bu güne kadar kaç kere çıkma teklifi aldınız kaç kere teklif ettiniz :)
Cevabın nedir?
lisedeyken hem ben teklif ettim hem de aldım. çok çocukca şeylerdi..
ama üniversiteye gelince ilişkilerimde "teklif" diye bir şey olmadı. şöyle anlatayım, bir çocuk bana yaklaşmaya çalışırsa ve ben de ondan hoşlanırsam biraz takılmaya başlıyoruz, sonra flörte doğru gidiyor en son da artık buna bir isim koyalım diyoruz.
aynı şekilde ben de birinden hoşlanırsam ona yaklaşmaya ve hoşlandığımı belli etmeye çalışırım.04 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cikma teklifi nedir ya :)
Bir bakmissin karşında ki. Adamdan etkileniyorsun oda senden ve baslar bir macera daha ;)01 Yorumla
1 kere çıkma teklifi aldım ve gerçekten güzel bir bayandı yalnız hakkında iyi şeyler duymadığım için geri çevirdim ^^ hiç çıkma teklifi etmedim çünki ilkim ve sonum olucak insanı daha bulamadım
411 Yorumla
+1 yılErkekler nedense ortalama 10 kez teklif alıp 1 kez teklif etmiş. Ne iyi sallıyorsunuz la siz.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
26Cevap
bilmem ki hiç saymadım sadece kabul ettiklerimi bilirim 3 kişiydi.. etmedim de..
14 Yorumla
+1 yılBirkaç teklif aldım saymaya gerek duymadım moralim bozulmasın diye ahahaha :D Hiç teklif etmedim. Etmeyi de hiç düşünmedim. Ama evlilik teklifini ben edicem o konuda kararlıyım :)))
15 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bu konuda hiç düşünmedim ama öyle romantik bir teklif etmem bodozlama dalarım evlen benimle diye :D Tabi esas teklif her zaman erkekten olmalı :D Yoksa reddedilirsem onu da keserim kendimi de. O yüzden gerek yok o etsin ahahaha :D Bu arada şu an bir sevgilim yok ama var gibi konuştum niyeyse. Belki olur yakında dfkjhdfg
- +1 yıl
Zannetmiyorum tövbeliyim bir süre :D
En fazla 7 benden çekiniyorlar :D sonradan sevdiklerini öğreniyorum arkadaşlardan
O kız bana bakmaz diyorlarmış lan belki bakıcam niye böyle yapıyorsun ! Kurudum kaldım ! :D
Hiç teklif etmedim :o011 Yorumla- +1 yıl
Yavrum ya şu sefimliliğe bakar mısınız :)
- +1 yıl
Abi'm olsaydı ben seni alırdım ne iyi görümce olurdum bir gör :D
- +1 yıl
Oyyyy bebeğim ya utandım :) o ne dmek yavrum ben eş adaylarımı görünüşüne göre değil karakterine göre seçerim ki layık olmaması olamaz :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl4-5 sefer olmuştur teklif aldımda küçüktüm o zaman bayağı oldu
ve hiç biri olmadı birliktelik olmadı02 Yorumla- +1 yıl
bu kadar oldu ama olmadı
eee kim teklif edecek
Usta valla ben tane aldım. Kabul etmedim. Birini sevdim. Gittim teklif ettim. Adam gibi birine bağlanmak istedim. Ama yalan söyledi. Ve ben sevmeme rağmen affetmedim. Şimdi Adam dedim ya kendime. Aslında kadın gibi kadın yok
01 Yorumla
+1 yılHiç almadım açıkçası. Hiç de etmedim. Bir baktık ki sevgiliyiz.
09 Yorumla- +1 yıl
Elbette hayır ama o kişilerle de bir teklif aşamasından geçmedim ben. Saçma geliyor bana öyle şeyler.
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Neden olmasın ki?
- +1 yıl
Değilim.
+1 yılNe bilim kaç kez aldım saymadım ama hiç teklif etmedim
07 Yorumla- +1 yıl
O mod benim kankagilim :)
En güzel teklif yok hepsi sıradan işte
27 28 yaşıma kadar çok çapkındım (bunu kendimi övmek için söylemiyorum ) sonra anladımki bu işin bkunu çıkardım ve kendimi işime verdim 14 18 yaş arasında herhalde 250 300 kızla çıkmışımdır
013 Yorumla
+1 yılBen çekingen kalmışımdır bu konularda. Kızın benden hoşlandığını bildiğim halde birkaç kez teklif etmedim birgün geç olmadan bunu aşmam gerek sanaldan biriyle çıkmıştım.
06 Yorumla- +1 yıl
Yaşım 23
- +1 yıl
Bu pek önemli değil. Bilmiyorum artık evlenmeye değecek birini bulursam ona teklif etmeyi düşünüyorum.
- +1 yıl
İnş. :)
1..
o değilde ret ettiklerım kendılerını bılıyor, bunun tadıda guzel çıkıyor dsada ^^01 Yorumla
+1 yılçookk kez aldım hiç teklif etmedim... Sadece teklif etmelerine yardımcı oldum :D
013 Yorumla- +1 yıl
karşılıklı oturmuştum şuanki nişanlımla tabi arkadaştık o zaman..sohbet ediyorduk telefon geldi o anda bana akşama görücü geleceğine dair.tamam dedim kapattım tabi bunu nişanlıma anlatıyordum akşama misafir gelcek kısmet artık böyle şeyler diye baktım yüz ifades değişti birden kimse gelmsin dedi.ne oluyor felan dedim gelmesin sebebi yok dedi bir kerede sözümü dinle dedi.. tabi ondan sonra açıldı bizimki bana...
- +1 yıl
bilmiyordum bakmaz bana diyordum kii o da aynı düşüncedeymişş :D
- +1 yıl
evett ama biz kazandık :D evlenceğiz inşallah
- +1 yıl
ama en ilginci arkadaş olduğum biri nişanlandıktan sonra bana düşüncelerini dökmüştü.. hemde düğününe yakın bir zamanda
- +1 yıl
değerli birine yaklaşmak güçtür.. ben böyle bilirim ya onu kaybedersem düşüncesindedir erkeklerimiz :D düğüne daha çokk varrr
- +1 yıl
aaaaa sardıç yapcam senii :D
+1 yılkaç kere aldım sayamadım ama bir kerecik ettim =)
016 Yorumla- +1 yıl
etmedi =)
- +1 yıl
bir kutlama esnasında herkesın içinde diz çöküp etmişti biri=)
- +1 yıl
ettım de sonra sıkıldım=)
- +1 yıl
tabı canım fazla romantızm sıkar adamı sıkar =)))
- +1 yıl
bencede yanı 24 saat nerdesın aşkım burdayım aşkım , senı seviyorum, ölüyorum , ahan da bak geberdim senın için ... bayılıyorum fenalara giriyorummm =)))
- +1 yıl
vardı da boynuzlandım ayrıldık böğğğğ =(
- +1 yıl
bencede üzülmeye gerek yok neysem artık önümüzdeki maçlara bakacağızzz
- +1 yıl
=))))))))))))
+1 yılBur kere teklif aldim hic teklif etmedim niyetm de yok :)
07 Yorumla- +1 yıl
Yok yahu ne kabul etcem bu arada liseden sonra sini hesaba katiyorum çünkü ortaokulu falan ciddiye almiyorum.
- +1 yıl
Sevdiğim biri var zaten illa biriyle sevgili olmak mi lazim:)
- +1 yıl
Hayir kendisi asker şuanda bir cikma yok aslina bakarsan sevgili değiliz aksama kadar mesajlaşma falan yok yani sadece seviyorum ve bekliyorum onunda sevdiğine eminim o kadar :) bakma sen hayat bana güzel :))
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9-10 kere çıkma teklifi aldım, hiçbirini kabul etmedim
hiç kimseye de teklif etmedim
sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilmem belki kalmışımdır bile :)
Cevap sahibi+1 yılsen söyle önce :)
kaçtan sonra ben evde kaldım demektir?
Cevap sahibi+1 yıliyi daha 28-29 yılım var
ondan sonra da esra erola çıkarım artık :)
Cevap sahibi+1 yılevet demek istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılHayatımın büyük bir bölümünde kendimi aşağılık bir şey olarak gördüm. Kimseye pek konuşmayan bir tiptim. Birkaç yıl sadece ders çalışmak zorunda kaldım. Her zaman maddi sorunlar vardı. Her zaman kendi paramı kendim kazanmak zorunda kaldım. Eğer bir şey istiyorsam onun parasını ben kazanmak zorundaydım. Hiç bir zaman iyi giyinen bakımlı biri olamadım. Ev- okul arasında bir hayatım var. İstediğim kişiyi çevremde yok. Erkekler kaşar seviyorlar. Ben çok güzel biri sayılmam.
Cevap sahibi+1 yılSevgi denen şeyin eksikliğini hiç hissetmedim. Çünkü hiç öyle bir şeyi tatmadım. Ben de sevmeye yeteneksizim. İncinmekten korkuyorum, karşımdaki kişiye güvenmekte problem yaşıyorum. Bu yüzden herkesten uzak durmaya çalışıyorum. Sanki hayatımda hiç güzel bir şey olmayacakmış gibi. Ne beklediysem her şey hayal kırıklığı oldu. Kimseden zerre bir şey beklemiyorum, her türlü maddi manevi. Artık küçücük bir heyecan duysam tedirgin oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılne yapıyım ya olmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılkendimle pek barışık değilim valla sen olsan sende barışık olmazsın :)
güven tamam sen bakma sonradan bir açıldım bir açıldım kişilik olarak ağır bir yapım var zaten ama eğer bir şeyi istiyorsan hiç çekinmeden her şeyi yapabilirim
bakım konusunu geçiyorum para sıkıntısı çekiyorum zaten
kendine dikkat etten kasıt nedir bilmiyorum
veee kendini sev, olmak istediğim kişiden o kadar uzağım ki :(
ama okul bitiyor, bu yıl yeni bir başlangıç yapabilirim umarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılteklif gibi değil de hoşlandığını falan söyleyip takılmaya başlamak gibi 30 a yakın vardır tabii lisede çokça üniversiteyim şu an ve 1 yıldır sevgilim var.
30 küsür tane aldıysam 4 üyle çıkmışımdır ama bir taneseni ben sordum01 Yorumla
+1 yılBir kez cikma.sayisiz kez evlebme teklifi aldim.ben etmedm
016 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Sayisiz derkn hatirlamiyorm kac tane oldugnu o anlamda:(
Demekki eglenilck kizlardn degilm ki dorek evlenme niyetyle yaklasmislar - +1 yıl
Aynen bemce de
- +1 yıl
Hayirr!!! dedim,)
- +1 yıl
4;5sene oldu evleneli
- +1 yıl
20
Yasimda - +1 yıl
Saol saol insallah
- +1 yıl
Olmaz:)
yalan olmasında ben çok kişiyle cıktım.. çok teklif aldım inanmak size kalmış.. tek bir kere cıkma teklif ettim onunlada evlendim..
02 Yorumla15 kez ettim 12 kez kabul edildim.3 teklif aldım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç etmedim etmeyi de düşünmüyorum:) ergenken sayıyordum ya :D 30 dan sonra bıraktım :D
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliki tanesini ettim biri ilk aşkımdı. diğeriylede hala çıkıyoruz :) benimle konuşmak için iki sene boyunca uğraşmış:) en yakın arkadaşlarımla konuşmuş:) kendisi hocam olur:) yazılı kağıdına çıkışta...kafeye gelir misin yazmıştı:) orada müzik eşliğinde bir teklif oldu :)
Cevap sahibi+1 yılAllah nazarlardan korusun ama öyle yani
Cevap sahibi+1 yılÜnide
Almadım hiç ama isteyen kadınlar çok oldu oğullarına
06 Yorumla2 defa aldım,2 tane de sevip söylemeyen kız vardı.Kimseye teklif etmedim.
05 Yorumla3 kızdan evlenme teklifi.. 1 kızdan nişanlanma teklifi.. En az 3-4 tanesinden çıkma teklifi..
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 kere aldım reddettim.. sonunda ben birine zorla ettirdim galiba ben ettim sayılıyo :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaha evet :)
bir defa bile teklif etmedim aldığımın sayısını unutmuşum
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılteklif ettim ama operasyon hep başarısız oldu :) teklif almadım hiç tekliflere her zaman açığım :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahahahaha bu güzeldi bak dostum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılPanpa
Askta da kaybettik
Borsada da
Çok hüzünlüyum çok:)03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok panpa kalsın
Borsa kisa vadede kayip yazsa da
Uzun vadede aynı noktaya geliyor
Sadece beklemek gerekiyor ben ise sabırsızim.
Iddiada ise verdiğin gitti tutmazsa
Ayrıca ben bu yuvarlak islerini sevmiyorum:)
70 80 vardır :) hiç etmedim :)
09 Yorumla
+1 yılSayma gereği duymadım her ikisini de.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok olduğundan sayamadım demiyorum. Gelen şu kadar var giden de şu kadar diye hesap tutacak kadar önemsemedim :)
7 kere aldim 1 kere ettim
07 Yorumla
+1 yıl1 kere ettim bir çok kez teklif edildi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere ettim, ne kadar aldım saymadım...
03 Yorumla- +1 yıl
3 yıl...
hiç etmedim edenleride sayma gereği duymadım
02 Yorumla
+1 yılsayısız... :D bir kaç kez.
01 YorumlaHiç etmedim 2 kere aldım, iki kişiylede çıktım :D
01 Yorumlahiç etmedim bir kaç kez aldım
017 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç etmedim 2 kere aldım ikisini de reddettim
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAklımda başkası vardı duygularıyla oynamak istemedim
Cevap sahibi+1 yılAynen :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıkmak prensibim değildir, direk sevişiyorum.
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılordan bile cazibem belli oluyo yani. kızlar duruşuma hasta. :D
Cevap sahibi+1 yıllezbiyenim.
Cevap sahibi+1 yılgerek yok ben zaten başarılıyım adamım. ;)
Cevap sahibi+1 yılbazen kendi kendime diyorum ki, "neden bu kadar çekiciyim acaba; ve bu erkekler, neden bu kadar öküz?" tabiki bana gelicekler :D
Cevap sahibi+1 yıltelden giriyorum şu an. ama tipimi sorarsan öyle ahım şahım değilim. normal bir tipim var fakat, dedim ya; kızlar duruşuma hasta :D
Cevap sahibi+1 yıltelden yazdığıma yemin ediyorum. kendimi böyle olduğuma inandırsam gizli takılmazdım, sitede nickimi vererek bunlardan bahsedip bu anlamda nam salmaya çalışırdım. :) ki zaten sen beni çok ciddiye aldın farkettiysen biraz dalga geçerek yazdım. tamam cidden ilişkilerim çok kısa süreli tek gecelik genelde ama, çevremde koca bir kız kitlesi de yok :D
Cevap sahibi+1 yılyani gerçekten çok kişi oldu hayatımda ama buna çıkmak denemez.
+1 yıl2 teklif aldım 1 kere ettim :P
02 Yorumla6 kez aldım, 1kez ettim o da kabul etmedi :)
07 YorumlaEtmedim. Aldım ama sayı bilmem.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Hiç almadı, birine teklif ettim oda kabul etmedi
014 Yorumla5-6 kere almıştım sanırım ama hiç etmedim.
01 Yorumla3 kere aldım hiç teklif etmedim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. almısımdır bılmıyorum
00 Yorumla
+1 yıl0. :D
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim normalde 3 kere teklif gibi bişey aldım ama onları saymıyorum ben ya karmakarışık bişey hiç teklifte bulunmadım afedersin g*tüm yemedi. :D Sevdiğim kızların hep sevgilisi vardı en iyisi hiç bulaşmayım dedim ondan sonra hiç aşık olmadım. :D
+1 yılSaymadım hatırlamıyorum
00 Yorumla
+1 yıl7 aldım, 1 ettim :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 teklif aldım hic etmedimm :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok istemedimm
Cevap sahibi+1 yılHayır
Çetele mi tutuyoz
01 Yorumlaİkiside 0 kanks :)
14 Yorumla
+1 yıl3 idi
09 Yorumla- +1 yıl
Sıfır
- +1 yıl
Birisinden zaten hoslaniyordum teklif edincede haliyle kabul ettim
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bu kadarını bilmen yeterli bence :D
+1 yıl3-5 bir şeyler oldu
01 Yorumla
+1 yılHiç saymadım
00 Yorumla
+1 yılHatırlamıyorum:-//
02 Yorumla- +1 yıl
Yaaa malesef unutuyorum hem öyle şatafatlı bir teklif olmadı aklımda kalsın
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 defa aldım
01 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > bu güne kadar kaç kere çıkma teklifi aldınız kaç kere teklif ettiniz :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler