ne diyip nasıl davranacak. Hoş değil bu yaptığı
İşle ilgili alışveriş yapacaktim. Birlikte gidelim dedim programım yoksa tamam dedi ama gelmedi. Kesin geçerli bir sebebi vardır diye düşünüyorum ama bakalım. Bide şey dicem ozeldem bir cümle yazcam işler ters giderse nasıl ollur bı değerlendirir misin?
Özelden olmaz buradan söylersen yorumlayabilirim. Ama sence de işi çıksa yazmaz mıydı? bence hoşlandığını düşündü sonradan değiştirdi kararı
Sen bir soru şöyle ben oraya yapayım yorumu? Yaptığın gizli bir yorum olan soruda olabilrim
Aşık oldum birine ama uzakta kendisi ve zor bir erkek, ona nasıl kendimi sevdirebilirim? Lütfen yardım? ↗
Bu soruya gelebilirsin. Ve ayrıca benim için öneri de yapsan iyi olabilir😅
Hiçbir kızın bir cenaze, hastanelik olma, trafik kazası gibi olağanüstü durumlar hariç buluşmaya gelmemesi kabul edilemez. Hemen iletişimi kes ve o hatasını anlayıp sana buluşma teklif edene kadar soğuk yap.
Bende öyle düşünüyorum
Bide bana yazsana kıza bişi dicem de değerlendir. Buraya yazmak istemiyorum belki görür falam diye
Yazdim knka
Değer bilmeyene değer ogretemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?