Okuduğum yıllarda herkes bunu söylerdi. Bir dönem bu düşüncelerden etkilendiğim ve sorguladığım da oldu. Ama şimdi iyi ki sevdiğim bölümü okumuşum diyorum. Mutlu olabilmek, pişman olmamak daha önemli.
Hayır ben öyle hissetmedim. Bu meslekten mesleğe değişir. Bazı alanlarda üniversitesini okumadan bile kendini geliştirme imkanın var. Özellikle muhendislik alanları böyle. Üniversite okumadan bile kurs ve benzeri yerlerden birşeyler öğrenip sıradan bir üniversitede okuyan bir mühendisten çok daha bilgili olabilirsin. Ama atıyorum sağlık meslekleri öyle değildir. Bölümü okumadan hicbir şey yapamazsın. Üniversite şarttır bunun için. Gibi gibi
Hayir çünkü daha okul bitmeden işsiz kalmayı düşünmek mantıksız. Okulum bitti ve tecrübeli kişiler arasında iş gorusmesinde kendimi çok iyi ifade ettiğim için hemen iş buldum. Kendini geliştirmek senin elinde ve tercih edilen değil tercih eden olmak istiyorsan her anlamda kendine bir şeyler katmalisin
Üniversite okumak maalesef ki boş Ben de bayağı bir diploma var. önemli olan bir alanda çok iyi uzmanlaşmak. ekol 42 var. oraya katıl. gerisi boş... diplomayı yurt dışından al. Tr almak mantıksız.
Okuyabilirsin git çalış oku kimse senin iyiliğini gerçekten istemeyecek bu hayatta içinde ukde kalan ne varsa herkese inat yap gözlerine soka soka başar.