çok tehlikeli ikisi de. ikizler dengesiz yay burcu aşırı flörtöz çapkın çapkın hepsi sınav gibi

yay erkeği
ikizler erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok tehlikeli ikisi de. ikizler dengesiz yay burcu aşırı flörtöz çapkın çapkın hepsi sınav gibi

Koç ve akrep erkekleri yay ve ikizlerden daha problemli geliyor bana. Biri bodoslama dalmayı seviyor, diğeri desen çok takıntılı ve şüpheci. İkizler erkeğiyle iyi anlaşırım, o da merkür başak ve hava burcu olduğum için büyük ihtimalle. Yay erkeği iyi hoş eğlenceli falan ama çok konuşuyor boş konuşuyor, karşısındakini dinlemeyi bilmiyor.
İkizler de çapkın diyorlar. Yani kadınlarını seviyorum. Erkeğini pek tanımadım açıkçası. Sadece bir tane çok önceden tanıdım ama dengesiz değildi, yalancıydı.
Yay erkeği eski sevgilim olmuştu. Dediğin gibi çapkın biriydi ama yıllar sonra da bana askerdeyken "Ben, askerliğim bitince evlilik düşünüyorum. Sen de düşünüyor musun? demişti. 😂😂Yaylar, çok patavatsız ve eğlenceli de oluyor. İçten pazarlıklı değiller. Bu huylarını seviyorum.
Sorunun yanıtı İkizler.
Ben ıkızlerle rahat anlasıyorum ıkı deli bir araya gelince cok sorun olmuyor ama burcum yay olmasına ragmen yay burcuyla anlasamam pek. Yay erkeği direk çapkın ama yay kadını flortozdur. Yay erkeği yay kadınında daha umursamazdır. Aşık mı değilmi anlayamazsın bile sadakat konusunda yay kadını daha önde ama erkeği değil ne yazık ki. Yay erkeğini kendine aşık eden ama dunyanın en mutlu askını yasar. Tabı aşık olursa.
Burca göre belirlenmez bu yani kişinin karakteri nelerden hoşlandığı ona göre değişir ki ben zaten ilişkim de burca göre değerlendirme yapmadım bu zamana kadar zaten ilişkim de olmadı ama olsa da karşımda ki kadının burcundan önce kalbi önemli olur benim için buna bakarım ben en çok.. ikizler burcu çok yalancı ve iki yüzlü derler genelde.. yay burcu da sevgi burcu bu açıdan bakarsak olmaz bence..
Cevap
15Cevap
yayin dişisiyim... yay burcunun erkeğine kurban olsunlar 😊 yay burcu erkeği bir ilişkiyi çok zor sonlandırir.. ilişkiden çok zor gider.. sadıktır.. en sadık burçtur.. duygusal.. ince düşüncelidir.. seviyorum yayları..
erkeği ile dişisi çok farklı oluyor en azından genellemeler öyle
ikizlerin bosuna hakki yeniyor. sevgililerine karsi asiri hanimci ve sevgi dolular. ama yaylarin surekli bi gozu disarda olma olayi var engelleyemezsin
İkizlerin dengesizliğiyle baş edebilene ödül verilmeli. Ömür törpüsü resmen. İkisi de zor ama ben ikizler diyorum
ay okurken sinirlendim dkshdk
Yaşarken sinirlenmek en kötüsü ahaha
Yaşadık en kralını yaşadık travması kaldı 🥹🥲
Yay burcu erkeği en uzak durulması gereken burçlardan birisi. Hayatıma giren üç erkekte yay burcuydu. İkisi aldattı diğeri ailevi sorunlarını bahane ederek ayrıldı ve daha sonra yakın arkadaşımla sevgili oldu. O yüzden yay burcu daha zor.
Ben genelde ikizler burcuna sahip olan kişilerin zor olduğunu duymuştum
İkisi de birbirinden kötü:) Biri hovarda biri hızlı değişen, tutarsız…
yengec
İkizler
Akrep
ikizler, yay burçları kendi halindedir karışmayın yeter jfjfjf
Ayyy ikiizzlleeerrr. Nerden biliyorsunn diye sormayın 😂
Onları bilmem de kova burcu eşim en zoru bence
Bütün erkekler yeri gelince zor oluyor. Burclara inanmiyorum
Yay burcuyum ve yükselenim ikizler 😂 Allah belamı vermiş galiba
😆😆😆😆😘😘
Ayy öpücükler yanlış oldu 🙈🙈🙈🙈
Bence bahaneyle öptün beni 😀
Özür dilerim
Hayır yaaaaa
Silemedim de özür dilerim gerçekten
Saka yaptım
Soruyu okuyunca ayyy ikiside birbirinden beter dedim yorumunuzu görüncede sesli kahkaha attım yazarkende işte birbirine girdi 🤦♀️
yay ve ikizler çok iyi en kötüsü başaktır evlerden ırak.
Bence ikizler sürekli değişen biriyle yapamam ben
Ikizler erkeği zordur kırılgan ve değişken yapıları ile her an ne yapacağını kestiremezsiniz bu yüzden uzun soluklu ilişkiler de birqz zor bulunur lar
Yay erkeği çok fenaymış galiba. Bende dişisiyim ama öyle değilim bence
kız erkek çok far ediyor erkeği sınav gibi
Evet çok flörtöz ve bağlanması çok güç
kullanıcı adın ne güzelmiş yaa
Ahahah konuşmamız gereken konular var
konuşak askoo
Tabiki ikizler yay burcu erkegide kadını da harikadır bayilirsiniz enerjisine
Burçlara çok takılmamak gerekiyor
biraz takılmak lazım sanki :D
Yahu en iyi anlaşır dediğin burçlar bile anlaşamıyor. Deli saçması geliyor bana 🤓
İkizler erkeği diyorum ben
o burcda erkek arkadasimiz olmadi :D
Burca göre aşk ilişki şeylerini konuşmak çok saçma
Bence erkegin kendisi zordur
Şahsen yay erkeği ile daha iyi anlaşırım
İkizler erkeği daha zordur.
İkiside dengesiz aq.
Her ikiside zordur..
Onları bilmem de akrep en zoru
İkisiyle de ilişki çok zor
Yay erkeği
Burçlara inanmam