Bi tane yakın arkadaşım var erkek evlenmek istiyor niye evlenemiorsun dediğimde her şey tamam ama temiz kız yok ne yapacağım diyor illa ki vardır yani temiz kız hepsi kirli diye bir şey yok peki bu erkeklerin temiz kız anlayışı nedir yani bu devire göre yorumlarsak mesela bu devirde max ne yapmak sizin temiz kız anlayışınıza girer
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anlamıyorum. Kızlar; temiz erkek yok der. Erkekler; temiz kız yok der.
Sonra herkes yalnızlıktan takınıyor.
Evet aynen bu şekilde herkes bunu diyor
tamam bende yalnızım da yani benim boyum kısa
çoğu kişi de uzun boy diyip duruyor kimse de bu böyle bana göre filan da demiyor.
Off uzun boya kısa boya takılandan eş olur mu Allah aşkına fiziksel özelliğe çok takılan erkek de olsun kiz da olsun oynağın tekidir yani
işte fiziksel özelliğe takılan o kadar çok çıkıyor ki karşıma
Öylelerin niyeti ciddi değil ki
Bilemeyiz ki
Kendileri her bku yedikten sonra eline erkek elı değmemiş istıyor
Valla öyle
erkeklerin cogu kiz bulamiyorlar bakirler siz oynak tiplerin pesinden surundugunuz icin sadece o tipler var saniyonuz her gun birsuru erkek 175 im kizlar bakmiyor yok kizlarla konusmaya utaniyorum yok 20 yasindayim kiz arkadasim olmadi postu atiyor siz kizlarla arasi iyi olan az bir azinliga bakip herkes oyle mi saniyorsunuz benim elim kiz eline degmedi tabiki temiz kiz alacam sizin gibi bana gunde 50 karsi cins yazmiyor
24 Yaşındayım bakan tek kız olmadı şu dakikadan sonra patlak kız mı alıcam?
@WMonsoon , bize yazanların derdı bel altı adam gıbı duzgunce yaklaşmıyorlar yalnız geçmişin temizse tabı hakkındır ama geçmişi kirli olup temiz geçmiş bekleyenler çok fazla
@WMonsoon yorumda bahsettiğim arkadaşım bakir bile değil ve buna rağmen temiz kız arıyor sen bizim temiz olmadığımızı nerden biliyorsun pardon da?
Oynak tiplerin peşinden koştuğumuzu nerden cikariyorsun temizsen konusma adabin şeklinde temiz olacak karşı tarafa bilip bilmeden yorum yapıp ahkam kesmeyin burada babanızn ahırı değil burası
@Zeorehn bana da bakan olmadı napiyim altın dan 10 kız geçirmiş erkeğe mi bakıyım? Patlak diye de böyle tabir ediyorlar oda ayrı bşr pislik düşünce yok 2 el yok bilmem ne saçma sapan
@Zeorehn herkes dengini bulacak tabi ki de ne demis ayette temizler temizlerle kirliler de kirlilerle biz sana patlak kiz alacaksın diye bir şey demedik bi soru sorduk millet bizi patlak sandı kafaya bak😀🤢
oynak tiplerin pesinden kostugunuzu dminde 100 tane nude olan adama 101. sini atip sdik yaristirmanizdan biliyorum. ayrica arkadasinin bakir olmamasindan biliyorum bakir olsaydi senin cevrende olmazdi o adam yuzune bakmazdin
@WMonsoon iyi bakalım tanımadığın biri hakkında böyle düşünüyorsan seni Allaha havale ediyorum.
Ayrıca arkadasim küçüklükten beri arkadaşımdır bana asla yanlış bir hareketi olmadı olamaz o kendisinin cinsel hayatı kimsenin haddine değil ben bana saygılı davraniyor mu davranmıyor mu ona bakarım
hep oyle derler yok saygili olsun saysin sevsin falan sonra nerde yvsak var dibinde bitersiniz ama
@WMonsoon kardeşim ne kadar geri kafalı cahilsin ya kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez sonuçta biz arkadaşımla birbirimize cinsel anlamda yaklaşmıyoruz değil mi adı üstünde "arkadaş" bizim arkadaşlık temellerimiz iyise bana her anlamda yanlış yapmayıp saygı duyuyorsa bende o çocuğa saygı duyarım okey
@meleryawr nefes alan kıza bakılan ükede sana bakmadılar öyle mi
@Zeorehn valla yuzyuze tanışmak isteyen olmadı sanal dan yuruyen oldu oda farklı amaçlar için
e varmis demekki 50 kisi yazsa illa iclerinde seni onemseyen vardir erkek olsaydin bir kisiyle bile konusamazdin
@Zeorehn hayır önemseyen yok hep kullanma amaçlı zaten sevgılı vs olmuyorum erkekler de gayet konuşuyor kaç kişiyi birden idare ediyorlar sen yapamadın dıye kınlenıyorsun bu sefer
yuruyenlere onemsemiyorlar diyorsun yurumeyincede yanlizim diyorsun simariksiniz bence
@Zeorehn sanal dan konuştuğum oldu sonuç ne mi aldatıldım
reelde aldatmiyorlar mi
temiz kız sayısı temiz erkekten daha çok ama denk gelmiyor, o da kendince haklı 🤧
Kucuk şehirde hiç denk gelmiyor
oğlan bu konuda dengini arıyor mu ona da bakmal lazım. görücüyle falan bulunur belki
Evet yok tum kizlar birileriyle borsey yapmis y*vşayanlara gül koklatmış
Yani peki sizin geçmişi kirli kiz anlayışınız nedir tam olarak
öpüşmüşse kirlenmiştir
Su devirde anal oral sexting arkadan kendini elleten kizlarin yanında emin ol öpüşmek çok masumca
en masumu bu oldugu için söyledim zaten onları saymıyorum bile bir uygulamaya bakıyorum kızların yarısı foto satıyor yarısı s. ksting yapıyor bu kızlar ileride anne mi olacak diyorum artık masum kızlar olsa da inanmam masum olduklarına 30 olunca yeni reşit olmuş temiz kız bulursam bulurum yoksa da gerek yok
Valla ben 15 16 lise 1 2 zamanlarımda flortum sevgilim olduğu için yaptığım en max şeyin sarılmak öpmek olduğu için bile vicdan azabı çekiyorum oysa ki daha ergendim olgun dusunemiyordum bazen diyorum hangi akılla yapmışım diye sen opusmusse kirlidir diyorsun bazı şeyler gerçekten çocuk aklıyla hata olabiliyor istisnalar dışında
benim imkanim oldugu halde yapmadim kizlarla yakinlasmak yanlis geldi yapani da temiz olarak gormemin imkani yok
Temiz kız çok kaşarlar elbette var ama temiz kız çok var
Yani mesela temiz kız anlayışınız nedir
Cinsellik yaşamamış kix
Ha anladım evet haklısınız
Ama bazıları da kızın ergenlik çağında lise yıllarında flortu sevgilisi olması yaptığı en max ileri şeyin opme sarilma olmasına bile kaşar namussuz kirli damgası vuruyorlar
O kadar da değil yani ben çok kıskanç bir adamım yalan değil ama yani bu kadar da olmaz temiz kız oda
Yani vr bunlar 15 16 yaşlarında olan şeyler daha ergenken olgunca dusunemiyoken olan durumlar
Benim sevgilim bunları öğrendiğinde bana öyle demişti çünkü 😀
Ergen olduğu için düzgün düşünmemiş
Merak etme tertemiz kızsın
Olgunlasmasi çok zaman alır heralde bu konu hakkında erkeklerin düşüncesi kac yaşından sonra değişiyor peki
En az 27
İst kalmamış en güvenilir bile hatalı boya li çıkıyor
Ya evet ama şu an en masumu sarılmak öpmek bence bu devire göre yani
Doğru evet ama bagzi insanlar da senin dediğin gibide duseneniyor 🙋♂️🫂
İllaki vardı herkes sevişmiş olacak değil ya
Sevişmek çok ileri bir şey ya bence herkes çok normallestirdi
E tabii ki de öyle sonuçta açık konuşmak gerekirse bir insanın bedenini kullanmasına izin veriyorsun
Valla ben lise 1 2 yıllarımda flortum sevgilim olması yaptığım en en max şeyin opusmek olması olduğu halde hala çok vicdan azabi cekerim öpüşmek dediğimde yani dil dile bir opusme değil normal öpüp çekilme buse kondurma
bakire değil anlamında diyorlar :D
Haa çünkü bazıları da geçmişinde ya da lise zamanlarında sevgilisi olmuş flortu olmus hayatında yaptığı en max şey masumca sarılmak öpmek olan kızlara da kaşar namussuz damgası vuruyorlar da
yok be onlara demez kimse bakire olmayanlara diyorlar sadece her önüne gelen ile yatmış kadınlara filan
Benim sevgilim demişti valla enteresan 😀
Senin sevgilin kaç kızı elden geçirmiş öyle kız mı arıyormuş dsffdgfdgfd
Sözde kimseyle bir şey yaşamamış max opusmus benimde 15 16 yaşlarında sevgilimin olması ve masumca sarılıp öpmeye geçmişi kirli damgası vuruyordu
Çatır çatır yiyişsen bile kime ne yaa Bakma sen o salklara :D
Kimsenin elini bile tutmamış olması
O bu devirde biraz zor
Zor değil, ben kendimi koruduysam benim gibi korumuş birileri illa vardır.
inanmayanlarin gozu ciksin ben inaniyorum