Marketteki kasiyer yanındaydım oda reyondaydı ama hiç bakmadı bi iki kez sadece çalıştığı yerdeki kızlarda hiç güzel değil onla konuştu hatta klimayımı açtınız gibi bişey diyodu kız neyse işte ben kasadaykende çok dibimdeydi tam arkamdan poşet almaya uzandı falan böyle bi erkek neden bakmaz ki annem bebek gibi kızsın diyo başka insanlarda güzel bulur
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27Nasıl bi egodur bu güzelsin diye bakmak zorunda mı? Sevgilisi olur sevdiği olur dikkatini çekmezsin net..
Egoyla ne ilgisi var zaten çok yakınımdan poşet aldı oysa alabilicegi yer vardı ama o tam arkamdan uzanıp aldı
Sevgilisi sevdiği olan böyle yapar mi
Baya yakın durdu
Bebek gibi olan her kıza bakmak zorunda değil o an başka bir derdi de olabilir siz de her zaman hazır istiyorsunuz
işyeri oldugu için olabilir ya da bakıyordur ama sen farketmıyorsundur
Yanımda babam da vardı ama o telefonla konuştu hatta ona baktı falan
kesin seni de süzmüştür çaktırmadan yazsana ban akmonuslaım
Sevgilisi vardır canım o yüzden
Evet olabilir de gecebilicek çok yer varken tam arkamdan uzandı kasaya çok yakındı sevgilisi olan bunu yapar mı bilemedim
Vücudun güzel mi Belki popona bakmıştır
Fiziğim iyide hiç baktığını da yakalamadim fizigime bi kaç kez yüzüme baktı babam vardı bide
Ümidi kes canım Ondan hiç çıkmaz sana Nerede yaşıyorsun hangi şehirdesin
Neden
GIzlisin yazamıyorum
Neden bakmadığının asıl sebebi ortada, onu elde etmen sana açılmasını sağlaman çok kolay
Nasıl
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Cekinmistir knka guzellk goreceli yani :)
Abazalara alıştın tabi biri bakmayinca çıldırıyon
Abazalar falan ne alaka allah aşkına
İlla güzelsin diye bakmak zorunda değil herkes
Peki neden geçicek çok yer varken benim çok yakınımdan uzandı kasaya tam arkamdaydı
Tamam seni seviyo
Dalga geçmede mantıklı bi cevap ver
Bu soruyu soran beyne sahip olduğunu anlamıştır
Bakar neden bakmasın
Bakmadı işte aga bi iki kez ondada kafasını çevirdi
Bilmm ki