AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Anan bulsun
asosyallikten kurtul
Olum gel ben sana ayarlıyım :)
otusbir çek
Gay mısın?
gaylık ile ne alakası var ki? Ben de 22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı mesela.
senin sevgilin var mı yoksa lezbiyensin
ilginc
ne alakası var gay olmakla
zamanı gelince açılırsın bişey olmaz.
çekingenlikle hiç bir zaman elde edemezsin
benimde yok gel olalım sevgili
:D:D:D benimde yok :D
25 yaşındayım.
Üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Boyum 173
Kilom 75
Benim de hiç sevgilim olmadı!
Ahahaha paravanı açalım o vakıt
adamın duygularıyla oynama olacaksan özel mesaj at kezbanlık yapma
hahahhaa nah sana sevgili :D
Bosver kardesim ne geregi var ki?
esra erol ;)
o kadar da değil benc haksızlık yapma cocuga
hahahahahhahahahahahah ne biliim :D
2 senedir bu sitedeyim. Böyle bir kahkaha görmedim
hangi anlamdaa?
Bnde gormedım boyle kahkaha yıllardır sosyal aglardayım.d
esra erola çıkarım yakında sizlerede selam gönderirim kızlar soruyor halkı olarak :D
benim adimida anarsin artik hahahhahahahahhahahahahahh :D
sen talip olursun bana :D
git isineee hemen sakayi kaka yapmaa töbe töbe
bende şaka yapıyorum seni isteyen kim ki zaten :D
vallaha beni isteyen cook :D hahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahaahhahaah
seni sevdiklerinden mi istiyorlar acaba :D
öyle olsa gerek hadii neyseee sana esra erolda iyi eglenceler bak bende sana göre talip bulursam haber veririm hadi eyvallah hehahahahahahahhahahahahhahahahahahhahah
horoşo padrujka :D
sus bee
Esra erolda senin gibi kendini beğenmişler ukala insanlar denk gelmesin diye özellikle belirtcem :D
sen benim soruma yorum yapıyorsun susması gereken sensin burası benim sayfam :D
sanki talip geldide ukala olmayani secio hahahhahahahahahahhaahhahahahahagaggagagagaggahaha rezil
benim ne işim var esra erolda falan hemen saçma sapan yerlere yönlenditiyon beni :D rezil sensin uyuz :D kırık mısın nesin
e 24 yasina kadar sevgili bulamamissin nolcak benim bu halim diyem sen degilmisin anguut hadii byee
ben kendim bulamadım doğru düzgün birini o yüzden yazdım öyle bana hep senin gibi şımarıklar, uyuzlar denk geliyor o yüzden ne olacak bu halim diyorum :D
pisiiiik ufak atta civcivlerde yesin desene evde kaldim kurudum beni kimse begenmiyoo yani sen esra erola gitsen bile bulamassim talip malip
evde neden kalayım istediğim zaman birini bulurum ama ben aşık olmak istiyorum sevgim bitmesin istiyorum senin gibi günlük ilişkiler peşinde değilim ben züppe :D
günlül iliskiden bahseden oldumu burda? ben nisanliyim ama pesimde yinede cok kisi var onu demek istedim ve üstelik evde kalmissim iste uzatmaaa jahahhahahahahahahhahahahahahha nekadar itici sin yaaa böyleee agzina vurmam gelio hahahhahahahahahahhahahahahhahahahahah
o zaman ben nişanlıyım diye en başında söyleseydin uzatmazdım bende seninle belli nasıl biri olduğun şapkadan tavşan çıkarır gibi seni çıkarmak lazım kulaklarından tutup hahahha :D
hahahahahhahahahahhahahahahhahahah ay ne kadar da komiksiiin hic saka yapmaaa benceee -.-
essek essek kulaklari gevsek hahahhahahahahahahahahhahahhahahhahagagagaahagahahaga
hahahhahahahha :D tamam olur bir daha yapmam uyuz
uyuz senin olmayan sevgilindir hayvan!!!
sen eşek kulaklı midasın soyundan geliyorsun heralde :D tipin yabancılara benziyor türkçeyide güzel konuşamıyorsun zaten :D ş leri kullanamıyorsun :D: D::D:D:D hahahhhahaha
bu kadın sana çok benziyor :D https://www.youtube.com/watch?v=u01vyniy1Ak
essek kulaklu midasin soyundan gelmeyorum ve annem meksikan AMAAA babam türk yanii bende türküüm türkceyide senden iyi bilerim ben salak nisanlimda türk o yüzden türküm ben TÜRK
bende yabancı sandım seni ş harflerini kullanamıyorsun türkçen yarım kalmış senin sen meksikada çok kaldın heralde :D kovboyculuk oyna sen :D:D:D:
ahhh bak iste o linkdeki kadin ayni senin gibi birini ariomus hadi durmaa durmaaa
neden salak nişanlımda türk diyorsun nişanlına neden salak diyorsun hhahahahah :D
linkteki sana benziyor ama :D
sanaaa dedim onuu anladiindaa caktirmiosun cünkü laf bulamiosun sen angut sun angut benim annem cherokee kizilderililerin soyundan gelio ve onlar angut yerlermis bak dikkat et hahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahagga
belli zaten kimin kızısın sen diri diri insan yiyonuz siz, :D
cok begendim herhalde linktekini o yüzden benim gibi bir güzele benzetmeye calisiosun hahaha
annem yemio annemin kizilderililerin soyundan gelio ve onlarda insan deyil ANGUT yiyolar senin gibi angut
tamam yha pufff dır dır dır kafamı şey ettin burada :D tamam güzelsin özür dilerim seni kırdıysam üzdüysem kızdırdıysam tamam mı
hahahahahhahahahahahahahhahahahahahhaahahahha adami böyle yaparlar isteee :DDD
sen benziyorsunda neyse bişi demiyorum :D
senin bişi yaptığın yok durduk yere kalbini kırmak istemiyorum tabi sende kalp varsa :D
git kendine bir kari bul onun kalbini kirionmuu napiosaaan artik ben acidim sana ne de olsa vicdanimis var hahahahhahahahahahahha hadi neysee bryeeeed
sen beni anlamıyorsun ki Türkçeyi iyi bilmediğin için :D ben birini bulcak olsam bulurum diyorum bana aşk lazım aşkkkkkkkk anladın mı acaba uyuz :D:D:D: hahahhaha
ne aski seni saten kimse sevmiokii HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAGAHAGAGAHAHATATSTATAT
beni seven oluyor ama ben onları sevemiyorum benim sevdiğimde beni sevmiyor :D
seni sevmiolar ama sen onlari sevion ve o yüzdende onlardan cekinion soruyada yazmissin kizlardan cekiniom diyee hahahhhahahhaha
ayyy çok zekisin yha sana anlatmak için İspanyolca konuşmak lazım :D sen İspanyolca biliyor musun küçük kız?
biliom adios amigoooo anladiiin hem ben kücük degilim ayi
İspanyolca biliyormuş adiyos amigo diyor bana kerata :D hahhahaha
Bende adios diyim baride kalbi kırılmasın yavrucağın :D hadi Adios Adios hahhahahha :D
ne yavrucagi sen benim kac yasimdaa oldugumuu biliomusun amcaaaa?
en fazla 16 yaşındasındır :D git ötede oyna sen hahha :D uğraşamam çocuklarla hadi Adios
ne 16 Yaaaaaa salaaaaaak nisanliyim dioruuuum ayiiiiiiiiii sen böyleee en az 95 falan dirsiin
nişanlısın işte 18 yaşına girince evlenirsiniz hahaha :D
ne güzel iste okadar gencmi gösteriyorum? ayyy cok naziksiiin:) salaaak
çocuk gibi gösteriyorsun genç değil salak :D
cekemiosun beni belli hahaaaaayyyyt öküslerin efendisi :D
delisin sen deli nişanlın yakında bırakıp kaçar seni :D
nisanlimida benide kiskanion dedeeee ver elini öpim :)
senin çocuk olduğun belli konuşmalarından
beni cocuk saniorsan cocuk olurum iste böyle
çocuk olmana gerek yok çocuksun zaten :)
22 yasindayim ben sonundaa yasimi söylettin yasimi söylemeyide hic sevmem salak ben cocuksam sende dedesin hahahahahhaha
işte böyle yaşını söylettiririm bebek yavrusu hahhaha :D
amaaan kina yaak bende sanaaa kendime güzel dedirttim oohh
ben seni görmedim ki güzel olduğunu nerden bileyim :D
evet evet bukadar yazdiktan sonra bikere bile profilime bakmadin öyledir :)
neyse yaa cok ugrastin benden hadi byee iyi talipler sanaa
neden bakayım ki senin profiline konuşmalarından nasıl biri olduğun belli yamyam gibisin :D
öküs essek ayi hayvan !!!
nişanlına yazık senin gibi birini bulmuş çok geçmeden anlasa bari senin uyuz biri olduğunu nişanı atar o zaman :D
benim nasil biri oldugumu bilio bikere hem uyuz yerine seksi demek istedin herhalde :DDD
Sen kendini seksi mi sanıyorsun hahahahahha profiline bakayım dedim görünce korktum :D gece rüyama girmese bari
bu yontemle karı kızmı duşurmuyi planlıyon bide..
Ahsjf
Ölürsün :)
Evlen kurtul
tamam evlenir kurtulurum sağol :)
her şey zamanla...
No woman no cry :)
nasip...
Bizimde yok be usta
Sosyal olursan bulursun
Gazete ilanı ile
Bendede yok :(
sağ el forever