AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Peki eğer orda çalışansa eğer? adlı yıkık Türkçe cümleyi gördükten sonra soruyu cevaplama hevesim kaçtı.
Ben yurtdisinda buyudugum icin bu cok normal
Tüm cümleler genel olarak normal bir tek o yazdığınız anormal olduğu için bana öyle geldi ellam.
ellam falan :)) sen nerelisin kardiş?
Ankaralı değilim bunu bilin yeter :D
şöyle düşün erkrk yanına geldi merhaba dedi numaranı istedi birden tanışabiliriz isterseniz dedi sasırdın ne yparsın?
Bakış atmalı :) birebir yavşama şeklinde değil ne bileyim gülümse mesela. Dik dik bakmadan arada göz atmalı. Takılır oltaya bir şekilde :)
foursquare den bak. varsa ordan ekle. yoksa geçerken gülümse tip tip bak. yanında bırı varken gıdıp konusma. wc ye kalkarsa hemen arkasından git konuş. taktikler bunlar.
ben utanırdım yaklasamazdım bakardım izlerdim hosuma gitmişse ama gidip konusamazdım smdiye kadar zaten kimseyle konusamadım ya tokat atarsa misali tırsma oldu canm acımazda reddedilrsem cok koyar diye :D
Ayni ben :D
İçten içten kaleyi fethedemezsin yani damdan düşer gibi de olmaz ama onu kendine çekebilirsin biraz gıcık et sonra salla işte bir şeyler göster ben olsam karşısında oturur alıcı alıcı bakardım ;)
ohooo teknoloji gelişti :D millet artık Foursquare check in felan yapiyor :D ben hiç kullanmadım ama kullananlar böyle böyle işi pişiriyor :)
iyi biriyse hoşlandığınız kişi; bir gülümsemeden , tebessümden yanlış anlamayacaktır. Bir selamlaşmayla sohbet etmeye başlayabilirsin. Büyütülecek birşey değil. Fakat gerçekten art niyetli bir insan olmaması gerekir.
Git konus direk de bn kirkyilda bir geliom boyle sans bir kere gelir atla ustune askim de:)))) allahim ya:) saka bir yanada bakisarak bir cezbet:)
:DDD
ORADAN AYRILDIĞIN ZAMAN 2 DAKKA SONRA GERİ GEL COCOHU BUUL VE ŞÖYLE SÖYLE ,, AFEDDERSİNİZ BU MASADA YÜZÜĞÜM DÜŞMÜŞ GÖRDÜNÜZMÜÜ? BULURSANIRZ BENİ ARAYIN TELEFONUM,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BU TEŞEKKÜR EDERİM :ddd
iyiymiş :)
cocugun teki masamiza gekdi oturabolirmiyim dedi. bana sordu bende hatir dwdim. cocuk sigarsi cakmagiyla gelmisti geldg gbi geri dondu oh olmus :D nasil gulduk o gun :) ates isteyebilirsin cok begendysen :d
en korkutuğum durum
coxukta cok kotu oldu
haklı olarak
Çocuk çok kötü oldu ve siz güldünüz..
evet cnku erkekler saclarim sifirken yuzume bile bakmiyolardi. uzadi geliyolar. kin tuttum bende iyi yaptim
işte bu kafadakı kızlar yüzünden ülkemizde gercek tanısmalara cesaret olmuyor. ayrıca not madem sen o çocuğu rezil etiiğini sanıyorsun benden sana yürekten bir not : saçın everestte kadar uzansa senin masana gelmem sen gelirsen de kabul etmem. cevap olarak seni kabul eden kim diyip trip atma.. şimdiden demesi ))
kel ol o zman anlarsin hele bir kiz icin. nyse senin dusuncen saygi duyarim
seni bu sayfaya alalim https://facebook.com/KadinDediginKisaSacliOlur
o siteye uyeyim zaten ;)
hangi sorydu
nden kaldrfilar bilmiyorum
O kadar çok abaza, sapık var ki. Gerçekten hoşlanıp demeye kalksan dayak yersin. Gerçi hiç denemedim ama eminim denesem ters tepki alırdım.
kizlar teklif etmezler ya hani. hoslaniyosan ve cocugun umrunda degilsen bakmaz bile. avucunu yala
Tuh ya. Ben alttan alirim. Sanki onunla evlenmek isteyen var. Macera olsun diye bakiyoruz zaten :DDD
Ulan ne güldüm ya
Macerayı eline verirlerse... gül gül öldüm :D
su tipe bak puhahhahaha
Yarildim gulmekten +++1:D
ahhahhahhah beyinsiz bir cevap banada kizlar teklif ediyor sana etmiyorlardir tip yok ondan abicim
Ben kafedeki garsona aşık oldum gittim faceden ekledim o mesaj attı hihihi :D
Bak bu iyiydi tebrik ederim seni. Yok ya ben ask istemiyorum kisa sureligine burdayim.
ben cenazede hoşlandıgım kişiyle tanışmıştım adını duyarsın bir yerden yaz face ara dur illa ki bulunuyor :D
eğer o kişiyle bakışıyorsan oda bakıyorsa bilki sadece tanışmaya cesaret edemez. sen cesaret edip seninle konuşabilir miyim demelisin
benim en büyük korkum tanışmaya gittiğimde kızın beni aşırı terslemesidir yoksa gider konuşurum ama herkesin içinde rezil olmaktan korkuyorum.
aynen terslenmek agir birsey
Ben direk adımı soyadımı, bana ulaşabileceği adres ve numarayı bir kağıda yazar, gider tam önüne koyar, göz kırparım sonra. Geri dönerse zaten onun da sende aklı kalmıştır.
bir kere Mardin de bir cafe ye gitmiştim adam yanıma geldi selam gardaş tanışahmi dedi aynen böyle dedim hayırlısı bir ay çıkmıştım severim otantik tipleri
toprak atın üstüme :D
Aha aha şapşal :)
Bakışırken elinle çaktırmadan telefon işareti yap. Yalnız kalacağın bir yere git. Peşinden gelirse ki büyük ihtimalle gelir tanışırsınız. Hoşuna giderse telefonunu verirsin.
Foursquareden bul ama ekleme, ortak arkadaşınız var mı diye araştırma yap ortak mekanlarda takılıyo musunuz falan. Eger ortak bir noktanız varsa işin bıraz daha kolay ama çok alakasız biriyse boşver onu:)
Kızlar hep tersliyor benim ve arkadaşlarımın başına çok geldi.
braz gülümse bakış flört etmeye calış sonra mutlaka bir numara falan gelr öküz deglse:)))
ya belki beğenmedi çocuk. numarasını vermiyo ya da istemiyo. illa ökümü oluyo yani :))
bakışlardan anlaman lazm o zaman bakışlar herşeyi anlatr :))
gider numarasını isterim herald filmlerde bölye oluyor
tezgahtarlık yaptığım sırada numara bırakan oluyordu :D dene yani bir ihtimal ben hiç birine dönmedim o ayrı :D
En iyi yöntem yine eski yöntemler bırakın foursquare facebook felanı yüz yüze konuşun çıkma teklif edin daha etkili
Olur:)
vallahi yapmadım yapamam ama elime kağıt kalem al anket yapıyormuş gibi sor adını soyadını
Seninle en kolay yoldan nasıl tanışırım?
Diye git sor ve en yetkili yerden öğrenmiş ol bunu. :)
Bikez banada olmustu :)) yasadıgım sayfalara girip :D üniverste sayfalarına fala ngirip nerde calısıyosa x mekanda calısan sarısın bey burdamısınız gibi yazı yazmıstım :D
Karsindaki erkek tanismak isteyince bahaneye ihtiyac duymadan tanisiyormus bu yil ogrendim.
zaten oyle kafe fılan gördüklerimizle tanışabılseydım hayatımın aşkını bulup evlenmıştim çoktan :D
Degil mi ama :DDD
Ilginc, komik, romantic ve etkleyici, gicik bir sey soylerim, sonra asik oluyorlar zaten:)
çılgın olmak gerekir, geldiğinde ver numaranı bir şey konuşcaz demek lazım :D
aynen kendine güveni olan herkes gidip rahatlıkla konuşabilir
ama ne konuşcak nasıl konuşcak damdan düşer gibi tanışalımmı dicez?
mesela ben olsam gider derdim ki: merhaba zengin misiniz? eğer zenginseniz sizi etkileyip sevgili olucam yok eğer orta halli iseniz yeteneklerimi hiç boşa harcatmayın. ondan sonra duruma göre davranılır :)
ahahaha :) iyidi bu
Belediye otobusunde tanıştıgım bayan ın haddini hesabını bilmem :))) ama pekde uzun süreli olmuyo o ilişkiler...
ben mümkün değil gidemem ama bir kız gelse tanışmak istese red etmem beğenmesem hoşlanmasam bile tanışır konuşurum sohbet ederim
Valla o iş türkiyede zor yabancı ülkelerde hemen tanışıyorsun tersleme olayı yok ama türkiyede olmaz o işler :)
sürekli her gün aynı şeyi sipariş et her gün gözlerinin içine bak sadece gözlerinle konuş... Bir gün iki tane sipariş et biri sana biri ona
Valla benim takıldığım makanlarda garsonu çağırıyosun oda gidip hatunu masana kadar getirtip oturtuyo çom kolay oluyo yani
:DDDDDDD
Bro biz onlara konsumatris diyoruz:)))
Ben okuduğu kitaptan yola çıkmıştım. Ki sen bayansın yardım talebinde bulun sudan bir sebepten eşşek değilse anlar zaten
tebessüm et merhaba de gir mevzuya. çalışansa daha kolay ki.
Calisansa daha kolay ki? Nasil?
yaw yeri belli yurdu belli orada çalışıyor bikaç gidip gelip ilerletilir işte.
Cok dogru diyorsun :) Fakat benim bu durumum icin degil.Ben yurtdisinda büyüdüm şu an bir süreligine memlekette tatildeyim.Burda kimseyi tanimiyorum, burayida tanimiyorum diye öyle kimsesizde disari cikmiyorum.Zaten tanissam nolucak tanismasam nolucak.Fakat bundan sonra yine böyle birsey yasanirsa senin taktikde iyi mutlaka listemde tutucam:)
bazen çok kasıyoruz kendimizi akışına bıraksak herşey çok daha güzel olucak. eskiden otobuste bir yere gittiğin zaman yanındakiyle selamlaşmadan memleketini sorup 2 muhabbet etmeden inilmezdi. şimdi herkes kendi dünyasında kulaklık takılı elde telefon kafa gömülü. içine dönük sahte medeni cesareti olmayan acayip bireylere dönüştük.
Tamam biz öyleyizde fakat simdi herkes önyargili.Iyi davrandigin zaman hemen iyimserligini baska seylere yoran ya da kötü davramdigin zamanda öyle.Kücük birseylerden yorumcikcikaranlar.Misal:Bana asik, asildi, taciz ediyor gibi seyler.
hoşlandıysan yaklaşmasını bilmelisin bence.. sen ona bı adım atysan o sana 10 adım gelr ama sunu unutma karsı tarafında senden hoşlandığını bakışlrylada olsa belli etmesi gerekıyorr...
yanına gidersin ve...
https://www.youtube.com/watch?v=1mRM1VwUiYAUsta burası Türkiye ya :) Tutmaz bunlar, denedik videolara aldık tutmuyor :(
bir umut koyduk işte. türkiye'de tutmaz planlanan hiçbir şey... :)
kızlara bakarmısın hepside numaralarını veriyo :) türkiyede yok böyle bişey ya :D ben vermezdim.
vermemeyi bırak burada o telefonu kafada kırarsınız
Hahah bunun "Picking Up Girls speaking Turkish" videosuda var.
https://www.youtube.com/watch?v=ZkG7XaW9r0M
Biliyorum bunu :)
abi burası Türkiye :D
derin bir nefes al ve ilk adımı at. macera olur. yanına git ve deki; bana kahve ısmarlasan fena olmaz muhabbette benden. gibi. bir şey. ASsdfs. sonunda ölüm yok ya. ^_^
:):)
En fazla neyse sakinim :D
yapıcak bişey yok kaç defa denediysem red yedim kızlar böyle işte bakarlar ama icraat olmaz :)
Kızlar belki tanışır kaynaşır bir şekilde de Erkekler için o iş mission impossible :)
bugün benden büyük bir hatun restorant ta baktı gülümsedi pas vermedim bilerek :)
Kızım yapma adam it kopuk cıkar Bu zamanda sevgilim Hiyarsa ondan neler olur neler
Bravo
Saol canım
saçma sapan hareketler yapma. git yanına otur, konuşmaya başla, partneri varsa zaten hiç yanaşmayacaktır. ikilemmden kurtulursun. zaten konuşmadan da hoşlanılacak potansiyelde mi değil mi kavraymazsın.
bu işler piçlikle olur-
normal şekli türk karısı kaldırmıyor!
artık forsquare diye birşey var eğer geri kalmamışssa kullanıyordur oda ordan bulur eklerim
Oruçluyken kulak deldirmek orucu bozmaz. Kulak deldirirken herhangi bir iğne ve ilaç kullanılmayacaksa ve delme işlemi sadece bir alet yadımı ile yapılacaksa oruca bir zarar vermez.
iyi misin :)
Baska soruya cevap yazmak istemis yanlislikla benim soruma yazmis
heralde öyle olmus
Ben direkt yanına gidip Selam! / Meraba! diye konuya dalıyorum sevgilimlede yakın arkadaşlarımlada o şekilde tanıştım tersleselerde pes etmiyorum :D
Geçen megan fox gibi bir kız gördüm çekindim gidip tanışmaya şimdi de çok pişmanim. gerçi o kadar güzel bir kız da sahipsiz olmazdı zaten :)
bu önyargı için hep kaybetceksin kardeşim en azından gittim konuştum dersin pişman olmazsın :)
Teşekkür ler
playboy0101 yorumuna katılıyorum ön yargılardan kurtulmak lazım
Belki o da senin icin ayni seyi dusunmustur. :) zira biz bayanlarda bazen cok etkilendigimiz birine meraba bile diyemiyoruz mutlaka sahibi vardir diye
Ah bu ego bize neler kaybettiriyor :(
Erkekle konusacagin icin bence kasma. Biz erkekler kizlarla tanismak daha riskli dengesiz bir hareket yapabilir
kendine biraz özgüvenin olsun ve merhaba de akışına bırak daha sonra çorap söküğü gibi gerisi gelecektir...
Yanına gidip derdini anlatarak benim arkadaşlar öyle yapıyordu.
Ya bunu yapmaya deger mi? O kadar risk almak istemem.Evet ondan hoslanmisolabilirim fakat ben ilk kez gördügüm hoslandigim kisiler icin böyle birsey yapmam.Basit bir kiz durumuna düserim oysa ben öyle hergün birinden hoslanan ilk kez gördügü kisilere tanislik ilan eden biri degilim.
kız için evet haklısın basitmiş gibi gözükebilir. Erkek için sorun olmuyor. Ama birde şöyle düşün onu o an gördün ve bir daha karşılaşma oranınız çok düşük bu yüzden beğendiyse söylemelisin bence. kimsenin ne düşündüğü umrunda olmadan. zaten karşındakide kabul ederse senin nasıl bir kız olduğunu zamanla tanır.
erkeğin yapması normalde bir bayan bunu yapmalı mı yaa? basit görülmez mi o bayan?
hani bayan erkek eşitti? :D ne farkeder yahu kız hoşlanmış tanışmak istiyo neden basit olsun? Siz böyle yorumlar yaparsanız kadın erkek eşitliği bitmez..!
görüp beğenilen bir türk kızı ise çok zor iş tanışmak
bir kız için bu kolaydan bile kolay ama erkek için tam tersi ama denemeye değer, türkiye için söylüyorum.
uzun lafın kısası TR gibi bir yerde kız sadece tanışmak istesin. NET gerisi gelir.