şimdiii güzel bir kızımız var... güzel olması kızın kendi düşüncesi değil onu ilk görenlerin söylediği bişey... ama bu güzel kız bahtsız mı bahtsız... çünkü bu kızın peşindekiler hep aşırı özgüvenli kuş beyinli kaslı tikican gezizekalılar.. kızın istediğide efendi akıllı entellektüel e birazda yakışıklı tipler... ama gel gör ki bu tipler kıza uzaktan bakmakla yetiniyo... bu arada kızada yaklaşması zor çünkü kızda doğuştan gelen bir hava var.. yani istemesede havalı dikkat çekici bir tip... soru şu ki güzel zarif çekici bir kıza erkekler yaklaşmaya çekinir mi... yani mesela çok baksada çekinir mi... bu bakmalar karşıdakilerin ondan gerçekten hoşlandığı anlamına mı gelir yoksa öylesine haa kız güzel diye bir bakmamı?
Cevabın nedir?
hali hazırda elimizdeki güzel kızımız ilk önce egosunu bir kenara koysun havası ve güzelliği geçici şeyler sonuçta ondan sonra da allahın verdiği aklı kullanarak çevresine bir çeki düzen versin ki o tikicanlar yerine bahsettiği efendi akıllı entellektüel haliyle birazcıkta yakışıklı tiplerden bulunsun. ama yazdığı sorudan yola çıakrak benim görüşüm bu kız hiç efendi çocuklara bulaşmasın onları boşu boşuna hiç etmesin örneği çokca var etrafta.
021 Yorumla
Soran+1 yılbu tikicanlar p. ç tipler kızın ÇEVRESİNDE sadece.. yani kıza yaklaşıp konuşmaya çalışıyolar ama kız istemiyo hiç bir şekilde yüzde vermiyo... onlar kendi çaplarında takılıyo..
Soran+1 yılburdan bütün düzgün ama cesaretsiz erkeklere sesleniyorum... o beğendiğiniz güzel kıza açılın... direk..
Soran+1 yılyaa ben anlamıyorum ne çıkarki sanki.. kız hayır dese nolucak.. hiç bişey... bir kız reddetti diye özgüveniniz mi yıkılıcak.. ne?
- +1 yıl
şimdi durum değerlendirmesi yapmak lazım biraz zalimce gelebilir belki ama dışardan abıcam olaya sizin güzel kız alınmasın. yolda gördü efendi çocuk hız güzelmiş diye baktı geçti herşey bitti. çocuk kızı gördü güzelmiş dedi ama bir baktı kız meğersem küçük dağlar kızın güzelliğine itafen yaratılmış havası var çevresinde, efendi çocuk akıllı ya hemen kullandı şimdi dedi ben bu kızın karşısına çıksam beni rastgele p. çlerden zanneder uğraşsam kendimi tanıtma fırsatı bulsam falan der o arada aklına yatar mevzu ama sonradan dank eder lan bu kadar havalı kızla çıkmaya başladın sonra o dengeleri nasıl kuracaksın ayrıca bana uygunmudur acaba falan filan derken gözü bir açmış ya kızın yanında bir tikican var ya da kız gitmiş. o yüzden havalı ama efendi bir sevgilim/ kocam olsun diyen kızlar genelde dedğiyle kalır.
Soran+1 yılhavalı falan olmasın adam olsun
Soran+1 yılama bende bole hemen rahat rahat konusabılen bı tıp degılım yapı geregı... o konusmaya calısıyo ben cok ses etmeyıncede haaaa bu hoslanmadı benden deyıp yok oluyo.. yanı konusmak ısteyıpte bazen konusamadıgımda oluyo
Soran+1 yılyanı kımse kımseye sktr cekıp yollamıyo ama karsıdakı oyle algılıyo... ya da bulusmak ıstedıgınde o gun canım cıkmakıstemedıgınde hmmm bulusmak bıle ıstemıyo gideyim ben en ıyısı oluyo...
Soran+1 yılzor ısler zorr
Soran+1 yılyahu terslememıstır o senın ozguvenın duskmusturde havadan nem kapıp aaa bu kız tersledı begenmedı ıstemedı havasına gırmıssındır
- +1 yıl
ikisini ayırt edebilecek kadar akıllı tabi bizim efendi çocuk herşey gayet normal ilerlerken bir ego patlaması terslenme sonuç rezillik, sonra kızın utanması lazımken oğlan utanır efendi ya bide ordan ezik damgası yer ama çocuğun canını sıkan şey ortamdaki terbiyesizliktir burdan güzel kızlara genellenir sıkıntı çıkar işte böyle sonra :D
Soran+1 yılama güzel kızlar genelde mal oluyo.. bence mal olup olmadıgıda tıpınden bellı oluyo... onuda efendı er kısı anlamamıssa mustehak olmustur ona...
Soran+1 yılya nası anlatsam bole aptal kız gıyım tarzı vardır mesela.. canta tutusundan normal bole kantınde yayılıp oturusundan bıle bellıdır mal oldugu anlayın hemen işte
Soran+1 yılalaka?
Soran+1 yılgotunun basını acıp mılletı tahrık etme cabasındaysa kıcını bole bı oyana bı buyana sallayarak yuruyosa o kızdan bı bok olmaz mesela.. salaktır o kac... ama bole normal pantolon kazakla guzelse normal kendı halınde kendıne has bı gıyım tarzı varsa falan ne bılıyım bence daha iyi bir tiptir... oyle oluyo yanı... arkadaslarımı dusununce
En İyi Cevaplar
hocam terslenme muhabbeti, güzel kızlar tersliyor, rahatsız ediyorsun diyor, babasından daha efendi adama sapık diyor, ön yargılı oluyor uzar gider. ama normal bir bayan, utanıyor ne biliyim olmaz diyor sende birazdaha ısrar ediyorsun kızın o anki utanması felan hoşuna gidiyor işler güzelleşiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında bendede utanma oluyo ama nedense karsıya hep kendını begenmişlik burnu havadalık gıbı gıdıyo
+1 yılZaten guzel bir kizmis, kendine has bir havasi varmis... Bu kiz erkeklerin tabiriyle 'zor kiz' . Boyle durumlarda kizin adim atmasi gerekiyor ki erkekler kizdan cekinmesinler ya da ters tepki verir ongorusunden kurtulsunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılkızda biraz içine kapanık bir tip yapı itibariyle çok dışa açık bir tip değil... öyle laylaylom gülüp orda burada şuh kahkahalar atanlardan değil
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
+1 yılGüzellik = Tehlike. Aslında şöyle durum. Bir kız güzelse ona bakan çok olacaktır. Ayrıca bir kanı daha. Güzel kızın isteği bitmez. Bana göre ise sorun kızdan kaynaklı. Bir çok şey var aslında bu da sizin göremediğiniz şeyler olabilir. Ancak sırf güzellik uzak tutar diye düşünmüyorum başka sebeplerde oluyor ve bu da kişiden kişiye değişiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılmesela bende sırf güzellik değil... bende bir soğukluk varmış herkes diyo.. ben kimseyle konuşmam hiçbirinize ihtiyacım yok havası varmış.. kendini begenmiş diyolar... ama iki dakka konussunlar özellikle kızlar hemen aaaa sen hiç göründügün gibi degilmişsin diyolar... erkeklerle o kadar kendim gibi konusamıyorum.. o yuzden onlar bir kere konusunca hala içinden hmm bu kız soguk diyo olabılır
- +1 yıl
O zaman bu sorunu çözmen gerek. Bu şekilde oldukça senden hep uzak kalacaklardır
+1 yılValla bu sadece kizlar icin degilki yakisikli bir erkegede kizlar yanasmazlar cunku o cok guzel veya yakisikli der ve cekinirsin cunku seni begenmiyecegni dusunursun ya da gozu yuksekte dersin halbuki her insanin kaderinde bir cikin yonu vardir cesaret olursa her sey olur...
02 Yorumla
Soran+1 yılcesaret yaaa... iyi olan erkeklerde cesaret yok
- +1 yıl
Ewet aynen o iyi olan kizlardada yok
Kendim den örnek vereyim.. Kız güzeldir.. Bakarım kıza ve hayaller kurarım benim sevdiğim olsa diye.. Ama gidip söyleyemem güzelsiniz diye, tanışabilirmiyiz diye.. Çünkü olumsuz yanıt alırsam çok üzülürüm ondan dolayı..
10 Yorumla- Flört & Tanışma konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılbulursam öylesini evleneceğim ben... bakmayla falan uğraşamam... gerçek bir eş, sadık bir hayat arkadaşı ve bir kaç tane de çocuk vermeli. çocuk sayısı daha sonra müzakere edilebilir :)
10 Yorumla Kız çocuga töbe haşa kaf dağını yaratmıs havasıyla bakıyorsun ee ne etsun uşak başlamadan biteyi :))
12 Yorumla
Soran+1 yılama bu kız bakışını düzeltemiyo gerçekten tanımayanlar kız erkek fark etmez çok kibirli duruyosun diyo... ama kızda kibirden gram eser yok... gram... aynada bakış bile çalıştı bu kız normal bakıyım diye... ama yapıdan mıdır nedir olmuyo..
- +1 yıl
bence sen kendını söylüyorsun ama neyse hadı bu kız olsun :) yapacak bişey yok doğasında var demekki insan yapısını değiştiremez dimi sen rahat ol kalbının rıtmını degiştirecek o erkek gelır senı bulur merak etme sen istersen gozlerını kapat ıstersen sert sert bak fark etmez :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunları yazan kız egoisttir. efendi adamda alçakgönüllü hatun ister. ben bu anlatılanlarda görmedim bunu :) hem güzellik bazı erkekler için çok ön planda değil. karakter ve zakayıda katmak lazım.
14 Yorumla
Soran+1 yılegoist degil gercekten degıl... ama güzel olduguda bir gercek bu hep soylenen bişey... ayrıca tanımadan yaklasmadanda zekasını karakterınıde anlayamazsın... hmmm guzel kesın karaktersiz.. bumu?
Cevap sahibi+1 yılbazı davranışlar belli ediyor kendini :) dış görünüşüne göre bazı insanları karakterlerini tahmin edebilirsin.
Soran+1 yılinanki dış görünüşümle alakam yok
Soran+1 yıltanıyınca herkes soluyo zaten
öylesinede bakar illa baktı diye içine düşcek hoslancak hali yok... ewet erkekler genelde havalı kasılan kızdan kendini bişey sanan kızlardan hoşlanmaz. acık sacıksada iyi gözlede bakmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğırbaşlı olan adam gidip bir kıza yazılmak isterse yazılır ama mesele şurdan kaynaklanıyo bu kız gerçekten güzelse agırbaşlı olan şahıs kendini gururunu riske atmaz bir kız icin bu kız kim olursa olsun ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılne gururmuş arkadaş
Cevap sahibi+1 yılGurur önemli birşeydir.
+1 yılgüzel bir bayana bakmak güzel bir manzara seyretmek gibi birşey. bu samimiyet varsa hoşlanmak anlamınada gelebilir. yoldan geçerken falan gibide öylesine bakılabilir.
10 Yorumla
+1 yılgüzel ve havalı bir kızsan senin yalnız bir kız olma ihtimalin düşük diye tahmin ederler :) Şahsen ben dikkati mi çeken havalı ve güzel kızlar hakkında böyle düşünüyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılya kız hep tek takılıyosa yanı bu kızı erkekle gormuyolarsa pek
- +1 yıl
O zaman gider ben otururum yanina o kizin :) yaniniz bosmu otutabilirmiyim :)
+1 yılsebebini kendin söylemişin zaten havalı dikkat cekici bir tipse herkes uzaktan bakar zaten öyle bir kızda bana bakmaz istersek dünyanın en efendi adamı olalım
12 Yorumla
Soran+1 yılBAKAR! erkek iyi düzgün biri olursa HER türlü kızı etkiler... ve bence çoğu güzel kızda karşısındaki erkekte efendilik adamlık arıyo...
- +1 yıl
herkes bana efendi der ama ben bir kızın yanına gitsem görünüşe bakarak reddeder ama benim efendiliğimide asla bilemez
Güzel olabilir ama, eğer havalıysa kaybeder. güzellikte bir yere kadar.
00 YorumlaSanki soruyu ben sormuşum.
Takipteyim, bende merak ediyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kızlar merakla cevapları bekliyor :D... hadi bakalım...
+1 yılŞu ana kadar hiçbir kızla çıkmamamın nedeni malesef bu zaten. Özgüvenim de var aslında ama gidip de kıza yılışık yılışık ÇOK GÜZELSİN diyemem ki :D
07 Yorumla
Soran+1 yılyav güzelsin falan demesın samımı saf temız duygularla gelsın amenna.
- +1 yıl
Emin ol y. av. sak muamelesi goruyor herkes :D
Soran+1 yılemin ol yavsak olmayanlar hemen kendını bellı edıyo
- +1 yıl
Ne yapmam gerekiyo acaba?
Soran+1 yılsamımı olunca karsındakı anlıyo... yıcek gıbı bakma... hatta hıc bakma.. karsındakı cıddıyetını anlasın yeter
Soran+1 yıloturaklı bı tıpıde hıc bı kız terslemez ayrıca
- +1 yıl
Seninde dedigin gibi anliyo ama bir kizdan karsi hamle bekleyemezsinki. Senden once davranan birini kabul eder illaki. Sen bu soruyu da zaten bu sorun hakkinda sormadin mi?
mal oldukları için olabilir. örnek şekil a ;) hayatta bir kızın yüzüne karşı iki kelam edemem. beceremem o işleri ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bende üniversitede okuyorum bende bakıyorum kıza ama bir türlü cesaret gelmiyo. Ortanın üstünde bir tipimin olduğunu düşünüyorum ama kız güzel cesaret edemiyorum. Erkek arkadaşı falan vardır diye de tereddüt ediyorum.
00 Yorumlabakarsan bir şey yok yaklaşırsan abazinho derler...
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 24 bakıncada abazınho derler
benim en büyük sorunum diyebilirm kız da fark ediyor ona baktığımı ama gidip de konusamıyorum malesef o cesaret yok bende...
00 Yorumla
+1 yılGüzel kız iyi olmaz, orta halli bişi olucak takılcan durcan güzel sıkıntı be hacı :D
00 Yorumlakendine güvenemeyebilir bu kız beni terslerse madara olurum diye
10 Yorumla
+1 yılTersleme korkusu... heleki havalı kızlara yaklaşan az olur. Bkz. -Kanka o kız sana bakmaz"
123 Yorumla
Soran+1 yılbide bu kız havalı ama insanları yanına yaklastıran bı tıp degıl genelde tek tabanca takılıyo.. yanına yaklastırmıyo derken arkadas olmaya calısan kızlar malsa pek takılmıyo... yaklasan erkek p. ç se direk olay mahallınden uzaklasıyo... ve erkeklerın nıyetı bakıslarından konusmasından direk seziliyo özellikle bazılarının,,, onu farkedınce zaten direk vınnn...
- +1 yıl
Çekinerek utanarak gelip hanfendi 2 dakikanızı alabilirmiyim dese cevabın ne olur.. ve ne düşürsün
Soran+1 yılsırf bunu demicek heralde dimi.. başka
- +1 yıl
E sonrası màlum. Çok hoş birisiniz yakından tanıyabilirmiyim gibisinden...
Soran+1 yılorda bakış konusma tarzı cok önemli samımı gelmesı lazım
- +1 yıl
Çekinerek söylüyor işte ne yapardınız
Soran+1 yılöyle biri vardı :)... çok ta tatlıydı.. cokta iyiydi... kafa yapılarımız cok uygundu... benimle konusmasına musade etmıstım... hatta dısarda bulusup takılıyoduk fln... eglencelıydı.. müzik tarzı benle aynıydı... bak simdi dertlendim...
Soran+1 yılama iste bu cocuk bende kısaydı... cidden cok kısaydı ama :(( 1 70 boyu vardı... ve ben ona cok ıyı bı arkadas gozuyle bakmaktan ılerı gıdemedım...
- +1 yıl
Sonra noldu
Soran+1 yılsonra o benım onu sadece arkadas olarak gordugumu söyleyınce.. yanı hıc bı zaman sevgılı olmıycagımızı soyleyınce basta ben bıdaha hıc gorusmek ıstemedı sonra senı hıc gormeden yapamam barı arkadas olarak eskısı gıbı takılalım dedı... sonra zaman gectı bu yıne kotu olmaya basladı yıne konusmayalım ben yapamıcam dedı... sonra bir arayıne yazmaya basladı... valla şu an dusununce bole baya gıttı
- +1 yıl
Peki neden istemedin.
Soran+1 yılcidden arkadas olarak bakmaktan oteye gıdemedım... gercekten sevgili olarak hiç olmadı kafamda
- +1 yıl
Neye göre bu kanıya vardın... tiple alakalı mı?
Soran+1 yılboy tip
- +1 yıl
Bütün kızlar ilk Tipe bakıyor sanırım :)
Soran+1 yılyaaaa demeyın ole tipsizim diye vazgecmeyın.. bak ne dıycem bı keresınde ben hazırlıktayken bı cocuk vardı cooook ıyı kendı halınde bole anadolu cocugu tadında bı tipti cook efendıydı ve garıp bısekılde bana hıc yavsamıyodu... bole masum masum salak salak esprıler yapıyodu benı gulduruyodu... gulusude hem cok cırkın hemde cok cekıcıydı... ve ben bu cocuga ıcten ıce yazıyodum mesela... bole ınceden ıncede ınceye... sonra ne oldu... hiç bisey yanı demek ıstedıgım tıpsızdı ama boleydı ıyıydı.. ve cırkın cekıcılıgı vardı... degısık bı cekıcılık bole anlatamıyorum
- +1 yıl
Vazgeçmeyin derken bendemi içlerindeyim nedir anlamadım :D
Soran+1 yılgenel olarak senı tanımıyorm
- +1 yıl
Neyse kolay gelsin :)
Soran+1 yılsanada ıyı sanslar
- +1 yıl
Ne konuda :8
Soran+1 yılhayat konusunda
- +1 yıl
Sanada bol şans o zaman :)
Kaldirip kaldiramama meselesi gozum yerse kizi ateş ederim yemezse okuzlrmesine bakcan napcan
016 Yorumla
Soran+1 yılişte bazılarının gözü yemiyo işte... öküzlemesine öööyle kalıyolar sonra
Soran+1 yılne demekmiş o
Soran+1 yılsapık bişeymi dedin sen şimdi
Soran+1 yıloraya malcolm x ın resmını koymussun konustugun laflara bak... barı resmı kaldır
Soran+1 yılyav ben anlamıyorum ne andavalsınız oraya malcolm un resmını koymussun bellı kı; ıslamcıyım muslumanım ona gore ! demek ıstemısssın sonra bole mal mal sıtelerde mal mal ısler pesıne gırmıssın... ne dunya bee... bence sen o resmı kaldır... kendı beyın kıvrımlarına karakterıne yaksıcak bı resm koyda malcolm a yazık olmasın
Soran+1 yılhe yetmedı.. senın o fesat esprılerını algılıycak fesatlık yok cunku orda
Soran+1 yılözgurlugun semboluymus...
Soran+1 yılsusmuyorum çık git cevap yerımden
Soran+1 yılyazma buraya
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bakarım ama yaklaşmam derim bu beni aldatır buna bakan cok olur bosa kafa yormaya değmez derim bakarım yoluma :D
00 Yorumla
+1 yılHer erkek her kızı taşıyamaz diyelim ;)
20 Yorumla- Flört & Tanışma konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olduğunu düşündüklerinden yaklaşmazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgılısı falan yok bı kızın
- +1 yıl
Öyle bir ihtimal olduğunu dahi düşünmüyorlardır yoksa en azından bazıları yaklaşırdı.
özgüven patlaması bu olsa gerek :)
00 Yorumla
+1 yılValle ne diyim? Bilemedim şimdi :))
00 YorumlaSeç burdan biri işte :D
00 YorumlaAçık ve net bu kız bana bakmaz :-)
12 Yorumla
+1 yılhavalıysa yakınlık göstermeyiz biz erkekler
00 YorumlaGüzel değilsindir ozaman
00 Yorumlao dediğin kişi benim işte benimle evlenirmisin :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzelden korkarlar:) bu arada burcun ne
02 Yorumla
Soran+1 yılbalık... ama hiç caktırmam... akrep gibi bakıyosun diyolar bana... hakaret ediyolar resmen !! hakaret degil mi bu neeee !!! akrep ne!!
Cevap sahibi+1 yılBende akrep olduğunu dusundum:) bende akrebim. Akreple balık birbiriyle en anlaşabilen burç :) balıklar cok yardımsever herkesin yardımına koşarlar kafat kendine gelince kimse bişey yapmaz
+1 yılreddedilme
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği