Çıkma teklif sayısının, evlenme sayısına bölümünün, kalan sayısının çıkanına ve çıkmayanına neyse ortalık karıştı :dd Evet, kaç kez sevgili olalım mı gız seninle teklifi aldınız ya da çıkalım mı seninle deli oğlan gel belime dolan teklifi edildi?
Vallahi gençliğimde Sayısını bilmiyorum ama birçok kez aldım Çünkü gençliğimde gerçekten Kızlar bana bir kere bakardı döner bir daha takardı o kadar alındı ve yakışıklı biriydim tabii şimdi yaş Biraz geçti artık bu durumdan birazcık kaybettik açık açık söyleyeyim ama Sayısını bilmiyorum yani
En sevdiğim dönemlerdi. Bir kızı beğenirdim, rakışıklı bakışlarımı gönderirdim. Sonra bana numarasını yollardı, buluşup görüşürdük. Güzel zamanlardı. Aldığım teklif 10u geçmez. Ben kendi beğendiğimle olmak istedim. Bizi beğenine dinleriz ama olmayınca olmuyor.
Türk kızı arkası dönükken bile saniyede 150_200 arası çıkma teklifi alıyor. Nasıl sayabilelim, yaş olmuş 26😄 Ha dersen ciddiye aldığın teklif sayısı kaçtı diye , 2 ))
Evet o yaşlarda direkt hadi sevgili olalım mı leveline geçiş sağlanıyor yaş biraz daha ilerleyince evlilik sonraki teklif mezara girelim mi beraber felan oluyor 🤣
bence gerçekçi bir teklif ahahahah benimle mezarda bile yanyana olur musun? teklifle beraber çift için alınna mezar yeri tapusu da olacak missss şöyle Aşiyan'da tepede denize karşı
Bence de çünkü her on yıllık dönemde yeni teklifler hazırlanmalı bir ilişkinin devam hikayesinin romanı yazılmalı. İşte gelecek işte fazilet diyen çiftler bu mezar teklifini yapar. Hatta mermer taşı ve tapulu toprak arazisi tesis eder 🤣
0 sadece 0 benim şansım bu sevgilim beni seven biri olmayacak bunu düşündüğüm de her seferinde ağlıyorum şu yürüyebilen insanların şansı neden biz engelliler de yok ki ♿🥺