Doğa Kolejinde okuyunca ne oluyor yani, saçma diziler yüzünden bitti mi şimdi her şey? ?

Arkadaşlar ben Ankara Çankaya Doğa Kolejinde okuyorum.Ve bu çekilen saçma sapan diziler yüzünden gerçekten söylüyorum insanlar bize 'Her gece barlarda sürten çok zengin züppe insanları küçümseyen' yaratıklar olarak bakmaya başladı.Çok ciddi söylüyorum bu dizileri vs. gerçek sanan devlet liselerinin önünden okul formasıyla geçerseniz hakaret duyarsınız zengin piçi diye bağırırlar.Sosyal hayatımızı çok kötü etkiliyor hani bazen laf olsun diye hangi okul der tanımadığınız biri doğa derseniz gözleri büyüyor trilyoner piç sanıyorlar bizi.Onun için önemli olmayan kişilere bir anadolu lisesinin adını söylüyorum.Ortak arkadaşımın olduğu bir kızla tanıştım sevgili olmadan ilk buluşmada hangi okul dedi doğa dedim bana ne biçim insanlarsınız siz diye başladı (Bu konuda çok ciddiyim gerçekten şaşırdım.)Ne alakası var falan gibi bişey dedim gene artis tavırlar hepiniz aynı b.ksunuz dedi suyu suratıma atıp gitti gerçekten şaştım kaldım.Bitti mi yani şimdi ? Bu konuyu okula bildirdiğimiz halde sürekli bu tip dizilere devam ediyorlar amaç neyse anlamadık.Daha önce M.E.V. Kolejindeydim başıma hiç böyle bişey gelmemişti ilginç.(Başka örn:İffet dizisinde İffetin kız kardeşi doğaya gidiyor ve eziyorlar onu yok öyle bir dünya millet inanıyor nasıl inanıyor hayret.)
Doğa Kolejinde okuyunca ne oluyor yani, saçma diziler yüzünden bitti mi şimdi her şey? ?