Evlenmek istemeyen erkeklerin ileri sürdüğü birbirinden meşhur bahaneleri vardır. "Kimisi bekarlık sultanlık, kimileri yalnız yaşamaya alıştım yanımda biri olsun istemem" der de der. Evlenmek istemeyen erkek bahaneleri nelerdir? Ve sizler neden istemiyor sunuz?#impulsive
Sana ne ya malı isteyemeyen evlenir istemeyen evlenmez. Bunun korkaklıkla asalaklıkla ne alakası var herkes senin gibi yobaz geri kalmış özgürlük düşmanı değil. Ben neden el alemin karısının dırdırını çekecek kadar aptal olayım ki
O çok aşağıladığınız iyi erkekler sizin iyiliğinizi düşünüp her zaman yardımınıza koşan erkekler varken, 20 sinden 30 una kadar kötü erkeklerin peşinden koşan kızlar yüzünden evlenmek istemiyoruz. Günlerini gün etsinler o zaman diliminde, 30 undan sonra da saf bir erkek bulup onu kullanmaya kalsınlar. Yok öyle dünya. Ama saflık bizde ya illa ki saf birini bulurlar evlenmek için. Bu şartlar değişmedikçe asla böyle bir şey olmayacak.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akşam düğünde halay çekip mutlu gibi gözüküp sabah güne 100 bin borçla başlamanın nesi güzel? Aileni eskisi gibi gormeyeceksin.. Çocuk desen zaten sacmalik, sözümü dinlemediginde kafayı yerim. Ve bu devirde hapci mi olacak tinerci mi belli değil. Vsvsvs
Kız kardeşim biri ile birlikte yaşamak istiyorsa, bu onun vereceği bir karar benim değil. Ben istediğimi yapacak kadar özgürken, kadının kısıtlanması gerektiğine inanmıyorum üzgünüm. Hayat benim hayatım değil, kardeşimin hayatı. Doğruları ile de yanlışları ile de kendisi yüzleşecek, ben değil.
Ama özellikle belirtmek istiyorum ki şu yorumunla tiksindirdin beni. Umarım bir daha karşılaşmayız bir yerde, iyi akşamlar.
En İyi Cevaplar