35-50 yaş arası olgun bir bayanla tanışmak arkadaşlık etmek istiyorum. Devamı detayda. Neden bu kadar zor ki?

Bu yardım isteme amaçlı bir sorudur arkadaşlar. Bilgi almam gerek. Ben öğretmenim. 27 yaşındayım. Yakışıklıyım. Bakımlıyım. Sporu severim. Deli doluyum. Yaşamayı severim. Heyecanlıyım. Bayanın sosyal durumu farketmez, buluşup görüşmek te farketmez. İsterse görüşmeyiz. Arkadaşlık etmek, tanışmak konuşmak, eğer o isterse buluşmak gezip eylenmek istiyorum onunla. Olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Tabiki gençler de hoşuma gidiyor. Gençlerle de ilişki yaşıyorum onda hiç bir problem yok. Ama olgun bir kadın benim için nirvanaya ulaşmak gibi birşey oldu artık. Öyle birini bulmak neden bu kadar imkansız. Sizce 35-50 yaş arası bir kadının güzel ilişkilere açık olduğunu nasıl anlarız. Hal ve hareketlerinden, konuşmasından, giyinişinden bilgisi olan var mı? Yardımcı olurmusunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu tür bayanlar sitede ya da sosyal hayatta kendilerini neden gizliyorlar anlamıyorum
35-50 yaş arası olgun bir bayanla tanışmak arkadaşlık etmek istiyorum. Devamı detayda. Neden bu kadar zor ki?