Uzun süredir konuştuğunuz biriyle bir süre sonra konuşma pat diye neden kesilir, niye konuşmazsınız
Cevabın nedir?
bir çok nedeni olabilir karkteristik özellik olarak belli başlı genellemeler yapmak gerekirse
onun tepkileri sana ilgisi oldugu yönünde senden bir beklentisi varsa ve bunu uzun zaman dile getirdiyse ya da çalıştıysa bıkmıştır ya da başka bir ilgi odağı bulmuştur.
ailevi sorun sahibiyse ve ya kişilik problemleri varsa herşeyi tek çözmeye yalnızlığa alışmışsa bilinç altı yeni sorunda onu direk yalnızlığa çekmiş olabilir
ya da en basit cevap yeni bir sevgili adayı bulmuştur hiç biri değilse sen bir sor derim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAynen öyle oldu kardeşim.. tanistik konuştuk birden kesildi.. Kendimi kullanilmis gibi hissettim.. çok kotu bir duygu.. bu soruya ancak böyle bir cevap berebildim.. çünkü hic sessiz sedasiz gitmedim.. insan değerini bilmeli bilmiyorsa bile giderken gidiyorum demeli..
Arkasındaki umutlanmamali belki gelir diye ama ne yazikki gelmeyecek. gelsede farketmez gitti gittiği gün bitti.. Nedensiz bir şekilde kendine yakistigi gibi..
Ve son olarak:
Nedensiz gelene Neden Gidiyorsun Demem..
Saygilar...21 Yorumla
şimdi şöyle söyliyim bir çok nedeni olbilir bunun birincisi senden soğumuş olabilir 2. aklına birden başka birisi girmiş olbilr 3. işleri yoğundur mesaj atamıyordur 4. o da senin gibi düşünüyordur belki de senden mesaj bekliyordur durumu bilmiyorum ama bu 4 ü de olabilir sen düşün ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını bende yaşadım önceleri anlam veremedim sıkıldığını hiç hesaba katmadm. sonra anladımki bana alışamamış bir türlü ve kafasında başkası olduğu için benim dediklerimm ve yaptıklarm ona sıkıcı gelmeye başlamış. bir zaman sonra da sessizce gitmeyi tercih etmiş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
177
Cevap
195Cevap
uzun süredir diyorsun uzun konuşmaların sonu tanışmaya gitmemişse neden konuşsun ki? erkek arkadaşlarıyla zaten sohbet eder. Seninle ilişkisi konuşmadan ileriye gidememiş ya senden bir ilgi görmedi ya da onun ilgisi bitti. Sadece sohbet etmek zaman kaybından başka bir şey değil
10 YorumlaHata ettiğini düşünüyor olabilir. Seni üzmek istemiyordur aklında başka biri var unutamadığı sormalısın anlamalısın sebebini birçok sey olabilir arkadaşların dediği gibi soğumuş olabilir veya başka birine aşık olmuş olabilir. Ama ne olursa olsun pat diye muhabbeti kesmesi yanlış açıkça sebebini söyleyip de konuşmayı bitirebilirdi.
00 Yorumla
+1 yılBelli süre taraflar birbirini kıra döke kıra döke, bir bakarsın kopar gider. Ya da artık sıkılmış ve ya bunalmıştır. Ya da kendi sorunları vardır, kabuğuna çekilmiştir. Ya da ektsra bir şey olmuşta olabilir. Sordun mu hiç neden böyle oldu diye? bir sor bakalım usulünce. Birde ne kadar zamandan beri konuşmuyorsunuz?
00 YorumlaDeğerli Soran okurum. :p
Öncelikle sizi takmayanı neden takıyorsunuz, onu anlayabilmiş değilim.
Takmayan takmasın, konuşmayan konuşmasın, siz kendi güzelliğinize önem verin :p
Şaka bir yana, aranızda ne geçtiğini bilmiyorum, ama erkekler macera olmazsa çabuk sıkılır, ama güven de olmaz, en iyisi en azından bir an önce nişanlanabileceğiniz kişiyi bulmaktır. :D12 Yorumla
+1 yılBu soru çok ama çok basit tabiki konu biter. Eğer konuştuğunuz kişiyle uzun süredir konuşuyorsanız normal olarak konunuz bitmiştir. Bu tip ilişkilerde iki tarafında sosyal olması çok önemlidir çünkü her konuşmaya başladıkları zaman aynı şeyi birbirlerine söylemek yerine yeni yeni olaylar anlatmaları durumunda herhangi bir sıkılma veya konusuz kalma durumu yaşanmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
wayy :D mşallah nede bilgili SD:FS
- +1 yıl
:D saol ama gerçek bu
+1 yılBir sürü sebep sayabilirim ama bir kac tane sıralayım bari; eski sevgilisini unutamamıs olabilir, hakkında kötü bir sey duymus olabilir, cok sıkılmıs artık konusmak bile istemiyor olabilir, daha iyi birini bulmus olabilir sadece oylesine zaman gecirmis olmak icin konusuyor olabilir ne biliyim belkide aradıgı ilgiyi alakayı bulamamıstır.. Vsvs
10 Yorumlaiki taraftan biri muhakkak kopup gidiyor. ve çok uzun zaman içerisinde belli bir seviyeye gelemediyseniz artık bu erkekle kız arasında sevgili olamama durumu. Doğal olarak başka seçenekler devreye giriyor. Ve zamanımızın laflarından biri seninle konuşmuyorsa elbet vardır bir konuştuğu :)
00 Yorumla
+1 yılHiç kimse durduk yerde gitmez... ya kırıldıgı birsey vardır ya da bir huyu hoşuna gitmemisdir ya da bu arkadaslkda illerleme görmüyordur.. üçüncü kisiler güzel giden arkadaslkları bozamaz başdan güzel oturmamış taşlar yıkılır gercek arkadaşliklarda menfaat üstne kurulmaz...
00 Yorumla
+1 yıladam bunalır artık. her saniye konş mesajlaş görüş. adam eski hayatını özlemeye başlar. erkek arkadaşlarıyla gezip tozmalar falna ama tabiki bunu söylediğinde kızın trip atıcagınıda bildiği için en kısa yol cevap falan vermemek çocuklarıda arayıp gezip tozmak. benim görüşüm bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin Sorunun Cevabı Senden Sıkılmış olması ve basşkasıyla konusması bence. Aslında Bence Soru Yanlış. Konuşma kesildiyse yaratıcaksın çok istiyorsan ve öğreniceksin nedenini burdaki kimse sana yardımcı olamaz: ) Bir de Şöyle Düşünleiimmi? Aynı aenin Durumun uzun Süre konusma Ortada Bir Sebep Yok herşey iyi hoş o son gün senı arayıp sevgi dolu güzel cumleler senin ona lafların vsvs ertesi gün o kişiyi aradıgınzda şununla karsılasıyorsunuz aradgınız kişiye ulasılamıyor. gunlerce haftalarca hatta aylarca arıyorsun hep aynı cevap. birde boyle durum var. Nasıl Bir his bir çok insan bilebilir yani kısacası Çok zor be :S
10 YorumlaYalnız kaldığında yazıyosan, muhabbeti istediğin zaman başlatıp istediğin zaman bitiriyosan, bencillik yapıp sadece kendinden konuşuyorsan, egolarını tatmin etmek için yazıyosan birde hep karşı taraf konuşmayı başlatıyorsa sevse bile sıkılmıştır yazmamak icin dişini sıkıyodur. ben mesela öyle çabuk silmem yazarsa yazarım ama ilk ben yazmam bunların üzerine
00 Yorumla
+1 yılDurum değişmesi mesela bekarken erkek veya kız arkadaşların vardı hepsiyle herşeyi yapıyordun gün geliyordu sabahlara akdar alem yapıp eglenip flört yapıyordun evlendin evine eşine sagdık birisi oldun bu tür alışkanlıkları ve bu tür ortamlarda bulunan arkadaşlarınla irtibatı kesmek için insanlar uzak durular ve herşeyi eşlerinde ararlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstediğini almıştır merakı gizemi bitmiştir artık ilgisi azalır. Bazıları sadece belli bir hedefe odaklanmıştır, ona ulaşınca merakı biter, gizemi gider, ilgisi azalır. Sevgi kelimeleri önce azalır sonra tek tük. Artık seni tanımıştır, ne zaman buna dönsem bana kucak açar yani artık o her daim ceptedir ve çevreden en ufak bir yeşil ışık aldımı hemen o an yeni mace doğru yelken açar.
Not: Ama bu her erkek için geçerli olmamakla birlikte hatta bazı kızlarda böyledir.00 YorumlaElde edecek çıkarım yoktur veya istediğimi almışımdır bu kadar basit ve net
00 Yorumla
+1 yılsanırım uzun süreli konusmanin bir yere varamayacagını anlar bir taraf ondan
00 Yorumla
+1 yıl7 8 senedir konuştuğum canım canıma can katanım herşeyim (sevgilim değil çok yakın arkadaşım). bir kızla konuşuyorum mesajlaşıyorum diye gitti ilk çıkma teklifini kabul etti (hep bana sorardı çıkayyımı falan diye) bu sefer bana sormadı o yüzden artık konuşmuyoruz. ama özledimha ruhumun gıdasıydı gerçekten
00 Yorumla
+1 yıl3 olasılık var;
1. seninle boş zamanında konuşuyordur ve artık sıkılmıştır.
2. Zamanını geçirmek için daha iyi birisini ya da bir aktiviteyi bulmuştur sana tercih etmiştir.
3 Senin yaptığın bir haraketten dolayı konuşmayı kesme kararı almıştır00 Yorumla
+1 yılBiraz ayrı ayrı birşeyler yapın. Hep ortak hareket etmekten aynı insanlar haline geliyorsunuz. Biraz nefes alın birbirinize anlatabilecek, paylaşabilecek konularınız olsun. Siz stoğu tüketmiş olabilirsiniz.
00 Yorumlaçünkü uzun süredir konuşmuyoruz arkadaşım eğer konuşmak isteseydi en fazla 1 bucuk bilemedin 2 hafta mesaj ya da arar sorardı eğer öyle bişi yoksa seni takmıyordur zaten sende yazmadığına göre sende takmıyorsundur bir anlamı kalmamıştır o işin
00 YorumlaÖyle olmazki. Uzun süre konuşunca ortak paylaşımlarda çok olur ve konuyu konuyu açar. Eğer pat diye kesiliyorsa arada yalan ya da kandırmaca vardır ki konuşmanın arkasını düşünebilmek için zaman kazanmaya çalışılıyor olabilir...
01 Yorumla
+1 yılİlk başta sürekli konuşan ve soru soran taraf karşılığını bulamadığı için susmuştur. ya da karşısındaki ile ilgili amacına ulaşamayacağını anlamış ve mesafe yediğini hatta zaman kaybettiğini düşünmüştür.
00 Yorumla
+1 yılOnu ben yasamadim bir gun biri yazmiyo onur gun yazilmiyo sonra bir bakiyorsun bidaha yazmaya gururun el vermiyo zaman geciyo bir gun biri yaziyo her sey en bastan basliyo gurur olunca okmuyo nu iste bir de fazlasiyla ilgi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Bir çok nedeni vardır..
Belki karşındaki senden sıkılmıştır artık. Veya konu bulamıyordur. Veya ilgisini çeken başka biri vardır. Veya işi başından aşkındır bu sıralar, yazacak konuşacak vakit bulamıyordur...00 Yorumla
+1 yılzaman boş yere ilerlemez sende diosun bak bir süre sonra pat diye kesilir zaman bişeyleri alıp gidiyor ssevgiyi saygıyı hatta doslugu bile onun için zamanı iyi kullan demişler yarın elindekini bulamıyor insan.
00 Yorumla
+1 yılKendilerince mutlaka bir sebebi fakat karşı taraftan açıklama beklediğiniz zaman hiçbir zaman mantıklı ir cevap alamazsın. En basit ihtimal konuşmayı sevdiği ya da senden daha çok ilgisini çeken birinin mesaj atması.
00 YorumlaBazı insanlar davranışlarınız veya düşünceleriniz yüzünden size kızabilir, Alınabilir, kırılabilir ama bunu ifade etmez.. Değişceğinize inanır aynı hatayı tekrarlamıycağınızı düşünür ama zamanla bakar ki aynı rahatsızlık devam ediyor o zaman sizinle tüm iletişimi kesebilir.. Size bir açıklama yapma gereği bile duymaz.. Çünkü onu dahi haketmediğinizi düşünürek hayatından sizi çıkarır.. Sonuç bu.. Bence doğru bir yaklaşım değil.. Senin ta a. k demesi lazımdı en azından..
02 Yorumla- +1 yıl
Rica Ederim.. İnsanların çoğu duygularını telaffuz etmez tepki göstermez sonunda çıkmaza geldiği anda uzaklaşmak ister bir daha dönmemek üzere veda konuşmaları bile anlamsızdır artık.. Bazı insanlar ise sadece kendi iyi olmayı düşlediğinden karşındakinin düşüncelerini, Yaklaşımını, Bakışını önemsemez.. Buda kaybetmesine sebep olur sonra sitelerde niye bir anda konuşmayı kesti diye soru olmak la kalır karşınızda ki insan..
Sürekli konuşmanın sürmesi ve ilerlemesi için çabalayan bensem. bir yerden sonra bıkmışımdır. Karşıdakinin bir adım atmasını beklerim
20 Yorumla
+1 yıl'başka biri' dediğimiz canlı türü buradada kesinlike baş gösterir eğer karşıdaki insan 'hayırdır ya unutuldukmu' tarzında mesajlar çekmiyorsa o canlı türüyle oda karşılaşmıştır.
00 Yorumla
+1 yılHayat şartları zamanla yoğun olmaktan fırsat olmamaktan gibi nedenler olabilir. Şuıan yaşıyorum çünkü 1 aydır doğru düzgün konuşamamıştım arkadaşımla :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbanada aynısı oldu ve neden olduğunu hala bilmiyorum artık oyunmu oynadı yoksa başka yerlere gider diyemi gördü daha farklımı olduı bilmem 8 yaş büyüktü benden aramızda iyiydi
00 Yorumla
+1 yılarsiz bela dinleyen bir keko oldugunu ogrenirsem direk keserim o da yetmez niye suana kadar beyinsizlik edip konustum diye kendimi beynimden vururdum...
00 Yorumla
+1 yılaranızdaki ilgi azalmıştır... eskisi kadar konuşmak istemiyodur seninle ya da hayatına başkası girmiştir vs vs bir sürü bahane sürülebilir ortaya :)) bence epsi bahanedir tabi sevmiyosa bahane değildir ümidini kesceksin üzülerek sölüyorum ://
00 Yorumla
+1 yılkonuşurken herşey yolundayken arada 2-3 gün ara ver ya da 1 hafta sonra aynısını sürekli yap sıkıntı olmuyor ben böyle 12 yıldır sıkıntı çekmiyorum :D
00 YorumlaBir taraf konuşma devam etsin diye sürekli fedakarlık yapıyordur karşı taraf bunun farkına varamaz ve en sonunda eh hep ben mi uğraşacağım konuşmak için dersin ve konuşma biter.
00 Yorumla
+1 yılbaktı bu kız yollu değil sevmiyodurda belki beceriksizdir kızı ikna edememiştir oda bırakmıstır umudu kesmiştir ama aşk olmadı garanti
013 Yorumla
Soran+1 yılaşk değil tamamen çıkar meselesi yani doğru mu anladım
- +1 yıl
cıkar meselesi düşüne bilirsin ama iki tarafda memnunsa ki zevk meselesi bunun dişi erkehi yok sen ona buluşma teklif etsen 2 koklaşsan ama vermesen bak nasıl peşinden 4 döner
Soran+1 yılanladım.. ama aşk beslemeyen birisi için ne yapsak boş öyle değilmi
- +1 yıl
aynen öyle bırak gitsin ne hali varsa görsün temiz birine benziyorsun inş edebi yerinde akıllı bırı cıkar karşına
Soran+1 yılne de güzel kavramışsınız nasıl teşekkür etsem az şimdi haklsınız inşallah.. artık verdiğim değeri almak istiyorum. ama üzülüyorum da.. karşımdakine çok fazla değer veriyorum ama ondan göremıorum.. bu benı cok yıpratıyor. değer verdiğimde yok oluyorlar ddeğer vermedıgımde dibimdeler bu nasıl iş..
- +1 yıl
insan oglu öledir bir insan senden baktın menfaat işine döndürmeye basladı işi ilişkiyi kes birde yaşın bilmiyorum bakirelik gercekten önemli kendini eşine sakla bir kızın en güzel ceyizi namusudur şimdi erkeklerde var sorun malesef toplum olarak iyi deiliz artık bende ilişkilerimde seciciyim artık
Soran+1 yılyaşım ne olursa olsun asla o hataya düşmeyecek biriyim aklımdan bile geçmez. bari o özel kalsın diyenlerdenim. ah keşke insanlarda biraz olsun akıl olsa biraz da mantık yemın edıyorum dünya kurtulur her anlamda e birazda sevgi lazım tabi:I
- +1 yıl
neler yaşadım gördüm bir bilsen evlilikten sogursun ben sogudum ciddiyim anlık yaşıyorum ama bir yerde kendime dur demem lazım bu yol iyi yol değil
Soran+1 yılşu günlerden sonra bende soğudum gercektn..:(
- +1 yıl
yerinde olsam biraz kendime zaman ayırırım zaten zamanı gelince o seni bulur zaten kızlarda bu sorun var hayat aşktan ibaret değil film izle ark takıl ailenle takıl okuluna işine ver kendini karıyer yap ne bilim cok sey var teknolojiyle uraş kitap okumak aşk bence cok önemli değil
Soran+1 yılçok haklısın bende öyle düşünüyorum ve yapıcam bunları bu yıl içinde! gerçekten geri dönecek midir peki bu süreçte
- +1 yıl
Seviyosa döner sevmiyosa sal gitsin onun yazmasını bekle sen üsteleme ozaman ipler kendinde sanır herzman kızın agırlı olmalı bence
Soran+1 yılaynen kız dedıgın agır olmalı adamsa eger bıraz değer vermısse yazar...
+1 yılHiç olmadı bende bu durum. Kimsede de olmasın. Çünkü konuştuğun kişinin samimiyetine ilk önce inanmalısın yoksa konuşmanın anlamı yoktur.
10 YorumlaBen bunu burada bir kaç kez yaptım :) Laf arasında beni kıracak bişey söyledi bende bir daha yazmadım. Oda neden yazmadığımı bildiği halde yazmadı uzadı gitti :)
11 Yorumla- +1 yıl
niki neydi? özelden yazabilirsin:)
Ya baskasıyla konuşmaya baslamıstır ya senden istediği tepkiyi alamamıştır ya da konuşmalarından ve senden etkilenmemiştir. Daha da uzatılabilir bunun sebeplerii
10 Yorumlafarkında olmadan iticilik yaratan bir durum oluşmuştur, ya da çok konuşulup karşı taraf sıkılıp uzak kalmayı tercih etmiştir.
10 Yorumlakonuşacağın şeyler bitmiştir ya da muhabbeti kuran sensin karşıdan bir muhabbet gelmezse bir süre sonra konu biter ve konuşma da biter.
ya da insan sıkılabilir
başkası onda heyecan uyandıra bilir00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı senden daha çok istediği biri varsa o mesaj atmış olabilir. Ya da başka bir işi çıkmış olabilir.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ikisinden biri başka biriyle daha çol vakit geçirmeye başlamıştır ve diğerini takmaz ne bktan bir durum ama
12 Yorumla- +1 yıl
Tam dövülesi tipler takmamak lazım aslında ya djajsjaj
bişeyini yakalarsam yani yalan sölediğini falan
ya da ondan soğumam için bişey yapmıştır o yüzden10 Yorumla
+1 yılaz adam olsa zaten direk söyler konusmak istemiyorum diye korkak bir pısırıkta ondan acayip kıllım böyle tiplere
10 Yorumla
+1 yılİstediğine ulaşmıştır ya da ulaşamaycağını anlayıp '' aman başka dam mı yok '' triplerine girmiştir. Bir akç ay ilgilenmemelisin
00 Yorumla
+1 yılmesaj atmıyorsa, arayıp sormuyorsa; sevmiyodur abi, net. bu kadar. bıkmıştır. başkalarıyla mutludur. seni istemiyordur.
00 Yorumla
+1 yılbana yalan söyler bende anlarsam eğer ki anlarım genelde pat diye bırakırım bir daha da konuşmam güven önemli
00 Yorumla
+1 yılYa siz ya da karşı taraf sıkılıyor. Ve ya hayatında daha başka yenilikler oluşuyor ve kesiliyor. Nasip deyip geçmek lazım.
00 Yorumlatam da şu an yaşadığım bir şey.. Anlam veremiyorum ben de ama muhtemelen sıkılmakla alakalı ve bunu kendine itiraf edememekle.
00 Yorumlakız erkek arasındaki bir sohbetse içinde aşk yoksa dost konuşması yapılmak isteniyor ve uğraşılıyorsa biyerde durup kopması çok normal :) sıkıyo çünkü
00 Yorumla
+1 yılUzun süre birbirini tanıyan insanların bir süre sonra paylaşacakları şeyler biter... Yeni heyecan gerekir...
00 YorumlaBence başka birileriyle daha konuşuyodur diğerlerinden biriyle çıkmaya başlamıştır veya başkasına aşık olmuştur ondan sen arka planda kalmışsındır..
00 Yorumla
+1 yılbelkide depresyona girmiştir bunalımdadır ya da seninle kafasının uyuşmadığını anlayıp yol verme peşindedir
00 Yorumla
+1 yılSürekli karşı taraftan beklenirse mesaj atma falann sıkılır insan zamanla insan sıkılıyor ya. En büyük sorunda ilgisizlik malesef :(
00 Yorumlaİlgi ve alakam kalmamıştır. Konuşurken mutlu olmuyorumdur. Çok boş konuşuyoruzdur. Ya da zorla konuşturuyorumdur. Daha çok şey sıralanabilir. Biraz da o elini taşın altına koysun ama di mi.
00 Yorumla
+1 yılBir süredir uzayan muhabbet ilişkiye dönüşmedi ise insana bir bıkkınlık gelir. İki tecürbesiz çiftler adayları arasında yaşanan şeyler bunlar.
00 Yorumla
+1 yılAynı durumda benim başıma geldi. Kıskandı beni sonra da suçlusu ben oldum o kadar akıcı konuşmadan sonra böyle oldu. insanları anlamak zor
00 Yorumlakonuşacak bir konu kalmamıştır, çünkü o kadar konuştuktan sonra artık gerisi ya flört ya da biribirinden soğuma olur bnce.
00 Yorumlao kısı pat dıe gıtmemıstır.. bayadır aklındadır gıtmek ve bıgun cesaret etmıs veya tm anlamıyla canına tak etmıs gıtmıs ıste
00 Yorumla
+1 yılYa onu kıracak birşey yapmışsındır ya da biri senin hakkında onu kıracak bir şeyi söylemiştir sana böyle dedi falan gibisine en iyisi ona sor mutlaka bir sebebi vardır. ya da sevgili gibi veya sevgili olacak gibi konuştuysanız seni istemiyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (312)
Devamını Gör(357)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Uzun süredir konuştuğunuz biriyle bir süre sonra konuşma pat diye neden kesilir, niye konuşmazsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler