20 yaşındayım ama 18 yaşında gösteriyorum saçlarım kumral gözlerim yeşil çok yakışıklı olduğum söylenemez ama tatlı olduğumu düşünüyorum ve biraz da Harry Potter'ın büyümüş haline benziyorum öyle gözlüklerim falan var ve hiç sevgilim olmadı boğuştuğum bazı sorunlar vardı ve bu yüzden biriyle bir aşk ilişkim maalesef ki olmadı sanal 1-2 kişi oldu ama dediğim gibi gerçek değildi balık burcuyum ve fazlasıyla romantiğimdir birine değer verince arkasından iş çevirmem güvenilir biriyim ve mizah anlayışım da gayet iyi siz bu özelliklere sahip bir erkekle sevgili olmak ister miydiniz sizi etkiler miydi?
Ve son sorum kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır yakışıklı olmak 2-0 önde olmak mı demektir? İlginizi nasıl erkekler çeker tip olarak da karakter olarak da cevaplarsanız sevinirim okuduğunuz için teşekkürler.
Ve son sorum kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır yakışıklı olmak 2-0 önde olmak mı demektir? İlginizi nasıl erkekler çeker tip olarak da karakter olarak da cevaplarsanız sevinirim okuduğunuz için teşekkürler.
Merhaba,
Balık burcu olduğuna göre duygusal olmamak gibi bir şansın yok ondan eminim, ayrıca Harry Potter benzetmesi çok güzel.
Kadınlar erkekte tipe KESİNLİKLE önem vermezler, ilk bakışta bir mekanda erkeğin tipi dikkat çekse bile asıl olarak erkeğin davranış biçimine yani ÖZGÜVEN konusuna önem verirler.
Erkekte rahat tavırlar ve özgüven varsa işte orada kadınların ilgisini çekmeye başlar ve kadın bu adamı merak eder, acaba bu özgüvenin kaynağı nedir?
Merak ettikçe bağlanır ve zamanla o adama aşık olur.
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Adil Bey sizi çok seviyorum ama bir kadın gibi düşünüp bakamazsınız olaya. KADINLAR KESİNLİKLE TİPE ÖNEM VERİRLER. Şu hayatta ne kadın ne erkek fark etmez tipe önem verir. Maalesef ki tipine çeki düzen vermeyen kadın ve erkek her zaman mutsuz olur aşk ilişkilerinde. İster evi, arabası, maaşı olsun kadının onu sevmediğini maddiyatı nedeniyle onla olduğunu bilir. Özgüvenmiş, iyi insanmış bunlar bir yere kadar etkili olur ama konu evliliğe gelince maddiyat çok ön plana çıkar. Maalesef ki ülkemizde çoğu kadın maddiyata bakılarak evlendiriliyor ya da evleniyor. Sonra bu kadınların kocası da mutlu değil. Çünkü kadın denilen canlı tipini sevmediğiyle cinsellik istemez. Kadın için tipsel sevmediği bir erkekle yaşayacağı cinsellik tecavüze girer. Kadınlar erkekler gibi neyle kimle cinsellik olursa olsun kafasında değildir. Sadece aşık olduklarıyla bunu isterler. Başım ağrıyor diyen kadınlar neden var bundan var. Aşkta tipsiz yani çirkin biriyle olmaz.. Soruyu soran bence sen kendini yakışıklı kıl tipine yatırım yap. sonra bana gel söyle ne oluyor sonucunda. aynı zamanda evi geçindirecek kadar da maaşın olsun.
hep bu kadınlar çirkin erkek sever den yola çıkarak erkekler tiplerini yakışıklaştırmıyor anca parayla her şeyi halledebilecekleri sevilceklerini sanıyorlar. sonuç benim hanımın başı ağrıyor cinsellik yaşanmıyor oluyor. kadın birini sevmiyorsa isterse dünya zengini olsun cinsellik ona tecavüze uğramak gibi hissetirir. kadınlar sevdikleriyle cinselliği gerçekleştirmede katıdır. ama erkekler böyle değil ne olursa olsun farketmez cinsellik yaşasın yeter kii.