+1 yılBöyle durumlarda iş kızlar açısından da erkekler açısından da zor ancak cesaret edip ilk adımı atan açısından daha da zor oluyor.
Karşınızdaki kişiyle bakışırsınız belliki bir hoşlantı var gidip yanına bir atım atmaya çalışsan hemen karşıdaki kendini ağırdan satmaya başlar bazen tadını kaçırırlar.
Bazı insanlar da eğlence olsun diye karşılarındakine davetkar bakışlar atıp masasına gelince bozmak derdindedir.
Öyle bakıştığın kişiyle genelde iletişim kuramazsın nadiren olabiliyor.
Erkeğin adım atması için kızın davetkar bir şey yapması gerekir. Ne bileyim göz kırpması, eliyle çaktırmadan gel işareti yapması ya da kafasıyla selam verirken gözlerinin içine bakması gibi şeyler. Karşımdaki kız bu tarz bir şey yapmadıkça ben adım atmaktan çekinirim çünkü bazıları dozu kaçırıp seni mekanda rezil rüsva edebilir.
Kız karşısındaki erkeğe adım atmak istese bu sefer erkek kendini ağırdan satabilir. Kendisi hoşlansa bile kızın masasına gidemez kız cesaret edip masasına gelse kızı da basit görür.
Ben şahsen benden hoşlanıp da yanıma gelen kıza helal olsun derim. Ortam uygunsa orada konuşur tanışırım değilse telefon falan verip daha sonra konuşur onu tanımak isterim. Bu masama geldi basit bir kız demem bilemezsin kız çok hoşlanmıştır seni kaçırmak istememiştir biraz empati yapabilmek lazım bize de olmuyor mu?
Bence her insanın bir şansı var ve cesaret edip ayağımıza gelen insana bu şansı vermeliyiz. Tanırız bakarız karşımızdaki gerçekten bize göre değil sadece arkadaş olarak devam edersiniz ya da biter farketmez. Ancak tam sizin istediğiniz gibi bir kişi de çıkabilir. O yüzden bir şans vermek lazım.
Bu konuda genelde iki tarafta hoşlansa da bir adım atılamıyor. İki tarafta aynı kaygılarla uzak duruyor. Adım atanlar ya rezil oluyor ya da vezir oluyor :)110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Daha once bizzat basımdan gecmis bir olay (olayda bahsi gecen numara alıntıdır ama işe yarıyor)
Bir bardaydık (canlı muzik yapıyordum o zamanlar bir grubumuz vardı) cok yakısıklı sayılmam ama sempatik denilen tiplerdenim (yoklukta gidenlerden :P~) bir gun caldıgımız bara bir hatun geldi ama ne hatun. Yanında arkadasları vs var. Allahım kafayı yiyecegim. sahnede deliriyorum ara versek diye :D arkadaslar anladı bir kıpırdanma var bende konusuyoruz sarkı aralarında o kız sana bakmaz vs diyolar. haklılar belki ama DENEMEZSEM BİR OMUR İCİMDE KALACAK ki önemli olan ve pesinden kosman gerekn cumle de bu.
Neyse ara verdik direk bunların masaya gittim ben. bir baktım beni farketmemis bile hic oralı olmuyor. Hemen masaya egildim peceteligi kaldırdım altına üstüne baktım sonra yerine koydum bir hısımla gittim. Az sonra yine geldim bunların ıckılerı vardı onları kaldırdım altına ustune baktım yine masaya koydum gittim. Biraz sonra yine geldim afedersiniz cantanızı bir kaldırır mısınız dedim cantayı kaldırdı bu altına baktım sonra egildim masanın altına baktım derken kızın yanındakilerden biri hayırdır ne arıyorsun dedi... Ben de su arkadasla tanısmak icin bir bahane arıyorum bir turlu bulamadım dedim :D tum masa yarıldı gulmekten :D (gulunuyoırsa umut vardır ) oturdum o gun bayaa eglendik neticede tanıstık da ancak gel gelelim o enle kanka olmayı tercih etti ve hala gorusuyoruz. Laf aramızda hayatımda iyi ki var dedigim insanlardan su an. Ve diyorum ki o gun onun yanına iyi ki gitmisim...
Saygılarımla :D154 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :)
- +1 yıl
o anki cesaret önemli
Soran+1 yılTebrik ederim seni o zaman :)
Tam benlik bir soruymuş :) Başıma geldi böyle bir olay ve hemen anlatayım. Bir akşam arkadaşımla yemek yemeye bir alışveriş merkezine gittik. Gittiğimiz yerde kasada tatlı bir çocuk gördüm ve vereceğim siparişi unuttum ona bakakaldım sonra kekeleyerek siparişi verdim. Orda da ismini söylüyorsun hazır olunca bağırıyorlar sana. Oturduk hazırlanmasını bekliyoruz bu sırada da cocugu alenen kesiyorum. O da cok az bakıyor. Arkadaşıma bu cocukla kesinlikle tanısmalıyım dedim ve o da su fişe num yaz ver dedi yapamam yaparsın derken yemeği yedik sonra kücük bir tuz kağıdının üzerine numaramı yazdm elime de bir lira aldım. Güya su isticm parayı verirken de tuzu vercem. Bakarmsınz dedm döndü ve aklımda ne su ne de para kaldı tuzu verdm tabana kuvvet. Gece mesaj attı. Diğer gün bulustuk ve hayatımın en iyi randevusuydu. Simdi yedi ay oldu evlenmeyi düşünüyoruz. Benim izlediğim yol buydu gerisi sana kalmış :):))
223 Yorumla
Soran+1 yılAyyy cesaretine hayranim :DDD Duydugum en guzel cevap diyebilirim. Genelde cevaplar öylesine tanismak isteyenler cevap veriyor ama siz ciddisiniz. HELAL olsun kizzz, kocayi bulmussun :DDD HAKKINIZDA HAYIRLISI tabii. Yok ya ben öylesine hoslanmistim o cocuktan yani COK SUKUR asik degilim. Hoslanmistim o gun sadece. Tatildeyim burada kimseyide tanimiyorum ben ya hic bulasmiyim ben evime döndugumde nolucak.
- 1 yıl
İnandırıcı değil nedense
türkiyede böyle şeyler çok zor durakta gördüğün kafede gördüğün bı kıza merahaba ya da tanışabilirmiyiz cümleleriyle yaklaşırsan sana abaza gözüyle bakar büyük ihtimalle bence biraz oyun oynamalısın bunu derken de sana git saati sor demiyorum eğer orda çalısan biriyse yetkililerden birine durumu anlatıp kızı ne kadar begendiğini telefon numarasını ya da ismini ve soyismini istersin sosyal medyadan ulaşmaya calışabilirsin eğer orda sadece bir müşteri ise garsona bu kızı daha önce burada görüp görmediğini sor gördüyse ismini bilip bilmediğini sor gibi :)
61 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanına giderim
Merhaba derim :)00 Yorumla
+1 yılCantanda , kagit kalem ve yuregin cesaretin hazir olacak.
Notun örnek : Merhaba, beyefendi nasilsiniz? İnsallah iyisinizdir. Bendeniz : Gülseren DİYAR. Anlayisiniza siginip, önyargili olmadiğiniz ümidiyle hakkinizdaki anlik niyet, duygu , ve düşüncemi içtenlik ve kararlilikla aciklamak istiyorum. sizi gordum ve heycanlandim , vede ileriye donuk niyetle sizden hoslanmaya basladim. sevdiginiz var mı bilemiyorum varsa hayirliysa 2 'niz icin tez zamanda evlenmenizi temenni ederim vede ozur dilerim. yoksa benzer niyetteysek sizi tanimak isterim aksi halde sizi nerde gorur ve duygularim anlatabilirdim hayat. Kisa olumlu veya olumsuz belirtmek istediklerinizi :ozum_sozum_sanadir@hotmail. com adresimden feysime ulasip belirtmeniz umidiyle.. oylesine mail adresidir sahsimla alakasi yok :))25 Yorumla
Soran+1 yılHahaha email harika olmus :DDD Yaraticiligini gercekten kutluyorim :D
- +1 yıl
Sağolasın, gülmene vesile oldum :)) ne güzel, ancak yazım niyetim ciddi kağıda not olarak verirsen hayatının aşkını bulmana yarana panzehitr gibi deva olabilir. yoksa, bakış sonra uzaklaş...
- +1 yıl
Erkekler ;Bahsettiğin : ısırılma, darp olayi vede ek olarak hakarete maruz kalmak’ki bayanın ağzından yüzümüze tükürük saçarak yıkamalı sözleri olur vede ben deniz ; Gözlüklü olduğum için : *@_@* sonuç feci olur camları silerken iyice sıvama gibi leklenir birde dişleri fırcalamadan vede içeceği yudumlamış halde tükürüğü camlarıma geldiyse? bir süre
gözlük camlarımla ortamı bulanık görüp sonrası temizlikle dünya yeniden steril olarak görünür bana \^o^/ ..
Erkek olarak bayana arkadaşlık teklif etmek çok zor. Cesaret olsada coğunlukla sonuç olumsuz vede sinir ile hıncı kalmişsa başkasına bayanın? Üstümüze kusar vede bu vb. olaylar erkeği teklif etmekten iter 👻
Bu konuda tecrübem oldu’ki bana 4 ay devamli bakan bayana sonunda ihtimalen benden etkilendi düşuncesiyle muhattap oldum ve hakaret yedim 📢
Baskasina acildim size bakmak bir yana varliginizdan haberim yok dedi 🎳
Rabbini, Kendini, Haddini Bilen Vede Bencil Olmayanlar Kalp Kırmaz Ve Doğru Cevabı Saygıyla Verir Karşı Cinse..
- +1 yıl
Bu sitede tanışıp tedbirli muhattap olup evlenen vede doğacak çocukları için isim arama üzeri konu acan 4-5 üyeyle karşılaştım.
Kimisi bayan kimisi bay olarak etkilendiği kişiye mesajla niyetini demiş vede ön yargısız muhattaplık ve gecim ehli olup önemli konuları konuşma sonrası sosyal konulara girip uyumlu gidisatlarini evlilikle taçlandırmışlar. Sıralamayla örnek ;
( 💓 : 💖: 💕:💞:💍=💑 ; 👪 )..
+1 yılİyi ki türkiyede kızlarla takılmıyorum cafe de ve dışarıda tanışmak zor bir iş yurtdışı daha güzel bu konularda direk git kızın yanına merhaba de bir şeyler içebilir miyiz de kız sana kibarca hayır teşekkür ederim ve ya olur der bitti gitti turkiyede ise birincisi sapık muamelesi görme olasılığın yüksek ikincisi sana önce pas verip sonrada asılıyor salak deme olasılığıda yüksek başına iş alırsın ben bir insanın yanına gidip merhaba tanışbilirmiyiz demenin gayet medeni bir davranış olduğunu düşünmekteyim bunda ayıp bir şey yok ya istersin ya da istemezsin sadece kendi güzelliğinin ispatı için ortalığı yaygaraya verip insanlara sapık muamelesi yapmak modern devletlerde olmayacak bir davranış şekli oralarda insanlar bu kız deli galiba diye düşünüyorlar ve ayıplanıyorlar. en güzeli türkiyede bu tip maceralara girmemek
163 Yorumla- +1 yıl
++++++++11111111111111
Eski den bunu yapmış olsak belki ters tepkiler olabilirdi.. Ancak bu zaman da tanışmak her yerde her şekilde tanışabiliyorsun.. Bazı kızlar vardır tepkisi olabiliyor veya hayır diyebiliyor genellikle erkekler tepki vereceğinden korkarlar. Tanışabilirsin kız erkek ayrımı yok ancak yine de bir kızın teklif etmesi yanlış zamanla erkek ayrılmak istediğinde kız için zor durum olucaktır.. Cevaplara göre kimisi abaza durumuna bağlamış tanışmak "Tanışabilirmiyiz.." demek ne zaman dan beri abaza demek oluyor nerede görülmüş.. Siz o zaman bekarsınız veya bekar kalmayı düşünenlerdesiniz galiba az düşününde evde kalmayın...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit sadece bir kuralı var karşındaki seni biraz olsun tanımak istediğini belli etsin. Bakışlarını kaçırır arada sana bakar saçıyla oynuyorsa vs sana mesaj gönderir birazda cesaretle gidersin yanına yalnızsa tabi meraba diye gir söze bağırmadan ufak şakalarla seninle tamışmasam gece uyuyamazdım gibi gir söze sadece tanışmak istediğini belli et sevgili olmaya yeltenme bile şutlanırsın biraz zaman geçir muhabbet et varsa şansın ortak alanlarınız olur devamında telefonlar birbirine verilir ve muhabbette yürür yani bak 2 dk ufak bir senaryo yazdım.
İşaretleri gör ve tanı ancak bunu söylememe gerek olmadığını düşünüyorum ama saçıyla oynayıp dudağını filan ısırıyorsa amacı tanışmak değildir bilgine :D Mazallah aklını alırlar adamın akıllı davranmakta yarar var sonun sonra celal ile ceren deki kablo döşeme muhabbeti gibi olmasın. :D :D izleyen bilir...30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki yıl önce dershaneye giderken biraz eğlence heyecan olsun diye birini kesmeye başlamıştım. beni farkedene kadar baktım. farkettikten sonra hiç bakmadım. sonra caddede karşılaştık selamlaştık sonra her gördüğümüzde gülümseyip selamlaştık. yalnız ikimizin yanında da hep arkadaşlarımız oluyodu pek konuşamıyoduk. bir gün tek kaldı bu. ama ben arkadaşlarla birlikte kalktım. en çok o yüzden kızıyorum kendine. her neyse sonra dersane bitti bir daha hiç karşılaşmadım. heyecan olsun diye başlamıştım bu yüzden araştırmamıştım bile hangi sınıftan falan diye. ama içimde kaldı mi kaldı ne yalan söyleyim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde devam ettiremegince bir sonuca varmayinca insanin icinde kaliyor :D
Cevap sahibi+1 yılevet öyle oluyo :)
+1 yılEger kızsan dıkat cekebılırsın hep aynı mekana gıderek zaten oglan hoslandıysa gelır acılır mal deyıl ya o kadar sonra erkeklere gelelım;
Şimdi pnp arkana yaslan ıyı dınle malesef bunları bıcok arkadas bılmıyo mk sevıyormusun? hoşlandın mı?
Çık kızın karsına tabı hemn atlama merhaba felan tanısma faslından sonra ben snden hoslanıyorum vb gıbı ıcınden gelen duyguları karsındakı kıza aktar aktarkı etkılensın muhtemelen kız sasıracaktır sonra dewam edın konusmaya veya sosyal aglardan telfondanda olabılır muhabbetı hıc kesmeyın gece gunduz ılgılenırsenız bu sızın ıcın daha ıyı olacaktır :) sonra kızın sevdıgı veya sevgılısımı oldugunu dusunuyorsun konusmanın arasına sunları yerlestır '' Sevgılın senı aldatıyo '' gıbı eger varsa nerden bılıyosun gıbı cevap lar alırsın eger yoksa hade gene ıyısın dört ayagının ustune dustun :D ;)00 Yorumla
+1 yılValla ben bikere bisey denedim iyi tuttu :D o kadar tatlıydı ki bu fırsat bidaha elime gecmezdi yani bir cakallik yaptım yolda kalmış numarası yaptım gittim çocuğun yanına uydurdum biseyler kontorum yok telefonunuzu kullanabilirmiyim dedim sonra kendi numaramı aradım sessize almıştım zaten telefonu açmıyo diyip vermiştim sonra ertesi gün mesaj atmıştım anlatmıştım hepsini öyle tanismistik hala da konuşuyoruz yani :))
32 Yorumla
Soran+1 yılAaa guzel olmus ya. Aferin kizzz :DDD Fakat yurtdisindakilar cok garip mahluklar ya, zor bir anda birini kaybettim pardon kontorum yok telefonunuzdan araya bilirmiyim diye sordugunda kimse vermiyor.
- +1 yıl
Yurtdısına hic cıkmadım demekki Turkiyedekiler daha yardımsever :) Daha birsürü anım var anlatabilirim yani :)) garsonluk yaptığım zamanlar çok fenaydım :D nereye baksam taş insanın kafası calisiyo öyle olunca:D
Tek ise git çat diye otur karşısına ya da yanından geçerken sakarlik falan yap üstünü başını batirr diyene bakk sor yapabiliyonmu diyee :D işin şakası bir yana öyle bir çekim varsa gözlerinin içine içine bak ve gülümse ondada öyle bir niyet varsa senin davranışından cesaret alır ve gelir senin gitmeyeceğini bilecek kadar aklı varsa tabiiki :) çalışan ise numaranı peceteye yaz çıkarken teşekkür et tüm disiliginle sırıt yaramaz bir gülüş olsunn eline sıkıştır peceteyi Test edilip onaylanmistir :D
00 Yorumla
+1 yılDirekt ne yaptigimi anlatacagim. Cocuk orada calisiyordu sadece haftasonladi ve ben de her cuma cumartesi aksami oradaydim. Bir sure sonra yuzumu tanidi, kapidan her girisimde goz goze geldik ve gulumsedim. Hep cok nazik davrandim cok fazla goz goze gelinecek ortam yarattim. Bir gun bu arada adin neydi dedim hesabi oderken, ki zaten kendisi o gun masaya bir suru fazladan icki getirmisti bana.. tanistik, birkac defa daha ayni mekana gittikten sonra birgun yanima gelip niye nesesiz oldugumu sorfu bosver dedim. Birazdan cikacagim istersen biyerlere gidip sohbet edelim dedi. Olur dedim. Beni o gun arkadaslarinin da oldugu bir mekana goturdu numarami aldi ve kisa sire sonra cikmaya basladik. Megersem o mekana ilk gittigjm gun hosuna gitmis davranislarim kahkaham. Ama benden 4-5 yas buyuk oldugu icin pek suremedi... bu da boyle bir animdir.
30 YorumlaÇalışan ise siparişi sadece ona ver. Seninle konuşurken yüzüne bakıp sırıtma ama tepkisiz de kalma. Gülücükler ve mimikler en iyi silahındır. Düzeyli ve ılımlı bir konuşma en iyi yardımcın olur
Kafe de takılan birisiyse ve gerçekten tanışmak istiyorsan etikette olmak istemiyorsan. Onun seni görebieceği bir yerden dakikada en fazla erkekler için 3-4 bayanlar için 1-2 kardır. Zaten bir süre sonra istem dışı da olsa ya onun ya da sizin gözünüz kayacaktır. Klasik bahanelerle tanışabilirsin. Sözde sakarlıkla tanışabilirsin. Tanışmak istedikten sonra her türlü tanışırsın sadece kendini fazla etiket etme :) yoksa bütün dikkatler üstüne çevrilir :)00 Yorumlaerkeklere kolay da kız olunca zor valla kim ne derse desin. arkadaşım bikeresinde bir çocuğa meraba dedi. arkadaş olalım mı dedi çocuğun bir o... demediyi kaldı yemin ederim. ne teklif ediyorsun sen şimdi bana dedi başdan aşağı kötü kötü bakdı. hiç de öyle tepki verecek birine benzemiyodu oysa ki. sora da kalkıp ilk adımı hep bizden beklemeyin derler. insan korkuyor işte napalım
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya cok riskli.Birde kendisi bakip sonra sen ona asiliyormussun gibi davrananlar var.Ben bu yüzden benim hoslandigim bana bakan kisilere bile fazla bakmiyorum.Fazla riske girmek istemiyorum sonra kötü biz oluyoruz.
Gidip konusmak degilde onun şaşiracagi birsey yapabilirsin mesela tabi yapmazsin dicegim seyi ama ben yinede soyleyim ister yap ister yapma. Mesela o cikana kadar mekanin kapisinin onunde ayakta onu bekleyebilirsin. Ama o seni gormesin icerden. Disari ciktiginda ya da aksam mesaisi bittiginde cikiyosa eger o zmn bir anda cik karsisina aksama kadar burada sizi bekledim de mesela
15 Yorumla- +1 yıl
merak ettim bunu sen hiç yaptın mı? :)
Soran+1 yılVaybe aynen bende merak ettim yaptin mi bunu? :D Bu ne cesaret be sende kiz HELAL olsun:D
- +1 yıl
ne akıl veriyon kız o zaman :) kesin yapmak istedin içinde kaldı dimi :)))
Sahilde şişkoyken kız yanlız oturuyodu bende yanına gittim. Pardon otura bilir miyim dedi saat 10.00 gibi mi neydi tam hatırlamıyorum. Hayırrrrrr diyerek koşmaya başladı ahahah korktu tecavüz edecem diye :D Odur budur gidip bir kıza demedim bişe şimdi onlar can atıyo bişe desem diye ama şeyimde olmuyo :D
35 Yorumla
Soran+1 yılSimdi zayiflandin mi yoksa?
+1 yılBundan 2 sene öncesine kadar ben de aynı durumdaydım. Gittiğim cafede bir garsondu. Ama adını sanını öğrenemedim çünkü gidip konuşmak bana tuhaf geldi, onun gelip konuşması zaten imkansızdı. Sonra da oradan ayrıldı zaten. Ancak hakkında 1-2 şey biliyorsan, dışarıda bir yerde karşılaşmaya çalış, Aksi halde işin çok zor.
20 Yorumla
+1 yılBence yanlış bir yol. Yolda gördüğün adamla ne gelceğin olacak. Sadece bir dışardan görüntü belki çok pis, belki sapığın teki, belki evli... Çok saçma denememelisin. Ayrıca seni de küçük gösterecektir. Kızsın ağır ol.
66 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten onunla evlenmek gibi fikrim yok. Memlekette tatildeyim kisa bir sureligine öylesine macera olsun diye sordum.
- +1 yıl
hmm macera arıyorsan bilmem denenebilir ama bence macera da yanlış ama orasını sen bilicen tabi. Sevişin.
Soran+1 yılyuh artik sevismek gibi niyetim yok.
- +1 yıl
:D Sevişedebilirsiniz demek istedim yani :D Ya kızım bence bela arama ya adamakıllı düzgün bir ilişki ara. Çocuk seni öenmsemicektir yuksek ihtimal. kampuste bana açılan 2 kişi olmuştu birini birgun reddettim 2. olunca hadi dedim buna şans vercem çocuk ilk buluşmada beni öpmeye kalkmıştı. Sonra düşündüm böyle şeyler bu ülkede imkansız. Eminim ilk seferde terslemeyip olumlu bakınca hakkımda çocuk basit olduğumu düşündü de böyle yapmaya kalktı.
+1 yılben geçenlerde bir cafeye gittim bizim orada parkın içinde mütevazi hoş bir yer. bizle ilgilenen kız bana bir bakıyor bir bakmıyor böyle arada kaldım resmen. Bana bakıyor saçıyla oynuyor filan, 3 arkadaşız bir şey ister misiniz diye bana soruyor. Çok da tatlı bir hatundu. Arkadaşlara dedim bu kız bana kur yapıyor. Ama emin de olamadım işte o cafe gittiğimiz bir yer bir red cevabı alsam nasıl gideceğim oraya bir daha. Ayrıca düşündüm dedim kendi kendime ne olacak ki konuşsam sevgili olsak boşuna masraf ve vakit kaybı. Sevgili kavramından o kadar uzaklaşmışım daha doğrusu flört
12 Yorumla- +1 yıl
olum hikayenin sonu nerde lan okudum mal gibi :D
- +1 yıl
hahah :D sonunda şöyle oldu bende 5 kuruş yok bizimkiler ödeyecekti hesabı kredi kartıyla. bir sorduk yok!! allahım pos makinası yok!! kredi kartıyla çalışmıyormuş. para da yetmiyor. Kız da o sırada mesai saatini bitirmiş. geliyor kız arkadaşıyla gece vakti saat 1. Biz de kasa da dut gibi ne olacak şimdi duruyoruz. Aklımızda bin türlü şey. Bizim arkadaş dedi abi kimlik vereyim ben getiririm parayı. adam dedi ki bize kimlik almak yakışı kalmaz getiririsiniz dedi sorun değil. zaten orada bir rezil olduk. ama kız görmedi. bende özgüven gitti tabi o an psikolijim bozuldu :D arkadaşlar dedi kız geliyor lan hadi söyle. tamam olm durun dedim. bekledim kız gelsin diye söyleyecektim. baktım çıkışta arabaya bindiler cafe sahibi bunları götürdü evlerine. e tabi gece 1 de benim gibisi teklif eder sonra. öyle işte :D gidiyorum o kafeye belki konuşurum hissedersem bir şey
Benimde öyle var birsey sürekli gitttigum cafede hep ayni saatlerde gelen biri var bakiyo gibi arada dediklerime falan giluyo normalde hiç bakacağım bir tip. değil masayı dinliyorum. bir arkadaşı daha var isimlerini öğrendim. konusurlarken ama kalicagimi bilmiyorum üç gündür gidiyoruz bir hafta olucak nerdeyse başkalarıyla konuşurken dinliyor çaktırmadan ama onla konuşamıyorum nasıl konu acabilirimki kafede çalışan biri ne sorsam ayıp belki ben yanlış anliyorumdur naoicagimi bilemedim uzun saçlı dövmeli falan çok ciddide duruyo urkuyormda hep yanimda annem. var😊yanasamazda haklı olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılSende birgün yalnız git :-) Birşey alırken özellikle o çocuktan iste. Bak gör sana nasıl davranıcak. Kur yapıyorsa sende hoşlanıyorsan, yeşil ışık yakabilirsin ;-)
Çok ama çok karşıyım kızların çekinmesine.
Normal olanı şudur, eğer olacağı varsa sıfır utangaçlıkla merhaba naber, yeterlidir. Bir erkek bunu terslemez tanışırsın olacağı varsa olur.
Biz erkeklerin de aynı şekilde yaklaşmamız gerekiyor, eğer ki terslerse heyecan yapmış ezik davranmıştırsın, eğer böyle davranmamana rağmen tersliyor ise zaten hayır gelmez.
Medeniyet lazım bizim topraklara ^_^10 YorumlaTatlım facede bir sayfa ac mesela benim yaşadığım sehirde Kütahya liseler arası itiraf diye bir sayfa var kız ve erkekler sayfaya mesaj atıyo şurda gördüğüm kız kimsen beğen falan diye onlarda görüp begeniyo belki bulursun :) iki kere de beni paylasmıslardı
10 Yorumla+bakarmısınız. size bir şey söylemem lazım.
- buyrun
+ ya bakın ne oldu bilmiyorum ama nasıl söyleyeceğimide bilmiyorum. eğer bir sakıncası yoksa tanışabilirmiyiz? :/
- siddir lan benim sevgilim var
- kusura bakmayın ama benim sevdiğim var
- tabiki ama sadece arkadaş amaçlı olabilir
- cesaretli olmanı sevdim neden olmasın
vsvs cevaplar alabilirsin :) ama en azında yarın bir gün keşke o an fırsatım varken değerlendirseydim pişmanlığından iyidir. yaşadım bilirim10 YorumlaErkegn yaklasmasi cok zor. Kizin yanina gider o anki cerede kiz ona sapik damgasi yapistirabilir. Cafededir kizin yanina gider kizin sevgilisi gelir olay olur. Toplu tasima aracindadir kiz istese bile ne alaka demez mi der. İs herindedir okuldadir tatil yerindedir ikinci goruste tanisir sorun olmaz
Kizlara gelince hersekilde tanisabilir. En fazla cocuk muhabbeti keser ve ona yol verir10 Yorumlavalla bana sacma geliyor ilk kez cafe de farklı masalarda gördüğün kıza ne yapabilirsin ki kız zaten erkegin konusablr miyiz oturabilir miyim teklfiini kabl etmemesi lazm bence faceden ekleyip konussan nolcak yarın cafede baskasıyla kesisip onla konusmayacagı ne maluumm?
30 Yorumlabununla ilgili itiraf sayfaları var facebook ta, Restorant büyükse onun kendi itiraf sayfası veya, etkileşim üni öğrencileri arasında olmuşsa her üni nin kendi itiraf sayfası var. İtiraf sayfasına partnerin olmasını istediğin kişinin o günkü görünüşünü, kendinin görünüşünü yazarsınız, senden hoşlandım falan yazarsınız, belki bişeyler olabilir... (ortak hiç arkadaş yoksa tek yol) Ortak bir arkadaşınız olduğunu farkederseniz, onun aracılığı ile tanışabilirsiniz... :)
00 Yorumlailk defa gördüğünüz biri çok bilinmeyenli denklem gibidir... ülkemizde bayanların bu konuda işi daha kolay olur. gidip sizinle tanışmak istiyorum diyebilirsin. yabancı bayanlara bu teklifi sunmak daha kolay kibarca sizi red ediyolar :) aynı teklifi türk bayanlara yapınca kafaya çanta yiyorsun. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Eğer bakışlar birbirine kenetlenmiş ise ve beğeni olmuş ise bakışlar çok değişik olur.. Hafif bir gülümseme bir göz süzüş çok şeyi belirtir.. Orada çalışan bir personel ise o zaman eline bir pusula sıkıştırman gerek.. Başka türlü davranış yanlış anlaşılma yaratabilir.. Önce eminmisin ona karar ver..
00 Yorumla
+1 yılbakışırım. karşılık alırsam gülümserim. ;) gülümsememe de karşılık verirse gelir zaten yanıma. benim gitmem mekan ya da başka yer için sorun olabilir...
eğer çalışansa artık hemen her yerde haka kartlarında isim yazıyor. face ten eklerim öyle tanışmak isterim...06 Yorumla
Soran+1 yılGercekten iyiymis.Fakat hic bakmadim ya belkide ismi yaziyordur. Belkide böylesi daha iyi ya.Ben yurtdisinda yasiyorum fakat şu an memlekette tatildeyim.Tanissam nolur tanismasam nolur.
- +1 yıl
takılırsın ;)
Soran+1 yılTakilirim degilde iyi bir ani oldu.2 hafta sonra benim dogum günüm, annemin hosuna gitmis bizde orda yapalim senin dogum gününü.Ben istemiyorum ama, benim kuzenim dogum gününü orda kutlamayi hayal ederdi ama bir türlü olmadi simdi ben orda yaparsam ayip etmis olurum.Sanki baska restoran yokmus gibi.Zaten o cocuguda görürmüyüm bilmiyorum.
- +1 yıl
nerdesin sen?
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
pff. iyi geceler yattım ben...
+1 yılNormal de iki medeni insan gibi önce merhaba ile başlarız... Tabi bu esnada karşındaki insanın tepkisi ne olur bilinmez etkileşim karşılıklı olmalı çünkü...
Yani reel hayatta işler sanaldan farklı yürüyor ki sanal da romeo olan delikanlılarımızın %75 i reelde sadece bakmakta yetinir diye düşünüyorum :)) aynı şekilde kızlarında :)))20 Yorumla
+1 yılÇok sakat bir durum kizla kesişiyorsun kizda sana bakiyor ama gel gelelim tanismaya gittiğinde sanki o kiz sana bakmamis hic salak salak tavirlar sanki sevişmek istedik sanki parmak atip kactik bidaha girmem o topa yabancilarda öyle ddegil kiz sana bakiyorsa sen gitmesen bile o geliyor bir şekilde :)
20 YorumlaYalnız, isen yanına gelir bakıştığın kişi kağıda yazar nosunu verir ortam uygun olmasada, kalabalık bir ortam ise anı yakalamak çok önemli, cesaret herkesin içinde kızın yanına gitmek değil bu çok kötü tepebilir. Tek bildiğim bu gibi durumlarda kadına daha çok iş düşüyor, yanın da başka erkekler varsa,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnkara'da durakta bana soru soran bir kızın güzelliğine hayran kaldım. Göz göze gelince o da benden etkilendi sanki. O gün bir şey diyemedim. Fırsatı kaçırdım diye üzülürken ertesi hafta aynı saatte aynı yerde karşılaştım. Durak da kalabalıktı. Onu görünce gittim yanına "Tanışmamız mümkün mü?" diye sordum. "Teşekkür ederim" dedi. Ben de "Peki" diyebildim. Halbuki kabul etse onunla ertesi gün evlenebilirdim.
Oluyor maalesef olmuyor.24 Yorumla- +1 yıl
üzüldüm :(
Cevap sahibi+1 yılBen de çok üzüldüm. İnternette ne kadar araştırsam da izine rastlayamadım.
Cevap sahibi+1 yılAslında evlenmek için şartlarım hiç mi hiç müsait değil. Şu an için evlenmek benim adıma çılgınlık olur. Ama "Allah kerimdir" der onun için bu çılgınlığı seve seve yaparım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kızları için bu çok kolay.
Bir kağıda şunları yazıp vereceksin ya da oğlanın yanına gidip şunları söyleyeceksin :
İsmim...
Numaram...
Bundan sonra benimsin.
Akşama kadar aramazsan seni azat ederim.
Neye uğradığını şaşıracak ve akşama kesin arayacaktır.14 Yorumla- +1 yıl
aynı derst bendede var İstanbul ve cevresı kımse yok mu tanısabılcegımız..
Cevap sahibi+1 yılKız bunları deyip çekip gittiğinde erkeğin yapacağı en fazla aramamak olur. Aramadığı takdirde kız azat etmiş olmanın rahatlığı içerisinde olur. Öteki şekil yani "tanışabilir miyiz" falan dendiğinde erkek oracıkta tam düşünemeden kısa bir süre içerisinde cevap verecek ki bu da genelde olumsuz olur. Kız da mahcup olur.
- 51 Yorumla
- +1 yıl
ahahah :))))
+1 yılSadece göz göze gel ve gözlerini kaçır , sürekli bunu yap ve sadece birkez gülümse zaten kafenin dışına çıkacaktır ve seni çağıracaktır :D
Ama tavsiye , bu şekilde tanışma kimseyle ben 1 kez tanıştım hoş olmuyor :)11 Yorumla
+1 yılklişe olacak ama klişe sayılmasın lütfen...
Abi seviyosan git konuş bence :D43 Yorumla- +1 yıl
Lannn kim bastı eksiyi :D
Soran+1 yılKlise olmadi hemde hic klise olmadi icin rahat olsun :DD
Eger yuzune konusmaya cesaret edemiyorsan internetten herhangi bir sayfasini bulmayi dene nasil mi yapicaksin? En basitinden fptografini cek google gorsellerde arattir cikan sonuçlardan biseyler bulabilecegini düşünüyorum daha bunun gibi onlarca yontem varda anlatamam
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Kızlar için bu çok kolay olmalı. Ben bir erkek olarak türk hatunları tavlamak için parmağımı oynatmam şahsen. Kendimi o karaktersiler için riske atmam.
21 Yorumla- +1 yıl
sen şimdi Türk kızlarını beğenmiyor musun?
kız yalnız oturuyorsa kolay gidip bir merhaba demek yeterli gerisi gelir. Ha eğer yalnız değil ise ve bakışıyorsanız, işi bilen kız ordan uzaklaşır vs. yalnız kalır bir şekilde, o anda da yanına gidilmeli. Kız açısından da bir bakış atıp dışarı hava almaya çıkmak erkeği dolaylı yoldan çağırmak gerekir. Aksi taktirde gidip tanışalım falan diyen bir kız erkek nezninde çok iyi bir konumda olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen iyi olmaz
+1 yılbunu bir kızın sorması garip. ben öyle bir durumda direk olayı anlatır kabul ederse numaramı ona verir (dikkat edin alırım demiyorum) ki açık sözlü olduğum için çoğu kabul eder ama kabul etmezse terslenme ihtimaliniz yüksek
00 YorumlaMekan dışında da görüşebildiğin biriyse bikaç taktik verebilirim :) sadece cafede görüyorsan yanında arkadaşları varsa sen de yalnız değilsen filan numara alıp vermek veya internetten eklemek gerekir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen onu soruyorum ben
- +1 yıl
Sinemada hiç düşünmedim nası olur :) yanınızda başkaları varken anca bakışırsınız, sonra olay bir sonraki görüşmeye kalır. Yalnızken de gidip bişey sorabilirsin veya onun gelmesi için yeşil ışık yakarsın, bu anlamlı bir bakışma da olabilir, bir konuda yardım lazımmış gibi etrafa bakınmak da olabilir, saat çakmak wireless şifresi sormak da.. duruma ortama bağlı. bir örnek verirsen ona göre de konuşabiliriz :)
+1 yılValla dediğin gibi böyle bir fırsat insanın eline her zaman geçmez eğer sende en azından bakılacak kadar güzel bir bayansan.. fırsat bu fırsat diyip bir kağıda numaranı yazıp vereceksin çocuğa sonrasında ipleri eline almak sana kalmış :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Ekrekler açısından söyleyebilirim de Bayanlar açısından bilemiyeceğim. Tüm erkekler ben değil ki.. hepsinin ayrı huyu, suyu, tavrı, tarzı, düşüncesi vardır...
00 YorumlaBakışıyorsanız git ve oturabilir miyim de. Bakıştığın biri sana gelip öyle dese geri çevirir misin? O da çevirmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılBelkide yaparim cunki kendimi guvende tutmam gerek. Gtu kalkmasin diye :D
Çok basit ilk olarak karşılıklı göz teması kur eğer sana bakıyor sa yanına git merhabayla başla ve tanış zaten erkeklerin fazlası Hayır demez rahat ol akışına bırak
03 Yorumla- +1 yıl
o zmaanda kızlar basit olmazmı?
- +1 yıl
neden basit olsun yanlış düşüncelerden kendini arındır tanışmak istiyosun ne var bunda farzedelim o kişi benim ve cafede oturuyorum sen geldin tanışmak istediğini söyledin kendi şahsıma olur derim derim otur derim ne içerisin sonra olmayacak bişey se kusura bakma derim bu kadar var mı korkulacak bişey yok. Kolay gelsin iyi şanslar
artık forsquare var tatlşko mllet ordan yapıo :D ama senın sorunun cevabına gelirsek tıpe modele göre gelen tepkiye göre o ankı mekana göre hemen kafafa bir ısık yanıcak tek yakalayp solıceksın wc veya cok acıl bir arama ya da cagrı atmam gerekıor deyim :D kendı telefounu caldırcaksın haydi bakalm :)
00 YorumlaBen genelde giderim yalnızsa merhaba oturabilirmiyim derim zaten kız ilk görüşte benden hoşlanmışsa gülümseyerek otur der yok derse hiç uğraşma uzklaş ordan :) Ama otur demişse gerisi kolay :)
00 Yorumla
+1 yılBelki hayatının şansı, belki eşin olacak kişi, belki mutlulğun zirvesini tadacağın kişi..
Dediğin gibi böyle şanslar herzaman çıkmaz insanın karşısına. Çıktığında da CESARETini toplayıp DOĞAÇLAMA yeteneğini de katarak gidiceksin.
Doğaçlama..22 Yorumla
Soran+1 yılEsim olacagini sanmiyorum
- +1 yıl
Yazım iyi oku, varsayımlarından biriydi o.
kız teklif etmemeli teklif beklemeli.
tanımadığım kızda bana bu şekilde teklifte bulunmuştu, çokta şirindi kendisi.
ama sırf o hareketi yapabilen biri olduğundan, segilim var dedim.04 Yorumla- +1 yıl
hayır yani ''o hareket'' nedir? çok mu ayıp, çok mu günah. hangi devirdeyiz yahu çocuk da değiliz. sırf bu yüzden reddetmiş olman baya gülünç.
+1 yılOrda çalışanda devamlı gidip muhabbet kurmaya çalısılabilir. Ama dısarda görüp de tanışmak sakat bir kere yaptım o hatayı arkadasım için tanıştık da ama baya kötü muamele görüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılGerekli şeyler listesi:
1- Kaliteli zeki bir eküri.
Durum: Birlikte kişinin çevresinde iken eküri: "X ile tanışmış mıydınız?" der ve gider. Gerisi de gelir zaten.04 Yorumla- +1 yıl
saçmalık ne dicem annemle tanışmıydınızmı deyim :D
- +1 yıl
Saçmalık diyorsun ama işe yarıyor, tecrübeyle sabit :D
- +1 yıl
Diziden gördüğünü öğreneceksin ve kullanacaksın demi?
sen bir kızsın kolay kolay gidip bir erkeğe tanışalım mı diyemezsin erkek sana gelmediği sürece yani :) o yüzden bu iş olmaz gibi
25 Yorumla
Soran+1 yılaynen biraz zor.
Yaz beldelerinde sıkça karşılaşılan bir durum..
Önce göz teması kurulur karşılık alınırsa direk masasına gidilir merhaba oturabilirmiyim diyip cevabı beklemeden teşekkürler denir ve oturulur..
Gerisi kader kısmet..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle bir durumda karşımdaki insanı pek ciddiye almam. acaba her gördüğü güzel kıza böyle mi davranıyor diye düşünürüm güven olmaz kabul etmem
40 Yorumlayaff erkek için çok tehlikeli kız bile bile gözle taciz edip sonra hiçbişey olmamıs gibi davranır genelde.. bir türlü anlam verilmez.. ama erkekte sorun olmaz hatta her erkek bıuna açıktır rahatına bak..
10 Yorumlakadındaki bir bakışı anlamıyorsa erkek o adamı cöpe at gitsin
21 Yorumla
+1 yılkartvizitimi veririm ara beni gibisinden.
bir kartvizit yaptırcam hala hdhdh :D13 Yorumla- +1 yıl
Lan düşünmedim değil #seni tanimiyorum ama senden hoslandim umarım ararsın 0### ### ## ## /gibi :D
Soran+1 yılBir bakarsin bir suru kizda var, capkinsan eger :DDD
+1 yılBen bişey yapmam yapamam daha doğrusu :) o gelsin öncee..
20 Yorumlahoşlandıysan utanma sakın. biraz tebessüm et. cevap alıyorsan direk git tanış eveleyip gevelemeden. ben öyle yapıyorum.
20 Yorumla
+1 yılbir erkek bir kızı beğenir ve filmlerdeki gibi hayal eder
gider güzel bir iki cümle kendini takdim eder
ama yüzde 90 reddedilir :)10 Yorumla
+1 yılavm nin cafesinde çalışıyo du hatun , cafe ye girdim , kahve mi söyledim ve başladım grafiti çizmeye , herkes napıyo bu diye merakla bana bakıyodu neyse anlatmicam ya :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
Anlatsana olummm :DD
- Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler