Ortalamanın üstünde bir güzelliğim var beyaz tenliyim fiziğim yerinde yüzüm güzel. Ama hiç bir şekilde erkekler bana bakmıyor aksine yok sayıyorlar önemsemiyorlar hiç bir şekilde şuana kadar bir tane bile bana teklif eden kimse olmadı erkekler neden böyle davranır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBakmalılar bence 😏🤔 Bana bile teklif eden kız olduysa sana da teklif eden çıkar 😉 bence yanlış konuşmalısın sevdiğin kişiyle ya da seveceğin çok kolay ya yeter ki özgüvenli ol kitap oku dergi oku kendini geliştir bak o zaman daha pozitif bakarsın benim sevgilim yok ama hayata pozitif bakıyorum teklif ettiğim kızlar oldu ama kabul etmediler vede bende yoluma devam ettim bu kadar basit. Ve sonra gelip seninle olmak istiyorum derseler kabul ettiğim kadar özgür olurlar 😏 her insana zorla bir şeyleri kabul ettiremezsin. Egoyu sevmedikçe karşıma ego çıkıyor ya 😏😃 belki bir gün mutlu oluruz bu hayatta aman takma düzelir ben fazla takmıyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi dediğin gibi geliştirmiş biriyim geliştiriyorum da ama benimde özgüvenim yok sanırım o yüzden
- +1 yıl
Benim özgüvenim var ama biraz soğuk davranıyorum diye kızlar benden korkuyor kaçıyor oysa iyi bir insanım vede ilişkilerde karşımdaki insana iyi gelmeyi amaçlarım ama olmaz işte 😏 hangi hanımefendi hoş bulursam onla konuşurum güzel normal farketmeksizin konuşurum sonuçta o da benim gibi bir insan vede yüz geçici bir kavram ya da heves, sevgi gerçek beraber yaşanacağım kadının yüz güzelliği normalliği önemli değil önemli olan beni sevmesi sayması değer vermesi benle olması. Aynı şekilde benim de ona aynı olumlu yaklaşımlar ile yaklaşmam yani olumlu olan insan kaybetmesin artık yani ben yani sen 😏 umarım aradığın o insanı bulursun. Dert etmeyelim bir gün o da olur. 😉😊😊😊
Soran+1 yılÖzgüveninden dolayı kızları kendine çekiyorsundur. Erkeklerde özgüven kızlardakinden daha önemli inan
- +1 yıl
Evet kesinlikle kendime güvenim var aslında hatta bunu ailem bile gördü 😏 pasif bir insan korkak bir insan olduğumu sanıyormuşlar 😏 ille de anneannem 😃 öyle olmadığımı kanıtlayınca da farklı baktılar bana 😃😏 vede dediğin gibi özgüven ile kızlar beni dinliyor tabi sert görüntümden kaçan da var ama dinliyorlar eskiden bizim mahallede zorla kendimi anlatan bir insanken hanımefendilere karşı hiç bir şey konuşamıyorken birden açıldım, vede bana iyi geliyor bu 😊 hatta hanımefendilere çıkarsız yardım ediyorum illa bir çıkarın olması gerekmiyor vede beni dinliyor insanlar sözüme itimat ediyorlar bu beni mutlu ediyor iyi olmak çok basit, kötü olmak da, ama ben iyiliği seviyorum 😊 bu beni mutlu ediyor. 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılBelki de sevdikleri vardır. Mesela ben gönlüm birindeyken olabildiğince bakmamaya, görmezden gelmeye gelmeye çalışırım.. Ya da teninin güzel olduğunu söyledin ama belki de yüzün o kadar güzel değildir. Ya da güzel olsa dahi neye göre güzel kime göre güzel? Yani demek istediğim; bir başkasının çok güzel bulduğu kız bana çok çirkin gelebilir, başkasına çok çirkin görünen kız bana çok güzel gelebilir.. Bir de sıcakkanlılık da önemli diğer arkadaşların dediği gibi.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Selametle 🙋🏻♂️
04 Yorumla
Soran+1 yılTürkan Şoraya çok benziyorum sence çirkin bir kadın mı?
- +1 yıl
Türkan Şoray güzel bir kadın bence
Soran+1 yılBilmiyorum hep denk gelenler abazaydi of
- +1 yıl
İnsanlara karşı çok soğuk olma. Sıcakkanlı olmaya çalış. Bir de öyle her ortamda bulunma, biraz daha gizemli bir kız olmayı dene. Erkekler burnunun dibindekini görmezler genelde. Baktın yine olmuyo, sanaldan dene şansını bence..
+1 yılGünümüz erkekleri çok konuşan sosyal olan her ortama uyum sağlayabilen kızlardan hoşlanıyor eğer böyleysen güzel olmana gerek bile yok çok çirkin olsan bile erkekleri etkileyebilirsin. Ama ben ise tam tersi sosyal olan kızlar ilgimi çekmiyor. nedense daha çok suskun içine kapanık kızlar beni cezbediyor bilemedim vallahi ben olsaydım bakardım mesela sana. Aslında kişilik ile bir alakası var bunun.
10 Yorumla
Güzellik zaten göreceli bir şey ama erkekler sırf güzel diye birine niye baksın ki? Durup dururken gidip birine teklif etmek kadar saçma bir şey yok, insan kendini bu kadar alçaltmamalı zaten. Bence sen kendini sorgulamalısın böyle bir şey beklediğin için. Cevabı öyle bulabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır demek istediğim güzelim egitimliyim kendimi geliştirdim ama kimlerin kimlerin alıcısı oluyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
284Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. ya soğuksun ya güzel olduğunu sanıyorsun yoksa bakmamaları imkasız ajkfk
164 Yorumla- +1 yıl
Yerinde bir yorum olmuş, katılıyorum.
Soran+1 yılSoğuk olabilirim çünkü çirkin değilim bunu ben değil çevrem çok der
- +1 yıl
Soğuk olma o zaman güzelim. Nedenini biliyormussun zaten. Renkli makyaj yap. Güler yüzlü ol
- +1 yıl
seni üzmemek için öyle diyolar
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten güzelse bir kız yalnız kalma ya da sevilmeme ihtimali yoktur.
10 Yorumla
+1 yılUww hadi klavyeye sarilalim. Insanlar kendilerinden cok ust bir guzellige veya yakisikliliga ilgilerini cekse bile yaklasmaya cekinir cunku bir algi vardir; bunlar egolu, kendini begenmis, burnu havada birer pislik beni parmaginda oynatir beni beni kullanir bana bakmaz beni yedekte tutar zaten bir suru bakan vardir... diye diye guzeller yalniz yakisiklilar mahzun kalir 😆😆😆 Pekala boyle olmaya onlar zorluyordur. Guzellere bosuna ^Allah çirkin bahtı versin, denmiyor guzelim. Azcik kara cal yuzune
50 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 445 cevap paylaştı. Dediğin kadar güzelsen bunun kesin sevgilisi vardır ya da bu bana bakmaz düşüncesiyle reddedilme korkusundan dolayı teklif almıyor olabilirsin. Genel olarak soğuk bir duruşun varsa bu seni egolu gösterebilir bundan dolayıda aynı düşüncelere girip uzak duruyor olabilirler.
Bence biraz daha sıcakkanlı, güleryüzlü olmak seni çevrene daha sevecen biri gibi gösterebilir. Bunun yeterli olacağını düşünüyorum onun harici çokta değişmene gerek yok seni sevecek kişi olduğun gibi sevmeli içindeki yani. Zaten sen dışarıya ne kadar soğuk gözüksende biri seni gerçekten sevdiğinde ona karşı tutumun daha sıcak olur. Mutlu oldukçada daha güleryüzlü birine dönüşürsün sabret ve doğru kişiyi bekle 😅30 Yorumla
+1 yılSizin soğuk hissiz veya öfkeli bir tip olduğunuzu düşünenler vardır güzel olmanıza bişey demiyoruz fakat bazende güzel olduğumuzdan dolayı kesin sevgilisi vardır rahatsız etmeyim düşüncesi de vardır bunun yanında bakan mutlaka vardır siz fark etmemiş olabilirsiniz.
10 YorumlaSiz kızlar çok karmaşık bir kafa yapısına sahipsiniz. İstiyorsunuz ki Erkekler peşimden koşsun benim ile çok ilgilensin her daim beni çok sevsin ama bunun karşılığında ben hiç birşey yapmayım herşey Erkek yapsın istiyorsunuz.. Biz ise düz mantıklıyızdır deneriz karşılık göremez isek soğuk davranırsa kız bize uzatmadan başka seçeneklere yoğunlaşırız... Tamam Erkeğin üstüne atlama tabi biraz kendini naza çek ama kıvamında sen büyük ihtimal çok soğuk duvar gibi bir insansın neden aşmaya uğraşsınlar ki sende o ışığı görmezler ise Etrafında vardır illaki ama sen görmüyorsundur.. mutluluk tek bir tarafın uğraşı ile gelmez..
( Birde Güzellik algını değiştir fizik güzelliği geçicidir unutma. fiziğinin güzelliği için sana gelecek erkek senden daha güzeline gider. Bir Erkeğin fiziğinden çok kalbine önem ver mutluluğu o zaman yakalarsın )10 Yorumla
+1 yılGerçekten güzelsen genel olarak kafamızda bu kız boşta kalmaz boşuna uğraşmayalım yargısı oluşabiliyor. Tabi bu yargı bende nadiren oluşuyor. Ben genel olarak kızların bir yerlerini kaldırmayı sevmediğimden bakmıyorum. Güzelliği falan umrumda olmuyor.
30 YorumlaÇünkü bilinçaltında bunu çok takıyorsun ondan olmuyor. Erkeklerin beğenip beğenmemesi senib için önemli mi cidden ya
215 Yorumla
Soran+1 yılİlk cümleni biraz daha açar mısın
- +1 yıl
Yani şöyle bilinçaltına beğenilmeme durumu yer etmiş hani bu ister istemez senin enerjine de yansıyor bazen görürüz karşımızdaki o kadar güzel değildir ama bizi acayip şekilde çeker enerjisi hem yüksek hem de çekicidir bazı insanların tam tersidir ne kadar güzel olsa da içinde kendi güzelliğini olumlu yönlerini tamamen kabul etmemiştir ve beğenilmiyormuş gibi hisseder böyle işler içine ve dışarıya yaydığı enerji de olumsuz negatif itici olur
Soran+1 yılOlabilir peki bunu nasıl değiştirebiliriz ki bu benim arkadaş ortamımı da çok etkiliyor çünkü
- +1 yıl
Özgüvenini yükselt biraz kendi olumlu özelliklerini bir kağıda yaz olumsuz olup değiştirebileceklerini de yaz olumsuzları değiştir olumluları her gün aç oku kendine güzel şeyler söyle ve beğenilme arzusundan vazgeç bu insanı köreltir. Kendine değer verirsen güzel şeyler söylersen her şey düzelir
Soran+1 yılBu beğenilme arzusu kısmı çok boğuyor beni sevgisiz büyümüş biriyim o yüzden çok takıntılıyım bu konuda yorumun için sağol dediklerini deneyeceğim başka tavsiyen var mı
- +1 yıl
Sevgisiz büyüdüğün için sevilecek yer arıyorsun ama bu şekilde bulduğun insan seni çok üzecektir buna emin ol sürekli kendini geliştir sen ve kimsenin ne dediğini umursama iyi kötü ne derse umursama çok ciddiyim bunda bu konular üzerinde birçok video var izlemeni tavsiye ederim ama öncelikle geçmişini affedip bırakman lazım
Soran+1 yılGeçmişi affedip bırakmak ve bu sevgisizlik olayını çözsem her şey hallolacak zaten bu konularda tavsiye ettiğin videolar var mı
- +1 yıl
Esra Ezmeci ve Adil Yıldırım izlemeni tavsiye ederim. Birisi psikolog birisi ilişki koçu. İkisini de yakından takip ederim. Geçmişi affetmek Esra Ezmeci'nin kitaplarında var. Temel maddesi geçmişi olan her şeyiyle düşünüp derslerini çıkarıp teşekkür edip ona veda etmendir. İnstagramda takibe alabilirsin ikisini de çok güzel içerikler paylaşıyorlar yararı olacaktır
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
Dediğin gibi şeylerin olma ihtimali yok Ya ortalığı boş buldun sallıyorsun ya da senden kaynaklı biseyler var O kadar güzel değilsin anlattığın gibi biri değilsin Güzel bi kıza erkeklerin bakmamasi yazmaması teklif etmemesi imkansız Benim tanıdığım bi kiz vardı Allahın gücüne gitmesin ama hakediyo burnu havada Güzelde değil Hani nefes alıyor yani ahım şahım bisey değil Bi dünya yazan vardı Ona bile
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok önyargılısın çevrem çok güzel olduğumu hatta manken falan ol diyorlar
Soran+1 yılBahsettiğim abazalar dayılar değildi ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende cogu kizdab daha guzelim beyaz tenliyim yuzum guzel gamzelerim var seker bi imajim var boyum da normal ve guzel de giyinirm ama gel gor ki yillardir yalnizim artik alistim yalnizliga :(
81 Yorumla
+1 yılÖzgüvensizsindir, soğuksundur, erkeklerden ilgi beklediğin çok belli oluyordur
80 Yorumla
+1 yılDediğin durum pek normal birşey değil. Ya da erkek olmayan yerlerde geziniyor/bulunuyorsun. Erkekler ufak bir sinyalini bile değerlendirirler. Hele ki dediğin gibi isen... Fakat bu şekilde arayış içine girme. Düzgün, anlaşabileceğin, karakterli, birisiyle arkadaşlık et... Sana laf atan, seviyesiz yaklaşanlarla değil...
10 Yorumla
+1 yılBenim eğer sevgilim varsa Dünya güzeli de gelse dönüp bakmam. Ama senin durumun tam olarak şu;
Biz erkekler güzel bir kız gördüğümüzde; ''Bu çok güzel kız, kesin bana bakmaz:'' deyip hoşlansak bile yanaşmaya çekiniriz. Ortalamanın üstünde güzelsen bu yüzden yalnızsındır.10 YorumlaErkekleri dış görünüş düşkünü olarak görüyorsunuz, asıl sorun burada.
Bir erkeğin bir kızı var olarak görmesi için kızın kendisini "Var" etmesi gerekir.
Yaşam da güzeldir ama kimse anlamaz varlığını. Biraz kendinizi belli ediniz. Genelde kişiliğe bakılır çünkü. Sohbet, muhabbet edin.20 YorumlaIçine kapanık duygularını göstermeyen biriysen yanına yaklaşmaya gerek duymayabilir ve hem girişken hem de güzel kızlarla beraber olurlar
11 Yorumla
Soran+1 yılİçine kapanık biriyim biraz evet ama yerine göre girişken eğlenceli bir yapımda var ama o da tutmadı maalesef
Onları reddedecegini düsünüyor olabilirler. Sempatik/sıcak davranarak o önyargıyı kırabilirsin
73 Yorumla- +1 yıl
Bencede dogru. Yanlarina gittinmide bi havalar bi sekiller
Ayrica günümüzde tanismak için gitmeye korkuyoruz taciz ediyor sanip linclenmiyek diye.
+1 yılHavalı değilsin ezik duruyorsundur belki. Biraz daha özgüvenli ol
219 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama nasıl çıkacağım ki bu psikolojiden
- +1 yıl
Giyimine makyajına iddialı olmaya başlarsan durum degisebilir. Kimsenin ne dediğini düşünme aklınla hareket et. Kendi kendine yetinmeyi bil. Hobilerini seni mutlu eden bişi yap kendini bizide geliştir.
- +1 yıl
*birseyde
Soran+1 yılAslında bu dediklerinde var okuyorum okulumda iyiyim boş durmuyorum sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum bölümümden dolayı hemde ama bu içten gelen bir şey dünyanın en güzel kıyafetlerini giyip en güzel kızı da olsam hep ezikmis gibi hissediyorum
- +1 yıl
Ailenden görmediğin sevgidir ya da çok sevdiğin birinden görmediğin sevgi ozmaan. Çok kirilmissin. Bence artık kimseye minnet etme kimsenin seni olduğu gibi sevmesini de. Neyle mutluysan onu yap. Her gün aynaya bakıp ben mukemmelim de. Daha açık iddialı giyinirsen bakmayacak erkek de yoktur bence shshhs.
- +1 yıl
Belkide seni mutlu eden bir hayatın icnde değilsin o yüzden ezikmis gibi hissediyorsun etrafına bak sana değer vermeyen seni ovmeyen insanlara mesafeli ol ve onlara aptalmis gibi bak davran ssbsb😉 her şey sende biter tatlım
Soran+1 yılEvet çok sevgisiz kalmış biriyim geçmişimde biraz fazla travmalarım ölümler var zaten hani erkeklerden kastım böyle daha ciddi ilişkiler yoksa abazalar zaten fazla
Soran+1 yılBaşka tavsiyen varsa dinlerim
- +1 yıl
Erkekler hepsi abaza. Senin dış görünüşü ne bakıp gelirler sonra seni tanıyıp evlenmek isterler
- +1 yıl
Ya çok erkek görüyorum bazen evlenmek isteyen hiç sevgilisi olmamış olan. çirkin oslada kız arıyorum diyen nasıl yalnız kalbilirsin shsb seçici birisin sanırım. Hayal ettiğin filmlerdeki gibi aşkta arama öyle bir dünya yok. Shhshs
Soran+1 yılSeçiciydim ama ondan bile vazgeçtim sonuçlar tahmin edemeyecegin kadar beter oldu inan bana
- +1 yıl
İyi ve sana değer veren bir erkek olsun yeterli ♥️ güzellik yakışıklılık zenginlik felan hep geçici. Sosyal medyadan bulabilirsin ya da tanıdık ortak arkadaştan. Ama hep özgüvenli ol dediğim dedik merhametli canlıları seven elbet çıkar biri karşına sonra evlenirisniz. Üzülme canım cektigin acılara değecek biri çıkacak karşına ama önce tabuları yik ve kabuğundan çık.
Soran+1 yılAh onu bi yapabilsem şu kendimdeki sorun ne bulup çözüp halledebilsem zaten bırak erkekleri hayatım degisecek
- +1 yıl
Psikologla görüş istersen
- +1 yıl
Geçmişini bir kağıda yazıp sonra o kagidida yakabilirsin her şeye yeniden başlamak için. Yeniden doğuş yap
Soran+1 yılAslında psikolog çok istiyorum ihtiyacım da var ama hem virüs hemde maddiyat engel
- +1 yıl
Anladm. Ben ksde derdimi anlatiyorum herkese beni hiç tanımiyorlar. Ve bana yol gösteren oluyor iyi geliyor yani m sende dene istersen
- +1 yıl
Şeyini düşünmeyen erkek var mı ben karşılasmadm.
Güzellik evet bakılması gereken bişey ama karşındakine nasıl baktığın , nasıl davrandığın , hareketlerin vs daha çok önemli bence
Düşünsene çok güzel bir kızsın ama agresif bir yapın var , ters davranıyorsun veya çok küfürlü konuşuyorsun vs vs gibi şeyler olunca insan uzak durmak isteyebilir!!!00 YorumlaBu senin karakterinle ilgili olabilir ya da cekiniyorlardır güzel kızlar egoludur kotudur diye onyargı olusmasindan dolayida olabilir
Ama bence daha çok karakterden dolayı bir yorumunda gordum ezik bir tipim var demissin ama ben tam anlamadim gundelik hayatta ne tur bir ezik tipin var?00 Yorumla
+1 yılYa artık herkes şunu diyor. Güzel olan bana bakmaz diyor. Bence yanlış.
Bende olsam bakmam. Çünkü beni çekmiyor olabilirsin. Bir de lafımı yanlış anlama. Güzel kızsındır veya kadınsındır. Sen burada işte kendinden güzel diye bahsetsen veya dışarda bahsetsen veya bahsetseler bu sefer bir algı oluşabilir. Bence bundan dolayı olabilir. Iyi düşünelim iyi olsun.00 Yorumlasebebi zaten böyle güzel bir kız bana bakmaz sebebiyle özgüvensiz olmak zaten yakışıklılık olmadığı düşünülen kişiler için bu tiple bu kızı nasıl tavlamış deriz veya bu kızın sevgilisi vardır bizden biri önce kapmıştır düşüncesiyle yakınlaşamayız ve konuşamayız yine sebebi özgüven eksikliklerimizden dolayı olur
00 YorumlaBazı kızlar vardır, fiziki açıdan pek güzel gürünmez ama çok sıcakkanlı, sampatik ve samimiler. Bazıları da vardır bunu tam tersi...
Bunu çok sorgulamak lazım. Ego ve beğenmişlik her zaman itici bir güçtür ama alçak günüllü ve mütevazi kişiler daha pozitif ve yakın hissettirirler.00 Yorumla
+1 yılHayatında biri vardır bakmaz, beğenmemiştir bakmaz, sevdiği vardır bakmaz, o an işi vardır bakmaz bi sürü sebebi olabilir yani sen niye içerledin ki bu duruma bu kadar? Her güzel kıza bütün erkekler köle olacak ya da her yakışıklı erkeğe bütün kızlar eriyecek diye bir kural yok
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de hayatım boyunca mı yani hep sevgilisi olan işi olan denk geldi nedir
- +1 yıl
Benc3 bu konuya çok takılma çünkü takıldıkça daha çok sorularla dolacak kafan ve saplantı haline dönüşecek bu konu. Sana tavsiyem kendi hayatına odaklan tamam biliyorum beğenilmek sevilmek arzulanmak istiyosundur her kadın ister bunu ama neden erkekler bana yanaşmıyor deyip bunu çok düşünürsen bu sefer hiç içinden çıkamazsın. Düşünmemeye çalış
Soran+1 yılÇok haklısın sağ ol
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBi foto atsaydın kesin birini bulma şansın vardı birde gizliden paylaşım yapmışsın ve kendin hakkındada belirttiklerine bakarsak sende özgüven eksikliği var. Sen sehir foto flam bırak biz sana buralarsan buluruz birini 😁😁
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yüzün robot gibiyse! Bakmam. Güzellik anlayışım böyle değil. Bir de karekterine bakmak lazım. Anlatamadığına göre, etrafında çok aldatan, aldatılan var. Herşeyi, özellikle kendinle ilgili pek anlatmayı sevmiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılYa her türlü giderin var yüz hattınıza başlatmayın şimdi ben erkek olarak sebebini söylüyorum. Yanına yaklaşmaya korkuyoruz, çünkü kusursuz gibisin alt kademe kızlarla rahat konuşabiliriz çünkü tersleseler veya bazıları dalga geçiyor erkek olarak sende kendini kendini savunmak için yaa kendi tipine baakmıyonda bana laf mı ediyosun falan dersin, ama sen mükemmel bişey olduğun için yanına gelmeye çekiniyoruz.
00 YorumlaBen şahsen şu ana kadar inancım gereği bakmıyordum. Her dışarı çıkan kadın dikizlenecek biri değildir. Gözler ile taramak bana saygısızca geliyordu..
Şu an ise bazen bakıyorum. Yalnızım, belki benimle de ilgilenen biri çıkar diye. Önceki fikirlerim aynen geçerli. Sınırlı bir şey yani10 Yorumla
+1 yılNash Dengesi diye bir teorem var bununla alakalı. Seni ulaşamaz görenler senden uzaklaşıp daha ulaşılabilir kişilere yöneliyorlar. Senin kendini basitleştirmeden ulaşılabilir biri olduğunu göstermen gerek ilk önce...
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff çok karışık işler ya
Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Allah onların bütün yaptıklarından haberdardır. NUR SURESİ 30 AYET bu yeterli bi cevap sanırım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbütün erkekler sana mı baksın istiyorsun ben kadınlar bana baksa rahatsız olurum mesela... sonra bir soru daha var bu erkekler neden hep mal gibi bana bakıyor falan yani bu kadınlar ne istiyor anlamıyorum bakmıyolar işte rahatsız kaşınma
00 Yorumla
+1 yılBir ara şöyle söz görmüştüm bu konuda "bu kız çok güzel ben tavlayamam diye düşündüğümüz için onlar hep yalnızdır ve özgüveni yüksek bir goril tarafından tavlanırlar"
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru ki ayı gibi adamlara kalıyoruz
+1 yılÖncelikle valla burcunu çok merak ettim.
Benim düşüncem seni ulaşılamaz görüyor olabilirler. ya da böyle sert bir kadın gibi duruyorsan da yanaşmazlar. İç dünyana kapanıksanda yanaşmazlar.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet içine kapanık bir tipim
+1 yılLa ben öyle erkeklerin aaaağğğnnmmm ben bakarım sana ÜZÜLME
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum senin gibi moral veren hemcinslerimi cansın
+1 yılSoru yanlış olmuş. "Yakışıklı erkekler kendimi güzel bulmama rağmen neden yanaşmıyor hep aç abazan yazıyor offf ne zaman yakışıklı biriyle olucam ben yaa?" şeklinde sormalıydın.
10 Yorumla
+1 yılMantik aslında şu bunun kesin sevgilisi veya hoşlandığı biri vardır uğraşmaya değmez
11 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıhlıı
+1 yılDemek güzel değilsin ten rengi ile olacak iş değil yüz hatları önemli 😀
24 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben değil çevrem tanıştığım çoğu kişi hep söyler
- +1 yıl
Kanka güzel olsaydın boşta kalmazdın ciddi anlamda çıkıyor her hafta yolda bile cafede tanışmak isteyen olur altta bi çocuk var beğeneceğini bilirdin bana bakmaz demişsin ya ortalamasın ya da ciddi anlamda özgüven sorunun var silik ezik bi tipsin
Soran+1 yılEzik bir tipim
+1 yıldemek ki ortamı paylaştığın erkekler sadece dışa bakmayacak kadar akıllıymış ve seni yeterli görmemişler :) kendini dış görünüşünün dışında da geliştirmeni öneririm
00 YorumlaBir resmini görseydim kessin teşhis koyardım tipinle alakalı ve iki muhabbet etseydim aynı şekilde kessin teşhis koyardım karakterinle ilgili insan sarrafı olduk artık
00 YorumlaBiraz egolu havalı görünüyorsan o yüzden olabilir güzelliğin beş para etmez bu ego olduktan sonra falan 🤣 tabi şaka Bi yana bende egolu havalı kendini beğenmiş kız oldumu hiç istemem yani kız dediğin muhabbeti güzel eğlenceli birisi olmalı belki egolu değilsindir ama öyle görünüyor da olabilirsin.
00 Yorumla14 yaşındayım ve bana kalırsa genç yaştaki erkekler genelde ciddi bir ilişki arayışında olmadıklarında vücuda, g*te, memeye bakıyorlar ona göre karar veriyorlar ya da, çok iğrenç bir tabir de olsa, "*rospu" ruhlu kızlar arıyorlar. Belki böyle değilsindir ya da erkeklerle iletişime geçmiyorsundur, konuşmuyo sadece uzaktan izliyosundur.
00 YorumlaSırf abazaların yorumlarına bakayım diye açtım, ama komik de değiller ya. 😐
Soruyu soran arkadaşım sen bence kuruntu yapıyosun. Yani yolda geçen herkes size dikkatli bakınca sonra yanınızdan geçince dönüp bir de 'dötünüze' bakınca siz kızlar mutlu mu oluyosunuz? 😱😐🙄00 Yorumla
+1 yılAntidepresan beynimi bloke etti okuduğumu anlamıyorum kafam birşey almıyor artık. Söyleneni bile zor anlıyorum artık. Bir tek bana mı böyle yaptı. Beni resmen aptal yaptı. İlacı bırakmama rağmen hala bu durum düzelmedi. Yaklaşık 6 ay kullandım ilacı. Bırakalı da 3 ay oldu. Antidepresan böyle etkiler sizede yaptı yaşayan kişiler yazsın
00 YorumlaBaktığımız zamanda sapık oluyoruz ama 😄 bazende mesela bu kız bana bakmaz düşüncesi ile yanaşan olmaz. Bazende çok havalanmasın diye bakmazlar. Belkide senin duruşunda bi sorun vardır o yüzden bakmazlar öyle.
00 YorumlaNeden bakmasın ama bazıları daha çok iyi gelen insanları sever her şeyin dış görünüş olduğunu ve bağlayıcı bir özelliğinin olmadığını düşünüyorum. Huyu güzel gelen bağlar işi
00 YorumlaGüzelsin fiziğin çok güzel yüzün güzel bu işte bir terslik var seni erik gibi kütür kütür götürürler kucağına koyarlar haberin olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılYani abazalarin ki bakmaksa abazalari demiyorum ben
Bir başka güzel bir kıza aşık olabilir, ya da kendi özgüveni düşüktür bu kız bana bakmaz da diyebilir, baktığında rahatsız eden tip konumuna düşmeyi sevmeyebilirsin, hiçbiri değilse cinsel tercihi farklı olabilir 😊😂
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinde istemsiz bir önyargı var malesef. Güzel kız ortalama bir türk erkeğine bakmaz diye. Bu yüzden uğraşmaya, adım atmaya bile çekinir olduk artık
00 Yorumla
+1 yılGaliba haklsın senşn gibi birine denk geldim. Fotoğraf attığında açıkça şunu deidm abla sen bana fazlasın hiç yorulmaya gerek yok dedim. Ancak 4 aydır konuşuyoruz jdhdhd
00 Yorumla
+1 yılTarif etiğine göre kusursuzsun ama kendince öyle gözüküyorsun belki bir erkek gözünde albeniligin yokturda bakmıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır gerçekten çok güzel bir kızım çevremde diyor bunu hatta erkeklerde ama hiç kimse bakmıyor
- +1 yıl
Bilemiyecem.
Ama inan her erkek en güzelini ister ki bende öyleyim. O erkeklerin özgüven eksikliği şuana dek yanındaki kız herzaman en güzeli olmustur dediğin gibi işte
+1 yılGüzellik karşında olan insana korkuda verir cesaret edemeyebilir diğer açıdan bakarsak hayatında biri vardır ya da bize bakmaz düşüncesi olabilir.
00 YorumlaGenelde güzel kızlar için ya "kesin sevgilisi vardır. böyle bir güzelliği yalnız bırakmazlar" ya da "bu kız bana bakmaz" diye düşünüyorlar.
00 Yorumla
+1 yılFazla özgüvenli duruyorsan ürkütür.
Burnu buyuk duruyorsan iyici olur.
Kendinde aramalısınız sebebi bence00 Yorumla
+1 yılŞahsen şöyle düşünüyorum aşırı güzel kadınlar gördüğüm de: bu seni aşar 🤣🤣🤣 herkes mi öyle düşünüyor acaba? 😃
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılhavali oldugunu düsündükleri icin olsa gerek, hem sen karsi tarafa elektirik vermediyin sürece kim gelip senle nasil konussun
00 Yorumla Ya çok soğuk burnu havada görünüyosundur ya da annen güzel kızım diye seviyodur güzelim sanıyosundur 😝
00 YorumlaBen güzel bir kız gördüğümde ya da güzel bir araba gördüğümde sahibinin ya da hatun kişinin g*tü kalkmasın diye bakmam.
00 YorumlaGüzel burnu havada ve egolu tiplere extra bakmam sırtımı dönerim ayrıca çok bilmiş kültürsüz patavatsız olanlarında şansı olmaz
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir kızdan daha güzel bir neden olduğu için...
10 YorumlaAldatma potansiyeliniz yüksek çünkü. Nereden biliyorum ben de aynı problemi çekiyorum. Ama bana bakıyorlar da adım atmıyorlar😂
00 Yorumla
+1 yılValla boş instagram profiline bile teklif ediyoruz sen prim peşindesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa fotoğrafımi koyar gizliyi açardım
- +1 yıl
Doğru bak haklısın. Ben senin sorunun ne olduğunu bulurum yüz falına bakabiliyorum.
- Devamını Gör (245)
Devamını Gör(290)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem