Güzel kızlar bakımlısınız tamam ama neden böylesiniz?
Çoğu güzel kızın pis olduğunu öğrendim. Dikkat edin biraz ya. İnsanı soğutuyorsunuz.
Çoğu güzel kızın pis olduğunu öğrendim. Dikkat edin biraz ya. İnsanı soğutuyorsunuz.
Yanlış bir algı oluşmuş. bir kere kesinlikle makyaj yapan kişi bakımlı değildir. Makyaja karşı değilim ama durum farklı. Kadın yüzüne maskesini yapamamıştır, gözleri şiştir. Cildine özen göstermemiştir ya da bazı sorunları vardır. Bunları kapatmak için makyaj yapar.
Ancak makyaj yapmadığı halde cildi pürüzsüz, lekesiz, canlı olan bir kadın bakım yapmıştır, çoğu zaman öyle kadınların fondöten vs ihtiyacı zaten olmaz.
Aslan yattığı yerden belli olur. Çarşaflarını düzenli değiştirmeyen, ütü ile sadece acil durumda tanışan, mutfak banyo yıkanma el havlularını ayırmayan, masayı sildiği bezle yer silebilen, arkasını toplamayan, dolabı çekmeceleri dağınık, oje süren ama tıknakları pis olan, parfüme gömülmüş ama cildi banyoda bir lif bir kese görmemiş çok kadın var. Bakım ve temizlikten uzak biri ancak bazı şeylerle kapatma yapar. Hem evini hem kendisini temiz tutup, net bir tabirle süslü de olabilen kız sayısı bence az.
Ne yalan söyleyeyim bir çoğu için doğru maalesef..
Kızlar olarak bence bizlerin çok bakımlı ve temiz olmamız lazım
Bunu da karşımızdakinden ziya de kendimize duyduğumuz saygıdan yapmalıyız
Temizlik hem dinen hem ahlaken hem de sosyal olarak önemli bir olgu
Herkes güzeli sever herkes iyiyi herkes temizi
Olması gerekende bu bence de ben konuyu kadın erkek olarak ayırmıyorum
İnsan giyimine temizliğine saçına dikkat etmeli ne olursa olsun
Bana gelirsek ben her zaman dikkat ederim gerek saçlarım olsun gerek yüz temizliği mutlaka önemsenmeli
Toplumsal ilişkilerde rahatsız edici olmak istemiyorsak önemsemeliyiz
Sırf kızlar diye belirtmesen ama daha iyiydi :) Yine de güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım :)
Tamam kız odamı temizliycem şimdi ne yazmışsın be :)
@Evlenilecekkız arkadaşıma duyduğum saygıdan ötürü biraz özendim cevabıma ne var ki bunda :) Olması gerekenler bunlar :) sanada yorumun için teşekkürler :)
@myd1oez katılmamak elde değil bu konuda yani :)
@burraquda genelleme yapmasak iyi olacak ama :) ben öyle biri değilim ama dediklerinizde de haklısınız yani
aslında kızlar diye belirtmeyecektim bunu da o ara bir kız gördüm daha doğrusu kız arkadaşları bunun neler yaptığını anlattı çok kötü oldum ben midem bulandı o an böyle bir soru sorucaktım erkeklerde de var tabi ki ama onu görünce o karşı cins ya hani bir de evleneceğiz belki ileri de. evi çeviren temizliğe dikkat eden o olacak. onun için böyle bir soru sormuştum fazla ayrıntıya da girmedim. çoğu anlamamış zaten.
@myd1oez çok teşekkür ederim günün sorusunda beni eic seçmen çok hoşuma gitti :) çok sağol arkadaşım :)
@crn88_77 teşekkür ederim yorumun için :) Bakımlı olmak önemlidir :) Katılmana sevindim :)
en güzeli buydu gerçekten. bak ben en iyi cevapları çok nadir seçerim :))
mutlu ol sende :))
@myd1oez Çok mutlu oldum çok teşekkür ederim sorularına daha fazla özen göstereceğim artık :)
zaten elinden geleni yapıyorsun :))
fazla zorlama kendini aklına gelenleri yaz yeterli :))
Tamam :) Ama sanırım bu bahsettiğin kızlar burada da var baksana - lemekten kendini alamamışlar :)
Bir insan kirliliği sever mi ya :D bunlar seviyor neyse eksilesinler yeter ki yanıma gelmesinler çünkü o kokularına dayanamam :D öfff :D hadi kampanya başlatalım herkese bir çift sabun :)
sabun yetersiz kalır ama ya.
bir havuz partisi köpüklü filan bişey yapmak lazım.
dikkat çekici olmak lazım :))
@myd1oez orası da doğru :) dikkat çekmek önemli :=) Neyse ben daha fazla konuşmayayım bu bahsettiğin ekip yoksa eksi yağmuruna devam edecek :) Ama tek diyebileceğim onlara dışlanmış hissetmeyin kendinizi :) sizde insansınız sonuçta kokunuza rağmen :)
dikkat etsinler bari bizi düşünsünler ölücez ya :)
:) :) her şeyin bir çözümü var :)
https://www.mkek.gov.tr/Urunler/ll7QmN2j.jpg
kim takacak onu ya :)
Çok güzel yazmışsın arkadaşım tabi ki cinsiyet olarak ayrım yapmamalıyız erkeklerde kafasını 3 gün yıkamıyor otobüs camına kafasını koyduğunda margarin sürmüş gibi oluyor :D Örneğim biraz iğrenç ama malesef böyle genede en iyi cevabı hak etmiş tam düşündüklerimin karşılığı yazılmış tebrikler
My immortal cok guzel sarkiii:D
@izetaltinmese teşekkür ederim
@SİYAHxBEYAZ güzel şarkı evet ama lütfen konuyla alakasız yorumlar atmayalım değil mi :) sorana saygı sonuçta önemli :)
Dogrulari yazmissin diyecek bisey bulamadim:D
Evlenilicekkız diye nick odasını yeni temizlemeye başkıyor xdmdkdkd
Kızlar olarak derken temizlik genel bir şeydir. Cinsiyeti yaşı yoktur.
of şu tutumunuzdan gina geldi. Erkeklere laf söylerim kizlar da yapiyor.
@Sapıkadın_ ne oldu niye sinirlendin bu kadar :) bence de cinsiyeti yoktur
@Sonmermi @kmlyaaa görüyorsunuz ya iyi yorumumu da eksi kötüye de eksi :) pis gezmeyi seviyorlar demek ki onlar :)
Ahaha teşekkürler :)
@myd1oez bak kardeş ben geçenlerde bunla ilgili bişey yazmıştım. kendini bir b ok sanan kızlar sallamadı çünkü biliolar. dopru olduunu. sen zannediomusun bu makyajlı bakımlı güzel saçmlı üstü başı düzgün kızların temiz olduunu? benim elimden geçmeyen karı kız kalmadın en orospusyla çıktım en namuslusuylada. bir çok yani. evine giriosun bu bakımlı gözüken pisliklerin. evi b*k götürüo. o yerler mutfak etraf. ve dışarı ve evdeki hareketleri çok farklı pislikten farkı yok. elini üstüne sürerleer saa sola. geğirirler sesli falan vs vs burnunu sümkürürler vs vs. iğreniorum onlardan. bunların alayı böyle. kabul etmeselerde. ve emin ol bakımsız die gördüün kızlar onlardan daha çok temiz bakımlı ve karakterliler.1 örnek insan yere kabuk atarmı ya? elma kabuğu? ve almazmı en az 7 8inde bunu gördüm. mide bulandırıcılar.
evanescence arkadaşımızın dediği sırf kızlar diye belirtmesek daha iyi olurmuş biz erkeklerinde bakımsız olanları var tabiiki konu temizlik olunca herkesi kapsıyor. ama şunu unutmamak gerekir dış temizlik bir şekilde yapılabilir yani bence en önemli unsur ruhen temiz ve bakımlı olabilmektedir. bu da demek değildir ki temizliğimize dikkat etmesekde olur. temizlik imandan dır.
Cevap
66Cevap
temizliğine dikkat etmeyen birine zaten bakımlı denemez, orada bir anlaşalım.
bakım demek, fönü bozulmasın diye bir hafta yıkamadığı saçlarını salıp, kirden tonu koyulaşmış yüzüne fondöteni bulayıp, ter kokan vücuduna parfüm sıkarak şık kıyafetler geçirmek değildir.
açıkçası erkeklerin de kişisel temizliği savsaklama konusunda kızlardan aşağı kalır yanı yok. bunu her toplu taşıma aracına bindiğimde, banka sırasına girdiğimde maalesef ki fark ediyorum.
kadın erkek, güzel çirkin, kısa uzun, kilolu zayıf ayırt etmeksizin herkesin ama herkesin kişisel bakımını yapması gerekiyor. hem sağlık için, hem de sosyal yaşamı kolaylaştırmak için.
haklısınız ama mecaz anlamda söylemiştim ben
Bakımdan kastın sanırım burada makyaj ki siz erkeklerinde beyninize işlemiş bakımı makyajdan ibaret saniyorsunuz.. Sizin de bu soruyu makyaj yapıp pis birini yakalamanızdan yola çıkarak sorduğunuzu düşünüyorum.
Bakım denen şey makyajla değil temizlikle olur. Bu sadece fiziksel olarak değil yaşadığı yerin düzeni ile de ilgilidir.
Yurtta kalıyorum ve neler görüyorum bir bilseniz. Dışarıya çıkarken bir saat hazırlanan kızların sifonu çekmeye üşenmesi mi dersiniz, odasının çalışma masasının çöplükten geçilmemesi mi dersiniz. Yağlı saçına maşa yapanları, fönü bozulmasın diye bir hafta saçını yıkamayanları mı dersiniz. Kaşını bıyığını alıp da bacaklarındaki koltukaltındaki tüyleri uzun süre almayanlar mı dersiniz. Neler var neler. Dikkat edin beyler, bir bayan sadece bakımlı değil temiz de olmalı. yarın bir gün evlenince evinizin çöplük, eşinizin de pasaklı olmasını istemiyorsanız cidden dikkat edin
Çok kötü bunlar ya
Diğer arkadaşların yorumlarına cevap olarak yorum yapıyorum.. Bakımlı olmak makyaj demek değildir. Temiz olmak demektir. Örnek olarak kaşını bıyığını aldırmak, tırnaklarını temiz tutmak, dişlerini fırçalamak, saçını yıkamak vs... Yani tırnağına oje sürünce bakımlı olmuyorsun ya da dudağına ruj sürünce bakımlı olmuyorsun güldüğün zaman sapsarı dişler görüyoruz. Yağlı yağlı saçlarına maşa yapınca da bakımlo olmuyorsun. Ya da yüzünde bir ton sivilce varken pudrayla kapatınca da bakımlı olmuyorsun. Makyaj yapmak süstür. Temiz olmak bakımdır ikisini karıştırmayın.
mecaz anlamı da var değil mi?
Dışı güzel içi pis anlamında mı?
hemen hemen
bakirelikle alakalı olabilir mi?
hayır tabi ki o farklı bir şey.
Peki öyleyse bulamadım :/ Nedir? :))
senin belirttiğin süs var ya aslında onun mecaz anlamı çok güzel çok düzgün ama dikkat etmiyor temizliğine filan
edep, ahlak? :))
o da önemli
açık açık yaz lütfen :D tahminlerim tutmuyor :))
banane et sen :)
Bir çok şeye kafa yoruyorum bir de buna yoramam :D kendini açık açık ifade et beni niye yoruyorsun :))
ı-ıh anla sen
Üstüne tez yazayım hatta :D
olur olur
:))
evet çok doğru böyle tanıdığım bir sürü kız var dışarı çıkarken baştan ayağa bakımlı hoş ama eşyaları yattığı yer dolapları leş gibi şahit olduğum şeyi söylüyorum kızlar kızmasın cidden o dışarıda gördüğünüz o muhteşem kızlar gerçekte öyle değiller ben dağınığım sadece ama günlük duzeltirim tekrardan ama hiçbir zaman temiz olması gereken şeyleri kesinlikle pis yerlere bırakmam koymam dikkat ederim yeni aldığım kıyafetleri yıkamadan giymem tırnak uzatmam içi pislik doluyor vs ben çok dikkat ederim ama etmeyen çok kız var ve son söz kizlara pis olmak hiç yakışmıyor kız dediğin temiz olmalı
Midem bulanıyor
benden mi :)
Kızlardan
haklısın da hepsi öyle değil ama
Birincisi senin dusuncen yanlis cnku bakimlilik icinde temizlik var.. Turkiyedekilerin cogu bakimi makyaj oje parfum zannediyo. Ama hayir bakimli olmak tirnaklari temiz bakimli (lime fln), temiz olmak gunde en az bir dus almak, saclari azcik kirik olunca kesmek, haftalik sac ve cilde maskeler yapmak en onemlileri kilsiz ve disleri temiz olmak. Makyaj falan ekstradan. Ben ne kizlar taniyorum disi cok guzel bakimli gibi iste bir ton makyaj ojefln ama kokuyolar icleri falan killari var, disleri sari sayilir nerdeyse fln. Yani bakimi makyaj zannetmeyin ikisi bir arada olur ama makyaj yapmak bakimliolmak değil
o anlamda demedim dışı güzel hani bakımlı derler ya tırnakları ojeli saçları güzel filan ama ter kokuyor filan
Igrenc bse benim oyle sorunum yok ama benmde bir sorunum var bir hastalik oldu, gunde bikac kez dus almak, dislerimi kucuk bse yedikten ya da ictikten sonra fircalamak, uzeridme hep parfum um deo m dis fircam macunum tarak falan olmasi bence herkes oyle olmali bazen trama biniyorum bazi kisiler igrenc ter kokuyo falan yani cok rahatsiz oluyorum neden boyleler
bende bilmiyorum çok kötüyüm şu an kızlardan soğudum resmen :(
midem bulandı artık benim ya
kusucam valla
ya gelirse öyle biri
ne olacak ki böyle ya
Bende fark ettim dün bir kız vardı toplu taşıtta genel olarak bakınca bakımlı gözüküyordu taaaa ki tırnaklarının altından fışkıran yeşillikleri görünceye kadar :S
Bakımlı olacaksanız tam olun -,- ve ayrıca bakımlı demek sadece dış güzellik değildir odan evin çamaşırların da ütülü ve temiz olmalıdır bence !!!
ne yapıcaz ya biz? :(
En önemli bakım ilk önce temizlikten başlıyor... ben temiz olmayan insana bakımlı diyemiyorum kusurabakmasın kimse. Pis koktuktan sonra istediğin kdr ojeni sür, süslen, makyaj yap, saçını yap... sıfırsın.
Erkekler için de aynı şey geçerli.. temiz olmadıktan sonra hiçsin yani.. en güzel bakım önce temizlik. Sonrasını yaparsın kolay zaten...
Ağzına sağlık. Ter kokusu yağlı sac iğrenç şeyler kokuyu alinca kafayı yiyorum resmen herkesin koltuk alti dis fircasi kisisel bakim malzemeleri olmali kullanmali.. ben asiri terlerim bundan en cok rahatsiz olanda ben olurum onun için sürekli banyo yapip deodrant kullanirim cantamdada tasirim bir tane naneli sakiz seker dis fircasi eksik olmaz cantamdan zaten.
haklısın ablacığım.
sadece süsleniyor ama bakımsız demek daha doğru aslında.
Nasil ögrendi ki :) Bakimli gibi duran süslenip püslenip güzel giyinip disari ise giden kadinlarin cogu genelde evlerinde cok pistir, bu bir gerceek... Öyle cok kadin var evi buzdolabi lesh gibi kokar evde pacoz gibi giyinir ama disarida ki görüntüsünden sanirsin ki cok temiz... Maleseef cok kisi öyle degil..."Temizlik imandandır." diye bir Hadisi serifimiz var... Biz imüslümanlarin hem vücuden hem ahlaken hem ev olayinda temiz olmamiz lazim...
aman kalsın yav :D
yanında osurur onlar bı de dımı hatta gegırırler :D
Osurmak saglikli cidden ama tabi bunu ulu ortaa osurun demiyorum. :DD Gegirmekdaha kötü duruyor kusacak gibi kadinin biri yemekte sofra basinda igrenc sekilde gegirirdi o yüzden tiksindim.. Osuruk onun yaninda daha masum kaliyor. :DD Bir keresin de ben de ameliyat sonrasi biri ile sohbet ediyordum anacim sen bir gegir nasil utandim. :DD Midem de rahatsiz. Neysee yaav osurmaamak daha kötü ama kokarsa kötü :DD Aslinda göte susturucu taksan :DDD ahaha haa :DDD
Midemden rahatsizim.. Ameliyat olduktan 2-3 gün sonra izmir`de Kordonda otururken bir arkadas cay ismarlamis bende tesekkür edeyim dedim... Az sohbet ettik o sirada ne bileyim anideen bir oldu neye ugradigima sastim cok utanmistim. :DDD Özür dileye dileeyee bütün sirinligim gittiydi :DD O herifte bana evli oldugunu ama mutsuz oldugunu sizofren hikayelerini anlatiyor bende icine gegiriverdim. :DDD
özele geçer misiniz?
Arkadaşımın yurtta oda arkadaşı vardı kız Makyaj yapiyodu kiyafetini degistiriyodu ama içindekileri degistirmiyodu ayda 2 3 sefer banyo yapiyodu sonra sadece saçını yikiyodu düzgün banyo yapmiyodu yanına yaklasinca bir garip kokuyodu parfumle karışık pis bir koku oluyodu bide bunun kızlı Erkekli bir arkadas grubu vardı hepsi aynıydı banyo yapmaktan korkuyolardi galiba :)
off midem bulandı ya keşke anlatmasaydın :(
Sen sordun ben anlattım bide kız onla aynı odada yasiyodu düşün artık ne çektiğini bide o arkadaşım yere saç düşsün sinir olur okadar Titiz o kızla kafayı yicekti zorla değiştirdi odasını:)
tamam yeterli bu kadarı bayılcam şimdi şok oldum
kankaa birşey itiraf ediyimmi evdeysem eğer 5 gün banyo yapmam su parası sonucta odam gorsen kitaplar yerlerde kıyafetler felan odamdaki ranzaya ulasmak için atlaya atlaya geçiyorum kitapları basıp kıvrısmasın diye suanda agzım yüzüm yağ içinde salata yiyorum :DDD
ohaaa yuuh:). benim odada bitane toz bulamassın annem kardeşlerim romanlarımı ve kitaplarımı kurcalayıp bozmasın diye kapıyı kilitlerim öyle cıkarım :) sendede ne mide varmış beeee :)
o şekilde yaşayamam biraz daha temizliğine dikkat et bence ama yinede sen bilirsin
haftada 2 kere banyo şart agaaa sevgilinin yanında utanmıyonmu dicem sen şimdi antikezban olabilirsin sevgilin olmaz diye buna cevap verme bence :)
salata yeme olayına gelirsek o şekilde salata yersem babam ensemin sapına tokadı basar knk tehlikeli :)
evden cıkmadıgım sürece 5 gün banyo yapmıyorum okul oldugu zaman 2 günden 2 güne odada benden baska kimse yok gülüm eyvalllah sn yasa oyle
Süpersin ya ikizimi buldum asosyal misindir peki :D :D
evet asosyalim ve ankaralıyım ve ankarada yasıyorum...
cok süperim biliyorum :DD
niye öylesin sen ya :((
şimdi yarın okul var diye yıkandım birazdan odamı topluycam annem bagırdı ama ondan once yağlı makarnamı hayvan gibi yiycem ve gegircem
bunları yapınca ne anlıyorsun?
dogal halim kanka hayvan gibi yemek aclıktan gegirmekde dogal yani birde oda toplamaya felan üşeniom suanda ketçaplı makarna yiom agzım ful ketcap mendil uzakta ::D
düzgün biri olma zaten
hıckırık tuttu su almaya giderken mendilde aldım ayrıca ketcapa tabagıda mutfaga koydum şimdi temiz biri oldummu abiiii
sen bu kafayla zor
İnsanin her türlü bakimli olmasi gerekir bence. Haklisin benimde var tanidiklarim çok pisler sadece makyaj yapalim gezelim o kafadalar evli olani bile var artik bişiy diyemiyorum yani. Makyaji giyinmeyi çok iyi biliyorlar gerisi yok o kadar. İnsan makyajdan gezmeden ibaret olmamali azcik titiz olmak lazim..
temiz olmayan bir kız nasıl bakımlı olabilir ki.. bakımlıdan kastın dışarı çıkarken süslü püslü olmasıysa evet öyle kızlar da var kendi süsü püsüne baktığı için evdir temizliktir pek bakmıyolar.. görünüşe aldanmayın :) ambalaj iyi olabilir ama içi pistir o pis :)
tum kızlar hak vermıs nerdeyse o zaman kım bu pıs kızlar alla alla :SA:DF:GF
en pis yurtlar en pis wcler kızlarınkı :DD
ben de cok pisim mısal
aynı bardakta ıkı kez kahve ustune bı de kola ıcıyorum
her seyımı buldugum yerlere depiştiriyorum
bu yuzden gardırobum kırıldı
kıtaplıgım da kırıldı :ASD:F:G
hepimiz temızız ama :AS:DF:G
Kolanin ustune gegir :D
onu da yapıyorum :AS:DF: @ersan_baslar
Yarasin uzunca mi:D halbuki hatunlar gegirmez derlerdi
pembe sıcıyorum ama :(
Osurman nasil :D
ne ıstıon olm sen :AS:DFG:
hahah :DD:D::D
hepsını yapıyorum rahatladın mı :S:D:F @ersan_baslar
Tatli hatunsun icinden geldigi gibi davraniosun ondan :D
eyvallaa :DD: @ersan_baslar
Hem bakimli hem pis nasil oluyor diyecektim a üniversitedeki oda arkadaşlarımı anımsadım. Yani kendini Paket gibi hazorlayıp yatagini, odasini, mutfagini ahır gibi kullanan kız çok. Hele yeni nesil kızlar beterler.
Bence kız erkek, genç yaslı temiz olmalı. Hem ön planda hem arka planda.
bizim üstteki komşu kızlarını kasteddin dostum 3 cüde fıstık gibi lakin anneleri çalışıyor bunlar evde iş yapmıyor çamaşırlar yıgılmış heryer leş gibi yemek yapmıyolar evi temizlemiyolar çöpü bile atmıyolar anneleri işten gelip atıyor benimde annem anlattı onların eve gitmiş ben hiç gitmedim ama 1 kaç kez dışardan görmüşlüğüm var ne diyim
1tanesi 22yasinda calisiuor digeri 17yasinda sozde okuyor gitmiyor bazen20olanda calisiyor kadin evlediripte kurtulamiyor cunku kizlarina guvenmiyor adam basar tekmeyi geri gonderir diye durum icler acisi
Bir kere otobuste bir kiz vardi yanindakini kucuk dusurmek aina kokuysun falan dedigini duydum ama oyle bir koku yoktu yanima geldi otrfu cunku olsa duyardim daha sonra kizla avmde wc de karsilastik wc den cikti aferdsiniz bir gaz cikarfiki sormayin elini bile yikamadi cikarken. Kizi otobuste mahcup etti ama kendin. Daha beter cikti igrenc
öff sus ya :((
kesinlikle haklısın bence erkeklere pis deriz ama kızlar tuvaletine kokudan pislikten giremezsiniz kadınların buyuk çoğunluğunda var aslında bu durum bende bir bayan olarak pek hazetmiyorum ama gerçek bu
Mide bulandırıcı bir durum
Okuduğum yorumlarda herkes temizlik manyağı çıkmış :) tabi canım hepinizin evlerinde toz tok , dolablar düzenli ve gomlekler ütülü , mutfak zemini domestos kokuyor zaten ahahahaa 😂😂😂
erkeklerinde cogu öyle sevgilim bana geliyor banyoyap mada ben onun icin banyo yaparim hep temizim
diyer erkeklerde öyleydi göbeginin deliginde iplik bile cikiyor testisleri kokan yiksa lar temiz olur
kimi sade suyla banyo yapip cikiyor sabun kese bise yapmada
Benimde çok şaşırdığım hiç yakıştırmadığım bişeydir okadar güzel kız böyle pis olamaz diye konduranıyorum bide 😣😣 kendilerine süslerine bakmaktan temizliği öğrenmemişler... Iman eksikliği 😄 temizlik imandan gelirmiş 😊😊
sus abla ya.:(
Bakımla süsü karstrmamak gerek bence bende. makyaj yapar gzel giyinir. bir fön ceker çıkarım ama bakmli olmam sadece bnlara odaklanrsam onemli olan kirden kldan. tyden uzak kalmak temiz ve süslysen bakmlsndr :)
karıştırmadım zatende güzel görünen kişilerin çoğu dikkat etmiyor :(
tabi orası da doğru
Çok samimi söylüyorum ünide bir kız arkadaşım vardı ( düz arkadaş sevgili ya da yiyiştiğim değil)
Kız bildiğin manken gibiydi bigün işte nasıl oldu bilmıyorum bunun üstüne bişi dökülmüş benden yardım istedi gittim
83 tl ( hala içime oturur :D:DD:D: ) jean aldım getirdim buda pat diye önümde giydi
Amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tanrım didim
Külotundan kıllar cıkıyordu resmen ://:/://:/:/: neyse
Beni diğer kızlar ilgilendirmez temizlik insanın kendisine saygısıdır ve imandan gelir bunu bilmem yetiyor
ilgilendirir abla ya aynı ortam da filan bulunuluyor.
Aynen öyle canım sen yine erken öğrenmişsin. Ben ne bakımlı görünüp ayakları leş gibi kokan, sütyeni kirden kayış gibi olmuş kızlar gördüm. Üstelik bunlar gelinlik denemeye geliyolar.. :D
Ya abla kusucam şimdi ya. Valla midem bulandı. Hiç sevmem öylelerini. Soğudum cidden
bakımlı olan temizdir zaten. boya badanayla ojeyle pisliklerini kapatıyolar sadece görünen yerleri temizliyolar siz de temiz sanıyosunuz. duru olan kız güzeldir temizdir.
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Bir kız olarak bakımsız kızlardan utanıyorum.. Kadın kesinlikle bakımlı olmalı ki her şey daha güzel olsun :) AMAA ERKEKLERDE BAKIMLI OLSN YAAA :)
ben bakımlıyım yapmayalar düşünsün
kesınlıkle oyle toplu ortamda bu daha ıyı gorulebılıo mesela yurtta kalıom kız afet gıbı harıka duruo ama lavaboda karsılasıosun elını yıkamadan cıkıo vasat bişi
öff söyleme şunu ya. midem bulandı valla :((
Bir insan hem bakimli olup hem nasil pis olur aklim almadi.
Aynen katılıyorum..
Arkadasin hala ayni mi?
mecazen.
Pis..
Dışını süsleyip içini pis bırakıyoruz. karpuz gibi dışı yeşil içi kabak.
aynen öyle işte.
kızın pisi erkeğin pisinden beter.. yaka silkmiştim bazılarından ama ambalajları çok güzel dikkat yanıltabilirler
öyle oluyor zaten
Bakımlı dediğin kızlar genelde temiz olanlar olmuyor mu zaten? Temizlik hiç makyaj olmasa dahi güzel gösteriyor kızları. Bazen görüntü ne kadar iyi olursa olsun, saçları yağlanmış ya da terlemiş kızdaki iticilik hiçbir şeyde yok.
Tanıdığım bir arkadaş var, tavrı davranışları bakışı fiziği her haliyle Banu Alkanin gençliği :)
Ama gel gör ki, bahsettiğin kızlar gibi inanılmaz pis.
küçük ve basit bir neden bana göre ( artık kişilikler, dışa dönük pervasız ve görselliğin ağır bastığı bir zaman ve haliyle iç dünyasından ödün vermek istemeyen insanların tercihleri bu yönde dışarıda da evde de temiz olanın önce ahlakına bakın sona dediğimi anlarsınız...
Bakımlı olmanın ilk şartı temiz olmak zaten, o dediklerin bakımlı değil, pasaklılıgını ortmek icin suslenenler..
Malesef çok varlar..
haklısınız da ne yapabilirim ben peki anlayamıyoruz böylelerini
Bosver napıcaksın, kadınların coğu su ve sabundan habersiz. Ben 1 gün duşa girmesem ustumde 10 kilo agırlık varmıs gibi hissediyorum, markete dahi cıkamam dusa girmeden. Deodorant denen birsey var, otobuste erkeklerden cok kadınlar kokuyor, hadi erkegin bakımsızlıgı goze batmaz ama kadın zerafet simgesidir, yazık ediyorlar kendilerine, bakımlı olmayı topuklu giymek makyaj yapmak oje surmek sanıyorlar.
boşveremem midem bulanıyor evlenicez ilerde belki. ama böyleleri olunca :(
Zeki bir erkeksin tebrik ederim. Çoğu saf erkek makyaj yapan kızı temiz bakımlı sana r oysaki çok pisler var mide bulandıyo.
teşekkür ederim
midem yerle bir şu anda.
Ayni şeyi erkekler için düşünüyorum ben de. Yani kiz erkek diye ayirmamak lazim temizlik nerden gelir biliyor herkes:))
erkek olduğğum için karşımda böyl bir kız düşündüm ben sadece sende erkekler için düşün tabi. mide bulandırıcı :(
Kendimize bakmayı seviyoruz ama o ev konusuna geldimi birşey diyemem 😃 anti temizlik vardır bende msla manyak derecede uşenirim. Ama zorunlu topluyoruz temizliyoruz napcan 😃
herkes için demiyorum evde çok dikkat etmiyor olabilirsin ama 10-15 gün bardağını yıkamayan ve o bardağı kullanan çok güzel bir kız görmüştüm. midem bulandı :(
Imm. Öğrenir yapmayı ya . kullansın midesi alıyorsa bizi ilgilendirmez ki. Rahattır sdce karışan eden yoktur onada ondandır
ister istemez soğuyor insan ama :(
Soğuma soğuma birşey olmazz
yapılan yorumlar bitirdi beni
Sende bir zahmet normalini bulu ver 😃
nasıl bulucaz var mı ki?
Vardır ya illakii
zor ama
Erkekle çok temiz ya 😃 evini geçtim dışı barı olaydı biraz dha iyiydi 😊
ben kendime çok dikkat ediyorum. herkes böyle olamaz haklısınıda yapılması gereken o ama
Sanada oyle birisi gelir inş
Bakimli olan her kadin pis diye bir genelleme bence dogru degil o dedigin cici kizlar simdilik arkalarini toplayan annelere güvendiginden öyleler:)))
benim odam çok dagınık l*n :s ne ps kızım ama çok üşeniyom. erkek arkadaşım anca kendini süsle diye kızıyo :D
bide benim bir arkadaşım vardı bizde kaldı bir ay filan dikkatimi çekti hiç banyo yapmıodu ben 2 günde bir banyo yaparım sçaımı yıkarım filan o tam 15 gün oldu l*n artık girde bir yıkan dedim saçları keçe keçe olmuştu yein ediom sigara toz kokusu saçına sinmişdi bide birlkde yatıyoduk filan. zar zor ikna ettim yaa banyo yapsın diye hayrete düşüyodum resmen yıkanmıodu.
abla niye söyledin midem bulandı şimdi ama
ben de erkekleri anlamıyorum. saçlarınız kısa 5 dk bir duş almak ne kadar zor olabilir ki? otobüste ve toplu alanlarda resmen ölüyorum.
sende haklısın tabi. öyle yapanlar çok
temiz olan erkek çok istisna...
var ama gene de.
minimum düzeyde
Pis insan nasıl bakımlı oluyor?
Veya bakımlı insan nasıl pis oluyor?
Ve beyin koşarak uzaklaşır..
mecaz anlamda yani şöyle ki.
güzelliğine dikkat ediyor hani çok çekici ama içi temiz değil tırnaklarına bakım yapıyor manikür pedikür filan yapıyor.
banyo yapmamış mesela.
ter kokusu filan var.
midem bulandı bak :(
Bakimli demek temizlikten gecmez zaten. Ne kdr pis erkek varsa okdr bayanda pistir. En buyuk gosteergesi devlet hastaneleri. Bayan ve erkek wclerini gezin ve anlayin kim daha pis
Afedersin ama bayan erkek wc si diye ayrim yok hastanelrde ben kiz tuvaletine adam girdiğini gördüm
şu an hastanedeym.
Yerden goge haklisin kac arkadasim var uzun tirnaklarin icinde igrenc igrenc pislik tasiyan, saci yaglanmiyor diye haftada 1 dus alan, elini wcden cikarken yikamayan oyykk ! :(
Öff çok pisler bunlar ya
bayanda da erkekte de temizlik çok önemlidir ve dikkat edilmesi özen gösterilmesi gerekir iç temizlikte dış temizlikte bazı erkek ve kızlar var sadece dış görünüşlerine önem verir içimi kimse görmüyo diye düşünüyolar heralde ama yanlış bir düşünce heralde helede erkekler koltukaltını almamakla neyi ifade ederler anlamam bide pis pis ter kokarlar ıyyyyyy yaniii iki tarafta özen göstermeli derimm diorumda
Sanrm genel durum bu bazı bayanlaar cok bakımlı ama sadece kendine eve giremezsin :)) bazı cok duzenlidir ama kendine bakmaz... hep derimm onemli olan temiz olmakk bir bakıyosunn giyimi falan harika ama pis bazıları goze gelmez ama cok temizzdir
Dışardan saçı başı yapılı, güzel giyinmiş vs bakımlı duran ama aslında pis olan kızları bahsediyorsan var öyleleri erkekler kadar
kızlar olunca daha kötü oluyor insan ama
kızı erkeği yok iki tarafta temiz olmalı pisi hiç çekilmiyor.
bakımlı olmak temiz olmaktır aynı zamanda yani pis tırnaklara oje sürmenin bakımla bir alakası yok özensizliktir o
dışı süslü içi temiz değil demek istedim aslında.
Katılıyorum vala benimde arkadaşım vardı öyle görsen bakımlı bişi ama evlerden Irak olsun. . görünüşe aldanmamak lazım
ne yapıcaz peki?
midem bulandı valla
olsun gene kötü oldum ben
öyle valla
bulmadım da düşünüyorum böyle gelirse ne yapıcam diye
İkisi ayrı kavram bir bayanda bakımdan önce temizlik olmalıdır. Bakım öğretilir ama hijyen ve kişisel temizlik kadının ruhuna işlediyse çıkarmak imkansız denebilir :)
Bakımlı olmak temizliktir zaten. Eğer temiz biriysen bakımlısındır bu kadar basit. Pis birinin bakımlı olması söz konusu bile olamaz.
mecazen düşün biraz.
@çıgınaşık. Bana göre o demek değil. Cevabımın altına bunu yazarak yanlış bildiğimi söylemeye çalışmışsın ama bence bakımlılık temizlik demektir giyim makyaj değil. Bence... Farklı düşünüyoruz demekki cevabının altına bunu yazarak yanlış biliyormuşum havası yaratma yani arkadaşım. Bence böyle. Sence öyle.
Gerçekten bakımlı ve temiz kelimesini ayırt edemiyor musunuz? Bakımlı olan herkes aynı zamanda temiz anlamına gelmiyor. Örnek verecek olursam yurtda kalıyorum ve bir çok kız dışarı çıkarken saçlarını yapıyor, makyaj, elbise her şeylerine önem veriyorlar.. bu bakımdır. Ama tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyorlar, uzun süre banyo yapmıyorlar, bir şey yedikten sonra ellerini yıkamıyorlar gibi gibi bu da onların bakımlı ama pis oldukları anlamına geliyor ki bana göre bir insan istediği kadar bakımlı olsun temiz değilse bitmiştir.
onlara da hiç anlam veremem ama cidden çok fazla yani. Yurtta kaldım ben 4 yıl kızın tipine bak birde odasına pisliğine duşa girip saç bırakmalar , deliği tutturamamalar. Neler neler... Kimse göründüğü gibi değilmiş dedirtiyor
Maleseff ozellikle kisisel bakim cok onemli, her ay kuafore gidip 1 saatini ayrisa butun bakimini yaptirabilir, ve dis fircalamak da cok onemli, guzelim dişlerini mahvediyorlar
mide bulandırıcı :(
1.80 boylarinda. yapili hatlari guzel bir sarisin geldi oturdu bos otobuste yanima ilk 10 saniye aurasina kapildim duyularim iptal oldu sonraki saniyelerde gozum yasli kokudan otobusten inmek zorunda kaldim kurban eti gibi kokuyodu keskin bir koku
Tırnakları kırılmasın diye portakal soyamayan kızları balık ayıklayan kızlara tercih ettinizde ondan
Nasıl oluyor ki o? Bir hafta banyo yapmayıp dışarı çıkınca makyaj yapan kizdan mi bahsediyorsun?
evet.
Temizlik olmadan bakim nasil olur ki.. bakimli degil demek ki. temizlik en temel sey bakim sonraki asama bence.
Bazı hemcinslerim gerçekten de hiç dikkat etmiyor buna.. Biz bile bu soruyu sorabiliyoruz onlar adına..
umursamiyolardir ya da ailesinden o terbiyeyi almamistir
kendim icin konusursam guzelmiyim bilmem ama temizimdir ams biraz daginigim oda anneme guvenmemden dolayi diye dusunuyorum :)
sagol :)
Temizliginin ne kadar rahat ve guzel oldugunu tattiklarinda emin ol onlarda birakamicaklar
takana kadar ohoh
Rezil rezil...😯
aa ne yaptım ki
Yok yok kizlara diyorum pardon yanlus anlasildim :/
Yanlis*
konuştukça daha zor anlaşılıyorsun
Ahahahaha
gene anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar