bir inanışa göre insanlar hayatları boyunca sadece bir defa aşık olurmuş.
siz bu hakkınızı kullandınız mı? hiç aşık oldunuz mu?
siz bu hakkınızı kullandınız mı? hiç aşık oldunuz mu?
Evet. Ve klasik olarak yanlış kişiye oldum. Yaklaşık 3 yıldır devamda ediyor. Kör oluyor insan. Ondan başkasını görememek değilde onun istediği her şeyi-yanlış olan her şeyi- yaparak.. Beni çok mutlu etti diyemem hiç bir zaman sadece gülümsetti. benim tek dayanağım onun gibi bir insan benimle yinede muhatap oldu ya da yalan da olsa bana sevdiğini söylemesiydii. Arkadaşda olduk sevgili de ama 2sinide beceremedik.. İhanetin en büyüğünü, bir kıza yapılacak en kötü şeyleri yaptı ama vazgeçmek sadece anlık oluyor sadece anlıkk. Çünkü hala çok seviyorum diyebiliyorum.. Tabi bunu içimde tutuyorum çünkü olan bitenlere rağmen seviyorum desem insanlar beni gurursuz değersiz görebilir.. Her şeyin hayırlısı olmalı diyorum artık..
oldum.. ve insanlar aşık oldugu biriyle yapamıyo. ve seni senin kadar cok sevemediğnden beklenti hep yetersiz karsılanıyo. cok sevdim cok. kavusamamamız için cok sebep vardı ve ayrıldık mecburen. bazen pişman oluyorum ama ayrılmasak mutsuz olucaz ikimizde. sırf bunun için bile ayrılıyosun işte mutsuz olmasın diye. şu an hayatımda biri var mesela. onu cok seviyorum cok iyi biri ve beni gercekten cok mutlu ediyo. ask mı derseniz, değil. aşk oldu bir dahada olmaz. ama bu şu an hayatımda olan insana haksızlık değil. cünkü onu gercekten seviyorum ve değer veriyorum. asık oldgum insanla evlenmeye korkarken suankiyle evlenmeye korkmuyorum cünkü yürütebilcegmz güzel bir evlilik olucagnı düşünüyorum. ve aşk yıpratıcı bişey. ama sevgi daha güzel bana göre. sevgi masumluk iyi niyetlilik anlayışlılık her şey. aşık olunca tam tersi oluyo. o yüzden benim gönlüm sevgiden yana :) şu an hayatımdaki insandan önce iyiki aşık olup o hakkımı bitirmişim diye düşünüyorum :) tabi o zamanları yasarken insan cok üzülüyo cok yıpranıyo ama şu an hepsinin karsılığını alıyorum ve cok mutluyum cok sükür :)
Kullandım mı bilmiyorum :S ama doğru insan 1 defa aşık olur.
bak bir insan aşıkım ölüyorum diyip ardından başkasını seviyorsa o aşk değildir.
Bence aşk ömür boyu bir başkasını sevdirmeyecek kadar güçlü bir his :o
Cevap
0Cevap
Bir hak mı varmış? bunu niye bana söylemediniz... çok geççç:(
nick cevap uyumu =))
Aşık olunan bizi sevdimi sor bir kardeş
sordum say kardeş =)) platonik en zoru ;)
Aşık olacağımı hiç zannetmiyordum biz çıktık ve ben ona bağlandım sonra ayrıldık bak 2 sene oldu hala onu düşünerek uyanıp onu düşünerek uyuyorum bir de aynı sınıftayız bu sene okul değiştiriyorum nasıl görücem onu hiç bilmiyorum
Bir defa yaşanır aşk.
Eğer ikinci kez yaşayacağına inanıyorsan;
Ya kendini kandırıyorsun ya da önceden kandırılmışsın demektir.
Boyle bir inanismi varmis..¿
sahi- ask varmi..
yokbe uydurmaca hepsi...
Yalnis. Vampirler ve hayvanlar hayatlarinda 1 defa asik olur
önerme dogru mu diye sormadım ki =))
o zaman şanslıyım henüz aşık olmadım ilerde olucam
Kullandimmmmmm ne yapcam şimdi :...(
kısmet ;)
bende öyle düşünüyorum ve henüz aşık olmadım
Ben de inanıyorum buna. Kullandıgımı düsünmüyorum.
Evet bir kere asik oldum.
Kullandım hakkımı
aşık olanlar olarak bir dernek kuralım ;)
Olmadim.
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?