Hiç çıkma teklifi almadım.İlla sevgilim olsun demiyorum ama sadece neden çıkma teklifi almadığımı merak ediyorum.Erkekler bir kıza çıkma teklifi ederken sosyal olup olmamasına populerliğine falan mı dikkat ediyor? Şunu da söyleyeyim benim ders konuları dışında erkeklerle konuştuğum yok ama onlar da benimle konuşmaya çalışmıyor.Ben zaten yanlarına gidemem utangacım.Her neyse sizce neden çıkma teklifi almıyorum? Acaba çirkin miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılBende hayatımda hiç çıkma teklifi almadım :) Söylediğim zaman hadi canım diyorlar ama gerçekten öyle. Ben bunun altındaki nedeni yaşıtlarımdan, hemcinslerimden farklı bir görüşe, tarza, hayata, düşüncelere, aktivitelere meraklı olmama bağlıyorum.Mesela lise de kız arkadaşlarım kuaförde bir ton para harcayıp erkek arkadaşları ile partilere giderken ben evimizin deposunda müziği açar, bir yandan dans edip bir yandan redbullumu yudumlar, motosikletimle ilgilenirdim.Sinema günü yapardım veya kendime.Biriktirdiğim çöplerden bir şeyler tasarlardım.Hala aynıyım :D
Sende kendinde bu yönden farklılıklar barındırdığın için hiç çıkma teklifi almamış olabilirsin veya başka nedenler de olabilir? Çok fazla ortama takılmamak, sessiz sakin kalmak, kendine bakmamak, dikkat çeken herhangi bir şeye sahip olmamak gibi?
Not: Çıkma teklifi almak çokta mühim bir şey değil :) Kendini sev, yeter.414 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba ama işte insan kendini sorguluyor ister istemez
- +1 yıl
Arkadaşlarım tarafından dışlandığımda, ailem senin neden erkek arkadaşın yok dediğinde veya bir şeylerin ters gittiğini bana hissettiren bir çevrenin içinde olunca bende sorguladım.Sonra bir hafta kız arkadaşlarımla bir şekilde takılmaya çalıştım.Yok yapamadım, onlar benden çok uzakta duran parazitler gibilerdi.Ben daha değerliyim.Ben zamanımı keyifle geçirebiliyorsam olması gereken budur, evet dedim.İlgi görmeye ihtiyacım yok.Bana yetişebilen insanlara ihtiyacım var, sorun bende değil, çevrede! dedim ben kazandım :)
Soran+1 yılBen insanlara ihtiyaç duyuyorum ama.Sevilmek istiyorum
- +1 yıl
Sevilmeyi herkes ister, herkesin buna ihtiyacı var ben bu yönden güzel bir darbe yediğim için ihtiyacım yokmuş gibi davranıyorum.Önce kendindeki problemin ne olduğunun farkına varman gerekli.Bunun cevabını bulduğun an olaya yakınlaşırsın.
- +1 yıl
Müthişmiş edesim geldi cidden :) Benim dövüşçü yazar sanatçı yaşam üçlememe benzemekte :))
- +1 yıl
:) Hobileri yaşatmak güzel şey.Sanatla ilgilenmek ise bambaşka.Güzel.
- +1 yıl
İnsan her alanda kendini geliştirmeli her şeyi denemeli hobi olsun olmasın :) benimki biraz abartı ama bazen atlı okçuluk yaparken bulabiliyorsun kendini :)
- +1 yıl
Vay canına çok ilginç.Kılıç merakı da var mı?
- +1 yıl
Yaptığım dövüş sporu gereği mecburen yani :) mecburiyetten sadece :) bu devirde kılıç kalmadı ama atıcılıkta iyiyim :)
- +1 yıl
Sizin hobileriniz neler hangi tarz sanatla uğraşıyorsunuz? bir motorsiklet geçti ama :))
- +1 yıl
Motosiklet en büyük hobim, tutku derecesinde.Onun dışında resim, şiir, yazı, senaryo, deneme, ufak tefek çekimler, el işi becerileri (örgü değil) bir takım figürler tasarlama. Bir kısmı bu kadar.
- +1 yıl
Gerçekten çok hoşmuş ; mutlaka devam etmelisin ; şiir, yazı, senaryo özellikle sevdiğim alanlar zaten saydıklarını hepsi hayalgücüyle alakalı bazen iyi bir hayalgücü zekaya bariz üstünlük kurar :) bu siteyi tam bilmiyorum ama takibe alabilirsin beni
- +1 yıl
Alalım bakalım.
- +1 yıl
Konuşmak için dedim ama ben bu siteyi kullanmıyorum pek ; mesaj yazamıyormuşum şimdi farkettim
En İyi Cevaplar
+1 yılDış görünüşün, konuşma tarzın, ilgi alanların herşey olabilir bence sorunun cevabı sende saklı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya sosyal olmadığım için ya da çirkinim diye tahmin ediyorum
- +1 yıl
Sadece okulla sınırlı kalmayın sizde internettende birileriyle tanışabşlirsiniz :)
Çıkma flört bunlar çok önemli şeyler değil.. Önemli olan seni sen olarak sevecek olduğun gibi beğenecek ve bir ömür boyu ellerini sımsıkı tutup asla bırakmayacak biri.. O da nasip olduğu zaman çıkacaktır karşına.. Gerisi hikaye..
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çıkar
Soran+1 yılÖnemli değil :)
diyolar ki o kız benim kafa dengim değil yani kafanız birbirinize uyuşmuyor senin karşına doğru düzgün biri yani kafanız birbirinize uyuşan biri çıkar elbet daha erken o zaman zamana bırak
08 Yorumla
Soran+1 yılİyi de doğru düzgün tanıdığım erkek yok zaten.Tanımaya çalışmıyorlar.Zaten ben sevgili aramıyorum ama kız arkadaşlarım anlatıyor şu bana çıkma teklifi etti falan diye.Garip oluyorum.
Soran+1 yılBen sevdiğim çocukla çıkmak istiyorum ama o da olmaz:Dçocuk çok havalı
Soran+1 yılÇocuğun dikkatini çekmem çok zor.Çevresinde bir sürü kız var.Ben o kızlardan herhangi biri olmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
34Cevap
+1 yılerkekler 2.seçenek olarak kızların nasıl biri olduğuna dikkat eder 1.sırada seks vardır yani belirli bölgelerini abartmadan ucundan gösterirsen birşeyler değişir
dersen ki benim bedenime bakıp birşeyler hissedicekse sittirsin gitsin erkek genlerini araştır anlarsın bu bizim elimizde değil durmadan çoğalmak istiyoruz10 Yorumlaolay şu açıkca söyliyim tipini fiziği insanlar olarak bilmiyorum ama hiçbir erkek çirkin bir kızla çıkmak istemez anca biraz saf temiz sevgilisi olmamış sana değer ver çocuk olursa olur bak ama olay şu artık toplumda kızlarda yozlaştı kızlar iş atmadan erkek gelmiyor yok peşimden koşşsun devri bitti erkekler uyandı artık etraf hatun dalu zaten bir hatun için ömrümü harcayamam :)
24 Yorumla
Soran+1 yılAnca biraz saf temiz sevgilisi olmamış çocuk demişsin de benim hoşlandığım çocuk bu özelliklere uymuyor.Asla onunla olamazmıyım? Niye öyle dedin?
Soran+1 yılNe kadar sinir bozucusun utangaç olmak mallık ya da kezbanlık mı oluyor?
Neden cikma teklifi almadim.dysn eminim.snnle konuşmak isteyen bir çok erkeği tersledin hakaret ettn ters cevap verdn burada yine bir kişi snn gibiydi knsmk istedim demedgni birakmadi.eminim snnle de istesem sende ayni şeyi diceksn
03 Yorumla
Soran+1 yılSanalda kimseyle özel olarak konuşmam.Soruyu da bu yüzden gizli sordum
Şimdi arkadaşım. sen açık kapı bırakmıyorsun. birazda olsa sosyal olman lazım. sen açık kapı bırak sana gelir elbet teklif. Güzelsindir bundan şüpem yok. ama güzellik çözüm değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylenildiği kadar kolay değil.Erkeklerden çekiniyorum ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesela bazı kızlar vardır ders konuşur ve başka muhabbetim olmaz onlarla ödev falan sorarım ama sınıf arkadaşım olan her kızla çok iyi iletişim kurabilirim ve her konuyu konuşabilirim bu arada ben de hayatımda kimseyle çıkmadım sadece geçen gün dersane defterimde tam silinememiş bir yazı buldum:senden hoşlanıyorum sen bilmesen de.
10 YorumlaSağlık konusunda 397 cevap paylaştı. Çirkinlikle alakası yok..
Demeki seni hak eden biri çıkmamış..
Çıkacaktır emin ol..
Sabırlı ol kardeşim..10 Yorumla
+1 yılFingirdek bir kız değilsen, erkeğin istediğini verecek görüntüde bir kız değilsen, kaşar diye tabir edilen biri değilsen kim sana neden çıkma teklif etsin ki ! gerisini sen anla artık
30 Yorumla
+1 yıleminim iyi bir kızsındır ve gerçekten sevmişsindir işte bu yüzden...
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim de gerçekten sevmekle ne alaka anlamadım
- +1 yıl
sevmekle ne alaka dediğine göre yanlış yorum yapmışım senin için boşver
Soran+1 yılNe demek istemiştin ki? Yani benim gerçekten sevdiğim biri var ama bunu kimse bilmiyor.Onunla bir alakası yok bence
- +1 yıl
yani şunu demek istiyorum dostum gerçekten sevenler genellikle sevilmezler çünkü insanlar sevgiyi aşkı terkedeli çok olmuş onlar başka şeyler arıyorlar cinsellik para güç hırs ego işte insanların aradığı şeyler...
Soran+1 yılHaklısın:D
Bir çok sebebi var,
1-Çok havalısın açılmaya korkuyolar.
2-şişmansın
3-çirkinsin
4-hem şişman hem çirkinsin
5-göğüslerin küçük
6-bacakların çarpık
7-vücut hatların belirsiz
8-Hepsi05 Yorumla
Soran+1 yıl1,2,4,5,6,7 değil ama çirkin miyim bilmiyorum
Soran+1 yılHaha hocaya mı görüneyim :D
Mesela kendimden örnek veriyim aşırı utangacım çok hoşlandığım kıza bile kolay kolay yaklaşamam.Ama kızlar da çok soğuk ya anlamıyorum bu kızları hiç.
11 Yorumla
Soran+1 yılBazıları çok sıcak yani ben değilim de
Benimle çıkar mısın? İlk oldumm :D Artık sorunun bir anlamı kalmadı. Şaka bir yana belki sen çok soğuk davranıyorsundur?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama ben çekingenim.Değişemem.
öncelikle her topal malın bir kör alıcısı vardır.çirkinlik meselesine katılmıyorum. sadece kendini suyutlamışsın biraz erkeklere bende buradayım bende varım demelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki haklısın galiba
+1 yılMilletle konusmuslugun olmadığı için cool gorup teklif etsek kabul etmez diye dusunuyolardir ya da cirkinsin :(
10 Yorumlabence kendinle barışık biri değilsin ya da kendine güvenin yok bu da seni itici yapıyo baksana soruyu bile gizli paylaşmıssın
02 Yorumla
Soran+1 yılSanal ortamda insanlara güvenemiyorum da ondan ama özgüvenim de yok malesef
+1 yılbak bana özelden bir mesaj at.. sonra ben sana çıkma teklif edeyim bu sorunu burada halletmiş olalım :D nasıl?
14 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
kabul et demedim dikkat edersen.. lafı geçtiğinde bir çocuk teklif etmişti ama ben kabul etmedim diyeceksin :D
Soran+1 yılBu çıkma teklifi sayılmaz.
- +1 yıl
niyekine :D
- Sağlık konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılGörüntünü bilemem ama erkekler ulaşabilirlik durumunu da göz önünde bulundurur.
02 Yorumla
Soran+1 yılİyide hiç çabalamıyorlar konuşmak için.Çabalayan olmuştu eskiden ama ben biraz salaklık yaptım :/Nasıl erkelerle konuşucam ki onlar gelmeden?
- +1 yıl
Madem ders konuşabiliyorsun, bu bahaneyle birine yaklaşabilirsin o zaman. Sonra başım ağrıdı biraz ara verelim dersin ve muhabbete teşvik edersin gibi...
beni yanlış anlama güzel değilsen biraz bakım yap kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum güzel olup olmadığımı.Bazen güzel hissdiyorum bazen çirkin.Giyiyim falan iyi özenli bence ama makyaj yapmam mesela.Doğallıktan yanayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıkma teklifi nedir ya
öyle birşey mi var... seven kişi gelir yanına konuşur eder ama benimle çıkar mısın falan demez bunu biliyosun deme
bakışlardır mimiklerdir konuşanlar00 Yorumlasen cık soguk duruyosundur belkı ondan dolayı kımse acılamıyodur:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyun falan kaç yüzünü göremiyoruz madem vücudundan dolayı bişi diyelim :)
111 Yorumla
Soran+1 yılYa birtek fizik yeterki değilki güzellik için.Boyum 1.71
Cevap sahibi+1 yılkilon faln çok görüyorum bu ara ölçülerm kilom vs dye yznları
Soran+1 yıl60 kiloyum ama öyle ölçülerimi falan yazamam.
Cevap sahibi+1 yıltamam saygı duyarım anladıgım kadarıyla vücudun çirkin değil yüzünü görmediğim için bişi diyemem, herhangi bir amiliyat veya bir şekil bozuklugu yoksa vücuduna kilona göre yüz hatlarının da güzel olması gerekir ama sorun yüzünde mi yoksa utangaçlıgında mı karışık orası hiç erkekler falan sana bakarken görmedinmi
Soran+1 yılBiri bana bakarken gördüğüm oldu ama masum bir bakıştı belki bilemem ki.Mesela ben her baktığıma beğendiğim için bakmam.Ameliyat falan yok ayrıca
Cevap sahibi+1 yılbakmaktan kastım bir daha bir daha dönüp baktı mı anlamında, bakımlıysan da eksiğin yok demektir çekngenliğin buna sebep olabilir
Soran+1 yılerkekler beni beğeniyor mu hiç bilmiyorum.anlamıyorum öyle şeyleri
Cevap sahibi+1 yılya bir erkek sürekli sana bakıyosa veya gözlerinin içine bakıyosa muhtemelen senden hoşlandıgı manasındadır, veya senle konuscam diye çabalıyosa, saçların falan uzun mu bakar mısın kendine
Soran+1 yılSaçlarım uzun sayılır özel bir bakım yapmıyorum ama çok paspal da çıkmam dışarı.Bana bakan var ama konuşma çabasında değil bence.
Cevap sahibi+1 yılsorun sende olup olmadıgı hakkında samimi bir erkek arkadasına sor ben güzel miyim diye veya internetten tanıstgın varsa resimini falan gönder, eğer dediğin üzere senin bedennide bir sıkıntı yoksa senin utangaçlığın erkeklerin çeknmesinden dolayı sevgilin olmuyordur...
+1 yılMerak etme universiteye gecince cok tanismak isteyen olur.lisede kiz kosar univde erkek.
00 YorumlaBende hc cıkma teklıfı almadım nedenkı yakısıklımı değlm acaba
00 Yorumla
+1 yılbanada çıkma teklifi eden olmadı
03 Yorumla
Soran+1 yılÇekingen misin peki?
- +1 yıl
çok utangacımdır ama tek mesele o değil bnce şanssızım
Gizli Üye(36-45)+1 yılulaşılamamak insanı çekici kılar oyun yapmana gerek yok elbet biri çıkacak karşına
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli erkeğe denk gelmemişsindir
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
Soran+1 yılbence çok var onlardan etrafımda hepsi ukala :D
kimse soğuğu sevmez kendini ısıt biraz.
10 Yorumla
+1 yılHayır çirkin değilsin ki sen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
ciddi olamazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldın mı geçen süre zarfında?
00 Yorumlaediyorum şimdi bak bir daha etmem.
00 YorumlaBen aldım da noldu sanki? Boşver almasanda olur.
00 Yorumlabende hiç çıkma teklifi almadım :D
00 YorumlaDemek ki yeterince sosyal değilsin.
00 Yorumla
+1 yılBenimle çıkarmısın?
22 Yorumla
Soran+1 yılBu sayılmıyor :Dben saymıyorum en azından
- +1 yıl
Tüh yaaa :) Şaka yapıyorum zaten de bence derslerine çok taktıgın için sosyal olmadıgın içindir. Çirkin olup olmadıgını bilmiyorum ama çirkin güzel bir sürü sevgilisi olan kız gördüm :) Derslerine çok düşkün oldugun için erkeklere zaman ayırmıcaklarını düşünüyo olabilirler.
+1 yılsen sorunun cevabını verdin zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılYani erkekerle konuşmamam mı?
- +1 yıl
evet bir ışık ver önce
Kac yasindasin ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hiç almadım, yalnız değilsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekingenmisin peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılbende aynısıyım sıkıntı orda ıste
00 YorumlaBende almadım hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılKız mı etsin sana :D
bende hiç almadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende hic almadim
00 Yorumla
Devamını Gör(25)