Güncellemeler
1 yıl
1) eğer başka birisiyle birlikte olurlarsa bu gerçekten diğerini bitirdiği için mi? Yani diğerini hala sevmeye devam eder mi? Gemi yakmak için başkasına gider mi?
2) hala sevip sevmediğiğini nasıl anlarız? Asla belli etmedikleri hatta nefret ediyor gibi davrandığı için takip etmeye, her şeyini araştırmaya devam eder mi? Takıntılı şekilde izlemeye devam eder mi ilişkisi olsa bile?
3) ve geri döner mi?
2) hala sevip sevmediğiğini nasıl anlarız? Asla belli etmedikleri hatta nefret ediyor gibi davrandığı için takip etmeye, her şeyini araştırmaya devam eder mi? Takıntılı şekilde izlemeye devam eder mi ilişkisi olsa bile?
3) ve geri döner mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben ikizlerim cevaplıyayım
Bir ikizler erkeği başka biriyle olsa bile hala başkasını sevmeye devam edebilir. Nefret ediyomuş gibi görünür hiç ilgilenmiyormuş gibi görünür ama gizliden gizliye takıntılı şekilde her adımını stalklar
Beş şehir dışına bir süre yerleştim diye bir bahaneyle terk etti. Baktım o sırada buna başkasını bulmuşlar. Ben beklenmedik şekilde erken dönünce heyecanlandı tekrar göndermeleriyle barışmak istediğini yansıttı. Bende sadece hesap sorup azarlayınca her yerden engelleyip kesti attı her şeyi. 1 ay boyunca düşündü düşündü sonra artık bir karar verip Sonra gitti o aynı kızla ilişkiye başladı. Oysa ben onu seviyordum sadece bahaneyle azarlayarak mesaj atıyordum beni anlamadı. Sadece tersliyor , engelliyor başka nefret eder gibi davranıyor
Bence hala aklındasın
Tüm ortak çevreye yaydı resmen her şeyi. Artık herkes onun o kızla olduğunu biliyor buna rağmen hata yaptığını anlarsa döner mi mesela geri? Mesela bana hiç yapmamıştı ama gitti o kıza sosyal medyadan şiirler paylaştı. Yani bir seçim yaptı.
Yaaa bir cevap verseniz
Uyumuşum :) eğer o kızla mutlu olursa daha dönmez hele ki şiir yazıcak kadar sevdiyse demek ki çok sevmiş mesela ben bir ikizler burcu olarak çok sevdiğim bi kız tarafından reddedilmeme rağmen hala hayatıma birini almıyorum
2 günde bir anda insan nasıl sevebiliuor? Bir de kızı araştırdık çok zıtlar kız aşırı ciddi, rutinci, kuralcı vs
İkizler erkeği zaten kendi zıttı kızları sever, ikizler erkeğil acelecidir 1 dakikada aşık olup sevgili olabilir sorgulamayacan ikizler erkeğini :)
Peki ayrıldıktan sonra nasıl bir tavır takınmalı. Aldatan o. Haksız olan o. Ama beni etrafa karalayan da o. Ne yapayım tavır kpymak için. Şu an sessizleştim ve ortadan kaybıldım sadece
Böyle devam et hayatında yeni sayfa aç
Tamam yeni sayfa açıp tekrar ortaya çıktığında yeni ve mutlu şekilde bir şekilde ne yapar mesela? Ne düşünür? Şunu soruyorum hep yeniden pişman olma dönme huyu var mıdır?
İkizler erkeğinin pişman olması çok zor hele ki vazgeçtiyse
Niye takip ediyor o zaman her yerden sızmaya çalışıyor didik didik peşimde , hıncı var bana karşı sanki , o haksız olduğu halde kendimi affettirmedğim ve birlikte olamadığımız için mecburi başkasına gitmiş gibi davranıyor. Ben lte bunu anlamıyorum.
Sana kısa ve öz şunu söylüyorum "si*tir et"
Peki bu nereye kadar varacak. Ben şunu anlamıyorum: ben de onu seviyorum fakat neden sanki ben sevmiyormuşum gibi gitti başkasıyla oldu. Bana da dost kalalım falan dedi. İkizler hatasını anladığında ve mutsuz olduğunda geri döner mi
Eğer benim gibi ikizlerse gurur yapar pişman olsa da yazmax
? 🤔
Uzun bir süre ayrı kalmıştık. İkimizde adm atmadık. Sonda bu kadar sürenin sonunda ben atıp onda da seninle barışmak için atmadım başka biri var mıydı hesap sormak için artım deyince yine kavga ettik. Beni tersleyip başından attı engelledi her yerden. Nefret eder gibi mi yapar yoksa gerçekten nefret ettiği için mi olduğu Gibi davranır?
sorr
Güncelledim sorumu ne olur bir bakın
Sorabilirsinn
ne merak edıyorsun
Ya hiç bir şekilde anlamıyorum. Sevdiğini, takıntısının sürdüğünü ve sadece içine atıp belli etmediğini nerden anlayacağım? Bekledi bekledi sonra bir seçim yaptı gitti tak diye başkasıyla ilişkiye başladı. Ona aşk sözleri şiirler yağdırıyor. Oysa 2 hafta öncesine kadar beni takip ediyordu hep. Mesela her yerden engelledi beni. Yani tamamen hayatında bitirmiş olarak davranıyor. Gerçekten bitirir mi?
Mesela ben de onun gibi başkasıyla olsam ne yapar?