Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. 1 .. ya çok hanım ve ağırbaşlı bir kızsındır , bir duruşun vardır.. çevrendeki erkekler seni takılacak veya zırt pırt çıkma teklif edilecek bir kız olarak görmüyordur.. böyle bir durumda, az ama öz teklif alırsın.. veya şu sıralar hiç almayabilirsin ama sana er geç senden gerçekten çok hoşlanan ve niyeti gayet ciddi olan biri gelir..
2 .. dışarıdan çok soğuk ve mesafeli duruyor olabilirsin tavır olarak..
3 .. bakımsız pejmürde bir halin olabilir..
4 .. fazla havalı bir kız olabilirsin , çekiniyorlardır.. bu çok olur..
5 .. göz var nizam var, sonuçta aynaya baktığında veya çevrenden hissettiğin kadarıyla , itici bir tip veya pek de albenisi olmayan sıradan bir kız olabilirsin.. var böyle kızlar..
(kendine yakışacak tarzı bilmeyen ve yanlış tarzda giyinen , saçını başını kendine yakışmayacak şekilde yapan pek çok kız da bu şekilde görülebilir dışarıdan bakınca ) ..
6 .. genellikle kızların bulunduğu bir yakın çevrenin dairesi içindeysen, karşı cinsle pek diyaloğun olmadığı için yanına gelmiyor olabilirler..
7 .. her şeyin bir zamanı vardır , acele etme.. çıkma teklifi almamak , çirkin veya itici bir kız olduğun anlamı taşımaz..
8 .. ve en önemlisi.. kendisine çok çıkma teklif edilen popüler bir kız olmak aslında pratikte iyi bir şey değildir.. çok çıkma teklifi alan pek çok kız , 1. maddede yazdığımın tam tersi izlenim veren bir hali olan kızlardır çoğu zaman.. flört edip gezip eğlenmelik .. ben bir kız olsam , bu son yazdığım gibi zırt pırt teklif alan bir kız olmaktansa , teklif almayan ama duruşu olan bir kız olmayı yeğlerdim...
.. bonus..9... çevrendeki erkeklerin sana bir kız olarak alıcı gözle nasıl baktıklarını anlamak zor değildir aslında o kadar.. çarşı pazar market , karşılaştığın erkeklerle sık sık göz göze geliyor musun? karşıdan gelen erkekler ne yoğunlukta gözlerini süzüyor gelip geçene kadar.. okulda vs , sağına soluna bir anda baktığında , kaç erkekle göz göze geliyorsun veya sana bakarken yakaladığın ve o an gözlerini kaçıran erkekler oluyor mu? ... bunlar genel geçer , senin yakın çevrende olmayan genel erkek kitlesinin seni çekici bulup bulmadığını belli eder.. ve bunlar sık sık oluyorsa , veya.. atıyorum instagram hesabında fotoğrafın varsa ve bolca takip isteği geliyorsa erkeklerden.. :) bolca hem de.. erkekler seni beğeniyor demektir... o zaman 1-2 ve 4. maddeler ağır basar.. :)42 Yorumla
Soran+1 yılvay be reis üşenmedin mi helal çok açıklayıcı iyi olmuş ya ben 2. madde ve 6. maddeyim galiba inan senin dediğin kadar anlayamıyorum bir erkeğin niyetini belki itici de olabilirim fotoğraf paylaşmıyorum erkekler arkamdan güzel diyor ama sadece o kadar bir kaç kere yazan ooldu ama hiçbiri açılmadı saol baya detaylı açıklamışsın.
- +1 yıl
2 ve 6 en çok karşılaşılan şeyler.. canını sıkma bu konuda. az olsun öz olsun.. böyle bir durumda senin yanına gelecek olan insan , hakikaten senden hoşlanıyor ve risk alıyor demektir. gelip giden zırzoplardan olmaması kuvvetle muhtemeldir. ha şunu da unutma.. erkekler artık piyangodan çıkar gibi gelip teklif etmiyor.. karşı ilgi gördüklerini hissettiklerinde geliyorlar... arkandan güzel deniyorsa güzelsindir. erkekler durduk yere bir kızın arkasından güzel kelimesi kullanmaz. bu senin albeni konusunda bir eksiğin olmadığına dalalet eder :) yani moralini bozma şampiyon.. :) biraz daha güler yüzlü ol. biraz daha yumuşak ve ulaşılır bir tavrın olursa, karşı taraf da biraz daha rahatlar. pek çok erkek , bir kızın yanına gelip de reddedilmeyi asla istemez. inan bana berbat bir şeydir. diyaloğa girdikçe insanlarla , ufak ufak gelişiyor zaten o meseleler.. ama soğuk nevale gibi davranırsan ve kendini etten duvar şeklinde kızlarla çevirirsen, sadece arkandan güzel kız demekle yetinirler :)) bak bakalım bi sağına soluna çaktırmadan kaç kişinin gözlerini üzerinde yakalayacaksın :D :D o bakarken yakalanıp göz kaçırmalarımız meşhurdur bizim asdfhgsd :D
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBugüne kadar bir erkekten çıkma teklifi almamanı , kendi fiziksel özellerinde suç bularak anlayamazsın. Eğer sen kendini beğeniyorsan , seviyorsan , kendine değer verip güzel olduğunu düşünüyorsan diğer insanların ne dediği umrunda olmamalı bence. Bir çok insan bu konuda malesef yanlış davranıyorlar , insanlara kendimizi beğendirmek yerine neden kendimizi aynaya bakıpta beğenme ihtiyacı duymuyoruz ki. ? Sen eğer kendini beğeniyorsan , kendini seviyorsan isterse tüm erkekler sana sırtını dönsün , farkeder mi? Sen kendini onlara beğendirmeye çalışma , fiziğinde kusur arama , bırak onlar seni beğenmek için bir sebep , bir detay bulsunlar.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. güzellik ya da yakışıklılık sevgili yapmıyor genelde kişilik, karakter ve davranışlar bu yola sokuyor insanları.
mesela ben çok gördüm bir dönem çevremde fazlasıyla vardı.
Güzel ama aptal
Güzel ama hanzo gibi
Güzel ama erkek gibi
Güzel ama katı ve soğuk konuşmada bile insanı itiyor laf sokar gibi cevap veriyor.
Gibi insanlar çok var yani sonuçta herkes kendi duygusuna bakar senin güzel olman karşı tarafı bir yere kadar tatmin eder. bir yerden sonra kişilik, karakter ve davranışlar insanları sana çeker ve yanında tutar.12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama hiç mi beğenen yok yani
Yanlış anlama da hoşlandığım kız tipisin kumrallardan karşı hassasım en sevdiğim renk mavi bence Kendin ile barışık olmadığın için özgüven eksikliğin var bi de bu şeylere pek takıntı yapma bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. güzel değilsindir ya da soğuksundur.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa erkekler arkamdan güzel diyorlar ama hoşlanma anlamında yok
+1 yılFiziğin gayet iyi kilo boy falan hepsi normal ama herkes fiziğe bakmaz ki tamam çoğu erkek fiziğe bakar ama hepsi değil. Nasip kısmet işleri bunlar zamanı belli olmaz, kısmet belki yarın kapını çalar, belki öbür günü belki de 10 sene sonra belli değil. Ya da güzel değilsindir kim bilir ama sen bunları umursama zamanı gelince senin de karşına seni hakedecek birisi çıkacak.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın haklısın baya saol :)
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Burada bir çok seçenecek olabilir
Kimsenin ilgisini çekmemiş olabilirsin.
Kişiler senin ulaşılmaz olduğunu düşünüyor olabilir.
Kişi senin huylarını sevmiyor olabilir.
Kişi senin ortamını sevmiyor olabilir.
Kişi senin kendisine karşı bir anlam ifade etmediğini düşünüyor olabilir.
... bu böyle gider Ben şu vakte kadar hiç bir Kıza gidip açılmadım senden hoşlanıyorum vs demedim fakat 4 defa yaşadığım o an hep aynıydı " senden hoşlanıyorum" ki burada olan bir çok kişi için bu geçerli Erkeklerden bir adım beklemen yanlış Sonuçta oturduğun yerde birisi gelip sana istediğini sunmaz bu genel algıdan çıkmak iyi olacaktır gerçi daha durum erken hani biri seni sevmiş ya da sevmemiş pek bir olayı yok aslında kafana göre birini elbet bulursun ama dediğim gibi denk gelmiyorsa gelmesini bekleme sen git ve o adımı ilk sen at.12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabii ki ama hiç mi beğenen yok
- +1 yıl
Beğenen vardır ama çekinmiş olabilir bunlar zaten cesaret işi çevrene bak hepsi cesaret hani bazen dersin ya Kız güzel Erkek çirkin ama bak çıkıyor ya da tam tersi durumda olay bu İlk kim talep ediyorsa ona yöneliyorlar bana göre her bir Kız gerçekten güzeldir. fakat bu gönül işi vs birazda göz kestirmeye bakıyor yani sana deliler gibi aşık olmuş birisi olması ihtimali var 3 yıl takip edip bir anda açılanları gördüm gibi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılzaman geçirdiğin kişi sayısı, süresi, cinsiyeti kısımlarında eksik olabilir mi, konuşma şekli, türü, içeriği, ortamı ve tanışma noktası da önemli gibi, sosyal medyada fotoğrafın olmaması ve aktif kullanmaman zaten internetten denk gelebileceklerini de bayaa azaltır, fiziksel kısım zaten pandemide sıkıntılı, orada da çekinik ve soğuk davranıyorsan sanırım bu tarz sebeplerden kaynaklıdır
12 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklı cevap olabiir saol reis
Cevap sahibi+1 yılne demek 🙂 vereceğin ek bilgiye göre daha fazla analiz etmeyi deneyebilirim
Çıkma teklifi dönemi maalesef yok artık, eğer birinin seninle ilgilenmesini istiyorsan muhabbet başlatman lazım bir şekilde.
muhabbet ettikçe erkekler alıcı gözü ile bakar muhtemelen.
Tipinle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum, sanırım biraz içe dönük bir insansın. Dışa dönük daha atılgan biri olduğunda mutlaka birileri seninle ilgilenmeye başlar ☺️32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biraz bende dışa dönük olmalıyımm
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum @_Elyise
+1 yılBulunduğun ortamlar ve arkadaş çevresinden kaynaklanıyor olabilir. Ya da karşındakine teklif edecek cesareti veren bir havan olmayabilir. "Çok iyi anlaşıyoruz, acaba benden hoşlanıyor mudur?" sorusu aklına gelen insanlar bu konuda daha fazla düşünmeye başlar. Karşındakinin seni sevdiğini düşünmek onu zamanla sevmeni sağlayabilir (%100 demiyorum ama daha yatkın bir olabilirler hale gelir). Senin ondan hoşlandığını bi kez düşündükten sonra olur da bu düşünce sık sık tekrarlar ise bu sefer de o "Neden hep onu düşünüyorum? Yoksa ondan hoşlanıyor muyum" şüphesine düşmesiyle beraber sana o gözle bakmaya başlar, senin iyi özelliklerine dikkat eder falan filan. Yani çevrendeki insanlara daha sevecen, samimi davranırsan çıkma teklifi alabilirsin herhalde. Tipin bu konuda çok önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm kızların mükemmel olmadığı gibi tüm erkekler de mükemmel değil sonuçta. Yaani demem o ki sosyal yaşantın sana teklif edilmesine uygun olmayabilir. Benim fikrim tabi bu.
10 Yorumla
+1 yılBenimle çikMAZmısın?(herkes benimle çıkar mısın yazmış tersini yazayım bari) bu arada takma kafana ya ben de (gerçekteden yakışıklı göçmen biriyim buna rağmen ) kendi isteğim sadece 1 kişi ile sevgili olmuştum hızlı bitti ama bu eziklik değil kendi kalitede birini aradığın için dir.. Yoksa istersen günde 1000 tane bile yapabilirsin ama önemli olan Kalite
22 Yorumla
Soran+1 yıldspfoıdsjofdj haklısın ya online görmediği kıza çıkma teklif etmeyende ne biliyim
- +1 yıl
Etmeyen erkek midir ya Erkek dediğin her şeye yürümeli :)
+1 yılPopüler değilsindir etrafında, pasif kalıyor olabilirsin, bazı kadınlar bunu yanlış anlamasınlar ama kendilerini ben burdayım diye gösterebiliyorlar. Abartı hareketleri ve gereksiz özgüvenleri ile. Zaten sen böyle dedin ya burdan başlar taliplerin emin ol.😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAma buradan başlada nolacak bana ne faydası var burada tanımadığım online taliplerin dodşdşififşfiğgigğgğg
- +1 yıl
Kısmet nerden geleceği belli olmaz 😂
+1 yılBence dış görünüşünle değil karakter ve kişilik özelliklerinle alakalı sosyal insanlar daha çok teklif alıyorlar. Veya duruşunla dışarıya karşı sert duruyorsan o da etkili olabilir. Ya da herşeyin bir vakti vardır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Cesaret edemiyor olabilirler. Sevgilisi vardır zaten diye düşünebilirler. İlgi çekici buknayb olabilir yani bundan bir sürü sebep türetebiliriz inan bana. Bence boy kilo oranın gayet iyi bu arada. Yani buna takılma fiziğin belli ki iyidir ama görünüş yüzün onu bilemem ve herkesin bir alıcısı var. Bence bunu çokta büyük bir sorun haline getirme.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. fazla uzatmaya gerek yok cevabi basit erkeklere mesafelisindir onlarla cok dialoga girmiyosundur
hea erkek cevrem var konuşkanım da diyosan sende bir kusur görüyorlar soğuk ya da fiziksel özelliklerini beğenmiyorlar
diger yorumlari okudumda ortalama bir güzelliğin var mis ve cokda sicakkanli kipir kipir biri deilmişsin bu da erkekleri sana karşı soğutan unsurlar
tabi en önemlisi ne kadar çevre ve muhabbet okadar cok teklif20 Yorumla
+1 yılGörmeden yorumlanmaz ki ama yaşın küçükse liseli falansan erkekler genelde fingirdek kızları seviyor yoksa bi kız var 150 kilolu tipi desen hiç gideri yok (Allah Affetsin) ama bizim karşı okuldaki bütün erkekler kıza çıkma teklifi etti yani verene giderler tatlım boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ya erkekler bir garip
+1 yılGiyiminiz, kişiliğiniz, konuşma tarzı ve genel anlamda tarzınızdan da dolayı olabilir, illa dış görünüşten dolayı diye bir sebep yok.
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama onlardada genel bi sorun yokk bilemedim
- +1 yıl
Öyle diyorsanız öyledir.
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılCevap çok basit sen sevgilimde şu özellikler bunlar şunlar olsun diyorsundur basit erkeklere soğuksundur beğenmediğin erkekle konuşmuyorsundur bir de illa güzelsin diye çıkma teklifi alman mı lazım hem çıkma teklifi etseler ne olcak kabul etcen sanki
00 Yorumla
+1 yılBu işlerin tiple alakası yok burnun kemigiyle falan hiç bı alakası yok belki çok güzelsin erkekler havalı diye düşünüp yazmiyolardir bazen de şans işi asko çok takma bı anda çıkıverir birisi ya da sen yaz begendigin erkeklere hem özgüvenin artar
00 YorumlaŞunun gibiysen bul beni 😅

Yüzün vücudun benziyor mu buna
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler güzel olan kızlara çıkma teklifi etmeye pek cesaret edemezler bu kız bana bakmaz diye. Kafayı taktığın birisi varsa gözlerini kaçırarak bak anlayacaktır sürekli göz göze gelmeye çalış devamı gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hoşlandalar bile yıllar içinde illaki duyardım arkadaşlarımdan falan anlamıyorum sorunu
Cevap sahibi+1 yılSeni yüz vermez sanıyorlardır, göz göze gelmeye çalış sürekli işe yarar
Seni bir ilahi güç koruyor 😃
Mesajlastığın birileri oluyormu belki konuşmalarında ters bir şey vardır14 Yorumla
Soran+1 yılYa bir kaç kişi yazdı hayatımda toplam 3 4 kere ben fotoğraf paylaşmıyorum o yazanlar gerçekte görenler ama hoşlanma değilde normal muhabbet gibi ya da her en çirkin kıza bile yazanlar onlar bile bana açılmadı mesajlaşmadada normal konuşuyorum bende anlamadım :/
Soran+1 yılSosyalliğim normal ya erkek arkadaşım yok hiç erkeklerle pek samimi değilim kızlarla aram normal
+1 yılYa ne ille güzelsin diye çıkma teklifi alman mi lazım.. hem çıkma teklifi etseler ne olcak kabul etcen sanki.
Çıkma teklif etme çağı geçti. Şimdi teklifsiz çıkmalar devri 😅00 YorumlaVücud ölçülerim gayet normal tip desen artık kimse tipede bakmıyor en azından benim çevremdeki insanlar tipten çok karaktere ya da davranış biçimine bakıyor bence sen soğuk kanlısın insanlara biraz sıcak davranırsan insanlarda seninle ilgilenmeye başlar soğuk ve umursamaz davranırsan keşfedilemezsin
01 Yorumla
+1 yılBen teklif ettim hiç sevgilim olmadı ayağıma bakıp reddettiler (engelliyim de) tipsiz de değilim spor da yapıyorum ama olmuyor zamanını bekle birisi gelicektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ne fazla kilosu bea asiri zayifsin 166 boy mantiken 65-70 olman lazmki anca hatun dedigin azcik dolgun durmali en azndan bn zayiflari sevmiom
02 Yorumla
Soran+1 yılyok artık
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu soruyu bile gizli üye olarak paylaşmışsın , kendine özgüvenin yok ki teklif alasın :d
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi hesabımda olsa burada foto paylaşmam özgüvenla alakaıs yok bu tarz bir platformda kendimi sergileme gereği duymuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu detaylara göre bir sorun görünmüyor görünmüyorsa görmeden birşey söylenemez yine de... Tabi hal ve hareketler de önemli...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılboy kilo vs ile alakalı değil karakter ile ilgili belki dışarıdan sert duruyorsundur
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya ne kdr sert durabilirimki umursamazlık var tipinde diyor bir kaç kişi ama umursamaz olmamla çıkma teklifi alakası
- +1 yıl
bir gün alırsın
+1 yılDünya üzerindeki her kız çıkma teklifi almaz ve bu onların çirkin olduğuyla ilgili olmaz bu konu güzellikten bağımsızdır. Bazen sadece yalnız kalman gerekir ve kalırsın nasip işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen kişiler seni kendinden iyi buldugu için yaklaşmaz bazende sandığın kadar iyi değilsindir
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın insanın sandığı kadar güzle zayıf mükemmel olmadığını anladığı an önce kendine kızar sonra ona yalan söyleyen çevresindekilere bana zayıf diyen insanlara bu yüzden inanamıyroum
- +1 yıl
Ama boyun kilon iyi
Soran+1 yılAynada felan bakınca öyle hissedemiyorum ya :((
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBelki çok içine kapanıksındır. İnsanlar sana yaklaşmaya çekiniyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa içine kapanık değilim o kadar normal bir standart sosyallik
- +1 yıl
Yani bence fiziksel bir durumdan değildir. İnsanlar çekiniyordur bir karakteristik özelliğinden.
+1 yılBoy kilon gayet iyi. Birde görmeden birşey denilmez. Yaşın kaç.
03 Yorumla- +1 yıl
Biraz uzak duruyorsun anlaşılan. Ciddiyetini koruyanlardansin ondan dolayı cesaret edemiyorlar
Soran+1 yılEvet bir tık ciddiyim ama tanımadan anlamaz kimse en azımdan bir şansını deneyen de olmadı
- +1 yıl
Aslında ağır başlı olanlardan da hoşlananlar vardır ama sana denk gelmemiş. Ben mesela öyle birisini isterim
+1 yılSenin gibi bir kızla sevgili olmak isterdim. Benim de tipi sana çok benziyor. Benimde saçım açık kumral, gözlerim mavi tipim iyi.
01 Yorumla- +1 yıl
At mesaj konuşalım.
+1 yılBu işler şans işi ya kimin ne zaman karşına çıkacağı belli değil
10 Yorumlaonlara sormak lazım sevmediği şeylerin var demek ki davranış ya da görünüş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan çok sert ve yaşıtlarına göre kafa olarak olgunsan olabilir
00 Yorumla
+1 yılAnlttıklarına göre giderin var, giyim tarzın falan nasıl? Oda önemli bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSiyah giyiniyorum genelde mesela örnek vermek gerekirsem siyah kot üstüne siyah crop üstüne kot siyah ceket ya da siyah eşofman altı felan tarzım iyi yani öyle kezban gibi değil sadece makyaj falan yapmam
+1 yılVer ablana ilgi...
Güzellik her gözü mavi olan güzel olacak diye bir sey yok, sen de bi asosyallik sezdim bence sosyalligini arttırırsan düzelir gibi şansın...12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bencede güzellik göreceli bir kavram aslında ilgi istememiştim çünkü burada her kıza yazmak için güzel yazan görmeden insanlar var ki bnei görmeden iltifat etseler de bu inandırıcılık ve beni mutlu eden bişi değil bencede mavi gözlü her kız güzel değil öyle bir iddiam yok kendimi de çirkin bulup ağladığım çok oldu ama asosyalde değilim çok saol genede düşüncen için
- +1 yıl
Yok anladim ilgi için yazmadığını zaten de pislik olsun hskdjdk dedigim gibi iletisimini arttır kendini de üzme lütfen kimse çirkin değildir sadece sosyal medyanın dayattigi normlara gore insanlara güzel/cirkin demeye başlandı hepsi bu. Ben teşekkür ederim cevap verdiğin icin..
Sohbet muhabbet ettiğin yakın davranan kimse olmadı mı? Soğuk biri misin belki insanlar sana yaklaşmaktan çekiniyordur
00 Yorumlagüzel kizlar hep yalniz kalir cunku kimse teklife cesaret edemez :sunglasses:
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNetten flort et hem de bikac kisiyle. Kendini biraz aş. Ama duz olma kizsin sen gul, yerine gore cilveli ol. Cok duz olursan sıkılırlar
00 Yorumla
+1 yılBenimle çıkar mısın? Al işte ilk teklifin benden 😂🤣
22 Yorumla- +1 yıl
Hayatının ilk çıkma teklifini ben ettim insan bi cevap verir :D
Soran+1 yıleyvallah reis çok yanıt var görmedim
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılFiziğin gayet iyi ama günümüzde erkekler kızlara yanaşmaya çekiniyor sapık damgası yememek için
13 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdeki kızlara açılanlar var ve umarım sölemeye çekindikleri içindir belkidr kimse hoşlanmıyordur
- +1 yıl
Şu da var güzelsen bu kızın kesin sevgilisi var diye de gelmeyen vardır
- +1 yıl
Şehir neresi
+1 yılBosversene biz aldıkta ne oldu yalan kandırılmalar aldatmalar ayrılıklar ve acılar. Keşke hiç sevememiş olmak istiyorum bu kafayı yaşa doğru kişi doğru zamanda çıkar umarım
15 Yorumla- +1 yıl
Biraz sakin ol minik fare istersen. Hayat bu ne yazık ki bu deidkleir hepimize olabiliyor ya da olma ihtimali var. O yüzden pire için yorgan yakmaya gerek yok. Doğru an ve zaman ayeıca doğru kişi illa ki denk gelecektir. Bana da pek kşmse denk gelmiyor mesela. Haa biri denk gelsin de beni aldatsın ister miyim ee tbai ki hayır.
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende atıyorum 8-9 senedir yalnız kalmayı hakeymiyprum ama yalnızım. Aileden ana babadan sevgi görmeden büyümeyi hakeymiyprum ama oldu ve böyle büyüdüm. ya da insanlardan olması gerektiği gibi saygı görmüyorum bunu hakeymiyprum ama yaşıyorum. Yaani özetle hayatımızda ki bir çok şeyi zaten hakederek yaşamayız. Herkes hakettiğümi yaşasa dünya zaten çok güzel bir yer olurdu, yanılıyor muyum?
- +1 yıl
+1 yılsende oz guven eksikligi olma ihtimali yuksek veya nasil desem aslinda tarifine gore guzelsinde ama belki bakislarin biraz sert erkek de cekiniyordur ama en onemlisi kendinle barisikmisin
20 YorumlaDışarıdan bakıldığında zor birine benziyor olabilirsin. Ama bu tarz kızlar bana daha ilgi çekici geldiği için ben olsam teklif yapardım:)
111 Yorumla
Soran+1 yılDimi illa her tipe yürüyen var ben kaldım
Soran+1 yılFotoğraf paylaşmıyroum aktif kullanmıyorum hiç
Soran+1 yılLiseye gidiyorum ama küçük değilim yani bitecek lise
Soran+1 yılİstediğimden değil ama gurur meselesi oldu artık bende buraya sorayım dedim normalde çok takmıyorum
Soran+1 yılYok hiç
+1 yılBence acele etme öyle boktan ilişki yaşayacağına yalnız ol daha iyi
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ilişki tanıdıktan sonra bakarım öyle bir çabam yok ama her kız hoşlanılmak ister ve biri sorunca diyorum 0 inanmıyor çoğu kişi ama cidden
- +1 yıl
Hoşlanan oluyordur elbet illa herkes açık açık söylemiyor yanlış düşünüyorsun boşver hayatına odaklan seni seven seni bulur 👍
Soran+1 yılSaol :)
En iyisi bekle. Kötü biri ile sevgili olmaktansa geç olsun iyi olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :))
Ya bunun kiloyayla tiple ceple alakası var ama ne önce şans mı dersin baht mı bilmem ama ondan olması lazım
00 Yorumla
+1 yılBunu çok kafana takma ama cazibeli olmak gerekir, sesszi sakinsen normal. Hanım hanımcık olmak değil demek istediğim farklı.
00 YorumlaHiç tipim değilsin mesela kendini bir şey sandığın için olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi bir şey sandığımı nereden çıkardın ben herkes çirkinsindir falan dediği için yazdım ama gerçekte cidden egolu insanlardan nefret ederim ve kendimle de çok barışık biri değilim
+1 yılSosyallikle alakalı bir durum o. Sosyal ortamlara girmen ve sosyal olman lazım.
10 Yorumla
+1 yılAçık kapı bırakmamışsındır
21 Yorumla
Soran+1 yılsanki erkekleri yiyorum isteyen her türlü ulaşır
+1 yılzor kız etkisi verdiysen onlara çekinms olabilirler belki
00 YorumlaFotoyu görmeden diş görnuşün hakkinda birşey demesi zor davransinada bişey vardir souksun falan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılUtangaç mısın asosyal ya da
12 Yorumla
Soran+1 yılBir tık ama çok değil sadece erkeklerle mıhabbet etmiyorum
- +1 yıl
Ortamın olması gerek biraz da
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeklere karşı soğuk ve mesafeli isen olabilirim
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir tık
Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Fizik yüz hatları önemli canısı
19 Yorumla
Soran+1 yılKız ben niye laf sokayım ikinizde gayet tatlı iki kızsınız sakin 🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir ortama gir biri ister erkekli kızlı
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet de nası giricem bilmiyorum durduk yere girişken biri de değilim
- +1 yıl
Üni okuyo musun?
- +1 yıl
Hyr beni küçükken kuzenim öyle ortamlara soktu biri kızıyordu oturun yerinize
- +1 yıl
O kadar kalabalıktı
- +1 yıl
İstanbul için diyorum
+1 yılNereye çıkmak istiyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılDağa
- +1 yıl
Balik kavaga cikarmi?
- +1 yıl
Kiriterlerin çok ağır bence... o yüzden olabilirmi...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenden kanaklı olduğu kesin
06 Yorumla
Soran+1 yılbenden kaynaklı ne olabilirdi insan yemiyorum
- +1 yıl
Karşı tarafa yaklaşımın nasıl
- +1 yıl
knk yorumları okuyorum abi allah aşkına takma şunları djfıprejarhfeopnrh yorumlar çok iyi aw
Soran+1 yıl@birkelebekölüyor abi allah belamı versin buraya ilgi veya ego için yazan biri değilim ölesine yazdım soruyu ama soru tuttu yani soru doğru ama takmıyırum pek çıkma almışım almamışım okurken kahkaha atıyroum yorumları bende bence sende daha hepsini okursan gülmekten ölebilirisin
- +1 yıl
nereye çıkıcaksın diye soran gördüm abi jdsıufhpıuehffp
Soran+1 yıl@birkelebekölüyor hedefim merdiven umarımm 🪜
+1 yılYani her kız teklif alacak diye bir kural yok :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyani niye olmasın
- +1 yıl
yani olabilir ama olmak zorunda da değil :D
Senin bir geçmişin olmuştur.
O yüzden04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir geçmişim falan yok?
Soran+1 yılYok artık öyle bi insan değilim erkeklerle iletişimim bile yok hiç sevgilim olmadı geçmiş ad çıkma felan hiç alakası yok tam zıttım
- +1 yıl
Sevgili yapıp yapmamak senin elin de bk 30 yaş hiç sevgilim olmadı ama çok kız tanıdım
Ve tanıdığım çoğu kızın geçmişin de bir hayel kırıklığı vardı. Sanırım çekingen bir kişisin Bir de Güven yok sen de
Ben de Güven yok tu ama artık Ne güven nede başka bir şey umursamıyorum akışına bırak hayatı
- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat