Erkeklerin evlenmeme bahaneleri nelerdir?

Arkadaslar ben uc bucuk sene biriyle ciktim. 1. Sene seneye nisanlancaz dedi olmadi 2. Sene de dedi gene nisanlanmadi 3. Sene evlilik konusunu actim nisanlancaktik hani hersene ok diyosun ortada bise yok herkes evlenio isin var 3bin maas alcaksin sonrasindadedim yok beyfendi sikildi biseyler oldu birden ayrildik. Ev olmadan evlilik olmazmis ilk once ev almak lazimmis falan. Bu tabi ki bahane baska neler derler. Ben biktim yani ciddi cikiyorum ne evlilik teklifi ne bise bosuna mi cikiyorum. Bundan sonra bi suru kisiyi ayni anda elimde tutup ilk nisan veya evlilik teklif edenle yoluma devam edicem. Haksiz miyim ve bunlarin bahaneleri ne oluo genelde
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ben bu erkekle gecen yil ayrildim. Baskalariyla da tanistim ustune ve su an flortum bile var. Ancak ben artik cok ciddi davranmak, facebook twitterda in a relationshipler resimler falan istemiyorum cunku daha onceden fos cikti. Artik yapmam gereken nedir? Benim dusuncem dedigim gibi oyle cok da. Kimseye belli etmicem iliskilerimi. Sonra g.t gibi kaliyorum afedersiniz:D
Erkeklerin evlenmeme bahaneleri nelerdir?