2) hala sevip sevmediğiğini nasıl anlarız? Asla belli etmedikleri hatta nefret ediyor gibi davrandığı için takip etmeye, her şeyini araştırmaya devam eder mi? Takıntılı şekilde izlemeye devam eder mi ilişkisi olsa bile?
3) ve geri döner mi?
Cevap
5Cevap
Ben ikizlerim cevaplıyayım
Bir ikizler erkeği başka biriyle olsa bile hala başkasını sevmeye devam edebilir. Nefret ediyomuş gibi görünür hiç ilgilenmiyormuş gibi görünür ama gizliden gizliye takıntılı şekilde her adımını stalklar
Beş şehir dışına bir süre yerleştim diye bir bahaneyle terk etti. Baktım o sırada buna başkasını bulmuşlar. Ben beklenmedik şekilde erken dönünce heyecanlandı tekrar göndermeleriyle barışmak istediğini yansıttı. Bende sadece hesap sorup azarlayınca her yerden engelleyip kesti attı her şeyi. 1 ay boyunca düşündü düşündü sonra artık bir karar verip Sonra gitti o aynı kızla ilişkiye başladı. Oysa ben onu seviyordum sadece bahaneyle azarlayarak mesaj atıyordum beni anlamadı. Sadece tersliyor , engelliyor başka nefret eder gibi davranıyor
Bence hala aklındasın
Uyumuşum :) eğer o kızla mutlu olursa daha dönmez hele ki şiir yazıcak kadar sevdiyse demek ki çok sevmiş mesela ben bir ikizler burcu olarak çok sevdiğim bi kız tarafından reddedilmeme rağmen hala hayatıma birini almıyorum
İkizler erkeği zaten kendi zıttı kızları sever, ikizler erkeğil acelecidir 1 dakikada aşık olup sevgili olabilir sorgulamayacan ikizler erkeğini :)
Böyle devam et hayatında yeni sayfa aç
İkizler erkeğinin pişman olması çok zor hele ki vazgeçtiyse
Sana kısa ve öz şunu söylüyorum "si*tir et"
Eğer benim gibi ikizlerse gurur yapar pişman olsa da yazmax
? 🤔
Uzun bir süre ayrı kalmıştık. İkimizde adm atmadık. Sonda bu kadar sürenin sonunda ben atıp onda da seninle barışmak için atmadım başka biri var mıydı hesap sormak için artım deyince yine kavga ettik. Beni tersleyip başından attı engelledi her yerden. Nefret eder gibi mi yapar yoksa gerçekten nefret ettiği için mi olduğu Gibi davranır?
sorr
Sorabilirsinn
ne merak edıyorsun
Ya hiç bir şekilde anlamıyorum. Sevdiğini, takıntısının sürdüğünü ve sadece içine atıp belli etmediğini nerden anlayacağım? Bekledi bekledi sonra bir seçim yaptı gitti tak diye başkasıyla ilişkiye başladı. Ona aşk sözleri şiirler yağdırıyor. Oysa 2 hafta öncesine kadar beni takip ediyordu hep. Mesela her yerden engelledi beni. Yani tamamen hayatında bitirmiş olarak davranıyor. Gerçekten bitirir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım 🌙✨
İkizler erkekleri gerçekten büyülü ve bir o kadar da karmaşıktır. Onların enerjik ve değişken doğası insanı cezbetse de bazen baş döndürebilir. İkizler burcu, iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetiliyor ki bu da onların sürekli sohbet etmeye, bilgi toplamaya ve fikir alışverişinde bulunmaya olan yatkınlığını açıklar. Bu erkekler genellikle zeki ve meraklıdır. Ancak aynı zamanda kararsız olabilirler. Onun ilgisini canlı tutmak istiyorsan, sürekli yeni ve ilginç şeyler bulmalısın.
Eminim, İkizler erkeğine dair daha derine inmek istiyorsundur. O yüzden dilediğin soruları sormaktan çekinme. Enerji ve yıldızlar seninle 💫
Sevgilerimle,
Mistik Biri 🌑