• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Koç burcu kadınları cevaplarını bekliyorum?

aorkuns
aorkuns Takip Et
Xper 2 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Koç kadınına nasıl yaklaşırsan ya da tanışırsan reddetmez? (erkek aslan burcu)
Koç burcu kadınları cevaplarını bekliyorum?
Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• crnysn
    crnysn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 41%
    +1 yıl

bir kere seviyeli ve kibar yaklaşacaksın.samimi olacaksın.koç kadını yalana asla tahammül edemez.yalancı biriysen hiç yaklaşma bence. hatta samimi ve ciddi değilsen de hiç yaklaşma.koç kadını sevdi mi bütün benliğiyle sever.karşısında güçlü ve cesur bir erkek görmek ister.sakın korkak yaklaşayım deme.hiç sevmez..zor biridir ama emin ol değecek biridir.pes etme derim ben.zaten bir kere pes ettiğini görürse 2. fırsatı asla vermez.hayatta başarılar :)

4
    26 Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

cevabın için teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun. sürekli düşünüyorum nasıl yaklaşsam reddetmez? diye aslan erkeği ile uyumlumudur sence?

Yorumla
    • hayatıms
      hayatıms
      +1 yıl

yorumunu çok beğendim tam olarak anlatmışsın burcumu bir yandan :)

Yorumla
    • hayatıms
      hayatıms
      +1 yıl

bu yolda gidebilrsin haklı arkadaş :)

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

valla bende şu an aslan erkeği birinden hoşlanıyorum.ben uyumlu olur diye düşünüyorum.bazı konularda alttan alması gerektiğini iki taraf da bilmeli..ve birbirinize dürüst ve sadık olduğunuz sürece çözülmeyecek probleminiz olmaz diye düşünüyorum..buarada sen ne önerirsin aslan erkeğine yaklaşmak için :) aynı liseden farklı dönemlerde mezunuz.hiç bir muhabbetimiz yok.sadece geçenlerde onu faceden ekledim :) o da bişi yazmadı bende.d bekliyorum boş boş..bir adım atılsa iyi olcak sanki :)

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

aslan erkeği sevdiği zaman çok sadıktır, genelde gözü dışarıda gibi algılanır ama asla öyle değildirler, faceden ekliyse duygularını açık açık söylemen çok mantıklı olur şahsen birisi bana duygularını açık açık söylerse kesinlikle ters bir cevap vermem onunda sana karşı ilgisi varsa olumlu bir karşılık verir ama ilgili yoksa bunu kibarca geri çevirir zaten saa karşı ilgisi olduğu için faceden eklemeni kabul etmiş :) geri çevireceğini düşünmüyorum. ama aslan burcu ilişkiyi elinde tutmak ister izin verme :) kendine aşık et senin köpeğin olur :) taparcasına çok sever

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

çok teşekkürler yorum için.duygularımı açık açık söylemem onda daha farklı bir anlama sebep olmasın? mesela beni basit bir kız olarak düşünmesini istemem.faceden neden ekledi bilmiyorum evet ortak arkadaşlarımız var ama hiç bir muhabbetimiz yok.hatta ben lisedeyken öyle birinin var olduğunu bile bilmiyordum :).koç burcu da ilişkiyi elinde tutmak ister ama ben her zaman koçun kazanacağını düşünüyorum :)) ayy aşık etmek için napmak lazım? işi gereği o başka bir ilde yaşıyor ben başka bir ilde.tatilde memlekette bile denk gelmiyoruz düşün..bu durumda tanışmak da mantıklı mı bilmiyorum.uzaktan güvenebilir miyim bir aslana?

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

aslan erkeği herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırır işini şansa bırakmaz eğer seni eklediyse bilki profili hergün inceliyor demektir onun için onun profilindeki paylaşımları beğen yorum yap dikkatini çeker ve seni daha çok araştırmasına neden olur ve sende onun paylaşımlarına uygun müzik ya da resim paylaş bu onun daha çok dikkatini çeker ve seni hergün takip eder yani kısacası eşşeğin aklına karpuz kabuğu sok :) okul ya da işiyle alakalı şeyler sor ilk başta cevap vermezse seni takmadığını düşünme n'oluyor diye düşündüğü için biraz şaşırdığından geç cevap verebilir ama farklı şehirdeyseniz ve sana ilgisi varsa kesin yanına gelir ama fazla yakın olma :) aslan erkeğine yakınlaşırsan sonunu getirmek ister, sahip olduğu zaman değersiz olrsun onun gözünde , en iyisi türk filmlerindeki gibi yap ellet ama gösterme, herşeye sahip olmak ister kesinlikle duraklat herşeyin zamanı gelmesi için aslan erkeğinin sana aşık olması gerekir ondan sonra asla bırakmaz, sevdiğini çok düşünür

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

teşekkürler..o zaman ikimize de bol şanslar :))

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

aynen ama bayan olarak senin şansın benden daha yüksek sanırım :) cevapların için bende teşekkür ederim.

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

bence de erkek olarak senin şansın daha yüksek :) hadi bakalım sonuçları burdan bildirelim birbirimize :)

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

inşallah dediğin gibi olur çünkü durumum gerçekten çok vahim :)) tamam anlaştık :) ama senin benden daha çok olumlu haberler vereceğine eminim. :)

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

Başından aşağı kaynar sular döküldü psikolojisinin nasıl olduğunu anladım. ilk önce baş sonra yüz sonra da bütün vücudun bir anda alev alıyormuş gibi yanıyorsun. cevabı aldım almaz olaydım. Evleniyormuş :(

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

hadi yaa çok şanssızmışsın sen de yaa :( çok üzüldüm bak şimdi..neyse hayırlısı böyleymiş..üzme kendini,, erkeksin sonuçta her zaman kızlardan daha rahat bulursun..ben daha konuşamadım..o çevrimiçii olmadan yazmak istemedim.bide yazınca ayıptır söylemesi götü kalkar mı acaba..

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

sen yazma peşinden koşturur aslan erkeği perişan olursun :D onun içinonun sayfasındaki paylaşımları beğen formalite icabıda olsa beğen gönderisine yorum yap paylaştığı müzik tipine göre sende kendi sayfanda müzik paylaş sen onun gönderilerini beğendiğin zaman dikkatini çekersin yani kısacası kancayı takarsın :)

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

çok guzel bir taktik bu çok teşekkürler :) konuşma başlatmaktan iyidir :) o zamn çoook uzun bir zamana ihtiyacım var..inş guzel haberler verebilirim sana ;)

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

ben güzel haber veremedim bari sen güzel haberler ver :) rica ederim

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

şu sorularıma cevap verebilirmisin lütfen? :D Koç kadını ilk görüşte aşık olur mu? ya da ilk görüşte etkilendiği kişi ile kısa bir sohbet ettiğinde koç kadınının aklında o an kalır mı?

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

ilk görüşte aşık olabilir.koç kadını duygusaldır, etkilendiyse o an aklında tabiki kalır.kolay kolay da unutmaz.aşka önem veririz, değerlidir bizim için.ama şunu da belirtmeliyim ki ilk görüşte etkilendiğim biriyle hiç birlikte olmadım..insanları genellikle tanıdıkça sevdim..hatta çok sevdim :) ya da sevemedim :D

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

bağlandım desem daha doğru olurdu galiba :D

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

yani kısacası onu etkileyip evlilikten vazgeçirmek istiyorum :D buna göre bir yorumun olur mu? :D kaba tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayı düşünüyorum. :))

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

eğer gerçekten ciddiysen yap bunu.yoksa koça bulaştığına bin pişman da olabilirsin :D. o zaman düşünceni açık açık söyleyebilirsin.o da ona göre bir cevap verirsin zaten :D koç lar dolambaçlı işlerii sevmez.net ol açıkça söyle o anlar seni zaten :D

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

ilgiyi çok severiz..çok ilgi göster bide güven ver..

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

valla niyeti bozdum :D çünkü unutamıyorum :( ağustos'a kadar üsrem var o zaman kadr herşey'i kesinleşecek, açık açık herşeyi söylersem ağızıma yüzüme yapar mı? :D:D:D yoksa kibarca olumlu olumsuz cevap mı verir? :D

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

konuşma tarzına bağlı, saygı sevgi seviye çerçevesinde yaparsan bişi olmaz.tatlı dilli ol ve kelimerini seçerek konuş. samimi içten ol..o da en güzel şekilde cevp verecektir.

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

kurtarıcım oldun çok çok çok çok teşekkür ediyorum.

Yorumla
    • crnysn
      crnysn
      +1 yıl

inş yardımcı olabilmişimdir ;) bol şanslar tekrardan

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ben koç burcuyum..kesilikle günü geçrime niyetiyle yaklaşan erkek istemez..dürüsttür, sadıktır, tutkuludur..dişine göre bir erkek ister hayatında..ne çok yaklaşacak ne de ilgisiz kalacak..ben ilgisizliğe gelemem örneğin.bir erkek bana ilgisiz ve saygısız davranır, sonrasında gerçek yğzğnğ gösterirse hoşçakal derim anında..

1
    13 Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

Koç kadınına nasıl yaklaşılmalı? :) mesela karşına geçip açık açık duygularını mı söylemek mantıklı yoksa küçük küçük göz temasları çekingenlikle mi yaklaşılmalı? nasıl yaklaşsam daha çok hoşuna gider?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Açık ama saygılı ve kararlı olmalı erkek...şahsen ben ne istediğini bilmeyen, kararsız bir erkekle birliktelik yaşamak istemem, yaşamam da...ilgi, saygı, kararlılık ve devamında bunu göstermeniz gerekir. iyi bir burçtur, iyi niyetli ve dürüsttür üzmemeye gayret edin. sizi hayatınızdan bir kalemde çıkarır, gururludur.

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

yorumların ilaç gibi geliyor :) koç burcu ile sınırsız herşeyi yazabilirsin çok yardımcı oluyorsun teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim..açık olayım; mert biri değilseniz sakın karşısında çıkmayın, akıllıdır, hisleri güçlüdür, sizi çözer, temiz kalplidir ama gururu öndedir. aldatmaya sakın kalkmayın, olduğunuzdan farklı görünmeyin. ve çapkın biriyseniz asla hayatına girmeyin. koç kadını farklı bir kişiliktir monotonluğu sevmez. güçlüdür. sağlam karakterlidir, böyle insanları ister...

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

yorumların inanki çok iyi geliyor, benim için önemli bir soru var bunuda cevaplarsan çok mutlu olurum. çok fazla hoşlandığın koç kadını :) başka şehirde ben başka şehirdeyim ama eskiden ortaokul ve liseden bir yüz siması olarak tanışmışlığımız var. yanına mı gidip duygularımı söylesem mi yoksa facebookdan mı duygularımı söylesem? hangisi çok daha etkili olur sence? açıkcası fena tutuldum bundan dlayı hayır dememesi için çok hassas yaklaşmayı düşünüyorum. işin garip yanı tip olarak çevrem tarafından çok fazla beğeniliyorum, kadın kocasının yanında bana bakıyor o derece :) ama koç kadınına yaklaşamıyorum :(( yukarıda soruduğum sorunun cevabı benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Koç kadını olarak güçlüyüz ama yumuşağızdır. içimizdeki bu saflığı ve yumuşaklığı kimsenin kullanmaması için sert görünür ve yerine göre oluruz da...bence yanına gidip söylemen cesaretin bakımından önemli. hayır derse asla pes etme, vazgeçenlerden hoşlanmayız. zoruzdur ama hak eder gerçek zorluğa katlanan kişi. güven ver, en çok güven ararız çünkü...güven veremiyorsan üzgünüm.

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

hayır dediğinde ısrar edersem ters teper mi? :S çünkü gerçekten onu kaybetme gibi lüksüm yok

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

neyse sanırım fazla soru sordum :) yinede çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun sağol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim. yardımcı olduysam ne mutlu. bir koç kadını olarak kendimden yola çıkarak yanıtladım. ne derece genele uyar bilemiyorum. insan olarak, kadın olarak görüp o şekilde yaklaşmak daha doğru kanaatimce...

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

çok yardımcı oldun. ama aslan burcunun kötü bir özelliğini çekiyorum şuanda. sevdiğini o kadar çok değer veriyorki kaybetme korkusu yüzünden hayır cevabını duymak korktuğu için sevdiğine bile yaklaşamıyor :( tekrar teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslan burcu çok tanıdığım oldu. genelde pek değer vermezler kimseye. nadir bir özelliğini taşıyor olmalısın? birşey için riske girmezsen hiçbirşey elde edemezsin. yenilsen bile riske girmen gerekir. unutmamanı öneririm. belki de böylece o kişi olmadığında hayatına sonradan girecek olan kişi, ondan çok farklı ve özel niteliklere sahip biri olacaktır. yenilgi duygusunu tatmazsan bunu da anlamayacaksın...

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

şu sorularıma cevap verebilirmisin lütfen? :D Koç kadını ilk görüşte aşık olur mu? ya da ilk görüşte etkilendiği kişi ile kısa bir sohbet ettiğinde koç kadınının aklında o an kalır mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şimdi girebildim üzgünüm..Koç kadını aşık olmaktan ziyade etkilenir..aşık olması için tanıması gerekiyor..şahsım bu şekilde en azından..etkilenmişse kalır aklında ancak karşısındakinin de bu şekilde hissettiğini düşünmeli ve hareketleriyle emin olmalı..koç kadını kendisine sadık ama kendi kişiliği olanları sever genelde. başta kök söktürür, dener, baktı ki pes etmiyor ona bağlanır. yoksa gereksizdir o kişi..

Yorumla
  • ancalagon
    ancalagon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

ters yap iki nazlan geri basma az da yaratıcı oldunmu hayatta reddedemez. peşinde koşarsan vay haline

1
    3 Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

koç burcumusun aslan burcumusun?

Yorumla
    • ancalagon
      ancalagon
      +1 yıl

ikiside değilim koç burcu sevgilimin üstünde yaptığım kontrollü deneylerden yaptığım gözlemler bunlar

Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

eyvallah sağol yardımcı olduğun için

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

bak kardeşim sadece burç ile olmaz bu yükselende lazımmm..

0
    1 Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

kardeş yukarıda görmedin sanırım :) evleniyormuş :( yani konu benim için malesef kapandı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

1

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

öncelikle ona güven vericek biri olmasına dikkat eder ilgi ilgi ilgi derim hep.onada kibar bir şekilde tanışabilir miyiz diyebilirsin ama çok güzelsin öyle böyle laflar değilde sadece tanışabilir miyiz demen yeterli olabilir :) gözünde değerin varsa sakın o değeri yitirme ama

1
    2 Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

aslan burcu olduğum için sevdiğime çok değer verir çok ilgi gösteririm :) yorumun için çok teşekkürler :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o zaman kafanda hiç bir soru işareti kalmaz sevgini ilgini belli et karşılığını fazlasıyla görürsün :) rica ederim:)

Yorumla
  • TexaslıMadam
    TexaslıMadam Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Valla bizden herşey beklenir, kesin bişey diyemiycem :)

0
    2 Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

çok yardımcı oldun, çok teşekkür ederim !

Yorumla
    • TexaslıMadam
      TexaslıMadam
      +1 yıl

Rica ederim, ne demek

Yorumla
  • carismaaa
    carismaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.

çok ilgi isterler uzak dur :)

0
    2 Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

sınırsız ilgi gösteririm sorun değil :)

Yorumla
    • carismaaa
      carismaaa
      +1 yıl

iyyyk :))

Yorumla
  • bluelady
    bluelady Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Çok zıtlar ya.

0
    1 Yorumla
    • aorkuns
      aorkuns
      +1 yıl

astrologlar bile aslan erkeği ile koç kadını çok uyumlu diyor buradan bir kaç kişi çok iyi anlaşır diyor :) şimdi sen tam tersini dedin :) tecrüben mi var yoksa aslan erkeği ile

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Koç burcu kadınları cevaplarını bekliyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Koç burcu kadınları bakabilir mi lütfen. 5 cevap verildi
Koç burcu kadınları? 3 cevap verildi
Tesettürlü bayanlar bir sorum olacak, bakar mısınız? 1 cevap verildi
Başak burcu kadınlar cevaplayabilir mi? 7 cevap verildi
Kadinlarin calismasi hakkinda ne dusunuyosunuz? 6 cevap verildi
Kapalı kadınamı ilgi duyarsın açık kadına mı? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨