AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Güzelsen giyimine bakımına dikkat ediyorsan beğenen erkek vardır. Bunlar olupta erkek arkadaşın yoksa ilginç
Ne opusmesi bw.. mercimek koftesi yapmislardir coktan :)
Bilemiyorum artık o kadarını :)
sen onları okul bitmeye yaklaşınca gör nasıl kayboluyorlar onlar eğlencelik bence.
rahat insanlar hayatlarının ileriki dönemlerinde aşırı zorluk çekerler. sıkı ve zor bir yaşantın olması ileride rahat edeceğin anlamına gelir gözlemlediğim kadarıyla bu hep böyle olmuştur. rahat ol :D istersen sevgilinde olur ama ileride )
Niye zorluk çeksinlerki? Ne gibi zorluk çekebilirler mesela?
bosver sen cizgini ve kendini bozma üniversite gencliği burada ortalıgı birbirne katıyor sözde soma için ne beklersin bu rezillerden
Değişemem de zaten bu saatten sonra ama insan şaşırıyo cidden.
Soma ya hiç girmeyelim :/
burada öyle millet barlarda geziyo evlerde kimin kaldıgı belli değil seni seven o halinle sevsin
Daha bara gitmişliğim yok içki içmem sigara içmem.Ben üni öğrencisine pek benzemiyorum sanrım :S
neden üni öğrencisi olunca her türlü haltı yemek mi lazım bende 2 yıllık gittim ne seviglim oldu ne bara gittim o zamanlar sigara bile içimiyodum ama diğerleri bastan oklulu bırakıyolardı
Tabiki gerekmiyo ben sadce yüzde doksanının öyle olduğunu söyledim
evet cogu öyle hemen bir unili kız ayarlarım peşinde her cesit insan var sonucta
nasıl anlamadım?
yani cogu üniversiteye giden hemen bir kız bulayım yatayım orda bozuk coktur hayalinde oldugu iiçin zor yani
Öyle olmamalı ama öyle maalesef..
evet erkekerle seni diğerleri gibi sanıyo öyle yaklaşmaya calısıyo
aynen haklsıın
3. sınıfa gecceksen nerdeyse bitirmişin zaten sonra taliplerin cıkar:)
evet 3 e geçcem hala üniden evgilim olması :) Gelen olursa adam gibi gelsin :)
Bende iki sene okudum bisey olmadi gerci bende icrast yoktu hep kiz olmayan bolumde okudum :-)
Bizim bölümde de erkek yok zaten :)
Arkadas cevresi olmasi lazim bende hep cekindim olmadi smdiji kafa olsa girerdim hep aralarina yurtta kiz coktu
Evet o çok önemli bişey kendi halinde takıldın mı hep yaşnızlardansın :)
Hangi sehirde okuyosun burasi bozuktur mesela
izmirdeyim
Orasida guzel yer :-)
aynen :)
Oo cevap geldi :)
geç olsa da :))
gec olsun güç olmasın. D
haklısın :)
nabıyon ds.
ııyıym iş güç :d sen
iyiyim bende işe gitcem sen üni okumuyomuydun :)
:D benim arkadaslar okul baslayali 20 kere sevgili degistirdiler. Insan hayret ediyor
sen bozma kendini sabret. senin gibi kız bulamıyoruz kolay kolay:)
Umarım beklediğime değer ya :)
değer değer nerdesin ki sen :D
burdayım :)
il olarak :)
İzmir
hee izmirse umudu kes hacı:) çok seksi kızlar var orda :P
Aman hiçte yok be o kadar sadece adı var :D
sen seksi değilsin zaar :D
Yanlış düşünüyorsun.sorun şurda.bu ti tur kızlar genelde uzak dururlar bu ortamlardan.uzak durdukları için de erkek arkadaş bulmak zor onlar için.
Evet zaten benim pek ortamım yok 2 tne yakın kız ardaşım ve arada görüşütüğümüz 2 erkek arkadaşımız var o kdar
O zaman biraz daha çevre edinmek gerek
evet ama zor :D
Kendini bozma o tur kizlar bin tane erkek degisirler. Cokta gunah kazanirlar. İliskileri kisa surer. Sen kendine hakim ol.
Ben artık bu saatten sonra değişmem zaten
En dogrusu.
tam senin gibi kız arıyorum bende ama üni felan hiç bulamadım ama artık sanırım benle ilgilen bana yaklaş muhabeti bitti bu devirde o yok
Evet haklısın.Zaten kimse istediğini bulamıyo.bende abaza olmayan birini istiyorum kızlarla çok iletişimi olmayan efendi biri ama bulamadım henüz
abazan erkek zaten herkes her erkek cinsellik ister gay bir sevgilin veya kadınlara karşı cinsel isteğini kaybetmiş bir sevgilin olmasını istermisin?
Ne ilgisi var bu söylediğinin benim cümlelerimle?
her erkekde bu istek var kadınlar saçmalıyor bu konuda her erkeğe abazan sapık damgası vrulması beni çok sıkıyor o zaman gay bir erkekle çıkın size zarar vermez
Cevrendekiler temiz olabilir. Seni incitmemek için yaklaşmak istemiyor olabilirler. Bu tavrını koru
Bilmiyorum ama gönül eğlendirmek değilde gerçekten sevgili olmak isteyebilrler yine de..
Bu tavrınla sadece "adam" larin dikkatini cekersin. Boyle devam ett
En adam dediklerin bile sonradan vazgeçiyolar bilemedim ben bu işi..
Meyve veren ağacı taşlarlar. ak akçe kara gün içindir. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Acıma yetime koyar biip
valla ben 21 senedir öyle kız arıyom tabi akrakterlide
Bulamadın mı :(
yok bulamadım
umarım bulursun
inş birgün bulucam ilkim ve sonumu hayırlısı herzaman
Umarım blursun :)
sağol teşekkür ederim
Sen boyle kal daha iyi
Yalnız yalnız evet
Yalnizlik kotu degil vakti gelince cok iyi biri gelir merak etme digerleri seni kullanmaknistemedikleri ya da yapamayacaklari icin yanasmiyorlar hepsi bu
O yüzden mi diyosun yani..
Umarım gelmezse de yapçak bişeyim yok artık
Kebdimden biliyorum rahat ol ya koca bulmaya ya gönül eglendi4meye gider cogu farkin olsun takma sen onlari ha baktin kendin gibi biri var artik onla devam edersin
Evet kendim gibi birini bulursam öyle yapıcam
Aferin sana bol sanslar o zaman :)
Teşekkür ederim saolasın :)
bır bana denk gelmıyor
Bu dünya böyle işte :/
seni üniversite sonrası evlenilecek kız kategorisine koyuyorlar
Ben iki üniversite bitirdim bana öylesi denk gelmedi Marmara ve İstanbul Üniversiteleri
Sen nasıl birini istiyorsun peki
Brn evlendim boşandım bana kibirli Olmasın yeterdi eski eşim çok trip atardı
kaç yasındasın ki :( erkekler tribe gelemiyor sanırım
Memlekette 34 yaşımda 34 bizimki çok abartırdı
Ya çok küçük gösteriyosunuz gerçekten ben 24 falan zannettim
hayırlısı umarım iyi ve istediğiniz birini bulabilirsiniz
Gerçekten 24 mü sandın 2 üniversite bitirdim 9 sene 24 olması mümkün değil
18 de başlasan 2 yıllık üni olsa eder 20. diğeri de 4 yıllık olsa 24 olur :)
Mimarlık 4 psikoloji anabilim hazırlığı vs 5 totalde 9
anladım ben fotoya bakarak knustum
İnşaallah senin gibilerin sayısı fazladır çünkü bende senin erkek versiyonunum
Bende bu versiyondan istiyorum ama yok maleef :(
Bende sen gibileri istiyom inşaallah buluruz hangi ünidesin yazayım geleyim yanına eylül de ünideyim :)
izmirdeyim ama üniyi söylemiyim :) gel beklerim :) İzmir güzel
dediğin gibi bir kız bulsaydım nikah masasına götürürdüm açık net.
Yok mu hiç mi?
Vardı elbet ama terslenirim korkusundan konusamiyodum :)
boşversene ya tarzını koru. yarın bigün görüyoruz onları neler oldugunu
Değişmem zaten ama anlayamıyorum bazen. Tüm sevgimi verebilceğim biri olsun istiyorum
inşallah o da olacak olmayacagını nerden cıkardın
Anladım artık.Her erkeğin amacı belli çünkü
bir çok erkeğin bir çok kadının diyelim.. kadınlarda rahat durmuyo erkeklerde artık.. hatta inanır mısın kadınlar erkekleri geçti..
Evet kadınlar daha kuduruk artık becnede
o yüzden doğru durmak lazım herkese inat.
Kesinlikle
bu durumu istiyorsan daha rahat davranman gerek...ama kendinide korumayı bilmelisin.yoksaaaa
Rahat olanların akıbetini tahayyül edin istiyorsanız o yolda gidin. :)
çünkü ben üniversitede değilim ben olsam isterdim :)
nedeni belli ;) benim tercihim hanım kızlardan yana
len dersını çalış dersini..aşk gemısımı orası, okul okulll..
Nerden biliyosun rahat kız dediklerinin temiz olmadıklarını? Hamama çağırdın da gelmediler mi merak ettim...
espri miydi bu şimdi
Güzel yorum.
espri değildi. masumca. yani pis ve temiz kavramına ne açıdan baktığınızı öğrenmek istedim ona göre sağlıklı yorum yapabilirim.
İnsanların "temiz" kavramını anlamak güç. Kendi gibi olmayan kişileri ne yazık ki insanlar ya "kirli" ya da "ahlaksız" diye nitelendirebiliyor.
iyi de bu açıklaman ile soru başlığın ve içeriği çelişmiyor mu? kafam karıştı özür.
Ben örnek verdim sadece.Temiz aile kızı gibi bir kelime var o yüzden. ay evet ayrıca Kirliler tamam mı ahlaksızlar ve kaşarlar
çünkü aşırı çirkinsin ve kıskançlıktan kuduruyorsun.
Aksine gayet güzelim canım
bir erkek eline değdiğinde bile ıslanan bir abazansın.
kendin gibi sanma herkesi
cok komıksınız kızlar : )
:D ilahi :Ddd
Bu düşünce ile çok yaşamazsın sen saf kızım benim
Hahah niye ya :D
öyle aşk m olur bir insan seviyora GERçekten namusuna gözü gibi bakaar el süremmez bile
Bende öyle düşünüyorum.Seven erkek dokunmaz ancak evlendiğinde bence
yani mantıklı olanda o ya
Önemli olan eğitim. Boşver gerisini.
Sen kendin gibi durağan olmayan kızlara "kirli" deme hakkını kendinde bulduğun içindir belki de.
+++
Okuduğun metinde 'kirli' diye bir kelime geçmiyor.
Temiz kızlar niye istenmiyor demişsin. Bu da kendin gibi olmayanları kirli olarak nitelendirdiğin anlamına gelir.
Kirli olarak nitelendirmedim. Üstüne alındın heralde kıyamam
Yav sen kimsin de senin lafını üstüme alınacağım? Gülünç. Gidip de yazdıklarını bir oku, düşün.
Bilemedim orasını artık.
Dur şu meşhur deyimle "bilale anlatır gibi" anlatayım.
Yazdığına göre sen durgun bir kızsın, sana göre de "temiz"sin. Temiz kız ise istenmiyor demişsin. E bu da senin gibi durgun olmayanların tercih edilmesinden yakındığın anlamına gelir. Ve bu kızlar sana göre temiz değil, yani "kirli" demek oluyor. Yazdığını ne anlama geliyor diye düşünmeden yazman ve bunu sana açıklama çabasında olan birine terbiyesizce "üstüne mi alındın" demen çok zavallıca. Kimin ne olduğu ile ilgilenmek ve aklınca onları damgalamak yerine biraz daha düşünür isen, belki sevgilin olur. Sahip olunan beynin hakkını vermek ise en önemlisi. Bu kadar.
çok uzun yazmışsın bu kadar önemsemeseydin keşke okuyamıcam ama zor geldi
Okuma. Sığ kalmaya devam.
Bence erkeklerin cevabini dinle ;)
hayır tabiki de seni namuslu olarak görürler eğlencesine takılmazlar
Eğlencesine değil zaten ciddi bişey istiyorum. Mesela beğendiğini belli ediyolar sonra sen çok masumsun çok farklısın herkesten diyolar.Bir vazgeçme durumu oluyo gibi geliyo bana
nasıl vazgeçme durumu mesela , başına gelen bir olayı anlatabilir misin?
bir çocuk var çok yakışıklı aynı okuldanız.Ama çevresinde de hep kızlar var doğal olarak.Oyüzden aklımdan hiç öyle şeyler geçmedi sevgili olarak onunla ilgili.Önceden de tanıyoduk birbirimizi ama hiç ayrı görüşmemiştik tek görüşelim dedi ilgili davrandı yok çok tatlısın çok farklısın flan ünide sevgilim olmadğına da şaşırdı hatta.Ama sonra ilgisi kaybetti diğer hvalı kızlarla sanırım şu an
ona yüz vermiyomuş hissi yaratmış olabilir misin bir iki adımda sen atsan hani?
Bir kere de ben yazdım işte naber diye ama fazla konusamadık.En son dediğim şeye de bir şey demedi facete online olduğu halde görüldü yazısıda çıkmadı
hem güzelsin hem namuslu , belki de niyeti farklıydı öyle olduğun için uzaklaştı senden olabilir mi ki?
Ya bilmiyorum ama ben onunda öyle temiz bir kız aradığını anladım konusmalarından hissettridi bana.Belki de ben ynlış anladım niyetini bilemiyorum.Eski sevgiliside hoş ve efendi bir kızdı 6 -8 ay önce ayrılmışlr
ilk konuşmada anlamak biraz zordur ama önceki sevgilisini de unutamamış olabilir
Evet bahsetmişti ondan ama hiç bir şekilde barışmaları imkansız anlaşamıyolarmış olmuyomuş onunla..
tüm ayrılıklar böyle olmaz mı zaten?
Evet öyle olur ama bazen başka şeyler de olur. sevgi biter vs
daha çok zamn gecmemiş eskiler zor unutulur
Ben aşık değilim zaten o çocuğa ama amacını çözemedim kendi ilgilendi yani..
boşver takma pek cevap atarsa sorarsın neden böyle yaptığını , genelde senn gibi kızları bulmak zor oluyo , güzelliğini bilmiyorum ama bu nedenden dolayı istenmiyo değilsin
sormıcam bile gerçi cevap verilcek bişey yazmamştım ama olsun yine de.. Güzelsin der herkes bu çocukta öyle söylemişti bilmiyorum artık nedenini
güzelliğini kullanmak istemiştir belki kim bilir veya o konusmadan sonra utangaçlığı tutmuştur konusmayabilir çünkü hanım hanımcık bir kız pırlanta gibidir benim gözümde bu genelde tüm erkekler de böyledir
Güzelliğimi nasıl kullanabilir ki? Utangaç birisi değil kesinlikle onu çok iyi bilirim ben çok utangacım.
Evet ama değerimizi bilen yok
cinsel manada bişeyler düşünmüş olabilir yani güzelliğini kullanmaktan kastım , ama anladıgıma göre çocukta öyle bir tip yok
Hı yok yok öyle birisi değil aynen. Bakalım kendisi bilir.Zaten bişey hissetmiyorum ama düzgün biriydi yine o yüzden olabilir diye düşünmüştüm
takma bence , güzel ve hanım hanımcık diye tabir edilen kızlardansan karşına çok erkek çıkacaktır :) kapalı mısın
Teşekkür ederim :) Hayır değilim açığım.Ama açık giyinmem
öyle saftirik (biraz kaba oldu ama k bakma ) bir görünüşünde yok sanırım
Saf diyolar ya ama bu iyi niyetimle alakalı :) salak dğeilim ama
boyun kilon faln kaç , görünüşünde öyle mi gösteryio acaba, neden saf diyolar ki? :)
1.65 boyum 49 kiloyum :)
İyi niyetliyim insanlara karşı birazda çekingenim. Biri çok saf ve durusun kendini koru erkeklerden demişti
görünüşünde öyle göstermiyo hiç , herhalde her insana aynı güvenle yaklşıyosun
insanlar pek güvenle yaklaşmam ama
neden saf demiş olabilir ki başka :S
bilmiyorum
böyle cinsel muhabbetten anlayanlara argo kelimelerin anlamlarını bilmeyenlere de bazen saf denebiliyo sen de öyle olma sakın :)
ÖYle bir konu konusmadık ki hiç :)
pardon anlamayanlara dicektim :) oyy oyy sana niye saf diyolar yaa :S :):P
Kurana el mi basmış çocuk. düğün olmadan inanma cahil derler. enayi derler sonra
:)) onu o kiz öyle elde etmiş işte sen farklı elde etki kalıcı olsun:DD
hanım temiz kızlar sen mi oluyon diğerleri ne oluyor fahişemi bu zihniyette kız ne olursa olsun istemem lan ben
Sen isteme :))
toplum olarak mahvolup gittik. hayırlı olsun...
orası kesin zaman kötü
onlarınki ihtiyac giderme meselesi, boşver sen
akıllı kızsın tebrik :)
Lise yillari cavus tokatlamayla haci sakirle gectigi icin 20 yilin patlamasi :)))
Erkeklerın unıv amacı farklı oldugu ıcın
Siz niye böylesiniz ya ah ah
Ben oyle deılım :) tanımadan yargıladın benı aldın gunahımı :)
ben sendeo ışığı gördüm :) çapkın bir tipin var :)
Herkes ole dıo ama uzaktan yakından alakam yok :)
Ay cidden mi :) şaşırdım hiç ni çapkın değilsin?
Çapkınlıkla uzaktan yakıdan alakam yok :(
0 çapkınlık kız arkadasım bıle yok kanks
Hadi ya senin nasıl sevgilin olmaz ya çok ilginç :(
Insan utangac cekıngen olursa olmaz tabi :)
Hep bu yüzden kaybediyoz :)
Aynen kanks :)
biz kirliyiz ya, ondan...
Her erkeğin geçimşi farklıdır
kirlenmek güzeldir! omo...
Hahah :D
yakında sen bozulursun
Bozulsaydım bozulurdum.3. sınıfa geçicem
böyle diyenlerden korkmak lazım ama haklıda olabilirsin tatlım.yazdıklarına göre fazla acizsin.yada olgun değilsin.neyse böyle devam.
Biraz ağır olmadı mı? Neyse aciz değilim bunu bil yeter
peki.
eve atamadıkları için sana yanaşmıyolar demekki
Evet atamazlar
senın arkadaşın ıyı bişi mı yapmış sence
İyi bişey değil bence
o tür ınsanlara özenme okunmana ve güzel yerlere gelmene bak bence
Yok özenmiyorum zaten
o zaman takma kafana
Eski devir kapandı yani biraz oynaşacaksın :)
Yanlış devirde doğmuşum ben ya.. Ama yapamam ki yani belki 2-3 ayı geçerse ilişkimiz öpebilir
dikkatini üstüne çekmen için şart ama
Evet ama nasıl yaparım bilmiyorum
Kim demis istenmiyor diye.ben severim sen gibileri
Öyle ama ben göremiyorum yani
Zaten sorun senin ve benim birbirimizi bulamamizda. araya hep can yakicilar giriyor
Evet bir de girmese
Hic degilse burdan sohbet eder halsen anlariz
adam ne hayallerle gitmiş seninle mi uğraşacak
Dimi o da haklı :)
ne güzel kızlar yok sayıldı bunun için :)
Güzelimde yani ama yok :)
üniversiteyi bitirdikten sonra kıymetini anlarlar, çok da güveniyoruz bakıyorum kendimize :)
Ya beni görmediğin için söyledim güzelim diye :)
çirkin misin yani :) çok çelişkili cevaplar
Beni görmediğin için güzel olup olmadığımı söyledim.Sonuçta çirkin miyim güzel miyim bilmiyosun o yüzden. Hakkımda fikrin olsun diye.Güzelim yni öyle der insanlar
maşallah Allah sahibine bağışlasın sen onlara uyma ama kendini bozma :)
Tamam bozmucam saol :)
bir kaç sene geçsin sanada sıra gelir :)
2 sene geçti zaten:)
zaman çok çabuk geçiyor :)
kolay lokma işlerine geliyor
Evet ama artık evlenmek için bile temiz kız istediklerini snamıyorum ben
isterler herkes ister Allah izin verirse seneye bende başlayacam acaba gerçekten böyle kötü mü ortam
Valla çok kötü ben söyliyim yanii hiç kalmadı düzgün insan..
hayırlısı olsun
merak etme sen ilerinde dokulurler hepsi
O zamanda ben onları istemicem. Her kızla sevgili olmuş bişeyler yaşamış erkeği ben napıyım
şu an istedigine gore ileridede istiyeceksin
Ben düzgün birini istiyorum
ne alakası var yaw delimisin
nasıl?
herkes layıgını bulur diyorum kısmet...
sorun düzende hanımefendi...
Evet ah bu düzen ah
ben istiyorum
yalann
ciddiyim
umarım bulursun
ohhooo senin yol bok yolu :D
aşık degil adam işini görüyo sadece
Katılıyorummm
Allah bilir teklif gelse kabul etmezsin sen.
Eden var kabul etmedim onları
tam bir kezbansın o zaman.
Ne alaka? Hoşlanmadığım insanla niye sevgili olıyım ki
karşıdaki insan seni beğeniyor sonuçta sende bir yakınlık kursan tanısanda bir zahmet hoşlansan sessiz hanım hanım olabilirsin ama dünyada bulunmaz hint kumaşımısın orası ayrı mesele.
Tabki bulunmaz hint kumaşı değilim. Ama elektrik meselesi varsa o işte olmadı mı olmuyo
elektrik mi güldürme beni. :D
Evet ben ona çok inanıyorum :)
ne deyim kardeş inşallah aradığın elektriği bulursun.sen o zaman mühendislik fakültesinde elektrik mühendislerinin yanına uğra. :D
Sen espri yapma :D
tamam sustum. :D
Kıskanma.
Kıskanmıyorum ama insan hayret ediyo
benimle birlikte olurmusun :D
Sen de kimsin :D
tanrının bir kulu :D
çok açıklayıcı oldu :D
Dimi :) nerede yaşıyorsun
İzmirdeyim:)
Senin gibisini bulsam evlenecegim de yok İşte
evlilik teklifi et bence bu kıza :D bulmuşsun işte
Ettim de baksana o kabul etmiyor ama yanındaki çirkin arkadaşı kübra içime düşecekmis gibi bakıyor :)))
Noluyor burada :)
:)))))))