Benim inancıma göre insan; bir çok kez aşık olabilir yani tek bir kişiye bir insan aşık olur demek yanlış olur. Böyle düşünen insan da hayatında sadece tek bir kişiye aşık olmuş insandır. Şansınızın, kaderinizin size bu hayatta neler göstereceğini tahmin edemezsiniz bu yüzden asla büyük konuşmayın derim ben. Ve kesinlikle katılıyorum canınız yandı diye aşka küsmeyin. İçinizden ne geçiyorsa onu yapın. Sevgili yapcam diye de uğraşmayın. Karşınıza biri çıkarsa fırsatı değerlendirirsiniz, çıkmazsa yine hayatınıza normal bir şekilde devam edersiniz. Kimsenin varlığıyla doğmadınız yokluğuyla da ölmezsiniz. Sizi siz yapan değerlere yönelin. Sizi mutlu eden diğer şeylere yönelin. Mutluluğu aşkta aramak yerine, ufak şeylerde arayın. Ancak bu şekilde mutlu olabilirsiniz. Çok sevdiğim bir şair 'mutluluğu parada arayan bir insan her zaman fakir kalmaya mahkumdur.' diye bir söz paylaşmıştı zamanında. Benimde diyeceğim o ki aşkta mutluluğu arayan her zaman mutsuz olur. Karşı taraftan ziyade kendinizin mutlu olması çok önemli ki karşı tarafı da mutlu edebilesiniz.
Saygılar 🔫13 Yorumla
Soran+1 yılBence de defalarca olabilir ve bence de yanlış olur. Vallahi kardeşim o kadar güzel yazmışsın ki her bir harfine kelime ne cümle ne katılıyorum yani destekliyorum Her türlü.
Şaire de katılıyorum doğru söylemiş çünkü parayla saadet olmaz para mutluluk getirmez insana eksik bir şey yok tamamlayayım yanlış bir şey yok katılmayayım 😅
Çok güzel düşünüyor ve kendini çok güzel anlamlı ve açıklayıcı ifade ediyorsun. Emeğine yüreğine sağlık. Güzel görüşün için ayrıca teşekkür ederim 😊
Saygılar ve sevgiler 😊
Soran+1 yılEyvAllah 😊
Bende aynı şekilde seviniyorum 😊
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😊
Saygılar ve sevgiler her daim😊
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar aşık olana kadar yaşadığı her deneyimi aşk olarak adlandırıyor. Heyecanlanıyor aşk diyor. Hoşlanıyor söyleyemiyor aşk diyor. Hoşlanıyor söylüyor elele tutuşuyor aşk diyor. Aşk delilik halidir. Kendinden vazgeçme hali ise işte o sadece bir kere yaşanıyor. Yüksek bir yerden düşmek, ya da size tren çarpması gibi bir şey aşk. İnsan bir kez aşık olur ama bir çok kez aşık olduğunu zannedebilir. Henuz aşkın ne olduğunu bilmediği için o yaşadığı şeyin aşk olduğunu zannetmesi doğaldır.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir zaten aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir. Bence de aşk delilik hali olabilir her şey olabilir. Her şey de aşk bulunabilir. Katılmıyorum sadece bir kez olmaz. Tabi senin düşüncen saygı duyarım. Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık hepsine olmasa da kısmen katılıyorum...
Defalarca aşık olunmaz. Defalarca sevilir sadece. Aslında 'sevgi' bile basit bir şey değil de, insanlar için çok basit bir şey olmuş. Severek evlendik diyenleri, daha sonradan başkalarıyla evlenmiş bir vaziyette bulabiliyorsun. Eskiden genelde erkekler ayrılık sonrası hemen yeni bir maceraya atılırdı lakin ne yazık ki şimdi kadınlarda aynısını yapıyor. Yalnız her ne olursa olsun bildiğim tek bir şey var.. "İlk aşk/sevgi/hoşlantı" Her ne olursa olsun her zaman özel oluyor. Günü gelir evlenirsin ama ilk aşkın aklına gelince farklı hissedersin.. Aklın ondadır demiyorum burda. Ama o unutulmaz. Onun verdiği heyecanı başkasında bulamazsın, kalbin pıt pıt atmaz, ellerin titremez kolay kolay. Etrafımdaki insanlara istinaden söylüyorum bunları. Bana gelicek olursan, şahsen bende şu an ki aşkımın yerini hic bir şeyin doldurabileceği kanısında değilim.. İlkler her zaman özeldir.. Ve o ilklerin sonun olması daha özeldir..
26 Yorumla
Soran+1 yılOlunur olunur bal gibi olur. Aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir. Defalarca sevilebilir tabiki. Sevgi basit değildir. Sevmek söz ile olmaz. Sevmek de her şey demektir. Sevmek çok şey ister. Genel olarak herkes birbirine ihanet ediyor. Çünkü sevmeyi bilmiyorlar heves zevk boş onların sevgisi ve aşkları ama herkesin ki bir değil. Benim eskiler aklıma gelmez. Bu yanımda olana ihanettir. Unutmak diye bir şey yoktur çünkü sadece alışabiliriz. Katılmıyorum bir sonraki daha güzel daha mutlu olabilir. Eskisinden daha iyi olabilir. İlk defa aşık olmuş gibi olabilir. Sanki daha önce hiç aşık olmamış gibi olabilir. Benim için ilklerin önemi yok son ve sonsuzluğun önemi var. Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık. Geciktim kusura bakma 😅
Soran+1 yılBenim olan her daim özeldir 😅 Hayırlısı bakalım Senin var bizim yok konuş tabi hıh 😂
Soran+1 yılYaaa ne sandın hıh😅Bende seni sevdim ilk görüşünde itibaren 😅😅
+1 yılAşk bir kere yaşanır defalarca aşık olmazsın defalarca sevebilirsin o sevgiyi aşk sanabilirsin kaldiki oda bir yanılgıdır. Sevgin bittiğinde aşk sandığının geçici bir hevesten ibaret olduğunu geçde olsa anlarsin, bunu anlaman için gerçek aşkı bulmak ve yaşamak gerek o zaman işte bir kere aşık olunabileceğini anlarsın.
33 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum bin kere de yaşanır da ne gerek var bir kere olsa daha iyi olur 😅 katılmıyorum ama çok güzel yazmışsın ya
- +1 yıl
Hep aynı fikirde olacak değiliz 😅 teşekkürler
Soran+1 yılHaklısın valla katılıyorum buna rica bende teşekkür ederim 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılBence günümüzde insanlar aşkla sevgiyi karıştırıyor ve bu ince ayrımın farkında olamıyorlar. Her önüne gelene aşık oldum diyorlar ama aslında onlarınki aşk değil sevgi ve bunun farkında değiller. Bence insann hayatında bir defa aşık olur ve ondan sonra sevdiği erkeklere aşık olduğunu sanar. Ama aslında sadece sever
41 Yorumla
Soran+1 yılSencene katılıyorum ama aşk ve sevgi kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat gün be gün an be an son nefesine kadar hep daha çok sevmek sadık ve ait olmak ilgilenmek mutlu edebilmek için çabalamak mutlu ettikçe mutlu olmak ve daha bir sürü şey 😅 Haklısın önüne gelen aşık oluyor aşık olduğunu sanıyor onların aşkı da bu heves ve zevk peşinde menfaat aşkı onların ki😅
Hayır katılmıyorum defalarca olabilir ve evet sever 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sadece o güzel kalbini bir insana vermek ister onun ömrü nefesi olmak ister ama herşey istediği gibi gitmez. Sevdiği ya puşt çıkar ya da korkak onun gibi sevemez o da yarım ve gidicekmiş gibi sever çünkü nefsi tek kızla olmama derdindedir
İşin kısası kızlar için son olan mutlu olduğu yerdir21 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar güzel yazmışsın mükemmel anlatmışsın emeğine sağlık her dediğine katılıyorum 😅 Hayırlısı
+1 yılAşk konusu biraz karışık bir durum bence 😊 hoşlantı zamanla ben sen dğl de biz olabildikten sonra aşka dönüşür. Önemli olan da hep biz diyebilmektir. Bu ne zaman ben demeye dönüşürse maalesef orada sallantılar başlar. Ne yaşarsak yaşayalım herkes bir dğll bunu bilerek yaşamak ve karşımıza çıkan güzel insanlara şans vermek önemlidir.
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz karışık gibi görünüyor 😊
Zaten ben hoşlandığımı sever sevdiğime aşık olur aşık olduğumdan hoşlanır ve severim böyle karışık işte 😂
Biz olmak önemli benim içinde 😅
Biz olmadan iki taraflı aşk olamaz 😅
Tek taraflı olursa platanik olur ona bize gerek yok😅
Kesinlikle katılıyorum herkes bir değil. Bir başkası yüzünden diğerlerini kötü bilmek görmek haksızlık olur. Bence de kader kulun çabasına bağlıdır. Her daim derim şans vermeli diye hayırlısı bakalım...- +1 yıl
Karışık olma durumunu sen de güzelce karıştırmışsın 🤭🤭 her söylediğine katılıyorum ama.
Soran+1 yılTeşekkür ederim katıldığın için 😅Ben çok güzel karıştırırim zaten mikser gibiyim 😂
- +1 yıl
🤭🤭🤭 Maşallahh
Soran+1 yılHeheeh 😂😂
Evet 1 defa aşık aşk demek insanın sevdiğinden başkasını gözün görmemesi demektir ona çok değer vermek demektir aşk demek yalnızca tek kişiyi sevmek demektir aşk demek budur eğer bir insanın gözü sevdiği kişiden başka birini görüyor sa yok şuna aşık yok buna aşık oldum diyorsa bunun adı aşk değil şerefsizlik tir kimse yanlış anlamasın görüşümü dile getirdim sadece
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun kardeşim emeğine sağlık fakat ben başka bir şey sormuştum 😅Yani bir kere mi olur defalarca aşık olabilir misin😅
Soran+1 yılYanlış anlaşılma olmuş olabilir kusura bakma katılmıyorum
+1 yılBence bir kere aşık olunur. bir daha olunmaz sanırım. ben hayatımda tek bir kişiyi sevmiştim ve aşık olmuştum. farklı olmuştu benim için bambaşkaydı. bana göre dünyanın en güzel en yakışıklısıydı farklıydı benim için. kusurlarına rağmen hayatımdaki en güzel şeydi. ilk aşkımdı. ve gözüm ondan başkasını görmüyordu. ve verdiğim değeri haketmemişti. bende gittim ve sevmiyorum artık zaten. yani aşk bir defa olur. bir daha olmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılBence defalarca olabilir 😅Her türlü olur olunur. Ben hep sevdim daha çok kendi kendime sevdim. Zaten sevdiğim benim dünyamın en güzeli olur ve her şeyi güzelleştirir benim aşkım sevdiğim sevilen güzel gelir sevdiğine kusur olmaz. Canımız yanınca yanılır olmaz deriz ama bal gibi olur görürsün sen 😅
- +1 yıl
Bilmiyorum benim görüşüm bu. aşık olmak o kadar kolay değil bence.😅ama görüşler değişir tabi.😅
Soran+1 yılBen biliyorum benim görüşüm de bu 😅 Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅Tabiki katılıyorum herkes bir düşünecek değil
- +1 yıl
Pekala 😅
+1 yılİnsan defalarca aşık olabilir bir kere aşık olur düşüncesi yanlıştır bana göre hani seversin, aşık olursun buna değmeyen kişiyse aşk nefrete dönüşebilir başkası çıkar ve onu unutursun yani bir kere değil her mevsim aşk yaşanabilir tabi herkesle her zaman değil yanliş anlaşilmasin😂😂😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılHehehe evet bence de defalarca olabilir ve bence de yanlıştır o ne öyle yahu 😂Bunun sayısı mı olur anasını satiym 😅
Evet evet kesinlikle katılıyorum herkesle olmaz o iş 😅Hak eden ile olmalı 😅 Gönlünce olsun 😅- +1 yıl
Aynen hak edenle olmali 😅
Senin de gönlünce olsunn😇
Soran+1 yılAmin inşaAllah 😊
Teşekkürler 😊- +1 yıl
Ricalar😇
Soran+1 yılEyvAllah 😊
+1 yılInsan hayatı boyunca cok kez aşık oluyor ama ilk kez aşık oldugun da anlamsız seyler bile çok anlamlı oluyor ilk yediginiz yemegin fisini saklıyorsun mesela sonra ki asklarda böyle olmuyor ilk çocuktan sonra ki ikinci cocuga yapılan muamele gibi bisey sonuç olarak cok defa aşık oluruz ama sadece ilkinde aptallasiyoruz
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır katılmıyorum ama yine de çok güzel yazmışsın emeğine sağlık 😊 Saygı duyarım çünkü kişiden kişiye göre değişir herkes bir değil 😅
- +1 yıl
Aman ne emek sarffettim akdbsja
Soran+1 yılOlsun 😅
+1 yıl"Aşk"imkansızlık olduğunda olur. Sen bir insana karşı her şeyi karşına alabiliyorsan, onun için bir şeylerden fedakarlık yapıyorsan, vazgeçebiliyorsan, zorluklara göğüs geliyorsan işte buna aşk denir. Bir insan sürekli olarak aşık olduğunu söylüyorsa, asla aşık falan değildir. Aşk denilen şey bu kadar basit olmamalı ki değil de zaten. Sen defalarca birine aşık olamazsın. Sevgi ve aşkı da birbiriyle karıştırmayın. Sen sevdiğin birine değer verir ve saygı gösterirsin değil mi? Aşkla aynı şey değil.
61 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. Aşkım için her şeyi yapar ve göze alırım. Çok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine sağlık. Ben olabilir diyorum. Daha yaşamadım ve yaşatmadım aşkı. Evet aynı şey değil 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan hayatta bir kere aşık olur ve önceki ilişkileri buna ön hazırlık sonrası ise yanılsamadır 😇😇😇😇
65 Yorumla
Soran+1 yılHayır katılmıyorum defalarca olabilir. Ancak güzel düşünüyorsun 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim saygım sonsuz fikrine 😇😇
Ama Hiç bir insan birbirinin aynısı değildir ve hiç bir yüreği aynı sevmez yürek ya eksiktir ya da fazla aynı aşkı iki kere yaşamazmış insan
Soran+1 yılRica eder bende teşekkür ederim 😊
Bende saygı duyuyorum duyarım 😊
Ya ona eyvAllah ben hep daha çok daha fazla hayırlısı 😅- +1 yıl
İşte bunlar ön hazırlık birgün birleşir kalpler ayrılmaz inşallah
Soran+1 yılAmin inşAllah cümlemizin 😊
+1 yılGerçek aşk yaşayanlar bilebilir bunu ve anlar ancak. İnsan 1 kez aşık olur. Ömrüde onu düşünerek geçer. Sonradan sevebilir ama yinede kalbi aşkına ait kalır. Ayrı bir yerde tutar ve saklar aşkını ömrü boyunca ama görüyorum ki şimdiki aşklar yalan dolan tek temennim seçiminizi iyi yapın.
21 Yorumla
Soran+1 yılAşk gerçek zaten ancak kişilerin aşkı yalan dolan boş menfaat ve çıkar peşinde katılmıyorum defalarca olabilir ayrıca aklında biri varken başka biriyle olmak karaktersizlik
+1 yılBir kerelik aşka ya da sevgiye inanmıyorum. Öyle olsaydı eğer ya herkes ilk sevgilisiyle evlenirdi ya da içine kapanıp hiç evlenmezdi. Aklında birisi varken başkasıyla sevgili olan ya da evlenenler varsa da eğer o da onların ayıbı.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun valla kesinlikle katılıyorum 😅
Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Insan bir kac kez aşık olabilir ama ilki gibi olmaz sonrakiler. Aşık olmak değilde. Güzel sevmek ve sevilmek isterim. Yormadan, can acitmadan, kirmadan kirilmadan..
29 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur daha güzel olur hatta 😅
Bende sevmek sevilmek isterim 😅
Ne güzel tarif etmişsin kesinlikle olur inşAllah 😅
Soran+1 yılEvet bence de ama kader kulun çabasına bağlıdır bize bağlı her şey olabilir istedikten sonra olmayacak şey yok 😅
Soran+1 yılAmin inşAllah elinden geleni yapıp dua ettikten sonra olur diye düşünüyorum 😊Tabi benim gözüm yükseklerde olmadı hep düşük şeyler küçük şeyler
Soran+1 yılBir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak ben inanıyorum sen de inan ama elinden geleni de yap😅
Bazen küçücük şeyler bile olmuyor 😅Demek ki benim ki gibi vakti değil 😅Amin inşAllah
Soran+1 yılHihi hayırlısı bakalım başka bir soruda görüşmek üzere huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum Hoşçakal 😊
Evet insan hayatı boyunca bir kere aşık olur bir çok defa olduğunu sanar ama onlar hep hoşlantıdır aşk bambaşka bişeydir aşk onun için kendini feda etmektir herşeyden vazgeçip sadece onu düşünmektir
15 Yorumla
Soran+1 yılKadınların kardeşim defalarca olabilir bazıları sanabilir geri kalanına katılıyorum çok güzel düşünüyorsun
Soran+1 yılKatılmıyorum yazmıştım kadınların yazmış
Soran+1 yılSaygı duyarım kardeşim 😊 hayırlısı en güzelini yaşarız inşAllah😅Son ve sonsuzluğumuz olur 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYöooğğğ ben her gün başkasına aşık oluyom banane yahuşuklu erkekler cogzel 😂😂😂
43 Yorumla
Soran+1 yılHeeheheh 😅
Hepsi sizin olsun adminim 😅Bende aşık olmuyorum hepsi ile ilgilenmek için 😅170 ve altı minyon hatunlarda çok güzel fıstık gibi uf uf sjsjsjsj- +1 yıl
Dünyaya bir defa geliyoz neymiş tek bir erkeğe bağlı kalcakmışmışız peeeeh 🤮
Soran+1 yılAdminim ne desem bilemedim 😂destek olsam bir olmasam bir türlü 😅Ama ben tek birini isterim vakti gelince zaten o varken kör sağır dilsiz sakat olurum 😂
Aşka inancım yok ama insan sevdiyse gözü hiçbirşey görmez
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim var kesinlikle katılıyorum ama benim ki görür körü körüne aşık olmam 😅
Aşk dediğin bir kere olur bence ama sevgi birden çok kez olabilir. Aşk mı sevgi mi deseniz sevgi derim sevgi diyince emek, fedakarlık geliyor belki de Al Yazmalım filminden etkilendiğim içindir.
29 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum aşk da sevgi de defalarca olabilir. Zaten aşk kişiden kişiye göre değişir bana göre aşk sevgi fazlalığı ve sadece eşime olur 😅Al yazmalım defalarca izledim çok sevdiğim bir film
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum sende bana katılmayabilirsin 😅Her şey gelecekteki eşim için 😅Zaten hep eski filmleri izlerim saf ve masum simdikilere göre
Soran+1 yılAmin inşAllah cümlemizin gönlüne göre olur. Tabi herkes bir değildir. İyi ve güzel insanlar hâlâ var yürekten seven adam gibi hatun gibi 😅
Soran+1 yılBaşka bir soruda görüşmek üzere 😅 Huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😅 Hoşça kal
Soran+1 yılHehehe 😅
Ben aşık olmak istemiyorum ama sevmek isterim. Karşı taraf bana aşık olursa çok daha iyi
31 Yorumla
Soran+1 yılBen aşk istiyorum aşık olmak sevmek ve sevilmek ve helal olanı istiyorum 😅
Allah Allah o nasıl iş öyle şey mi olur karşıklıklı olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere asik olmayiz, defalarca olabiliriz. Ancak ask her seye degmez bence.
39 Yorumla
Soran+1 yılHayır aşk her şeye değer diğerine katılıyorum 😅
- +1 yıl
niye her seye degcekmis? ne ozelligi varmis bu askin? 😂
Soran+1 yılAşk her şeye değer benim için. Çünkü aşk her şeyi güzelleştirir. Çöplük saray olur aşk ile aşksız sevgisiz saray çöplük gelir insana. Aşkın özellikleri saymak ile bitmez 😅Kişiye özel olur benim için yaşama sebebi umutlarım ümidim hayallerim sevincim mutluluğum neşem gecem gündüzüm ayım her bişeyim işte 😅
- +1 yıl
Reklam gibi oldu biraz 😂😂😂
Soran+1 yılSen zaten her zaman laf edecek bir şey arıyorsun Ben de Allah'tan bütün düşüncelerimu yazmadım yani hepsini yazsam kim bilir ne diyecektin
- +1 yıl
Sacmalama ben takiliyorum sadece. dusuncelerini yazabilirsin, tamam ciddiye bagladim su an.
Soran+1 yılHoşuma gitmiyor yaptığın takılma bana hayır yazmıyorum çok yoğun çalışıyorum
- +1 yıl
iyi sen bilirsin. 😊
Soran+1 yılEyvAllah...
+1 yıl"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler birer arayış, kaçış ya da aldanıştır." Goethe demiş ben demedimm :))
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır katılmıyorum o kimse 😅Ben gelecekteki eşimi arıyorum 😅
- +1 yıl
J. W. V. Goethe, Alman bir edebiyatçı, siyasetçi, ressam ve doğabilimcisi... :)) Valla öyle demiş de doğru mu demiş ben de emin olamadım. Sen aramaya devam et ;D
Soran+1 yılO insan beni tanımıyor çünkü yıllardır arıyor elimden geleni yapıyorum. Doğru değil o kader kulun çabasına bağlıdır.
+1 yılHayır. bir çok kişiyle benzer yanlarımız, ortak noktalarımız olabilir. büyük bir israf bir kişiye aşık olmak bence
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum 😅 çok güzel düşünüyorsun
+1 yılKalp bu ne zaman kimi seveceği belli olmaz. Öyle bir anında karsına öyle biri cıkarki bir bakmıssin yeniden aşık olmuşsundur🤷♀️
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
- +1 yıl
Senin yazdıkların da çok güzel ayni seyleri hissettigimizden belkide🤷♀️
Soran+1 yılTeşekkür ederim senin güzelliğin 😊 kim bilir belki de
- +1 yıl
Rica ederim
Ben hayatim boyunca bir kere aşık oldum dedigin gibi ve canim yandi aldatildim ben bunu aşk sanmışım kendimi kandırmışim aşık olunacak sevilecek insan varsa oda kendimiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzülme hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir 😅
Zaten aşk sensin en güzeli en özeli aşk senin içinde doğru kişiye vermeye dikkat et karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra canımız yanmaz 😅
hayırr, mutlaka tekrar tekrar olur bu bence bunun bir sayısı bir deolabilir 5 de
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum valla 😅Her türlü
+1 yılilk aşkı kolay kolay unutulmaz fakat gene o aşkı unutturacak birisi mutlaka olur sınır bir kerede kalmaz evlenirse bir kere de kalma ihtimali yüksektir
15 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak diye bir şey yoktur alışabiliriz sadece hiç unuttuğun oldu mu abi? Hayırlısı
- +1 yıl
unutacak seviyeye getirdi biraz daha devam etseydim ne kül nede duman kalacaktı
Soran+1 yılHissisleşti yok gibi boş oldu bomboş anlamsız ama yine de unutamadık yaşadıklarımızı hayırlısı abi
- +1 yıl
yani her şeyin hayırlısı, acılar zamana elbette yenik düşer 👍 saygılarımla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum abi eyvAllah saygılar ve sevgiler
Hayır aşık olabilir ama gerçek anlamda ruh ikizini bulana kadar deneme yanılma yoluyla.
21 Yorumla
Soran+1 yılDeneme yanılma değil de yani tanıma tanışma sohbet muhabbet aşkı aramak lazım yani Ben de yaşamak istiyorum hayırlısı
+1 yılÖyle olmaz ama keşke öyle olsaydı.
İnsanın hayatına yalnız bir kişi girmeli.11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa ama illaki yanlış kişilere denk geliyor şans veriyoruz hayırlısı 😅
+1 yılHayır aşk bir kere olmaz insan bir kere sevmez ömrümüzde bir kere birini sevmeyiz yazık olur
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅
- +1 yıl
Ama öyle araştırabilirsiniz her koşulda saçma olur aşk tek kullanımlık değil 😄
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum zaten 😅 Kesinlikle katılıyorum heheeh 😂😂 Hayırlısı bakalım
- +1 yıl
Hayırlısı 😂👍
+1 yılEvet. Bence aşk bır kere yaşanır. Gerısı sevgiye bağlanıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır katılmıyorum defalarca olabilir.
Ben buna inanmıyorum insan birçok kez aşık olabilir ama ilk aşık olduğu kişiyi unutamaz😌
12 Yorumla
Soran+1 yılBende inanmıyorum. Unutamaz çünkü unutmak diye bir şey yoktur alışabiliriz sadece...
+1 yılAşk yalan ki. Sadece toz bulutu üfleyince uçuyor ciddiye almamak lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum yalan olan insanların aşkları aşk değil
Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Bilmm çok kişiye aşık olupta ama bir aşık olduğunda gerçekten hisseder
16 Yorumla
Soran+1 yılHimm diyorsun bence de hissederiz her türlü 😅Ve bence defalarca olabilir olur
Soran+1 yılİlk başlarda aşık olduğumuzu düşünürüz ve zaman ile biter sonra bir daha sonra bir daha sonra biri olur ve hiç gitmez hep bizimle kalır o zaman en güzel aşkı yaşar ve daha önce hiç aşık olmamış gibi düşünürüz 😅Gibi
Soran+1 yılOlsun 😅
+1 yılInsan hayatı boyunca cok kez aşık olabilir. Aşk sonsuz bir histir dostum
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum abi her türlü 😅
Birden fazla olabilir aşık olabilir ama ilk zaman olduğu gibi olmaz hiçbirşey.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk zamanki gibi olmayabilir daha güzel olabilir Daha kötü de olabilir hayırlısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke bende yeni yıla sevdiğim ile girsem el ele. Hayaller böyle hayatlar o ses Türkiye yılbaşı özel. Bana biri süt söyledin dertlendim. Benimki Ankara da olduğu için böyle bir şey imkansız.
17 Yorumla
Soran+1 yılBir gün o da olur inşAllah😊 Uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir...
Cevap sahibi+1 yılÖyle haklısın. Keşke bunu görse de bana sürpriz yapsa ne kadar mutlu olurdum anlatamam
Cevap sahibi+1 yılAma maalesef işten güçten kafasını bile kaldıramıyor 😔
Soran+1 yılOlur inşAllah hayırlısı Rabb'im kolaylık versin
Cevap sahibi+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılSoruyu resim ile karıştırdım resmen imrendiğim için
Soran+1 yılBende imreniyorum 😅
+1 yılÇok defa olabilir. Her olduğunda da bir öncekinden daha yoğun hisseder.
26 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum ilk cümlene ikincisine katılıyorum tam olarak 😅
- +1 yıl
Bana katılmana memnun oldum.😝😂
Soran+1 yılBende memnum olmana memnun oldum ama katılmıyorum yazacaktım ikinci cümlene yanlış olmuş 😂😂
- +1 yıl
Ben anladım demek istediğini.😎 Sorun yok yani.😂
Soran+1 yılHehehe sevindim 😅 EyvAllah
- +1 yıl
😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo ben haftada bir oluyorum 😂😂
34 Yorumla- +1 yıl
Hahahahhsdhdjdjdjdj
Soran+1 yılO nasıl aşk öyle haftada bir aşk mı olur 😂
- +1 yıl
Olur olur yeni moda böyle
Soran+1 yılModa ile işim olmaz başarılar dilerim😅
+1 yılSaf sevgi çok daha değerli. Ayrıca aşkla aynı şey değildir saf sevgi
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum ancak aşk da sevgi de kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir
Birden fazla olabilir Aşk dediğiniz şeyi fazla büyütüyorsunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de olur ve aşk zaten büyük bir şey benim için dünyada ki en güzel ve her şeyi güzelleştiren duygu
+1 yılHayır ben de çok aşık olurum aşk bitiyor bir yerde ama aşksız da yaşamak istemem. Aşk kadınıyım ben.
35 Yorumla
Soran+1 yılOh oh ne güzel bende aşk adamıyım 😅aşk bitmez bitirilir aşkı kişiler bitirir 😅Bende aşksız yaşamak istemiyorum ama yaşıyorum işte 😅
- +1 yıl
Kesinlikle kişilerin bitirdiğine inanıyorum. Ben çabalıyorum ama tek taraflı işe yaramıyo. Tam birbirimize göremiyiz neyiz sanki 😉😄
Soran+1 yılKatıldığın için teşekkür ederim. Tek taraflı olmaz. Yanlış kişi için çabalamış olabilirsin. Ben hazır değilim aşk için vaktim var. Rabb'im gönlüne göre versin inşAllah 😊
- +1 yıl
Rica ederim. Senin de. Şaka yapmıştım zaten. Ben olgun erkek severim, yaşı büyük olmalı. 😉😃 Bol şanss 🤗
Soran+1 yılEyvAllah canın sağolsun 😊Ben çocuksu biriyim 😅 Yerine göre olgun ama genel çocuksu çocuk olmayı severim😅Sana da bol şans dilerim 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan defalarca aşık olamaz hep oldu sanar ama asıl aşkıyla gerçekleştiği zaman gerçeği anlar.
111 Yorumla
Soran+1 yılHayır olabilir ve evet oldu sana bilir hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılOlamaz
Soran+1 yılOlurrrr
Cevap sahibi+1 yılOlaaamaaaazz
Soran+1 yılOlur ya olur saygı duyarım kişiden kişiye göre değişir
Cevap sahibi+1 yılTamam olamaz dememe saygı duy o samn
Cevap sahibi+1 yılAyy pardon qisnwns
Cevap sahibi+1 yılBana sallıyon sandım da
Soran+1 yılSaygı duyuyorum sana
Cevap sahibi+1 yılTamam ben de sana
Soran+1 yılEyvAllah
+1 yılBen bir kez aşık oldum ve bu yüzden aşkın sadece bir kez kapını çaldığına inanıyorum "gerçek aşk."
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır katılmıyorum gönlünce olsun dur bakalım daha küçüksün 😅
- +1 yıl
Katılmayabilirsin ben de sana katılmıyorum. Herkesin görüşü kendine gerçek aşktan bahsettim herkesin harcı değil.
Soran+1 yılAşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Aşk gerçektir ancak kişilerin aşkı sahte menfaat ve çıkar olabilir. Canın sağolsun. Katılmak zorunda değildir kimse kimseye. Ancak doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez...
Erkek olduğun için defalarca aşık olabileceğine inanman normal , ama aşk bir kere yaşanır.
Düşünceye bak , defalarca aşık olunurmuş.
Doğru ortada özelim denen bir kavram kalmadığı için olursunuz defalarca.11 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum alakası yok üyecankız 😅
Aşk defalarca olabilir. Benim özelim helalimdir...
+1 yılHayır ama ilk aşk en masum ve en duygulu olan andır
24 Yorumla
Soran+1 yılKim bilir belki de masum olmak karakter meselesi her daim masum olabilir aşk
- +1 yıl
Haklısın ben anaokulunda sevgiğim çocuğu ilk okula geçince hep gözetliyordum falan ortaokulda ve lisede sevgili olduk ve şu an hala sevgiliyiz :)
Soran+1 yılAaaa ne güzel daim olsun Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize çok sevindim sizin adınıza 😊
- +1 yıl
Sağolun sizinde :)
Aşk Bir kere yaşanıyor. Sonrakiler ilkin benzerini aramak oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır katılmıyorum. Ben kimseyi aramam gelecekteki eşimden başka 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok aşık oldum ama karşılık alamadım. Hep platonikti.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de hep kendi kendime sevdim. Hayırlısı Rabb'im gönlüne göre versin inşAllah
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. 1 defa da olur 2 defa olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur abi niye olmasın ya bal gibi olur defalarca olur yani 😅
Ask yok
Yok ask 🙂33 Yorumla
Soran+1 yılAşk var var ama yaşayan ve yaşatabilen çok nadir
Soran+1 yılEvet kim bilir belki de hayırlısı 😅
Umarım bir keredir kalp dayanmaz fazlasına 😄
32 Yorumla
Soran+1 yılYok yok dayanır Rabb'im sağlık sıhhat versin 😅 Defalarca olur 😅
Aşk özeldir bir defa olur defalarca olup aşkın değerini kaybedemem ikinci kez olursa ilki takıntıdir
13 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum evet özeldir ancak defalarca olabilir
Soran+1 yılEvet olabilir 😅
+1 yılBence bir kere olmaz defalarca o hatayı yapar...
31 Yorumla
Soran+1 yılBence de bir kere olmaz ama Aşk hata değildir yanlış kişiye aşkı vermek hatadır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1 kere oldum ahiretimle dünyamı hala karistirmaktayim
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki Ne oldu
Hayır aşık olabilir Amasadece 1 kere sever insan
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır defalarca sevebilir ve Evet aşık da olabilir
+1 yılİnsanın ömrü var mı okadar bilmem 🙄
21 Yorumla
Soran+1 yılOlur inşAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu bir ömür nasip eylesin ecelin ne zaman geleceğini kimse bilmez Rabbimden başka
- Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sadece 1 kere aşık olur
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır defalarca olabilir neden bir kere olsun ki
- +1 yıl
Diğerleri gelip geçici aşık olmak kolay mı hoslantiyoa karistirilmamali
Soran+1 yılHayır katılmıyorum gelip geçici değil. Aşk geçici değildir kişilerin aşkı geçici olan ve bu aşkı bağlamaz beni de bağlamaz 😅 Karıştırmam ben merak etme sen 😅
- +1 yıl
Hmm iyi
Askin ne olduğunu bilsek once
15 Yorumla
Soran+1 yılAşk nedir sence
Soran+1 yılHımm güzel bir düşünce,
Bana göre de sevgi fazlalığından ibaret, her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmek son nefesine kadar daha da çok sevmek ait olmak sahip olmak yanındayken yanıbaşındayken bile özlemek önce o sonra ben demek ve daha bir sürü şey demek 😅
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum 😅
Çok kez olamaz ama kesin bir mi onu bilmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur olabilir 😅Bir değildir
Her an herşey olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabiki
+1 yılHayır. Çünkü aşk diye bir şey yoktur.
16 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum çünkü aşk var
- +1 yıl
Ben Yok diyorum. bu sadece karşı cinsin dış görünüşünden hoşlanman ve bir çıkar beklemendir. Her insan çıkar için birbirini sever. kimisi içindeki boşluğu doldurmak için kimisi cinsel açıdan tatmin olmak için kimisi kendini yakın hissettiği için. Defalarca aşık olur insan bu aşk değil Hoşlanmadır. sonra da kendine yediremessin yalnızlığı Buda Takıntıya dönüşür. İsterseniz Bilimsel verilerle gelin Aşk yoktur buda benim düşüncem kimse değiştiremez. Daha Kitap kadar yazı yazarım ama Değicek bir konu değil Aşk
Soran+1 yılKişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Saygı duyarım. Bilim şahsen umrumda değil. Ben de onların...
- +1 yıl
Bende Saygı Duyarım. Sırf ben aşk a inanmıyorum diye inanana laf atmam veya karşı çıkcak değilim.
Soran+1 yılEyvAllah teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ne demek Önemli değil.
+1 yılKesinlikle hayır insan birçok kez aşık olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum valla yakışır😅
- +1 yıl
He valla billa😜
Soran+1 yılBence de her türlü 😅
Evet, bir kere aşık olur.
19 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum defalarca olabilir
Soran+1 yılBen de insanların aşkına inanmıyorum aşka inanırım
Himm ilginç vay anasını niye olmasın diycem inanmıyorsun canın sağolsun 😅
Soran+1 yılHayır fark var aynı şey değil. Ben aşka inanıyorum insanlar sahte boş yalan dolan bana ne onlardan ve onların duygularından
Soran+1 yılHerkes bir değil sen sensin bende ben 😊Ahmet Mehmetten bana ne
- +1 yıl
Karakter ve kişilik olarak farklı olabiliriz ama
"insan"ı, "insan" yapan özellikler değişmediğine göre
birine var kılınmışın, diğerine yok kılınmış olması mümkün değil.
En azından Allah inancı olanlar için aksi bir görüş kabul edilemez
çünkü o zaman ilahi adalet bakımından sorgulamaya gitmek gerekir.
Bulamamaktan bahsetmiyorum, var olup olmamasından bahsediyorum ki
"İnsanların aşkına" inanmıyorsan, "aşk"ı başka bir canlının yaşadığına tanık olmalısın
eğer aşkın varlığına inanmayı sürdürmek istiyorsan ya da şimdiye kadar olmasa da
bundan sonra birilerinin çıkıp bu aşkı yaşayacağını bilmen gerek ki ikisi de mümkün değil.
Şimdiye kadar "aşk"ı yaşayan birine tanık olduysan, bu da iş görür tabii ama nasıl kanıtlanır? :)
Soran+1 yılBende seni arıyordum. Yeni buldum. Allah inancım var çok şükür. İnsan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır. Dini bilgim de var. Ancak devir değişti. İnsanlar insan değil menfaat ve çıkar peşinde heves zevk peşinde yalan dolan bıktım insanlardan. Ama herkes bir değil sen sensin bende ben. Ben sorgulamam İslam'ı zaten her şey mantığıma uyuyor. Genel olarak inanmıyorum ama inanacağım biri olur belki. Ben hiç görmedim aşkı yaşayan ve yaşatabilen 😊Gecen bol olsun 😅
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat