AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
evet bazılarının evini b. k götürür dışarı çıkar bir sürü makyaj giyim kuşam saçlara bütün gününü ayırır
ama düzgün biri bulmak zorlaşıyor bu yüzden
Ediyorum bu kiz kadar temiz ve istekliyim :) https://olaysahneler.com/stacy-martin/
oha. ben ondan mı bahsettim abla?
:D :D
bir de gülüyorsun ya
o nasıl oluyor ya kım soledı sana bnu merak ettım :)
kimse söylemedi benim görüşüm
Ya, of aklima geldi ornekleri midem kalkti :/// .. hele o deodorantla karisik ter kokanlari.. :(((
sus sus :(
o da o kızların kusuru ne yapalım kendilerine baktiklari kadar birazda cevrelerine bsksalarmis...
Sen kız değilmisin kanka? :D
bende kızım ama hatayı görünce cinsiyetine bakmiyorum evt gercekten boyle kizlar var
haklısın da böyle kızları görünce çok dikkat etmek gerekir.
Çoğu bakimli kzın görünşne aldlanma evet bir kz olarak soylüyrum hele ögrencyse kızlarda olsa evlerini hc görme derim :)
midem bulandı zaten
Neydenn :)
böylelerinden ya.
Çoğu kz bakmldr ya özgüvni yüksektir bu yüzden ne gördün ki Mideen bulandi merak ettmm
10-15 gün bir bardaktan su içen çay kolla içen bir kız ve simsiyah olmuş içi hiç yıkamamış. kusucaktım az daha. kokan kız ve bir sürü şey ohoh
Himm anladım kötü birseyy görmek istemedkçe de denk gelirsin takıntı yapmaa bn ailemle kaliyrum mesela öyle bir sorunm yok evimzi genlde evin büyk kizi olarak temizledgmdem :) kz olnca hep bizde temzlkk iş dış grünş olarkta evet kızlarin daha bakmli daha temiz düzgün olmadi dikkat çekiyor
bilmiyorum artık kim iyi kim değil
Temizlik konusunda çok hassasn belli gönlne göre ne dyimm :) dış grünüşüde kalbi de temiz olsun :)
öyle valla. ama zor bulunur ya.
Bilmem kısmet işleri hiç beklemedgin bir anda çkıp gelir bulur seni
düzgünü bulsa bari
:D hayrlisi
Ben kişisel olarak temizimdir ama odamı b*k götürüyor gardrop dapdağınık. İtiraflar itiraflar :D
soğudum bir an kızlardan zaten :(
Senin evde toz bile kipirdamiyo sanirim bu kadar taktigina gore
çok dikkat ederim ben temizliğe. ütü yapmam sadece.
Garip
garip değil normal bşey
bende öyleyim kirli yerde duramam içim rahat etmez
Ben orts halli ve t e miz bir kizimdir ama hak lk isin çoğu yağlı sacla çıkıyor.
Yağ olsa gene iyi ter kokusunu bastırmak için parfüm kutusu boşalıypr.
Haklısın b3nce banyo yapsa daha makbule geçer
Valla soğudum kızlardan öff iğrenç ya
Gecen dükkâna güzel bir bayan geldi alış verua yaptı inanter kokusundan yanina varilmiyor hic rahatsız olmuyor bu kendince kendime sordum inan çirkin bir bayan öyle koksa bilmiyorum kizin basıma geleceklerini
Ahh ben sizin bakimli anlayisiniza... TEMIZ DEGILSE BAKIMLI DEGIL O ZMN.
mecaz anlam.
Kizlar ayip ya gidin oto sanayiye adam gibi bir bakima girin soğutmayin insanı..
Oda arkadasimdan bahsetti belki de. :)
Ayni arkasinu topluyorum.
aynen o kız böyleyse bakımlı degildir süslüdür, pistir:)
mecaz anlam abla sadece.
yani saniyorum sadece erkekler icinde gecerli bu disim güzle olsun: düsüncesi mevcut
Psikolojisi bozustur imkani yoktur. Yoksa, o da bakim yapar yani
bilmiyorum da bir an soğudum :(
O da farkına varır bir süre sonra zaten
çoğu böyle :(
Ben cok. görmüyorum senin sansin bence o ya bulursun elbet
var ama gene :(
Yeterbnce. s
of midem bulandı :(
bazı kızlar bakımlı olmayı sadece makyaj yapmak zannediyo o yüzden böyle oluyo
Haklısın galiba.
bir kız arkadaşım vardı bir içim suydu. Herkes ona hastaydı. Sonra bir süre geçtikten sonra kızdan tiksindim meğerse kız bir içim su degilmiste bir içim ... Muş
napıoduki :D
Kesinlikle doğru, saçına fön çektirip haftalarca o pis kafayla gezip kendini havalı sananlar bile var.
off soğudum şu an hepsinden :(
Hepsi öyle değil tabi
ama enn kötüsünü düşünmek lazım
Tabi :)
ne yaglıdır o kafa :D
bakımlı kızlar gördiklerimi söylüyorum keyfe üste başa makyaja düşkündür 19 yandayım yüzüme daha hiç makyaj yapmadm hep güzel olduğumu söylerler tek sorum titiz düzenli ve işimi zamanınnda bitirmektir.
Sadece bayanlar olarak sinirlandirmayin lutfen. Erkeklerde bir birey ve sizlerinde temiz olmasi gerek. Ev isi bulasik utu bakimindan demiyorum, kendi kisisel bakiminizdan bahsediyorum
ben bayanlar ı daha göz önünde bulundurduğm için öyle düşünmüştüm
Bana kalirsa temizligin erkegi kadini olmaz. Birey bireydir.
Fiziksel bakımlardan ev temizliğine fırsat gelmiyor herhalde 😊 nasıl olsa evi gören kimse yok
Sadece pazar gunleri yikanan kızlar taniyorum. Sorsan duş almadan evden çıkmıyorum derler...
Aynen *
Erkeklerin 100 de 70 i tuvalet sonrası elini yıkamıyormuş bunu biliyor muydunuz?
bilmiyorum ama ben kızlara daha çok önem veriyorum ileri de kızla evleneceğim için onun iin böyle bir soru sordum
yalan
Yani olabiliyo öyle şeyler kızlarda da erkeklerde de
Yalan değil @sevdanınsonvuruşu araştır bak
Bakimin sadece makyajdan ibaret oldugunu saniyorlar cunku
Gerçekten böyle maalesef. Ev arkadaşim bir haftadır dus almiyor benimde başım dertte ahahaha
of zorla sokun banyoya ya
Kokusuz hijyenik erkekler :)) bunu bayan olarak genellemeyelim insan olarak düşünelim...
abla o an öyle düşündüm haklısın tabi
:))
Süslü olucaz derken evin temizligine vakitleri kalmiyor olabilir kokoşlarin
dikkat etmiyorlar ki hiç
bende bayanım ama temzliğe çok önem veririm haklısın valla kndi cinslermden soğudm bende
bende soğudum :((
öyle gardaşım :D
Bakımdan vakitleri mi kalıyor sanki. Yakından tanık oluyorum :) kızım kalk şu evi topla diyorum arkadaşıma aman yae boşver diyor. Iki işi bir arada yapamıyorum diyor.
fransa 'da parfumun ve topuklu ayakkabinin bulunma sebebi ayni zamanda french ijenin ortaya cikisina bir bak :)
neden ne var açıklar mıısın bir zahmet?
üşeniyorum :P
yaa :(
:P :P
Katılıyorum uzaktan cok bakımlı görünen bir bayan yakından felaket itici olabiliyor şahit olduğum durumlar var..
ne yapmak lazım?
Öyle olupta buraları okuyan varsa dikkat eder diğerleride birilerinin onlara karşı imasına kalmış acıkcada söylenebilir tabi..
dikkat edeceklerini pek sanmıyorum :(
Hiç bir insan başkalarının onu bakımsız düşünmesinden hoşlanmaz emini edecklerdir tabi kirlilik içlerine işlemişler hariç:))
çok zor ya :(
Kızdan kıza fark vardır tabi , saçı başı fönlü maşalı kızlara aldanmamak lazım içeriğine bakıcaksın ;)
nerden bilelim ya.
Sende haklısın yiğenim ne diyim.
Güzellikle temizlik ne alaka anlam kuramadim. Çok güzel ve temiz arkadaslarim var çirkin ve pis de var. Alaksız bence.
alakalı değil zaten de güzel olunca çok ilgi görüyor tamam ama neler yaptığını bilince filan çok kötü oluyorum
bakımdan kastı "makyaj yapmak" olarak algıladıkları için.
Neden çünkü sizin aklınız bu kadar çalışıyor, etiket düzgünse o kişiyi bakımlı olarak nitelendiriyorsunuz.
senin sahip olduğun kızın temizliğine bak.. napcan diğer kızları lazım mı :/
Kimi kızlar icin yüz güzelliği ve bakımı genel temizliğide kapsiyor belkide..
İlk bakım temizlikdir diye düşünüyorum. Temiz olmayan bir bayanı bakımlı zaten sayamayız ki.
Trmizlik bakım dış görünüş.. Sadece o anlık güzel görünme çabası..
Arkasını dönüp baksa bok..
kendini boyayıp badana yapınca temiz olduğunu zannediyorda ondan. halbuki o kadar boyayı duvara sürsen picassonun tablosu olur.
evet cok var öyle kızlar ama tek kızlar değil erkeklerinde öyleleri var malesef. s
Kız bulması zorlaştı artık
ama en azından birkaç gün bile görüşşen anlarsın bence o sırada temiz olup olmadıgını hareketleri bile belli eder
Midem bulandı zaten
umarım bulursun temiz bir kız ne diyim ki :)
Çok zor ya
Pis olacağıma bakımsız olurum. Temizlik olmadan bakim olmaz zaten. Allah korusun pis olsam zaten benim vicdanimdan önce annem öldürür :D
bakımlı olmak temiz olmaktan gelir eğer dışardan düzgün görünüyorlarsa sadece susludurler bakım temizliktir.
Temizlik önce gelir valla temiz olmayan insanlardan tiksiniyorum
ewet temizlik imandan gelir
bence de haklısın. ne yapıcaz ya böyle?:(
Aileden geliyo temizlik eğitimi almamislar demekki :)
midem bulandı ya :((
temizliğine dikkat etmeyen kız bakımlı olsa ne olur
maalesef öyle.
öyle kızlarda erkeklerde var ama insan kendine de evinin temizliğine de dikkat etmeli
Bazı kızlar makyajına çekiciliğine önem göstermelerine rağmen pasaklı oluyolar malesef
Ne anlamda temizliğe dikkat etmiyoruz? Genel olarak konuşursam çoğumuz ediyoruz bence
Temizlik karakter meselesidir bayan erkek meselesi degil
Katiliyorum dikkat etsinler. bazilari makyaj yaonca kendini bakımlı saniyor halbuki yaniliyorlar.
ama sinir bozucu soğudum ya :(
Hepimiz öyle degiliz soğuma :)
of ne bileyim ya. itici geliyor artık bu durum
Uzak durursun öylelerinden.
keşke belli edebilseler kendilerini önceden
şimdi sen burada yorum atanların tem tersi olduğunu zarfladıklarını biliyorsundur eminim...
%90 ı bakımlı ama görünmeyen yerleri (koltuk altı vs) iğrenç. Hele birde pis kokmuyorlarmı sorma gitsin.
Bakım en başta temizlikle başlar zaten. Makyaj yapıp göz boyamakla olmuyor.
ama öyle maalesef.
Onlar bakımlı değil sadece öyle görünüyorlar. Bakımlılar hem temiz hem bakımlı oluyor ve miktarları az ;)
Bazen gordugum tek pis yanlariyla bir an soguyabiliyorum ozellikle killi kizlardan tiksiniyorum
sus ya. soğudum artık hepsinden :(
etek trası olmuyolardır pıslıkler
kendine bakmakta oraya buraya dikkat çeviremiyorlar
ne yapabilirz biz? :) midem bulandı şu an da.
Temiz olmayan kız bakımlı olamaz canım bakımlı olmak sadece makyaj yapıp saç boyamak değildir
Makyaj yapmakta bir nevi bakım ama
Gerçektende öyle.. kız dışarıdan çok temiz ve bakımlı görünüyor ama öyle iğrenç ve pasaklı yönlerini görüyorum ki.. insanın midesini kaldıracak kadar iğrenç olanları bile var.
ay sorma benım bir oda ark vardı illalah ettırdi
kirli pedleri cantasında yatagında basucundaydıı
öf kusucam şimdi
dışarda da görsen inanmazsın oyle bırı olduguna
dıkkat et kız ark secrken :D
kız bulamıyoruum öyle seçecekte eğer böyle biri gelirse ömür boyu evlenemem gibi sanki
belli etmıyola r kendını eeve goturup yemek yaptırcan izliceksin artık ellerını yıkadı mı bulaşıkları bekletıyo mu dıye :D
işimiz çok zor ya
Bn ikisine de dikkat ederim. Pis biterse duramam zaten. Her zaman her yer temiz olmalı.
Dış güzelliğine bakmaktan başka bişeyle ilgilenemiyorlar.