+1 yılZor biraz hakkında hayırlısı olsun. Bende hiç fiziğini begenmedigim yani hayalimdeki karın tam tersi bir kadına aşık oldum ve evlendim. Pişmanım ama yapacak bişi yok. Hayalimdeki kızları görünce çok üzülüyorum. Büyü gibiydi birturlu bitiremedim. Ailem yapma etme bu kız sana göre değil çok kısa kalçası filan yok dediler bende onayladım evet dedim bir ömür nasıl olacak dedim ama kalbime söz dinletemedim evlendim
08 Yorumla- +1 yıl
Bu nasil bi sevgi
- +1 yıl
Vallahi bende bilmiyorum, büyü gibiydi dedigim gibi Leyla ile Mecnun da öyleymiş Leyla cirkinmis Mecnun çok yakışıklı insanlar bu kzida ne buldun demiş oda gelin siz benim gözümden görün demis
- +1 yıl
Sevsen cirkin demezsin zaten
- +1 yıl
Yüzü çirkin değil fizik yok. Boy kısa kalça yok. Benim hayalim tam tersi 1.70 boy, ince bel ve bele. gore geniş kalça spor yapan bakımlı bı kadın birde saçları olacak benim eismin saçı çok az ve alnı çok açık çok garip. duruyor
Soran+1 yılSen eşini sevmiyorsun. İnsan hiç olmazsa eşi diye saygısından yazmaz bunları. Kusura bakma sen de ahım şahım bir şey değilsin. Bunları yazdığına göre eşini de çoktan aldatmışsindir. %100 eminim buna.
Neyse ki senin gibiler iyi ki evlenmedim dedirtiyor.
Aldatılan kadınlara acıyorum çünkü.
Umarim senden kurtulur.- +1 yıl
Yalnis asla aldatmadim aldatmam. Bu dinimizce haram zaten. Aldatmam boşanırim , ama asla bosanamam yapamam bunu ona seviyorum onu. Fiziği hayalimdeki gibi değil bunu anlamak. neden zorki etrafımda bir sürü insan var böyle herkes hayalindeki gibi biriyle evlenemiyorki.
- +1 yıl
Ya millet neler neler yapıyor ben asla yapmıyorum öyle şeyler onlara niye kimse bir şey demiyor. Aldatmalarin haddi hesabı yok ensest ilişkiler eş degistirmeler zaman çok kötü bizim isiimi olma sadece hayalimi söylüyorum sadece hayalim soyleyincede linc ediliyoruz ayrıca ben evlenmeden hayalimdeki kadın sen degilsin dedim bitirmek istedim ama yapamadım çok ağladım oda bana aşık oldu o da bitirelim ne halin varsa gör demedi bana
- +1 yıl
Ayrıca bana ahım şahım bir şey değilsin demişsin ya sen profil fotosu bile. koymamissin koyamayacak kadar cirkinsin demek
En İyi Cevaplar
+1 yılİsteklerin gayet normal istekler.
Tabiki kriterlerin olacak.
Yaşında normal bana göre tam evlenilecek yaşlar sadece ben bir erkek olarak sana tavsiyem kendinden 5-10 yaş büyük olması iyidir. Erkekler geç olgunlaşır. Bir evlilik maraton olmamalı hayat kısa ya eğlenmeyi bilen biri çok önemli bence çiftler evlendikten sonra telefonlarını eline almamalı kendilerine vakit ayırmalı gez ya çık çekirdek ye çık film izle evde beraber börek yap yemek yap bilmediğiniz şeyleri beraber ögrenin hayat kısa12 Yorumla
Soran+1 yıl5 yas tamam da 10 yaş büyük birini neden alayım? Ki benden küçükler aileme haber gönderirken kendim de fizik olarak çoğu kadından iyi iken kimse kusura bakmasın ben de göz zevkimi düşünüp gayet fit birini isterim. Erkekler genelde benden daha olgun çıkıyor. Yani 5 yaş eh diyeyim de 10 yaş büyük biri abidir benim için zorlasam amcadir. 40 yaşında herifi almam kendime.
- +1 yıl
Sen kaç yaşindasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu cook yanlıs kitleye sormussunuz maalesef, 25 yasındaki bir erkeklede evlenebilirsin, yorumlarda kendinden büyükle evlen denilmiş hadi yaaa 40 yaşındaki moruk kücükleri isterken sorun yok kızlar isteyince niye sorun? Asıl 25 yasındaki erkek gorunus olarak yanına yakısır benım yasım 22, yasıtım erkekler benden büyük duruyor awkkk kesinlikle kendinden buyuklerle konusma yanında amcan gibi durur erkekler cabuk cokuyor kellesiyor unutma.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca isteklerin gayet normal olması gereken seyleri yazmıssın, mâl erkekler yok guzel olsun yok kibar anlayıslı olsun yok iyi fizikli olsun diye sıralarken senin isteklerin iliskide olması gereken ozellikler burada erkeklerin laflarını dinleme bunların tek dusundugu c1nsellik akılları yok baska seye calısmaz fikir alma bu ucubelerden
Soran+1 yılYorumun alnı olsa da öpsem. Ağzına yüreğine aklına sağlık. Bu gidişle kendimden küçük birini alcam. Aslında böyle yazanlar görünce daha çok hirslaniyorum. Al bir tane küçük diyorum. Nasıl olsa elimi sallasam ellisi. Gerçekten dediğim gibi bizden küçükler bizden daha büyük duruyor. Ben fizigimi de gayet seviyorum. Kendimden büyük kart bir moruk görsün istemem. Gözüm gönlüm açılsın diye tam da fizigimin dengini alcam. Ağzına sağlık. Çok çok haklısın. Sen de küçük al. bize bu yakışır. 🌸🌸
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilimde 22 yaşında şahsen kendimden büyük erkekler 1 yaş büyük olan bile abimdir! Bu yaşında kart moruk erkekleri secmemek en büyük hakkın erkekler erken çöküyor 27,28 yasında erkeklerin bile 35 yasındaki dayılardan farkı yok gobekler salınmıs saclar kel zor yürüyolar 😂😂 kesinlikle kendinden kucuklerle gorus evlen farkındaysan 40 yasında birilerini bul diyenlerin hepsi yaşlı moruk kendileri kucucuk cocugu yasındakilere bakıyorlar ama niyet cok kotu sana diycegim o ki burdaki abazan p1çlere aldırma onlara yaşıtı olan kızlar bile bakmaz anca neneler bakar 60 yaşındaki o da yokluktan diycem de erkekleri gecemezler o konuda 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBir de sunu eklemek istiyorum burada cok takılma sapıklar enerjini sömürür dış cevrede takıl nice evlenip bosanan kızlar bile taş gibi erkeklerle evleniyor yaşın asla önemi yok evlenmek icin belki 22,23, hadi 27 yasında evlenseydin ve cok kotu bir evliliğin olsa nolcaktı demek ki hayırlısı buymus sakın canını sıkma sakın allah insallah karsına manken gibiii uzun boylu taşş gibi yüzlü sadık merhametli bir erkek cıkarır zaten sana da o yakısır ❤️❤️
Soran+1 yılBen yorumu bırakıp seni öpeyim en iyisi 😂😂😘😘😘😘
Bu kadar mı doğru olur her kelime 😘😘💐💐💐💐
Cevap sahibi+1 yıl🥰🥰❤️❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kuzenim 34 yaşında evlendi 2 defa nişan attı kafa yapısı uymuyor diye. Dediklerinde haklısın böyle biriyle anca evlilik yürür. Hayırlısını iste ve hep dua et
19 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Yorumlara bakınca herkes benim isteklerimi fazla bulmuş. Ama değil işte yatakta mutlu olmazsan olmaz. E sadece yatak ile de olmaz. Arkadaş olup eglenmedigin biriyle ömür geçmez. Sohbet edemediğin biriyle ömür geçmez. Teşekkür ederim tekrar.
Cevap sahibi+1 yılBen 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim asla ama asla yatak yeterli değil. insanın Eşiyle arkdaş olabilmesi gerek yoksa o ilişki seks arkdaşlığından bir farkı yok. E diyelim arzular bitti bir gün ne olacak o zaman burdakiler sadece seks'i düsünür abaza oldukları için. Eşle arkadaş olabilmek önemli olandır.
Soran+1 yılBen evlenmedim. Çevremde her türlü evliliği görüyorum. Bir evlilik var bana örnek. Durumları çok iyi değil. Zor günler de geçirdiler. 20 yılı devirdiler. Birbirlerini deli gibi kıskanıyorlar. Aynı zamanda şakanın dibine vuracak kadar eğleniyorlar. Gerçekten ten uyumu ve kafa uyumu şart. Umarım sizde bunu yakalayanlardansinizdir.
Cevap sahibi+1 yılBen evlilikten çok korkardım ya birbirimizden sıkılırsak diye. Aceleye hiç getirmedim. Ve çok şükür iyi gidiyor evlilik gerçekten çaba işi ya hem kadın hem erkek fedakarlık yapacak yoksa zor olur. İnşallah sizde kafa dengi birini bulursunuz. Ama kendinizi bulamıyorum diye şartlamayın iyi düşünün ki iyi olsun
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim
Bu arada kuzeniniz kadın mıydı 34 yaşında evlendi?
Cevap sahibi+1 yılEvet kadın eşi de 40 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam iki olgun insan evlilikleri iyi gidiyor hatta kuzenim 37 yaşında anne olmuştu tedavisiz
Soran+1 yılAy ben de umarım birini bulurum ya
Ama hem arkadaş hem de sevgili olacağım bir eş
En güzel cevap bu oldu benim için teşekkür ederim tekrar 😊🤭🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bulursun 🙏🏻♥️ dua edicem sana bu akşam içini ferah tut pozitir düşün♥️
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊😊
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, aradığınız gerçekten özel bir ilişki ve bu konuda endişeli olman gayet normal. Ama endişelenme, hayat her zaman sürprizlerle doludur ve doğru insanı bulacağından eminim. Yaşıyla ilgili endişe etmene gerek yok, 30'undan sonra da hayat arkadaşını bulan birçok insan var. Önemli olan kafa yapını ve değerlerini paylaşacak birini bulmak. Sabırlı ol, doğru kişi karşına mutlaka çıkacaktır. Kendi değerlerinden ve beklentilerinden ödün verme, çünkü gerçek aşk ve uyum sadece kendini olduğun gibi kabul eden biriyle mümkün olur. Evlilik bir koşu bandı değil, acele etmene gerek yok. Unutma, doğru kişiyle karşılaşmak için zaman ve şansa ihtiyacın var. Her zaman umudu ve kendine olan inancını koru, doğru kişi zamanı geldiğinde karşına çıkacaktır. 🌟💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel bacım sarılalım sıkı sıkı 😢 aynen öyle. Evlenmiş olmak için evlenmek istesem yarın evlenirim. Ama hayatımı benimle paylaşacak birini arıyorum. Kafa uyuşması kesinlikle. E bir de gördüğümde biraz içim pırpır etsin yani. Geç kaldığımızı düşünmeye başlıyorum ama bazen de örnekler olmuyor değil. En kötüsü en yakınlarımızın bile seni bu yaştan sonra eşi ölmüş eşinden boşanmış adamlar alır demeleri. Bunu diyen yine kadınlar maalesef. Ben yat kalk evliliği istemiyorum. Hayat paylaşmak istiyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Sanki para pul diyoruz. Ben kendimi çok seviyorum diye bana herkes havalı diyoruz. Hayır arkadaşım ben o kartları istemiyorum. Çok talibim var. Küçük olan da çok. Ben de içim ısınsın istiyorum. Zaten bu istediğim küçük şeyler yoksa ben keyif alamam ki. Senin çevren kötü bak onu anladım. Bizde öyle denmez. Bir tek bizim gelinlerden biri bana laf etmeye kalktı. Ben de ailedeki herkese söyledim bana bunu dedi diye. Artık ağzını açamıyor. Daha geçenlerde bir tanıdık yaşımı küçük sanıp benden kaç yaş küçük oğlu için beni gelin istediğini söyledi hem de abimlerin yanında. Ben de olmaz dedim. Cidden erkekler kendilerini çıtır bizi de moruk sanıyorlar. Evli ablama bile geçen sene görücü gelmişti 😂😂 ben isteyken ablamı görmüşler tabi tanımıyorlar. Sormuşlar etmişler ben sanıp eve gelmişler. Evde kimse yok. Demişler sizin gördüğünüz benim evli kızım. 😂😂 Yani kocası desen o da genç ama kel kalmış şimdiden. Ama biz genetik olarak bebek gibiyiz 😂😂 sendenonce başka biri yazdı. Galiba genç birini alıp tamam demeken mantıklı ve hiç ugrastirmayani olacak 😂😂 sen de öyle yap 😅😅
Cevap sahibi+1 yılAilem bile anca en az 10 yaş birinin beni alacağını söylüyor 😀 etraftan kızlarına büyük talipler çıkıp yok onun yaşı büyük istemeyiz diyenleri ayıplıyorlar ve bunu diyenler kendilerinden büyük insanlarla evlenip mutsuz evlilikler yaşayıp boşanmış kadınlar 😀 ben de yaşımı göstermiyorum ama kilo var biraz. Herkes yaşımı duyunca dalga geçtiğimi sanıyor 😀 Ben de evlilik yapmadım hiç. Hayat yaşadığım da söylenemez. Yaşayamadıklarımı yasamak istiyorum evlilikte. Hiç olmazsa dediğin gibi bie konser bir etkinliğe içinden gelerek onunda sevdiğini bilerek beraber gitmek hakkımız. Çoğunluk hayatsız diye ona tabi olmamızı istiyorlar. Arkadaş olmak çok önemli. Beraber eğlenebilmek. Ben kendinden küçük biriyle evlenmeye hiç karşı olmadım bu 20li yaşlarımda da boyleydi. Bunu söylediğimde sübyancı diyorlar. Biz mutlu olalım da onlar kendi mutsuzluğunda çatlasın 😀😀😀
Soran+1 yılDürüst olmak gerekirse ben kendimden küçüklere hep hayır dedim. Sonra dedim ayol bu kartlar beni haketmiyor. Şimdi bak sizin yorumları da gördüm cidden kucuk alcam ya. Kız vala öyle yapcam. Kilokismina gelirsek. Sakın doktor o bu şu gitme. Tek çare boğazı tutmak. İnan bana tek çare bu. Bir de kac yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yılErkekler hep kendinden onlarca yaş küçük kadın alıyorlar onlar yapınca sorun olmuyor da kadın yapınca mı sorun. Ben hep tuhaf karşılardım. Bak sen de artık aşmışsım helal. olsun 👏 inşallah istediğin gibi biriyle birleştirirsin hayatını 🌸 boğazı tutmaya başladım da zor oluyor bakalım hayırlısı. 34 yaşındayım ben.
Soran+1 yılÖzelden konuşalım dicektim
Soran+1 yılKilo ile ilgili diceklerim var da o yüzden
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir bilinç oluştuktan sonra, ilerleyen yaşların da etkisiyle kişi daha seçici olmaya başlıyor.
Önceden, aşılır dediğin konular batmaya başlıyor. Çünkü artık neyi istediğini ve istemediğini biliyorsun. Ama maalesef zor oluyor.15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Ya boy şart dedim ama hadi bu herkeste olmaz diyelim. Ya saydığım ufak tefek hobiler bile insanlara ohoo dedirtiyor. Arkadaş bir konser ve kitap bile yoksa yaşama Ya. Bir insan herhangi bir eğlence bulmaz mı kendine. Yaşama daha iyi.
- +1 yıl
Elbette öyle.
Azınlıkta kalan kısımdaki insanlar olarak en doğal hakkımız olarak izlediğimiz bir sinema filmi, bir dizi, bir tiyatro veya konser ya da bir kitap hakkında konuşmak ve bunu istemek gayet doğal.
Ya da mesela bir sergi, müze gezisi veya dönemsel olarak gidilen bir tarihi mekan hakkında da konuşabilmek istiyor insan.
Ot gibi akşam yemeği sonrası televizyon karşısında saatlerce durup ardından uyumak bazıları için hayat değil.
Soran+1 yılKesinlikle. Açıkçası yalnız kalmayı seven biriyim. Kendimi çok seviyorum. Bunun anlaşacak birini bulamadığım için arttığını da düşünüyorum. Çünkü sosyal aktiviteleri gerçekten çok seviyorum. Ya da oyun oynamayı. Evlilik deyince çocuk doğur hayat bitsin istemiyorum. Bu yüzden kimseye tamam diyemiyorum. Yani öğrenciyken otelde filan çalıştım. Avrupa insanının evliliklerine özendim. Çocuk bakımı bireysel alan ortak saatler. Açıkçası onları gördükten sonra anladım ki bu mümkün ve ben buradaki evlilikleri istemiyorum.
- +1 yıl
Bizim ülkemizde evlilik zaten ayrı bir konu.
Bizlerde yaş gelsin, iş bul, evlen, çocuk yap, televizyona bak, parka git, aile büyükleri ile yemek ye, tatil için memlekete veya köye git mantığı hakim.
Soran+1 yılmaalesef
+1 yılbir şey dicem yeniden evlenen 50-60 yaşında insanlar tanıyorum 30 yaş çok genç bir yaş geç değil
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Aslında derdim yasımız daha genç iken birini bulup eğlenmek. Laf olsun diye değil. Beraber eğlenip mutlu olacağım bir arkadaş istiyorum yanıma. Adına da eş diyeyim. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamimi bir soru sorduğun için samimiyetle cevaplamaya çalışıcam.
Evet vardı senin dediğin gibi hem benim en yakın arkadaşım hem sevgilim ten uyumum olan her şeyi beraber yaptığımız biriydi. Sonra ne mi oldu? Sıkıldı bıraktı gitti yani aslında ciddi bi şeyler düşünürken ben o çoktan ayrılıp birilerini bulmuş bile. Gerçi sonra pişman olmuş ama iş işten geçti. İçini karartmak istemem ama dünya çok değişik sanırım benim gibi insanların uyum sağlayacağı bi yer değil.04 Yorumla
Soran+1 yılNe desem bilemedim. Peki onun da seninle aynı duyguları paylaştığına inanıyor muydun? Ya da şimdi dönüp bakınca hala öyle geliyor mu?
Cevap sahibi+1 yılPaylaşıyordur tabi ki 3 senelik ilişki. Bir kız paylaşmazsa hayatta o kadar sürdürmez. Ama diyeceğim o ki insanlar sıkıldıkça daldan dala atlar zaten bu durumda ''hayat arkadaşı'' denilen şeyi bulmamız mümkün olmuyor. Sana hayatta çok fazla şey yaşamış biri olarak tavsiyem şu asla yalnız kaldığın için birilerini hayatına alma, olan sana olur. Tek başına mutlu olmayı öğren nedenini sorma...
Soran+1 yılHerkesin kendine göre yaşadıkları var. Ben kriterlerimi mutlu olmak için koydum. Çıkarsa karşılayan biri inanıyorum kendimi daha iyi hissedicem.
Cevap sahibi+1 yılPeki
Zor değil de. Zorlaşıyor. Sosyalleşmek zorlaşıyor. Tanışmak zorlaşıyor vs 🥲 aynı konudan bende muzdaribim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. senin aradıkların şurda yatıyo 😂😂 biz 5 kişi bi araya geldik gene senin özellikleri toplayamadık 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılYani bence benim saydığım özellikleri taşımayan ölsün yaşamasın. Bir kitap konser satranç Ya. Atla deve değil. Bir insanım hobisi nasıl olmaz. Cahil ve hobisi olmayan insanlar bence hiç olmasın. Para pul dert değil ama eğlenmeyi bilmeyen insana gerek yok. Kitap okumayan insan gereksizdir.
Soran+1 yılAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOf valla ben de bulamadım Allah sonumu hayir etsin
33 Yorumla- +1 yıl
Yok ki şöyle 180 üzeri yakışıklı çitir kaldık evde
Soran+1 yılKız 180 filan kolay da. Ben satranç ve kitap kısmını tutturamiyorum. Top filan da olur. Oyun kısmı eğlenmek filan çok önemli benim için.
- 14 gü
180 kolay da yakışıklı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz şans işimi desek nasp mi desek. olmayınca olmuyor be guzeller güzeli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen daha bulamadım 34 oldum 2 kadeh rakı içip saçma sapan eğlenebileceğim birisi yok ya da ben yanlış kişiyim bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış kişi değilsin. Yanlış kişilere yöneliyoruz demek ki. Yoksa dediğin şekilde çok kız var biliyorum.
+1 yılmaalesef şu bir gerçek yaş ilerledikçe kendi kabuğuna çekiliyorsun ister istemez. Ama kalbini temiz tut çıkar elbet biri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Harika anlatmışsın. Boy meselesi olmasaydı! Kendinle tezat düşmüşsün. Umarım aradığını bulursun. Mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılbende bulamıyorum seçenekler zaten az denk gelenlerde özgürlüğüne aşırı düşkün ya da eksik yanları çok olan kendini geliştirmemiş tipler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yani düzenli iş duzenli bir eğlence kültürün kamp zevkim ne bilim diğerlerini saysam uzunca bir yazı olur da işin sonunda yalnızlık hakim
00 Yorumla
+1 yılYa 30 dan sonra maalesef zor.. ama imkansız değil. Sosyalleşmeye calisin disari cikin vs.
04 Yorumla
Soran+1 yılİs dışında dışarı cikilmiyor ki
Denk geldiklerimiz magaradan çıkma gibi
Alt tarafı kendim gibi birini ıstiyorum o kadar
Ne eksik ne fazla- +1 yıl
bulmak zor valla.. haklısınız beklemekten başka çare yoo. Spor salonu vs gibi yerlere giderseniz belki tanışma fırsatınız olur
Soran+1 yılRica ederim onu deme sakın. Hayatta gitmem. Bütün mağara adamları tarafından işgal edilen yerlerin başında 😂😂
- +1 yıl
Hahahahahah ayılar ordusu
+1 yılHerkesin kendine uygun doğru zamanı vardır. Yaş kavramına mutlulukta takılma:))
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır yani eğlenecek biri olsa hiç fena olmaz. Sohbet edecek biri fena olmaz. Güzel olur diye düşünüyorum. 😊
- +1 yıl
Eğlenme olarak biraz flörtöz olmak gerekiyor güzelim:)) öyle yapın yoksa zor😄
Soran+1 yılBen mükemmel biriyim. Herkesle flört edemem. Zaten kime selam versem ertesi günü ya eve haber geliyor ya sevgili olalım diyor. Bir de flörtöz olsam adım irispiya çıkar mazallah 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣akışa bırak gitsin o zaman tatlı canına dert etmeye değmez😘
Soran+1 yılÇok tatlısın bence de salayim 😂😂 teşekkür ederim 🤗🤗
- +1 yıl
Rica ederim tatlı şey🤍🥰
Soran+1 yılAmeliyat olup seni mi alsam 😂😂
- +1 yıl
Yaaa şımardım🤣🤣🤣🫶🏻
Soran+1 yılZaten biz şımartilmayi hakediyoruz 💐💐
- +1 yıl
Cansın🌸🫶🏻🤍
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor değil bulursunuz elbet! Beklentilerinizde gayet doğal bence! Yeterli seviyede olsam sizi tanımak tanışmak isterdim ama 3,4 bölüm alt bölümde kalırım 🤒 Umarım dileğinizce olur
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok nazik bir yorum yaptınız hoşuma gitti. Neden yeterli seviye dediniz?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle; sizin bahsettiğiniz şeylerin bir çoğu benim de hayalim ya da hayalimdi. Eskiden, geleceği parlak denilen ben, geçirdiğim uzun vadeli bir rahatsızlık sonucu geleceğimi, gençliğimi, eğitimi mi kaybettim. Kısaca; Yaşam beni hiç kimse yaptı ve bende bunu kabullendim.! Şimdilerde, doğru dürüst mesleği, işi ve geliri olmayan biriyim o sebeple, haddimi bildim ve seviye dedim… Her şey gönlünüzce olsun! 🙏Sağlıcakla…..
Soran+1 yılDur ya gitme. Belki bende sorunlar yaşadım ya da yaşıyorum. Kimse mükemmel değil. Benim isyanım bu yazdığım kriterlerin imkansız gibi lanse edilmesi.
Cevap sahibi+1 yıl
Başkalarının ne dediğine takılmayın! Mükemmelim diyen zaten hastadır Ama iyi olmak Ya da başarmak başkadır
Soran+1 yılÇok alakasız cevap verdin kusura bakma. Sana diyorum ki sen aşağıda olduğunu söyledin. Ben de sana diyorum ki. Yazdığım şeyler çok basit. Ha dersen ki ben boyu karşılamiyorum o yüzden böyle dedim. Saygı duyarım. Ama diğer konular basit olduğu için kimseye saygı duymam. İsyanım buna demek istedim.
+1 yılBulunuyor ben buldum 33 te illa ki çıkar çevrende yoktur başka yerlerde vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım bulurum 😊
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Ben zaten eğleniyorum, birini aramıyorum. Gittiğim yolda yoldaş olacak eşlik edecek birisi. Şanşlıyımdır, evlenirim bir gün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel şeyler düşünüyorsun. İlla ki vardır örnekleri yok değil ama bu çok zor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için diğer yaşıtlarana göre daha zor olacak.
00 Yorumla
+1 yılBen buldum. Daha doğrusu bulduğumu sandım. Sonra boşandım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılvalla o yaşta bulmak cok zor oluyo tastikli onaylı :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 olunca ne oluyor bende öyleyim bu işler kader kısmet işi
00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra evlenme abla zaten evlilik dünyanın en gereksiz muhabbeti ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde boy şartım var. 170 den kısa kadınlar çocuk gibi geliyo bana yükselemiyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin var bir kriteri
Cevap sahibi+1 yılE tabi ki millet biraz boydan dolayı kızmışta seni çok iyi anlıyorum. Bir tersi durumu ben yaşıyorum çünkü
Soran+1 yılNe diyeyim genelde yazdığım şartları karşılamayan kızıyor
Bana gelenlere de kriterlerimi söylüyorum
Ama ben abarti şeyler istemiyorum
Bütün kriterlerim gerçekten benim için temel taş
Ha bir tek boy konusu lüks olabilir
Ama yanıma yakışan birini istiyorum
Herkesin bir şımarıklık kriteri olabilir
Benim de bu var
Ha belki küçük burun sevmiyorum o da var
Ben geldi uzun ve kemikli burun severim :)
Cevap sahibi+1 yılSen kafayı yemişsin. d bence şımarıklık şartı değil hiç hoşlanmadığım ama kabul edebileceğin özelliği düşün sen yoksa zor
Soran+1 yılMesela
Cevap sahibi+1 yılOlmazsa olmazım dediğin şeyleri sırala sonra bunlardan hangisi en olabilirse ona sahip kişiyi eleme. Boy ya da burun birisini seç
Soran+1 yılAşırı göze batan yoksa deniyorum henüz denk gelmedi
Cevap sahibi+1 yılPeki bakalım kavuşursun umarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKütüphanelere takıl ara ara bir bakmışsın denk gelmişsin
09 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ülkede olurdu ama bu ülkede kütüphaneler boş
Bir tek üniversitede sınav için dolu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNetwork önemli aga, gençlerle takıl abileri vardır belki. Düzenli olarak kütüphaneye gelen bir insan disiplinlidir ve bu disiplin ise gökten zembille inmiyor emi? Olurda abisi varsa o da aşağı yukarı öyledir, belki aradığını bulursun. Az çalıştır kafanı canım
Soran+1 yılAlanı daralttiginin farkında değilsin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılVar mı daha iyi bir fikrin
Soran+1 yılO da yok 😃😃
Cevap sahibi+1 yılGönül ister git pub da orada burada denk düşmeye çalışta. Yok kanka o iş yaş, senin aradığın şekil birine zor denk gelirsin. Anca dediğim gibi kütüphane olsun üniversitelerdir cart curt taraflarında hem işine bakan hem de kafa dengi olacak birilerine denk düşecek ve alem olmasını umutcaksın 😂 Ben her daim network taraftarındayım. Sen teker teker seçip elersin ancak bir kişi tanırsın oradan karşına hooop 5 6 seçenek çıkar. Daha çok insana ulaşmış olursun böylece diğer türlü uzun sürer
Soran+1 yılÇok mantıklı konuşuyorsun da işin garip tarafı ben onu da oynamayı seviyorum. Kitap okumayı ve satrancı da. Neden bu şekilde benim gibisi denk gelmez. Yani sadece net oyunu değil. Sadece kütüphanede takılan değil. Her parçadan almış olsa. Biz böyle değil miyiz diyorum. Ya ilber ortaylı çıkıyorlar ya da Recep ivedik. Ortası yok.
Soran+1 yılİlber ortayli sadece benzetme yaptım. Açıkçası bilgili erkek bulmak çok zor.
Cevap sahibi+1 yılAhahha aynen aynen dediğin gibi tadında birini bulmak çok zor. Ya kimisi ruh hastası gibi tamamen kitaba gömülüyor ya da tamamen salmış boş boş volta atıyor. Neden ikisi birden olmuyor abi? Gündüzleri kitap okuyalım, akşamına iki kelam edip eğlenelim, gecesinde yatalım. Kısmet derler ya, denk gelmez hacım bak işine
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor işler bu kadar şeyin bir araya gelip bunun olması andjdjdk
07 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar şey dediğin satranç kitap konser yazdım bunlar kültür ile alakalı. Bunlar yoksa dünya güzeli olsa neye yarar?
Cevap sahibi+1 yılHayır evlenmekten alakalı dedim. O istediğin insanla karşı karşıya gelmek zor iş bir sürü ihtimal birleşicek evleniceksin filan uzun iş :)))
Soran+1 yılTamam anladım seni. Ben de sana diyorum ki. Aslında boy dışında diğer dediklerim her insanda olmalı. E ben uzun birini bulmaktan zorlanmiyorum ki. Ben maalesef en basit olan bu kültürel sosyal aktivite hobi sayılacak şeyleri kimsede göremiyorum. Sorun bu.
Cevap sahibi+1 yılKısmet her şey. Ben birinin biriyle evlenme kararı alması işinden bahsettim. Kriterler önemsiz bu içten gelecek bir şey bence. İki kişi için de
Soran+1 yılEvlenirken bence kriter olmalı. İnsan kendisine benzeyen ile bir ömür mutlu olur. Ama aşk diye hormon diye en fazla 2 yıl heyecan için bir ömrü çöp etmeye gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılKriteri olmalı tabii insanın ama sonuç hep kalpte bitiyor. İnsanın içi istiyecek. İste bu benim evlenmek istedigim kişi diyecek. Bu da fazlasıyla kader kısmet..
Soran+1 yılO da doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy şartın varsa evlenecegin kisinin penis boyunu görmeden de evlenmezsin sen 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSorup vazgeçtiğim oldu evet
Fotoğraf istedim beğenmedim eledim
Yapan söyleyecek halim yok
Seks yüzünden ayrılan çok çift var
Gerçekleri kabul etmek lazım
+1 yılYani yaşım 26 ama ben bile şu an kaygılıyım bazı şeyler için. Nasip bu işler karamsar olmamak lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Yaz istersen bana
Her yaşta biriyle tanışabiliirsin
00 Yorumlamaalesef zor oluyor. Kriterler birbirine karışmış ve ne aradığına daha kendin karar verememişken karşı tarafın en ufak kusurları epey b0yük görünüyor gözüne.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla evlilik için uygun yaştasın da sen bu uygunluğu sağlayabilecek misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe iş yapıyorsun? Senin hakkında bir fikir vermesi için soruyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de kendi hakkında bilgi versene biraz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılen son kendi başına hiç tanıdığın olmayan bir ortamdan biriyle ne zaman tanıştın?
00 Yorumla
+1 yıl27 yaş 185 boy olur mu ilk sınavdan geçtik sayılır mı 😂😂
016 Yorumla
Soran+1 yılKüçüksün be kardeşim 😂😂
- +1 yıl
Belki kafamız 30 yasındadır olmaz mı yani 😂😂 30 35 yaşında olanlsr çocuk çocuk işler yapıyor
Soran+1 yılBen yanımda benden genç görünen birini istemem
Hem boyunda pek uzun değil bana göre:)- +1 yıl
Dısarı değil de benim gözüm seni güzel görmesi onemli değil mi
- +1 yıl
Boy türkiye standartlarina göre baya baya iyi olarak biliyordum
Soran+1 yılBenim standartlar farklı 😊 çünkü ben turkiye standartlarında değilim 😉
- +1 yıl
Okeeyy
- +1 yıl
Bana olur
- +1 yıl
Olsuuuuunnnnn 🙂🙂🙂
- +1 yıl
😀
- +1 yıl
Tanışacakmıyız gülüşecekmiyiz
- +1 yıl
🙂😂😍😂
Soran+1 yılAcemi kurbağa kıza mesaj atsana
Zaten ilk adımı attı. Şimdi sıra sende. Ben de bildirimden sizin gülmeleri görüyorum 😂😂- +1 yıl
İsteğimi kabul etmedi ama 🙂🙂
- +1 yıl
🙂ilk adımı atmamalı bence kadınlar da hjh
- +1 yıl
Seni nerede bulacağımı bilemeyen ben 😂😂
Teyzem evde kalmışsın hala boy şartım var diyorsun SMXÖSMXÖSMXÖSMX
00 Yorumla
+1 yılEvlılıgı gı dusunme derım evlılıkler yap boz oldu artık canım nantık kı dusun
00 Yorumla
+1 yılCebine üç milyon koymadan deneme yaprak dökümüne dönersin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. O iş öyle oluyor maalesef zor konular
13 Yorumla
Soran+1 yılHani diyorum bazı kriterlerden vazgeçeyim
Sonra dönüp bakıyorum
Kriterlerim gerçekten bir ilişkinin temelini oluşturan taşlar
Sırf evlenmek için kendime haksızlık etmek istemiyorum
Erkekler zekadan etkileniyorlar ama benim zekamı tatmin eden bir şey yapmıyorlar ya da yapamıyorlar
Hadi onu geçiyorum güzelim seksiyim diye olsa ama bu kez ben yine kendime haksızlık ederim
Ben sadece et kemikten ibaret değilim
Yani ortak paydalar olmucaksa ne anladık o ilişkiden?
Soran+1 yılYani sen doğru dedin zor konular 😂😂
lütfen bana yazarmısın. lütfen❤️
08 Yorumla
Soran+1 yılProfiline baktım. O kadar kişiye yazmışsın takıl etmişsin. Kusura bakma ben herkese yürüyeni almam. 😂
- +1 yıl
yurumekten degıl tanımak ıstemek. ınsan tanısmadan nasıl konusup dogru kısı olduguna karar verebılır kı. kimse kavun degıl kokusunu alıp bu ıyo bu bozuk bu kötü dıyelım. maalesef sizi yolda gorup cevırsem sapık dıyeceksınız oyle yapsam olmaz boyle desem olmaz. oyuzden sasırıyor sıfremi verebılırm hıc onemlı degl en azından durst bırıyım kandırmıyorm nıyetım de cıddı gonul oynatıcak vaktım yok. ya sevıcem adam gbı ya da xekıp gıdıcem. bukadar basıt. teşekkur ederm yinede vakıt ayırmıssınız bana. ama ınanın konustugm yok maj kutm KS den gelıyor. sıfresnınıde verebılırm benım korkum rbbımden
Soran+1 yılHerkesle konuşulur ben buna itiraz etmiyorum ki. Konuşmadan olmaz. Ama ben biriyle konuşup olmaz dersem siler geçerim. Bunun tersi herkese yürümek olur. Tamam sadece 2 soru. Nerelisin ve boyun kaç.
Soran+1 yılUmarim gönlüne göre birini bulursun 😊
Soran+1 yılSen de 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yıl33 yaşındayım ben yurtdışında yaşamak istiyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılYaa soruyla cevap bu kadar mı alakasız olur 😂😂
- +1 yıl
Ben böyleyim valla alışacaksın😁😁😁😁
Soran+1 yılAvrupa yakası Tevfik geldi aklıma 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Annemle bugün kavga ettim sabah ilacımı içmedim annem orucunu boz dedi🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yurtdışına gitmek için annemi ikna etmeye çalışıyorum
Soran+1 yılSen muhafazakar kesim annen seküler mi 😂😂
- +1 yıl
Annem muhafazakar ben sekülerdim eskiden ama şimdi ben de muhafazakar olmaya başladım ama namaza bir türlü başlayamadım
+1 yılNiye olmasinki tabiki istersen hersey olur
06 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum da hani kafa dengi gerçekten yok bulamıyorum
- +1 yıl
Bnde
- +1 yıl
Guvenemiom kimseye konusmak da gelmio icimden
Soran+1 yılSen de bendensin
Vala ben eğlenecek birini arıyorum
Biri olsun seveyim ama kafa dengi olsun eğlenip gülelim hep- +1 yıl
Bu devirde zor biraz ama dua et bide hayirlisini dile🌷
- +1 yıl
Ben saldim kader kismet diyorum bisey yapmiyorum haricinde
+1 yılBuluruz sana edirne keşanlı
04 Yorumla
Soran+1 yılBen napim onu be
- +1 yıl
Evlencen koca bulcaz sans edirne keşanlı pide ustası
Soran+1 yılBirader dur kriterler arasına üniversite mezunu en az 190 diye ekleyeyim
Dahası da var da bu kadarı yeter- +1 yıl
Tamamdjr bendr o is sana donucem kuzen
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılPazardan elma seçer gibi😀
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de insan seçmeli. Her önüne gelenle olacak biri misin? Bulunduğu kabın şeklini alan biri misin?
Duruşu olmayan yani?
Herkesin kriteri olmalı. Herkes dengini aramalı. Keşke herkes böyle olsa. Emin ol boşanmalar bile azalır. Herkes peri masalı yerine kendini tanıyarak birini bulsa keşke.- +1 yıl
Ben evliliğe karşıyım genel itibariyle 😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapini bilmeyi isterdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılLol oyna her gün biriyle tanışırsın :D
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın olabilirim ama ben dans etmem 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayır değil neden zor olsun ki
00 Yorumla
+1 yılBence olur ama hayırlısını dileyin
00 Yorumla
+1 yılZor ewet o yaş
00 Yorumla
+1 yılOlur olmaz hepsi sana kalmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kriterler çoksa seçenek azdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy şartı kaç hshs
015 Yorumla
Soran+1 yıl190 :)
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin yüzde 90-95 ini eledin biraz işin zor
Soran+1 yılBen uzun erkek buluyorum. O sorun değil ki. Zaten hiç kısa erkek arkadaşım da olmadı. Sorun ufak tefek hobi derecesinde kalan isteklerimin kimsede olmayışı. Evet yazdığım şeyler çok basit. Ama seven kimse yok. Ben oyun oynamayı sevmeyen kitap okumayan birini istemiyorum. Hatta bir örnek daha vereyim. Biri beni beğendiğini evlenmek için görüşmek istediğini söyledi. Az da olsa tanıyordum. Dedim aslında genel olarak kafamdaki profile oturuyorsun ama bir insanın yüzünde gülümseme yoksa olmaz ben gülmeyi seven biriyim demiştim. Bana mizacım bu dediğinde o zaman ikimiz de mizacimiza uygun birileriyle olmalıyız Dedim. Benden sonra bir başkası parası için onunla evlendi. Ben bunu yapamam. Basit gördüğünüz şeyler benim için çok önemli. Boy konusu da göz zevkim için. İstediğim basit şeylerin yanında lafı bile olmaz.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir herkesin kendş tercihi bende boy fizik yüz güzelliği gibi şeylere önem veriyorum ama tabiki bunlar başlı başına yeterli değil
Soran+1 yılİnan bana burada benim basit isteklerime uçuk bakanlar hepsi benden çok daha fazlasını kendi bozuk tiplerine bakmadan istiyor. Kimi tipi için geri çevirdiysem hemen bana ama iç güzellik diye başlıyorlar. Diyorum sen benim dış güzelliğim için gelmedin mi diye. Sen beni ne kadar tanıyorsun diye. Erkekler çok daha yalancı bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılNiye insanların tipine laf ediyorsunki belki senin tipinde başkasına göre bozuk isteyen ister yani bunda sakınca yok saygı duymak lazım
Soran+1 yılSen beni anlamadın. İlk başta şunu diyeyim. Benim tipim standart üstü. Kolay kolay kimsenin kötü deme durumu yok. Ama bunu kenara koyuyorum. Sen beni anlamadın. Bana güzellik için gelenler oluyor. Sadece boy takıntım var benim. Yüzü tipi güzel olsa da istemiyorum. Karşıdaki bana hemen iç güzellik diyor. Ben de ona Sen benim huyumu bilmiyosun. Dış güzellik için bana gelip demagoji yapamazsın diyorum. Anladın mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet anladım çok pardon haklısın,
Ama ne olursa olsun insanlsrın çoğu zaten ilk görünüşe göre birine yaklaşıyor veya yaklaşmıyor yani dış görünüşe önem veren biri iç güzelliğe önem vermez gibi bir durum yok aslında o kişiden kişiye göre değişir bence
Soran+1 yılTamam işte ben de bunu diyorum. Karşılıklı tipe bakıyoruz. Beni beğenen dış güzellik için geliyor. Ama benim de beğenmem lazım tek taraflı olmaz. Erkekler bu konuda çok yüzsüz. Bir kadına iç güzellik deyip kendileri dış güzelliğin kölesi oluyorlar. Kişiden kişiye de pek değişmez bence. Önce dışına bakarsın beğenirsen karakterini öğrenmek istersin. Ben kimseye hakaret etmiyorum. Ama bir boy isteğim var. Yanıma da kısa birini almak istemiyorum. Hayır dediğimde bana saygı duyulmazsa bu yüzden işte ben ondan sonra karşımdakini üzüyorum. Gerçekten erkekler bu konuda çok riyakar ve sadece sert olmaktan anlıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılYani haklısın evet ama kadınlar da farklı sayılmaz özellikle de statü ve maddi güç konusunda🙄
Cevap sahibi+1 yılBir çoğu her ne kadar reddetse de kendinden maddi manevi daha zengin ve statü sahibi erkekleri elde etme peşinde yani onların derdi de iç güzellik değil
Soran+1 yılBiri güç konusu biri güzellik konusu. Menfaat konusunda haklı olabilirsin buna itirazım yok. Ama güzellik konusu gerçekten farklı. Hepimiz insanız. Gözümüz ister istemez estetik algısına en çok uyanık arıyor. Bu iç gudusel bir şey. Yani kadınlar da erkekler gibi dış güzellik bakınca erkekler sanki ellerinden bir hak alınmış gibi davranıyor. Benim hatta çoğu kadının sinirlendiği nokta bu. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Ama erkekler kadınlar onları mutlaka beğenmek zorunda gibi davranıyor. Tipim kötü olsa da içim güzel ve sen beni beğenmek zorundasın demeye geliyor konuşmalar.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ya öyle olan tiplerde var yenilgiyi kabul etmeyen ama herkes öyle değil
Soran+1 yılDoğru istisnalar vardır tabi
Soran+1 yılAma işte yine bir söz vardır ki. İstisnalar kaideyi bozmaz.
degil canım 30 yas daha ne ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddiysen tanışalım 26 yaşındayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun tanışma Faslı o dediğin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ne iş yapıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok zor evde kaldın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yıl30 dan sonra evlilik saçmalık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenelim
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim kriterleri karşılıyor musun ki
- +1 yıl
Sadece yaş kriterinize küçük bir fark var
Soran+1 yılNerelisin peki?
- +1 yıl
Bolu, sen
Soran+1 yılKusura bakma şehirden olmaz :)
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat