Okulda, dışarıda, cafe ve arkadaş ortamlarında bakan birsürü erkek olmasına rağmen hiç kimse çıkma teklifi etmiyor. okulda bir erkek var ondan çok hoşlanıyorum beni her gördüğünde bakıyor ama teklif etmiyor nedeni nedir sizce?
Cevabın nedir?
Etrafında büsürü erkek var demişsin , aslında hiç erkek yok gibiler.Sadece bakıyorlar öyle kalıyorlar sende bakıyorsun öyle kalıyorsun demek ki.Hoşlandığın insana karşı beden dilini kullanmıyorsun yansıtmıyorsun , kendi kabuğunun içinde olmayı tercih ediyorsun gibi.Hoşlanıyorsan hoşlandığın kişiye bak farklı birşeyler olsun , karşındaki gözleri kapalı değilse , baktığı yere doğru bakıyorsa bundan bir cevap çıkartır gelir.
Gerçi şuda var hani insan bazen karşı tarafında yanılgısına kapılmıyor değil , sürekli olarak bakıştığım ve gözlerinde kendime ait bir kıpırtı gördüğüm kişi ile biraz geç konuşmayı denemiş olmama rağmen , kız ile konuşmayı denediğimde tamamen farklı bir bakış açısıyla karşılaştım :9 Neredeyse , o değilde onun yanındakilere bakıyorum diyecekti.:) Ki, ben gözümü alamadığım kişide nettim fakat karşımdaki demekki benim baktığım gibi bakmıyormuş...
Göz göze temastaki, canlılığın artıyordur ister istemez farkında olmadan...
Bol şans...03 Yorumla
Soran+1 yılçok güzeldi teşekkürler :)
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
+1 yılbence sende ona boş olmadığın hakkında bir pas atmalısın çünkü bir insana onu harekete geçirecek bişey yapmalısın ki oda cesaretlensin göz göze gülünce tebessüm etmek vb gibi şeyler yap inan açılacaktır ya da bazen arkadaş ortamından uzaklaş biraz tek başına gez o sıra göz göze gelirsen eğer yalnız başınasın diye yanına gelebilir böyle şeyler yaparsan sonuca ulaşacaksındır!.Dışardaki bakanlarında bazıları gerçekten beğenir onlarda karşıdaki neder yanlış anlamasın diye açılamaz onun için pas atmak her zaman iyidir!
09 Yorumla
Soran+1 yılyalnız gezme önerisi güzeldi teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim kesinlikle bunu yap gezerkende görürsen göz göze gelince bir tebessüm et yeterli olacaktır :)
Soran+1 yılne olacak bakalım :)
- +1 yıl
bence sonuç verir :) her zaman vermiştir denenmiş %100 bir sonuç vermiştir :)
Soran+1 yıl:)))))
- +1 yıl
en iyi cevap :) seçmeyi unutma :))))))
Soran+1 yılolur :))
- +1 yıl
teşekkür ederimm :)))) başarılar :) sonucu buraya yazmayı unutma ya da mesaj at merak ederim :)
Soran+1 yıltamam yazarım :) bende teşekkür eederim
illa hoşlananlar bakmaz bir sürü abaza olan ortamlardayız illaki bakarlar yani açılmama konusuna gelincede evet hoşlandığın cocuk senin hareketlerinden veya havalı olman dolayısı ile cesaret edememiş olabilir tek çaren sohbet kurman veya arkadaşlarıyla arkadaşlık etmen.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet abazaları bir kenara bırktm onlar öküz olduğunu herşeyiyle belli ettiriyorlar zaten ama bu farklı görünüyr ne bileyim duruşu arkadşlarıyla olan konuşması giyimi tatlılığı herşeyi bir başka geliyor bana ortak arkadşlarımız var ama onlarlada samimi değilim
Soran+1 yıloda olabilir :))
aynı kaderi paylaşıyoruz bnada etmiyorlar çünkü çekiniyorlar ortak arkadaş flan olucak böyle omur boyu bakışırsınız bir bakmışsın uygunsuz teklif gelmişşş..
37 Yorumla
Soran+1 yılbenim fazla samimi olmadığım arkadşlarmla çok yakın arkadaşlar :)
- +1 yıl
Teklif 3diyorum benimle cikarmisin cok dusundum son kararim
Soran+1 yılyapıyorum hatta oda yapıyor ama tık yok :)
Soran+1 yılbunu yapabilirim birlkte yanına gitmeye çalışabilirim teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
kızlar erkekleri o kadar bezdirmiş ki artık adam hoşlansa da bakınca içi gitse de teklif etmiyor güzelliği uzaktan seyrediyor napsın külfeti ağır olacak :))) siz de böyle yanlız yanlız takılın ohh olsun :))))
14 Yorumla
Soran+1 yılherşeye cesaret edebiliyorlarda bir cümle kurmaya mı cesaretleri yok :))
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim :)))
Buyuk ihtimal ile disaridan populer ya da havali gorundugun icindir bizler genelde daha sakin kolay ikna edilebilir gorduklerimize bu tip girisimlerde bulunuruz ve cevremizde okadar guzel hos saf kizi kaciririz. Disariya verdigin enerji bence cok yuksek bunu kontrol etmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılolablir teşekkr ederim
+1 yılKızlar kapalı kutu olmayı çok seviyorlar, biraz imkan sağlayın sizinle konuşabilmesi için. Seviyorsan feysten veya benzeri sosyal ağların birinden takip et arkadaş olarak ekle. Seninle muhabbet kurabilmesi için adım atman gerekiyordur belki de. İlk adımı erkek atar kalıplaşmış bir cümleden ibaret. Her erkek atılgan değildir unutmayın
04 Yorumla
Soran+1 yılama utanç duygusu var :))
- +1 yıl
Sadece arkadaş olarak ekleyeceksin, utanmanın lüzumu yok. İlk konuşmayı sen başlat demiyorum, sadece ona olanak tanı
Soran+1 yıldenerim :)
sana bakıyorlar gibi geliyordur bu sitede çok rastladığım durum..ya da türkiyedeki kızlar mı desem.. bir erkek hoşlanıyorsa ya çevresindekiler yardımıyla ya da kendi başına mutlaka konuşuruz çünkü..ayriyetten bir erkek bir kıza bakıyor diye abazan ilan edilmiş ne güldüm yahu...
03 Yorumla
Soran+1 yılyok bakmalarına birşey dediğim yok zaten abaza adam kendini belli ettiriyor ve baktığını birkaç kişi dha söyledi
Soran+1 yılaslında çok haklısın herşeyden umutlanmamak lazım
+1 yılBurada bayanlarin tanisma maksadiyla teklif eden erkekler ile nasil dalga gectiklerini ve burada da alay konusu ettiklerinden olsa gerek erkekler artik kendi erkeklik ruhlarina cok zit olan reddedilmeyi yasamamak icin teklif etmekten imtina ediyorlar...
Ben hala teklif edebilenlerdenim, medeni cesaretimi seviyorum...02 Yorumlagenelde sevgilisi olan erkekler arkadaş ortamın da şu kız benı kesiyor diye anlatıp hava atmak için, önce bakılıyorlar sonra bakılıyorlar.
okulda sevdiğim bir kız var çaktırmadan takip etmeye çalışıyorum bazen karşılaşıyoruz bir hoş oluyorum yüzüne bakamıyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılbende onu görünce bir tuhaf hissediyrm insan ne yapacağını şaşırıyor aşık olmktan korkuyrm :) ama öyle biri değil o
- 12 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Benimde dershanede bakıştığım var ama cesaret edemiyorum :)
14 Yorumla
Soran+1 yılgit konuş işte belki oda benim gibi sadece bekliyordur
Soran+1 yıloda sana bakıyrsa neden olmasın ki
bunu sebebi siz bayanlar. her yanınıza geleni aşağılıyor ters karşılıyorsunuz bu yüzden erkek sevse de belli edemiyor bu yüzden ben ilk adımı bayandan beklerim
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır insan gibi konuşacklarsa neden tersleyelim
Soran+1 yıl:)) bence kızların çoğu erkekle gidip konşma tarftarı değildir
Soran+1 yıloha demek istiyorum :)
+1 yılsert ve asabi bir görünümünüz olabilir. mimiklerinizden korkuyor olabilirler... ya da çoookk güzelsiniz cesaret edemiyorlar..
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bazen sert göründüğümü söleyenler olabiliryr ama aksine çok sevimli olduğumu söyleyen insanlar daha fazla
- +1 yıl
hoşunuza giden kişi baktığında sevimli olun. gülümseyin. sert asabi görünmeyin.. cesaretlendirirsiniz :)
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim :)
Kizlarin birgunu birgununu tutmuyor erkekler kavgadan korkmuyor kizib rezil etmesinden korkuyor misal ben biriyle 3 kere goz goze geliyosam cafede direk selamin aleykum ahaha :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D iyiymiş
Doğru höt diye gelip sana çıkma teklifi edecekti :)...;
06 Yorumla
Soran+1 yılhöt diye çıkma teklifi etmyckti önce gelip konuşsn, ayrıca neden herşeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz
Soran+1 yılbelkide kızların hareketlerinden hiçbir şey anlamıyorsunuzdur.zaten çoğu erkek kızların ne hissettiğini, ne isteğini, ne duymak istediğini anlamyor belkide anlamak istemiyor.belli ettirdiğini anlamaya çalışma meseleside var tabi
Soran+1 yılneyse teşekkür ederim sağol.
+1 yılSen teklif etmeyi düşünsen mesela? Niye sadece erkeklerden beklerler şu sıkıntılı durumu anlamam.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok onun dilimi tutuldu geleneği bozmasında gelsin :)
- +1 yıl
O zaman beklemeye devam edebilirsin.
Soran+1 yıl:))))
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Havalı olursan karşındakine cesaret vermesen söylemezler..
012 Yorumla
Soran+1 yılbugünden sonra biraz olanak tanıyabilirim
Soran+1 yılarkadaşlarını gönderen insanlardan nefrt ediyorum gelsin konuşsun işte
Soran+1 yılama terslemeyeceğim bakışlarımdan zaten belli oda anlıyor bence
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yıle hem böyle devam mı edecek bakışıyoruz ama tık yok
Soran+1 yılinşallah :)
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılbelki çekingendir kızlara karşı ve reddedilmekten korkuyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum :))
- +1 yıl
içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyordur senin haberin yok
Soran+1 yıloda olabilir :))
şimdi yanlış anlama sakın e bende yolda gördüğüm kedilere falan bakıyorum yani?
yanlış anlama demişmiydim?02 Yorumla
Soran+1 yılben yoldan bahsetmedm zatn
+1 yılyeşil ışık yakmıyorsundur, onun oldugu ortamda dikkatini çek adım atıcaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yıldikkatini çektiğim kesinde sadece bakmakla kalıyor benm söylemek istediğim bu
Sen onların bakışlarına karşılık veriyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
Bence korkuyordur sonuç olarak sana teklif ettiği zaman sen kabul etmez birde her önüne gelene anlatırsan çocuk rezil olur kabul edeceğinden emin olması lazım sen bir adım at.. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılgidip etrafndakilere anlatmak bana göre değil zaten :) o kadar bakışıyoruz birşeyler anlasaydı iyi olurdu daha ne yapabilirim ki
+1 yılya çirkinsin ya da ulaşılmaz gözüküyorsun.
ortası yok ;)01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılbelki de yanlış anlama da ne garip bir kız diye de bakıyor olabilir : )
01 Yorumla
Soran+1 yılyok sanmıyorum ne garipliğimi görcek ki hem garip garip bakmak başka onun bakışları çok farklı :)
+1 yılcekiniyor , korkuyor olabilir ya da sana bakıyormus gibi düsünmüş olabilirsin...
06 Yorumla
Soran+1 yılbaşkalarıda baktıklarını söylüyor
- +1 yıl
pek cok kısını bakması? erkekler avlanırlar ve bakma durumu herzman olacaktır.. ancak Turk kızları genelde yanasıp konusmaya baslayan erkekleri pek hos karsılamıyor ve buda erkeklerde reddilme korkusu yaratmıs olabılıyor..
Soran+1 yılkonuşanlar adam gibi konuşmayınca kızların tepkisi normal olabiliyor
- +1 yıl
evet birde oyle bir durum var.. yaklasımlar genelde hatalı oluyor.. ancak kımı zaman tam tersı. bakısıyrosun ve oldukca kıbar bıcımde konsumaya gıdıyorsun. sonunda ben bakmıyorum ya manyakmısın dıye tekpı alıyorsun.
Soran+1 yıldengesiz insanlar var evet :)
- +1 yıl
değerli insanlara olumlu gozlerle bakarsan belkı cesaretlendırebılrıın erkeklerı
bence bayan olarak ufak bir adım atarsan erkekde sana gelir
08 Yorumla
Soran+1 yılüzerinize alınmayın ama bazı ökzlr bunu yanlış anlayabiliyorlar
Soran+1 yılah ah tanışabilseydik keşke :)
- +1 yıl
tanımadınız biri ise bir şekilde tanuşmaya çalışın bak mesela size gözlerini diken yüzünüze değil vücüt hatlarına bakıyorsa sizin cinsel bir obje olarak görüyordur sizden gözlerini kaçırıyorsa utangaç büyük ihtimal bakir bir erkekdir bu tarz erkekler çok iyidir ve sadıktır sadece bayan olarak biraz erkeği rahatlatmanız gerekir size sadece gözlerini dikip bakan erkek özgüvenin yüksek sıkıntı yok mesajı verir bu tarz erkekler kolay elde eldilmeyebilir
Soran+1 yılhayır karşı sınıfta
Sen yanlış sinyal veriyorsundur. Frekansı değiştir, o sana gelir.
00 Yorumlacesaret edemiyor olabilirler
16 Yorumla
Soran+1 yılhiç öyle görünmüyorlar ama
- +1 yıl
evet reddedilme korkusu
Soran+1 yılkızlar siz olsaydınız ne yapardınız peki
- +1 yıl
zaten benim durumumda seninkine çok benziyor.birçok kişi ilgi duyuyor farkındayım ama açılmaya gelince hiçbir şey yapmıyolar çünkü bende dışardan bakılınca soğuk ve (çevremdeki kişilerin söylediklerine göre) havalı duruyormuşum kimseyi beğenmez gibi o yüzden benim vericeğim tavsiye pek işine yaramaz.
Soran+1 yılanladım canım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzelsen eğer reddedilme korkusu vardır hepsinde ;)
00 Yorumlareddedilmekten korkuyorlar benim gibi :D
10 Yorumlaçünkü onlar çıkma değil girmek istiyorlardır canım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılne gerizekalı insanlar var ya işte abazalar kendilerini böyle belli ettiriyorlar gelde sinirlenme geber gerizekalı
Soran+1 yıltamam sen benim köyümde doğru söyleme git doğrularını başka köylerde söyle
+1 yılbilmiyorum sebebi sende gizli
01 Yorumla
Soran+1 yılbnde anlasam bir
+1 yılrededebiliceğini düşündüğü içindir. olabilir yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılya gelsin konuşsn işte istemesem bakışlarımla bile tersleyebilirdm
+1 yılsessiz cekınsen bırımısın
02 Yorumla
Soran+1 yılçok çok az çekingenlk var
- +1 yıl
olabilir ondan.. ama zorla da teklif ettıremezsın. beklıycen :D gel ben sana ederim :)
Erkekler Biraz Utangaç Olabililiyor :D
04 Yorumla
Soran+1 yılolmasaydılar keşke :)
Soran+1 yılyarın burdaki önerilerin bir kısmını dnycm bakalım ne olck :)
yanlız değilsin :(
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakınlaşmanı bekliyorlardır
00 Yorumla
+1 yılBenimle cikarmisin acaba
00 Yorumla
+1 yılçekingenlik :)
010 Yorumla
Soran+1 yılşu lanet çekingenlik :)
- +1 yıl
bende de var çekingenlik açıkçası buna birazda kızlar sebeb oluyor :) özellikle benim gibi defalarca ve kötü şekilde red edilince alay konusu olunca bazen.
Soran+1 yılbazen iyi tanımadan sormadn konuşmamak lazım
- +1 yıl
iyide işte bazen tanıyabilmek içinde sorman gerekiyor çünkü ortak mekanın yoktur arkadaşın yoktur v.s.
Soran+1 yılhaklısın çok sert olmamak gerek
- +1 yıl
ya kibarca ret etmek yeterli bence kızlar için alay etmenin ya da bana kendini nasıl layık gördü v.s. gibi menzulara gerek yok.(ama cevapta vermeli cevapsız bırakmamalı umut vermemeli ret ediyorsan kesin dille ret etmelisin naza mı çekiyor acaba durumu oluşmamalı )
- +1 yıl
bende çok tipsizim galiba :D bu kadar ret ettiklerine göre :D
Soran+1 yılböyle düşünme başkalarının seni beğenmesini istiyrsan önce sen kendini beğenmelisin kendini beğenmezsen kendine bakmazsın ve kendine güvenmezsn (ki güven eksikliği açılamama, endişe, çekingenlik getirir bunlar olmasada bir ilişkide kendine güvenmiyorsan kıskanırsın buda bir ilişkiyi bitirebilir) buda demek oluyor ki sonsuza kadar yalnız kalabilirsin :)
- +1 yıl
4ever alone :P
cekniyordur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç öyle durmuyor
belki havalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılabartılacak kadar değil :)
Benimle çıkarmasın
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında