Hiç takip isteği atmıyorlar ya da kabul etmiyorlar neden?

Merhaba arkadaslar kafamda soru işareti bırakan birkaç şeyden bahsedeceğim instagramda bir senedir kullanıyorum sanırım soyle bir durum var ben bazı arkadaşlarıma istek attim kabul etti bazıları bir tane öğretmenim vardı ona attim sadece kabul etti gt yapmadi yani geri takip profil fotoğrafım yok bu arada ilk sebep bu belki ama profili olmayan bazı kişiler var aynı benim gibi ama onlar istek atınca kabul oluyor artıyor yani takipçi falan bir de istek attığım kişiler birkaç gün bekletti ve kabul edip gt yaptılar bazılarına da istek attim neredeyse 1 ay istek gönderildi yazdı ben de geri çektim sinirlendim ya en yakın olduğumuz arkadaslarim bir de ya utanmıyor mu insan gerçi onlara bir daha atıcam profil ekleyince bir de az takipçim var biraz aslında az sayılmaz benim gibi olan birçok kisi var beni fake sanıyor olabilirler mi bir sürü ortak arkadaşların olduğu kişiye istek attim bekletiyor bir de biri de bu sene yakın olduğum bir kisi onun da profili yok benim de yok ismimden tanımadı mi direkt sildi istek yazısı takip ete döndü yani isteği sildi bu iş ne ya hayda ne yapicam ben
Güncellemeler
5 ay
Bir ara çok istek geldi ama tanimadiklarim
Güncellemeler
4 ay
Ne kadar iyi kullanıcılar yabancıları takip etmiyorlar gitsen baksan hangi yabancılar eklidir şimdi
Hiç takip isteği atmıyorlar ya da kabul etmiyorlar neden?