Uzun bir soru. okumaya usenmicekler içten cevap vercekler buyursun. ikizler erkekleri buyursa daha makbule geçer?

öncelikle ben 18 yasindayim 30filan değil uye olurken yanlıs tıkladım duzelmıyor. ben burclara inanıyorum. yani karakteri belirledigine inanıyorum sadece. gunluk yorumlara filan inanmıyorum. bunu söyleyeyim. burca göre insan değerlendirme demeyin bana. hoslandigim kisi ikizler burcu öncelikle. bununla okul zamani uzun sure bakistik. okul zamani bakti sadece hicbir sey yapmadi bakmaktan baska. ilk mesaji ben attim buna. bir kız olarak. havadan sudan bieşy sordum. sonra aylar oldu. biliyorum cok ergence ama biz twitterdan favlasiyorduk sadece. okul bitince mesaj atar diye dusunuyordum cunku uniye hazirlaniyodu ve kendine guveni olmayan biri bu. sonra okul bitti. favlaşmayı da kesmişti bu. fav yapmıyodu hiç. ama ben seviyodum hala. ikinci msjı da attım. yaptım bunu. ilk ve 2. mesaj benden. sonra biraz zaman geçti. bu bana mesaj attı. konustuk. sonrasında ben attım o attı ben attım o attı derken muhabbet ilerledi. numarasını verdi. whatsapptan konusmaya basladik. sonra bir ara nerdeyse her gun konusuyoduk ya da 2 gunde bir konusuyoduk. bir ara, konusmamızı açtım ekrana bakıyorum böyle, cevrimiciydi. yazıyor... göründü. yazmadı. sonra toplam 3 gun geçti bu yazmadı. bu sefer ben yazdım. cok kısa konustuk. sımdı de 2 gun gectı yazmadı filan. ve konusurken konu da bulamıyoruz. bana sacma sorular soruyor. film dizi muhabbeti yapiyoruz, din konuşuyoruz üni hakkında konusuyoruz üniye gitcegi için. başka konu yok. bu da tecrubesiz biraz belli. benim de daha once böyle bir girişimim olmamıştı. ikimiz de mal mal takılıyoruz. şimdi sorum şu: konu mu bulamıyor mal mal konustugumuz icin yoksa neden mesaj atmıyor kısaca ikizler erkegi dengesizligi mi mesaj atarmı yani?
Uzun bir soru. okumaya usenmicekler içten cevap vercekler buyursun. ikizler erkekleri buyursa daha makbule geçer?