Çoğu kız temizlik konusunda annemin dediği gibi midir?

Annem sürekli dinlenmeden sakatlık, ameliyat demeden her şeyi 1 günde bitirmeye çalışıyor. Hepimizde bel fıtığı var ve ben uykusuzum, yorgunluktan banyoda yapamadım. Annem diyor ki herkesin kızı senin gibi değil çalışkan. Bir sürü iş yapıyorum onunla birlikte (o genelde benden fazla yapar çoğu gün ve evin tadilatı yeni bitti tadilat pisliği temizliyoruz şu anda). Bence her kız benim gibi değil yalan söylüyor ve bir de yeni lafı şu "onlarda da fıtık var çalışıyorlar''. Hareket ettiğim halde hareket et fıtığın iyileşir diyor ama kendisininki daha da kötü oldu çünkü kendini zorlayıp duruyor ve hala geçmişteki gibi temizlik hastası olmadığını iddia ediyor. Uykusuz kaldığımı söylemeye bile çekiniyorum azar işitmemek için. 10 şey yapsam 1'ini yapmasam bağırmaya veya söylenmeye başlıyor. Bu zaten yıllardır yaşadığım bir şey ama son birkaç gündür sürekli sürekli sürekli kavga etmeye çalışıyor ve ben çok sıkıldım bu durumdan. Bir de saçma sapan daha olmayan evlilik hayatıma laf ediyor temizlik üzerinden. Herkes de anneme abartılı olduğunu söylüyor temizlikte.
Çoğu kız temizlik konusunda annemin dediği gibi midir?