Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır, daha doğrusu nasıl seçer, sizce nedir?
Cevabın nedir?
Anlamadığım nokta şu.Siz kızlar neden ortam insanı olan ne bileyim illaki bir kabiliyeti olan, çevresi geniş ,saçları jöleli, kızlara değer vermeyen, öküzsel davranışlara sahip erkekleri istersiniz anlamıyorum.Özellikle üniversite yıllarında kızlar eli yüzü düzgün , delikanlı ,insanlara değer veren ,dürüst ,oturmasını kalkmasını bilen, okuldan eve evden okula giden ,zamanını sağda solda kantinde cafede değilde ,okumayla ,kendini geliştirme ile geçiren ,en azından bir iki hobisi olan temiz aile çocuklarının yüzüne bile bakmıyorlar.Valla başta kendimden biliyorum.Etrafımda kendisini sevecek dürüst temiz kızlara pervane olacak o kadar çok arkadaşım var ki...Kızlar gerçekten erkeklere haksızlık ediyorsunuz.Sonrada erkeklere yalancı, öküz,anlayışsız,ve de özellikle kullandığınız ve de hiç hoşuma gitmeyen olgun değil kelimesini kullanıyorsunuz.
İçimi iyi döktüm ha:)Kusura bakmayın yılların patlaması...170 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılARKADAŞLAR..! Eğer sevgilimi çok sevecem, ona her daim değer verecem ve o beni bırakmıcak derseniz sevgilinizi kaybedersiniz. Buna emin olun. Çünkü bayanların içinde bayanların bile farketmediği bir duygu vardır, oda kendisini umursamayan erkeğe hayran olmalarıdır. Biraz bakıp, bir iki tatlı söz söyleyin sonra çekin kendinizi bırakın o gelsin.. Ha bize öğretilen neydi? Dürüst, saygılı, beyefendi, değer veren , ilgili erkek hep kazanır, malesef bu bir masal.
Deneyin görün. ilgili davranın her daim değer verin, sonucu görün31 Yorumla
Kizlar aldiklari seyin komple paket olmasini isterler. Herseyleri olmanizi beklerler. Senden komik olmani, onlar uzgunken mutlu edebilmeni, esprili olmani ister ama ayni zamanda da elit bir yerde ya da onemli bir davete hatta kasinti bir ortamda bile onu tasiyabilmeni, agir basli olmani, kolunda guvenli ve hosnut hissedebilmek ister cevredekilerin gozunde ne kadar iyi bir partner bulmus dedirtebilmek isterler. Kisacasi nerde nasil davranacagini bilen bir erkek idealdir. Unutma ki herseyin asirisi zarar esprili olmanin bile.
01 Yorumla- +1 yıl
Başka
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygılı olsun , değer versin , kendi ayakları üstünde durabilen bir kişi olsun canımı yesin.
33 Yorumla- +1 yıl
kardeşim o saydıkların bende var yakışıklıyımda ben neden dürüst bir kız bulamıyorum
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
@mustafa5027 beni tarif ettin aynısı bende de var
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mesela sevgilimle arkadaşlar sayesinde tanıştım nette.. O da buralarda oturuyordu ama hiç karşılaşmamıştık. Resimlerini görünce çok hoşuma gitdı.. 1 ay msnden yazıştık sonra telefon numaramı verdim telefonla yazıştık konuştuk. Karekteride hoşuma gitdı, seside. Aradan 4 ay geçti buluştuk. (bu arada sabrını denedim yani beni 3-4 ay beklermi diye baktım, çünkü okadar zaman beni oyalamak isteyen biri olsaydı beklemezdi) İlk görüşmemizin ardından 2 hafta beraber gezdik. Sonrada çıkmaya başladık. Şimdiyse 2buçuk senedir birlikteyiz..
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleee ozaman ilk olarak sevdigin kisinin seni bulmasini bekliceksin. Sen arama ararsan dogrusu gelmez. Kader bu az sabirli ol ve bekle. Hoslandigin biriyle tanisirsan ona deger göster senin icin önemli oldugunu hissetdir.. Sonrada sana güvenmesini sagla.. Bulusuncada bi pastaneye felan götür.. Ama ilk bulusmada cikma teklifi etme :D Herseyi zamana birak bence..
Cevap sahibi+1 yılNeden tiksiniyorsun? Sevgililerin bakimsizsa tabi tiksinirsin.. Demek istedigin gibi birisini bulamamissin?
+1 yıldürüst olmasını ister sevgisinin saf olmasını kızn ona sonsza kadar güvenbilecegi birinin olmasnı ister yanındayken kendini güvende oldugunu bilmek ister çocuk gibi birine katlanamaz en azından ben katlanamam yani bir öyle bir böle olmicak ya siyah ya beyaz kesin ve net olacak bunlar yeterli sanırım :d
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :))
- +1 yıl
Kesinlikle
- 00 Yorumla
bence sen gerçek espiriyle komik duruma düşmenin farkını anlamıyorsun
gerçekten espirili olsan kızlar senden hoşlanırdı
ama kendini saçma sapan şekilde komik duruma düşürüyorsun demekki
tavsiyem biraz daha ağır başlı ol kendin ol
kendini zoraki olarak kimseye beğendiremessin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. dürüstlük ve cesaret ilk şart haklı olduğum zamanlarda bana destek olacak bi insan ve cesaret gerektiği yerde gerektiği gibi konuşacak.Espirili olsun ağır abi,maço tipleri sevimoyrum çok sıkıcı geliyolar ve beni sevsin bana değer versin.Eli yüzü düzgün olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok şey istiyosun
+1 yılİlk önce boşlukta olması lazım ondan sonra kafasında binbir tilki olmayacak rahat bir gününde mutluyken sende yakınlarından geçersen seni seçer sonrası senin hareket ve sözlerine bakar bu birlikteliğin uzun kısa olması senin söz ve davranışlarına bağlıdır.
00 Yorumla
+1 yılyemek ve temizlik yapsin.. hergün güller alsin.. "seni seviyorum" yazan kücük notlar biraksin evimin her kösesine.. gezdirsin beni uzaklara götürsün.. aya cikalim birlikte.. siirler sarkilar yazsin bana.. cikolata alsin.. kiz kulesinde evlenme teklifi etsin.. iste kizlar böyle erkeklere ölürrrrr =)
Not : "Gercekci ol, Imkansizi iste".31 Yorumla- +1 yıl
Bukadarmı
bakımlı olucak mumkunse kıllı olmasın sıır yazmasın parası kendını geçındırcek kadar olsun onun parası benımdegıl onun hayatta onun hayatı yasamayı sevsın pozıtıf olsun ve anlayıslı olsun yapıcı olsun kotu gunde yanımda olsun ıyı gunumde gurur duysun yeterlı
10 Yorumlamercan dedenin neyini.
https://www.youtube.com/watch?v=D0tlMKq9EZM&feature=related
mercan dedenin neyi borudandır
ben nerden bileyim neyi borudandır22 Yorumla- +1 yıl
"Ney"i borudandır :))
+++++
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirazda tip olcak , saclar joleli dikilmiş olcak , küpe olcak yani serseri olcan adam değil
veya
.
Paran olcak , sosyal yaşantın olcak , cevren olcak sana kız arkadaş yapabilecek .
hiç biri yoksa
öyle kendi halinde işine veya okuluna gidip gelen biriysen evine bakabilecek bir adamsan umudu kes evlencegin günü bekle genelde kızlar serserilerle gezer tozar evlencegi zaman biraz mantık arar o zamanı bekle.
( Ben bu hayatta bunu biliyorum ) Dışarı çıkıp çevrene baktığındada bunu görürsün.02 Yorumla- +1 yıl
Abi kızlar ne buluyor bu serseri tipti oğlancıklardan.. Saçlarını jöleye yalatmış her türlü pisliğe bulaşmış karaktersiz insanlar.. Bunların yanında gezen kızlarda geleceğini hiç düşünmiyor heralde
Cevap sahibi+1 yılGelecekte ya evlenip boşanıyorlar yada dogru dürüst erkekleri bulup evleniyorlar. Yani onlarla hayatını yaşıyor sana gelince hadi evlenelim ayağı yapıyorlar :)
kaliteli adamdan hoşlanırım. ahlaklı,sosyal,sohbetı ıyı olan erkek..oyle çok sevgilisi olmuş mazisi kotu bır erkek ıstemem cunku gecmıste yaptıkları gelecekte yapacaklarının temınatıdır. herkesle yılısık ve tum kızlarla canım cıcım konusan erkeklerden hıc hoslanmam..temız,guzel kokan guzel gıyınen erkekten hoslanırım... Tabi sorunu doğru anladıysam..
15 Yorumla- +1 yıl
Senin istediğini herkes ister
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben sordum brad pitt2ten hoşlanırlarmış. böyle soru mu olur ya, ne kastettiği bile belli değil, Kız dediğin akvaryum balığı gibi birşey mi ki, ya da tavşan mı ki mesela marul ver hoşlanır diyelim ya da desinler.
23 Yorumla- +1 yıl
Soru bayanlara yönelik ya ondan anlayamıyoruz. Şifrelemiş soruyu... :))
- +1 yıl
:))+1
Alış veriş, eğlenmek, gülmek dedıkodu etmek (masum bir şekilde), dans, falan.
He. Erkeklere gelınce kıza göre değışır yeterkı hava atma ve kendini bir halt sanma, fakat bundan hoşlanan bayanda var :)))00 Yorumladürüst samimi çapkın olmayan verdiği sözü tutan eli açık dış görünüşde önemli tabiki :)karakteri kaliteli olan erkeklerden hoşlanır cinselliği ön planda tutanı istenmez en azından %99 u istemez:)
10 YorumlaÇeşit çeşit kadın olduğu için herkesten farklı şeyler duyacaksın. Ama bazı klişeler vardır. Yok dürüstlük cart curt. Hepsi fasa fiso. Kültürlü ol, oturup kalkmasını bil. Prezentabl ol kısaca. Bu kadar.
10 YorumlaKonusmasını , bilgisini , ses tonununu , bakıslarını , yüzünü , vücudunu , tavırlarını , giyimini , gülüşünü , dürüstlüğünü , adamlığını BEĞERNİRLER...
02 YorumlaNe olursa olsun kendilerine güvenilmesinden,fikirlerine değer verilmesinden
yapılacak her neyse ortak verilen karardan.. hoşlanabileceğim erkek böyle olması gerek00 YorumlaAynısını ben sormuştum. Yani birebir, öyle diyeyim. İlginç bir tesadüf. Artık Sen benim cevaplara bakarsın, ben de senin cevaplara :D
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılsert olsun beni peşinden koştursun ağırbaşlı saygılı az öz konuşan sempatik gözlerimin içine bakan falan..:D
04 Yorumla- +1 yıl
çok bişi yok ya fazla değil bunlar görmesek tamam da görüyoruz..
- +1 yıl
eyw. hacı ..
+1 yılgentleman erkeklerden hoslanriz :)
Bize saygi gösteren, bizi her konuda dinleyip, destekleyen erkeklerden cok hoslaniriz :) arada biraz sert ve maco olmalarida gerek tabiki, erkekliklerini belli etmek icin :P01 Yorumla- +1 yıl
Saygı şart
sossyal olsun ergen ergen herşeye karısmasın samimi ve dürüst olsn geçmişi beni ilgilendirmez ama bnımle oldugu gnden itibarn bı yanlıs yapmasına asla ızın vermem sorumluluk sahıbı olsn en onemlısı bnı tasıyabılsn
11 Yorumla- +1 yıl
Kaç kilosunki
bu kişiden kişiye değişir beni sempatik tavırları çeker kuzenimin ise uzun boylu erkeklere ilgisi var mesela
00 Yorumlabende etkilendiğim şeylerin en başında genel kültür geliyor.
10 Yorumlacidd konuşuyorum şimdi: zeki.
hayata benimle aynı pencereden bakan.
bu ikisi beni yüzde 99 oranında etkiler.00 Yorumla
+1 yılGecenin sorusu değil,yüzyılın sorusu oldu artık.Adam olanlarından hoşlanırız.
03 Yorumla- +1 yıl
Uykum var,kusura bakma.
çarpık bacaklı olmasından nefret ederm basta kaybeder de :) özellikle beğendiğim bişi var mı bilmiom amaa bi de göbekli olunca sevmem ıyyy
00 YorumlaParası olsun yeterrr.
Yada ünlü olacak.
en ufagından yerel bi radyo programcısıysan bile istersen 200 kilo ol ölürler ölürler :)
Gerisi teferruatt.00 Yorumlatip benim için gerçekten önemli değil sadece konuşmasına dikkat ederim zaten kendisini belli eder..
03 Yorumla- +1 yıl
mesela nasıl konuşmalı?
- +1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. anlayışlı olsun ilgisini belli etsin ve herşeyden önce güvenilir olsun yalan söylemesin yeter..
14 Yorumla- +1 yıl
İlgisini belli etsin diyorsun ama bazı kızlar fazla ilgiden hoşlanmıyor..
örneğin ben sevdiğimin üzerine çok titredim ona resmen taptım..
Bunu kaldıramadıı..
- +1 yıl
ah şu ayarı bir tutturabilsemm
Dünyanın en mesut insanı ben olacağımda iştee
Bir türlü kaçamıyorum hep kovalıyorumm
Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. sanki hepsinde belli olan bir şey var gibi sormuşsunuz
00 Yorumla
+1 yılYapraklari olan... yemyeşil...
https://m.youtube.com/watch?v=tk0BOK0EDFE10 Yorumlaöncelıkle bu soruyu sormayan erkeklerden deyin kızlar lütfen yeter bu nedir bininci kez soruldu bu soru
10 Yorumla
+1 yılosuruktan teyyare bir kasıntın olsun, cakma gıysılerı gıy, yuzunde de cakma bır yavsaklık oldu mu bence tamamdır
00 YorumlaBence kimseye özenti olma kendin ol herşeyi yerine göre yap şöyle yap böyle yap demekle olmaz bu sokma akılla olmaz ezbercilik olur nasıl rahat isen öyle davran sen sen ol gerisi hikaye
00 Yorumlakendine güvenecek başta,nerde nasıl davranacagını bilsin gevsek olmasın,eğlenmeyi bilsin ya,hoş sürprizlere hayır denmez,saygılı olsun,kıskanclık olabilir,adam olsun bibide emer uzun boylu olsun yaa
00 YorumlaGiyim tarzı,temizliği ve bakımı önemli ilk başta.Sonra zeka,sohbet,espri yeteneği.
07 Yorumla- +1 yıl
giyim tarzı nasıl olmalı? temizlik ve bakım derken ney mesela?
- +1 yıl
onun harici başka önemli bişey yok yani
- +1 yıl
şimdi mesela ben ter kokmam, saçlara şekil verme derken jole kullanmam tarakla sağ sola tararım hafif sağa yakın taraftan düzgün durur, giyim derken aşırı bir özenmem yok giyime normal şekilde lc den giyinirim, burada sorun varmı
- +1 yıl
yok rahat edemem saçımı taramayı isterim rahatsız eder beni, renk uyumu derken mavi kot pantolona herşey gider
+1 yılbenim gibilerin modası geçti mesela hoşlanmıyolar artık :D
02 Yorumla- +1 yıl
erkekler bu cevabı verip duruyo da kızlardan iş yok aga. sarışın renli gözleri ele sen :D
+1 yıl11 Yorumlaofffffffff hep aynı soru:D
dürüst olun sadık olun yeter06 Yorumla- +1 yıl
efendim ? bana mı seslendin
- +1 yıl
Dürüst sadık olsa yeter demişsin ben bu yorumunu pek samimi bulmadım açıkcası bir insanın bu manevi özelliklerini dışardan anlayamazsın çok düzgün efendi birine benzeyen biri aslında çok pis bir insan da çıkabiliyor dolayısıyla tanıman gerek şunu da kabul edelim ki ben dışını beğenmediği birini tanımak isteyen bir kız görmedim göreni bile görmedim burda ilk etapta kadınların erkeklerde aradığı dış güzellik devreye giriyor yakışıklı erkeklere yanaşılıyor sora da üzülüyorsunuz başlıyosunuz erkekler şöyle böyle genelleme yapmayın bari :DD..
eksik soru başlığı ! gecenin 75. aynı sorusuna olmalıydı :)
13 YorumlaAllah korkusu olsun yahu.sinirlenince yeri göğü inleten tiplerden olmasın,huzurbuluyum yanında.
15 Yorumla- +1 yıl
ağır başlılardan hoşlanıyorsun yoksa şen şakrak olanlardan mı
- +1 yıl
Ben yeri geldimi mutluluk ve neşede ölürüm yeri geldimi mutluszluktan kederden ölürüm ve bunların arası uzun zaman olmuyor örneğin 5 dk önce gülerken şimdi ağlarım o biçim :) bunu bir türlü dengelemedim bu bir dezavantaj sağlayabilirr...
- +1 yıl
umarımm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşuan özlediğim kişiyi aratmıycak biri olsn yeter. özlediğimde pek adam değldi zaten zor olmasa gerek.
01 Yorumla
+1 yılkızlara bak hem soruyu beğenmiyorlar hemde cevap vermektende geri kalmamışlar
02 Yorumla
+1 yılsoru sorma kabiliyetin daha engin olsa dii keşke...
00 Yorumla
+1 yılesprili ol bu güzel bişey ama kendini toplum içinde komik duruma düşürecek şekilde değil
00 YorumlaErkeklerin kilolu olmasından nefret ederim. Ama sevdiğim çocuğun her şeyin çook beğeniyorum.
00 Yorumla
+1 yılburada dürüst saygılı efendi diyen kızların hiçbiri doğru söylemiyor onlar öyle der ama gerçekte kötü çocuk yani serseri at hırsızı tiplerden hoşlanır
00 YorumlaAga köprücük kemiği olanlara düşer ve kaslı aga bak ben yalışıklıyım ve spor yapıyorum sarı saçlıyım a** hayla sevgilim yok
00 Yorumlaöz güveni yüksek, eğlenceli, bakımlı, hayattan zevk almasını bilmeli, beni gezdirmeli doğaya götürmeli en önemlisi de biraz da azgın olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek olmanın ne anlama geldiğini bilsin. Dış görünüş ise derdimiz: 180 boylarında esmer diye başlar gider...
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıvanç Tatlıtuğ'un gülüşü ve gözleri güzel. Tv'de göründüğün çok daha hoş bir erkek. Fakat sarışın, kumral erkek sevmem.
+
Allah'tan başkasına tapmam ;).
+1 yılkızlara sormasan anlatırdım.
21 Yorumlabence kendileri de bilmiyor
00 YorumlaMükemmel gülümsemeli :)
03 Yorumla- +1 yıl
:) Sadece bu olamaz
- +1 yıl
:) peki ikinci etap nedir?
özgüveni olucak. gizli profillere saklanmayacak.
02 Yorumla- +1 yıl
gizli profille alakası yok gerçek hayatta kendimi gizlemem
+1 yılBkz: Kaşlı, gözlü, döşü kıllı, çukulata tenli.
00 Yorumlaanayisli.durust ve centilmen olsun
15 Yorumla- +1 yıl
Peki yaa ilk gördüğün birisi senin kalbini kazanması için ne yapması lazım gözüne hoş gelmesi için yanii?
- +1 yıl
bazı kızlar bunu kendini beğenmişlik çok bilmişlik ve hazır cevaplıkla özdeşleştiriyor..
Ve bu bazen çok itici karşılanabiliyorr
+1 yılherşeyi olsun başka birşey istemiyorlar...
00 Yorumlabu konuda genelleme yapamayız...
00 Yorumla
+1 yılkalpları pır pır etmeli o irkeği görünce
00 Yorumla
+1 yılyılın sorunu bırak bu eli kıllıları ne anlarlar !
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem