soru gayet net arkadaşlar ama lütfen dalga geçmeyin sevgilim terk etti bikaç ay oldu dönceği yok. çok fazla arkadaşımda kalmadı görüşebileceğim neler yapmalıyım sizce
Cevabın nedir?
+1 yılkurslara kulüplere gitsin işte. kulüp derken gece kulübünü kastetmiyorum tabii ki anlamışsındır binicilik, edebiyat çeşit çeşit dal var hangisini isterse. hem zaten onlar yaş gruplarına göre ayrılmış oluyor bazı yerlerde. yaş gruplarına göre ayrılmış olanlara gitsin. tiyatroydu, koroydu. workshop tu ne bilim seminerdi konferanstı :D imkanı varsa gitsin. :)) spora gitsin spor salonuna düzenli olarak mesela, yüzmeye gitsin ne bilim. :) bak aşağıda arkadaş fotoğraf filan demiş ne güzel değişik aktiviteler var araştırsın gitsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadkatin bu yönünü sevmiyorum 30 a kadar oyala sonra siktr et Allah bunlari helak etsin yazik ya... Gorucu usulu dusunebilirsin sevgili bulsan niyetinden ne kadar emin olabilirsinki
05 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulünede çok sıcak bakmıyorum ya evlenip boşanmak daha zor yorumun için saol
Soran+1 yılsaol teşekkür ederim doğru diyosun bakıcez artık
Soran+1 yıl:d :D
+1 yılilla sevgilin olması şart mı? sanal platformlarda da arkadaşlık kurabilirsin hem daha kolaydır sosyal ortamlardan sosyal ortamlarda başkalarının sana yaklaşmasını beklersin bu da oldukça zaman alır ama burada ilk adımı sen rahatlıkla atabilirsin.
ilk önce sosyal ağlarda biraz kafa dağıt öz güvenin yerine gelsin ayrılık psikolojisinden kurtul daha çabuk adapte olursun. ;)02 Yorumla
Soran+1 yılilla sevgili değil tabiyki arkadaş yani yanlış anlaşılmış olmıyım
- +1 yıl
tamam bunun için ilk adımı at neyi bekliyorsun?
belki en güzel dostluğu arkadaşlığı ya da sevgiliyi bulmuş olabilirsin. kendini kısıtmlama gerekeni yap.
bulursann banada soyle. benımde ılıskım bıttı bı baktım kımse yok etrafımda ınsan kalmamıs ortam kalmamıs. sımdı bende bu soruyu soruyorum. bırıyle bırlıkte olmak ıstıyorum ınsan yok lan nasıl bulucma. hıc bısey kalmamıs etrafımda.. yanlız bırı olsun ısterken yalnız bırı oldum ıstemeden arakdas
06 Yorumla
Soran+1 yılvala spor dans yüzmek favorilerim arasında
Soran+1 yılhımm spordada iş yok diyosun yani püff
Soran+1 yıl:D aynen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
66Cevap
+1 yılSaçma sapan teklifler varsa olmaz güzel bir yemek ve sonrasında hoş bir mekanda yudumlamak çayla birlikte defolup eve gitmek olabilir ilerisi hadi bende bir kahve içelim onun da ilerisi burada sorulan şöyle bir soru yıllardır birlikte olduğum arkadaşıma kendimi verdim hamile kalirmiyim benimle evlenirmi vs vs
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsa cinsellikte soruyu sorardım dimiiiii
Dernekler, sosyal sorumluluk projeleri olabilir. Ama seçtiğiniz yerlere de bol miktarda bayan geliyorsa meslek odaklı topluluklara konferans eğitim ve kurslara katılabilirsiniz. Ordan tanıştığınız insanlar sizi başka sosyal çevrelerle tanıştırabilir. Küçükşehirde mi yaşıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok eskişehirdeyim komik gelcek ama :D
+1 yılcanım benım dans kurslarına gıt..
ya da turlara katıl turlar sıkıcı olur genelde :D ama guel olur..gezmesi iyidir..
ingilizce kursuna git..ögrenci isi oda :D
ama en güzeli tatil turları...ordan bir kıpırdanma olabilir :D
dansla bu ikisini düşün..00 Yorumla
+1 yılilgi alnaların neler bilemediğimden ne tavsiye veriyim bilemedim.
ama ben fotoğraf çekiyorum mesela gezip dolaşıp. bunun için gruplar var. gunubirlik bir yerlere gidiyorlar 15 20 kişilik fotografcı grupları. hersey dahil 75 80 lira falan oluyor. fotograf hocası rehber eşliğinde ve çok guzel yerlere. gidiyorlar. bu olabilir mesela ilgin varsa gezmeye...
ilgi alanlarını mesaj atarsan daha detaylı konusabiliriz. bende 31 yaşımdayım...02 Yorumla
Soran+1 yılmakinem yok ama benim kendim bile fotojenik değilim hiç anlamıyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
:)) dediğim gibi hobilerini yazmadan tavsiyede bulunursak boşa gider. o yuzden mesaj at konusalım dedim ya. rica ederim...
Gizli Üye(30-35)+1 yıldediğin gibi sosyalleş işte fitness salonuna yazıl, dans kursuna yazıl. oradan tanıştığın kişilerle eğlence merkezlerine git. sinemaya gidin, bowlinge gidin. orda da yeni kişilerle tanışabilirsin. arkadaşın arkadaşı derken bir anda çevren genişler. aynı mekanlarda takılarak mekan sahipleriyle de arkadaş olursun.
00 Yorumla
+1 yılHanimefendi ayni yasda oldugumuz icin sizi cok iyi anliyorum fakat biz gibi nsanlar bu yaslarda kriterlerimiz cok fazla seciciligimiz farkinda olmadan cok fazla oyuzden aramakla bulunmuyo bir gun hic beklenmedik bir yerde ansizin karsiniza cikar yeterki siz dogru kisi olduguna karar verin
00 Yorumlaburadan bı arkdas bulabılrsınız bn mcok dostluk arkdaslarım var tabıı kı ıyı secmek lazım bırde sosyal aglar facebook twıtter gıbı ya da bn dans derslerıne gıdıyorum kı sızde dans muzık egıtımı reısm kursları gıbı sosya alanlarda bulunabılırsınız benim ıs yogunlu ve yalnız olmam dan dolayı cevmredekı lerde ardasım bellı olcude mesala oturup tavla oynamıyorlar ornek kı bu arada bn 29 yasındayım
03 Yorumla
Soran+1 yılhımm aslında sanalda istemiyorum pek anladım dediklerini dans kursuda olabilride birazda çekingenim aslında yüzme kursu iyi gibi geldi teşekkürler yorumların için
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim :D
nevaleyi tamamla akşam sendeyiz
https://i.capsspot.com/s/40/4/457793.jpg110 Yorumla
Soran+1 yıl:D olur
Soran+1 yıltamam kaç kişi geliyonuz :D
Soran+1 yılvala hepsi kız olursa iyi olur babam evde erkek görünce tüfeği kapar diye korktum bak
Soran+1 yılyok sarkmaz :D peruk iyidir gönder gelsin :D
Soran+1 yıl:D tamam uçağımı yolluyorum
seyahat acentaları ile toplu gezilere katılabilirsin.. bir hobi kursuna gidebilirsin.. kişisel zevklerine göre sosyal derneklere üye olabilirsin. hangi şehirde yaşadığın önemli tabi..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTEGV'e gönüllü oldum, daha bir sürü şey yapmak istiyorum...
Ayrıca çalışıyor olmak da sosyal yapıyor insanı...03 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum zatende evet yardımlaşma vakıflarıda iyi fikir
- +1 yıl
Teşekkür ederim...
1- yaşın 30 mu orada 18-24 yazıyor
2- az kalan arkadaşların ile dışarı çık gerçek hayatta tanışabileceğin birçok insan olacaktır.
3- internetten de güzel arkadaşlıklar çıkıyor.
4- sosyal faaliyetlerden bulacağın kişiden beklentin ne?06 Yorumla
Soran+1 yıl1 tam olarak 29 yuvarlama yaptım 18-24 ü düzeltemiyorum
2 az kalan bikaç tane arkadaşım var çoluklu çocuklu hadi kalk alışveriş yapalım diyorum bisürü işleri var
3 internetten çok denemedim
4 sosyal faaliyetlerden bulacağım normal insanlar :D
Soran+1 yıltamam saol :D kriter kaptım olayı
Soran+1 yıl:D yazıyım 170 180 boy esmer kumralda olabilir temiz düzenli, dombili olmasın biraz vücutlu eğitimi işi de önemli tabi mal mülk e gerek yok bu kadar nasıl :D he bide elektrik şart
+1 yılistersen konuşabiliriz gerçekten yaşça büyük insanlarla daha iyi anlaşırım genelde hoşuna gitmezsem de istemiyorum dersin uzatmam sorun olmaz :)
özelden yazabilirsin istersen00 Yorumla30 yaşındayım diyorsun.profilde 18-24 yazıyor.kimlikleri de saklamayın bir ya nedir bu korkunuz çekingenliğiniz
10 Yorumla
+1 yılevli filan deilsen yeni arkadaş ortamları kurabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç evlenmedim uzun süreli bir sevgilim vardı onlada olmadı bakalım artık
fazla arkadaşın kalmadıysa yeni arkadaş edin. akrabaların olabilir, iş arkadaşların olabilir.
ya da buradan insanlarla mesajlaş, belki uyuşursun
bana mesaj at mesela :)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılspor salonunu unut orası uygun yer değil
şu an için resim kursuna gidebilirsinnn00 Yorumla En iyisi dans kursudur, yabancı dil kursları da iyidir, hemen ardından da trekking gezileri gelir.
00 Yorumlaks ye girip 30 yaşında bir bayanın yeni birisiyle tanışması için hangi sosyal faaliyetler olabilir? yazman yeterli canım
00 Yorumlais ortami en iyi ortamdir , hem seviyeli hem ayni ortam felan güzeldir bence
00 Yorumla2 sene body yaptıkdan sonra fitness a başladım ama salon sanki Yeni arkdaşliklar kurmaya gelmiş insanlarla dolu öyle biyer tercih et sende yani
04 Yorumla
Soran+1 yılfitness tamam
Soran+1 yıleskişehir de bir salon süle
Enstrüman kursları olabilir insanların çok çabuk tanışabildiği yerler bence müzik kursları. Bağlama olabilir ney olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılaa evet olabilir
+1 yılbbızım vucut gelıstırme salonuna yazdıralım senıı...:)) bıraz populersen bırazda fızıgın guselse cevre edenırsn
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D fitness belki olur
- +1 yıl
tabıkıde bı bayan vucut gelıstırme yapmasın zaten...fıtnes takılırısn sen
Soran+1 yıl:D bakalım
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
oyhşş :)
bu siteden daha güzel bir yer bulamazsın bence süper olabilir sansını burada ara
10 Yorumla
+1 yılBen tanışmak istiyorum tabi senin içinde uygunsa ikimizide yalnızlıktan kurtarmak için ilk adım benden :)
00 Yorumla
+1 yılKelin ilacı olsa kendi başına sürermiş de; neyse :)) Sosyal aktivite amaçlı çeşitli kurslar olabilir... :)
00 Yorumla+ birşey yapmana gerek yok normal hayatini yaşa o seni bulur
00 Yorumla
+1 yılboşver yaa.tanışıp napcan? takıl işte tek tabanca :))
00 Yorumlaspor salonları , sosyal yardım dernekleri, kişisel gelişim seminerleri vs.. gibi sosyal ortamları tavsiye ederim...
00 YorumlaÇok rahat edinirsin internetten bile olur spor salonu olabilir dans kursları ya da tek başına bir yerlere git kesin olur yani birazda güzelsen
00 Yorumlaihtiyar barları var oralara gidficek ya da buradan abazalar la yetinicek
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol be
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel gel gel güzelim gel gel acımayacak. eski arkadaslarınla yenıden takılmaya calıs ara hal hatır sor çok mu zor?
00 Yorumla
+1 yılbir yaştan sonra sevgili olsa ne olur olmasa ne olur? bizler yaşalndık be arkadaş yani boş diye düşünüyorum. 18 yaşıdnaki gençlerin hayat boş verrrrr
03 Yorumla
Soran+1 yılçokta yaşlandık sayılmaz be yauf
- +1 yıl
geç bu ayakları ben de 30 yaşındayım geçtik seni 8 senen var bebek için bunu biliysun değli m? yaşlandık kabul edleim lütfen kızma
Soran+1 yılevet öyle ama napıyım
+1 yılteyze Faliyete gerek yok :d Söyle Paran varsa Geleyim hemen :ASD:ASD:AS:D
00 Yorumlaçok basit soruyu görünür sor
bir dünya mesaj atarlar
seçersin birini :)04 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun :D
Soran+1 yılşimdi denemiyim ama saol :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla guzel yaslar bnce burdan bir arkdslik ya da realden birii cevre edin snr gelir benim ikibucuk sendr yok
00 Yorumlaişte bu tip siteler veya daha başka sosyal ortamlara girmen lazım...
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi mesaj atcan cekerse birbirinize uyarsaniz tanismis olqcaksiniz
00 Yorumlaarkadaş ortamı şart ama bir spor salonu ya da dans kursuda işe yarayabilir
00 Yorumla
+1 yılsen ekrek arıyon ben bayan nereye takılacaksan söle bende yazilim :D
00 Yorumla
+1 yılÖzel çaba sahte ilişkilere sebep olur. Hayatın akışına bırak, buradan bulalım sana ne uzatıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleğer ciddi bir aşk ilişkisi ve ileriye dönük birşeyler düşünüyorsan, tanışmak isterim seninle.
00 Yorumla
+1 yılherkeste dert aynı galiba sevgi aşk peşinde ee tabiki bende varım o yolun üstünde :-))
00 YorumlaValla Tanışmak istersen herks burada karar senn ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce ankaranın keçiören ilçesine taşın
sonra bana takıl hayatını yaşa00 Yorumla
+1 yılSosyal Faaliyetde Bulunmayı deneyebilirsin İyi Bir iş Olabilir Eğlenceli Prestijli =)
00 Yorumla
+1 yılevet burdayız :D tanışmak istersen bekliyorum ben :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimle tanışabilirsin acayip iyi sevgili olurum :P
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyakınsan bana takıl ya coşarız ya da bunalım takılırız
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı. Aklın varsa tek yaşa böylesi en güzeli
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an öyle yaşıyorum zaten ilerisini bilemem belki hep böyle kalır
+1 yılspor salonuna yazıllll , yüzme kursu da olbilir
01 Yorumla- +1 yıl
Seni gidi seni
belki döner nerden biliyorsun ki :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay oldu kendi söyledi
+1 yılKız için zor yaş aşırı seçicisindir
03 Yorumla
Soran+1 yılbiraz :D
- +1 yıl
Geçişler sert olur geçiş aşamasındasın kendini kaybetmeden süreci atlatmaya çalış hatalar yapabilecegin dönemdesin
Soran+1 yılinşallah yapmam
+1 yılkısmet işleri bilmiyorum cıkar karşına :D
00 Yorumlasen bana bir mesaj gönder hele tanışalım
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D sanal pek düşünmüyorum aslında
Mesaj at ufaktan tanışalım. :)
00 Yorumlaolgun erkek istermisin? :))
00 Yorumla
+1 yılBuradan başlamışsın zaten daha ne olsun
00 Yorumlagöz kırpanları dene deri m ;)
00 Yorumla
+1 yılspor olsa olmazmı dans kursuna git
00 Yorumla
+1 yılmesaj at tanışalım :D
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 30 yaşında bir bayanın yeni birisiyle tanışması için hangi sosyal faaliyetler olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler