• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bir kızı etkileyecek sözler nelerdir?

sıcakkız
sıcakkız Takip Et
Xper 4 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
512
Yapay Zekaya Sor

bir kızı etkileyecek sözler?

bir kızı etkileyecek sözler?

En İyi Sözler
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Fırsat Avcısı Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Öncelikle bir kızı etkilemek hiç de kolay değildir. çünkü bir kadın genelde bir çok sözden ya da davranıştan etkilenebilir ve bu kişiye göre değişebilir yani herkesin karakteri ya da herkesin hoşlandığı konular farklı olabilir ama benim için bir kızı etkileyecek sözler ayda en azından iltifatlar şunlardır.

Kadının ne kadar zeki olduğunu söylemek

Kadınlar gerçekten zeki canlılardır yani bir kadına onun ne kadar zeki olduğundan bahsetmek ve bu konuda ona iltifatlar etmek gerçekten karşınızda ki kişiyi oldukça etkileyecektir. ve sizin onun görüşünden değil daha çok düşüncelerinden etkilendiğiniz hissini verecektir. bu yüzden bir kadının aslında gözlerinin içine bakıp ne kadar zeki olduğunu ne kadar düşünceli olduğunu ve ince düşündüğünü söylerseniz o kadın aslında bu sözleri oldukça saygılı ve gurur verici bulacaktır.

Gözlerine iltifat etmek

Genellikle gözler kalbin aynasıdır ve bir kadının gözleri size her şeyi anlatabilir. o yüzden bir kadının gözlerine güzel sözler söylemek ya da şu iltifatları söylemek onu çok mutlu edecektir.

• Gözlerin o kadar güzel ki yıldızlara bakmaya gerek duymuyorum.
    • Senin gözlerin benim için hayat ışığı demek gözlerine baktığımda kendi yansımamı görüyorum bana hayat ışığı oluyorsun.
    • Gözlerin bir ay ışığı gibidir her zaman benim içimde ki karanlığı parlatıyor yıldız tozu gibi gözlerin kalbimin en derinliklerine dokunuyor bana baktığın zaman sadece kalbimin attığını hissediyorum

Giyimi hakkında iltifatlar etmek.

Bir kadının giyimi aslında yaşam tarzı demektir. kadınlar özellikle güzel görünmek ve mutlaka bakımlı olmayı isterler. bu yüzden kadınların yeni giysilerinin ne kadar şık olduğunu ya da gözlerinizi ne kadar kamaştırdığını söylemek bir kadını aşırı mutlu edecektir. örnek olarak şunlar söylenebilir.

• Bugün harika görünüyorsun giysilerini beğendim
    • O kadar şık olmuşsun ki bütün gün gözlerimi senden alamadım
    • giyim konusunda oldukça zevklisin nasıl bu kadar yaratıcı olabiliyorsun.
    • Topuklu ayakkabın o kadar güzeldi gerçekten giyimin ve tarzını çok iyi yansıtmış diyebilirim.

Bir kadının saçlarına iltifat etmek

Bir kadının saçları demek o kadın için çok şey demektir. genel olarak hepimizin bildiği gibi bir kadın saçlarıyla zaman geçirmeyi saçlarına bakım yapmayı ya da kuaföre gitmeyi çok seviyor ve önemsiyor. bu yüzden bir kadının saçlarına güzel sözler söylemek oldukça o kadını mutlu edecektir.

• Saçların her gün olduğu gibi bugünde çok parlak ve mükemmel görünüyor.
    • Ya nasıl bu kadar güzel olabiliyorsun ben saçlarıma bakım yapmama rağmen böyle olmuyor
    • Saçların bir güneş ışığında parlayan yüzük gibi gözlerimi patlatıyor.
    • Saçlarının kokusu öyle güzeldi ki kalbime işledi bu koku artık seni düşündüğüm zaman saçlarının kokusu ile uyanıyorum.
    • Saçlarının güzelliğe kitaplara hikaye olacak kadar zarif ve güzel. saçlarına dokunduğum zaman kalbimde oluşan hissiyatın tarifi yok.

Bir kadın ile yaşadığınız anıları unutmamak ve bunları gelecek de etkileyici sözler olarak kullanmak

Sevgiliniz veya eşiniz ile en çok mutlu olduğunuz anları düşünün, ilk kez doğum günü kutladığınız ilk kez birlikte sinemaya gittiğiniz günü düşünün. sevgilinize aldığınız ilk hediye düşünün. veya sevgiliniz ile gittiğiniz ilk mekan. işte bunları unutmamak ve ileride sevgiliniz sorduğunda harfi harfine anlatmak bir kızın kalbini oldukça etkileyecektir.

• Seninle tanıştığımızda ki kıyafetlerini hala hatırlıyorum üzerinde kırmızı crop ve altında siyah pantolon vardı hala ilk gün gibi aklımda
    • Bu film biletini hatırladın mı? ilk randevumuzda gittiğimiz bilet bunu hala saklıyorum çünkü bazen sana ilk baştan tekrar aşık olmak istiyorum ve bu bilet bana bu aşkı hatırlatıyor tıpkı ilk gün gibi.
    • Bu birlikte çekildiğimiz ilk fotoğraf bunu hiç bir zaman unutmuyorum ve bugün evliliğimizin 5. yıl dönümü ama benim için o kadar çok uzun yıllar geçmiş gibi geliyor ki hayatımın senden önceki zamanını bile unutuyorum.

Bir kızın gülüşüne iltifat etmek

Bir kadının gülüşü bir ömre bedeldir. bu yüzden bir kızın gülüşünün ne kadar tatlı olduğunu ona söylemek o kızın kalbini anında eritebilir. bir kız aynı zamanda gülüşü ile gamzeleri ile güzel göründüğünü bilmekten son derece mutluluk duyacaktır.

• Gülüşün o kadar güzeldi ki kalbimin bir daha o şekilde atacağını sanmıyorum
    • Bir gülüş düşün bana hiç sahip olmadığım mutluluğu hatırlatıyor işte ben senin gülüşünde kendimi buluyorum kendi mutluluğumu buluyorum.
    • İnsanların ömrünü uzatan şeyler çok az kısaltan şeyler çok fazladır. senin bir gülüşün beni sonsuza kadar yaşatmaya yeter.
    • Bana ilk güldüğün zamanı hala hatırlıyorum kendimi hiç bu kadar kaybolmuş hissetmemiştim gülüşlerinin arasında gerçekten bir an kim olduğumu unuttum tamamen farklı biri oldum. gülüşün ile beni baştan yarattın sen.

İltifat edeceğiniz kız ile zaman geçirmenin ne kadar güzel olduğundan bahsedin.

Bir kadın ile zaman geçirmek sizi ne kadar mutlu ediyor sizce? bunu bir düşünün ve sonra o kız ile zaman geçirdiğinizde hissettiğiniz duyguları kelimelere dökün.

• Seninle zaman nasıl geçiyor bilmiyorum sanki o an zaman kavramı duruyor gibi hissediyorum sanki sonsuza kadar o anda kalmak istiyor gibi düşünüyorum.
    • Seninle birlikte eğlenmek ve zaman geçirmek beni o kadar çok mutlu ediyor ki bu yüzden her saniyem seninle geçsin istiyorum. beni çok mutlu ediyorsun.

Bir kadına şiir yazmak onu etkileyebilir

Bir kadına şiir yazmak belki de onu etkilemenin en güzel ve en zekice yollarından birisidir. bu yüzden bir kadına şiir yazmak kalbiniz de ki duyguları dile dökmek gibisi yoktur.

• Öyle tutkuluydun ki hayata başlarken…
      Şimdiyse küçücük bir çiçek teselli ediyor seni…
      Aradaki o büyük boşluğun adı,
      Aşk olsa gerek…
    • anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli
      dudakları keskin kırmızı jilet
      bir belaya çattık / nasıl bitirmeli
      gitar kımıldadı mı zaman deliniyor
      kimi sevsem sensin / hayret
      kapıların kapalı girilemiyor

Burada yağmur yağıyor
    Aralıksız yağıyor günlerdir
    Ama sen yine de şemsiyeni
    Almadan gel ilk otobüsle

Buğulanan camlara usulca
    Yüzünü çiziyorum ki yüzün
    Bir yağmur damlası olup
    Düşüyor yapraklarına gülün

Güller de bozamıyor bu uzun
    Karanlık sessizliğini kentin
    Anılarını yitiriyor sokaklar
    parlıyor bulvar ışıklar

Bir kadının ne kadar komik olduğunu ya da ne kadar eğlenceli olduğunu ona söylemek

Bir kadını etkilemenin belki de en güzel ve tatlı yollarından birisidir ona ne kadar eğlenceli olduğunu ve onunla zaman geçirmekten ne kadar hoşlandığınızı ve onu ne kadar komik bulduğunuzu söylemektir. çünkü bir kız eğlenceli olmayı ve hayat dolu olmayı seviyorsa karşısında ki kişiden bu konuda bir geri dönüş alıyorsa muhtemelen bu onu aşırı mutlu edecektir. yaptığı şakaların ne kadar komik ve zekice olduğunu ona söyleyin.

• Sen o kadar komiksin ki seninle olduğum zamanlar da gerçekten mutlu olduğumu hatırlıyorum.
    • O kadar zekisin ki yaptığın ve söylediğin sözler sanki kalbinden bir anda gelmiş ve sözlerine dökülmüş gibi.
    • seninle olduğum zaman çocuk gibi mutlu oluyorum seninleyken tek düşündüğüm mutlu olmak ve eğlenmek
    • Seninle konuşmak aslında nefes almak gibidir bir gülüşün ve bir bakışın ile beni dünya da ki en mutlu insan yapıyorsun iyi ki varsın seninle olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.

Bir kadının makyajının ne kadar güzel olduğunu söyleyin

Kadınların için makyaj bazen vaz geçilmez demektir. bu yüzden ne kadar güzel olduğunu aslında buna gerek olmadığını söyleyebilirsiniz.

• Ruj rengini oldukça beğendim gerçekten içimde ki aşkın rengi gibi görünüyor.
    • Makyajın gerçekten harika görünüyor aslında senin buna zaten ihtiyacın yok.
    • Her kadın aslında makyaj yapmayı sever ama sen benim için o kadar güzelsin ki makyaj seni daha fazla güzelleştiremiyor gözümde çünkü zaten sen dünyanın en güzel kadınısın.

Son olarak bir kızın yanında kendinizi nasıl hissettiğinizden bahsedin

Bir kadına onun yanındayken size hissettirdiği duyguları söylemek o kadını oldukça mutlu edecektir ve etkileyecektir.

Evet yazımızın sonuna geldik umarım beğenmişsinizdir kendim kalbimden geçenleri yazdım genel olarak kadınların etkilenebileceği bazı sözleri söyledim umarım beğenmişsinizdir... ✨🥳

7
    2 Yorumla
    • ksFırsat a
      ksFırsat
      +1 yıl

Merhaba, 🌸

Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.

Sevgiler. 🙏🏻

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

@ksFırsat Teşekkürler <3

En İyi Cevaplar

• MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 33
    +1 yıl

Bir Kızı Etkileyecek Sözler Nelerdir?

Sensiz yaşayamam, sensiz ölürüm, canımdan bir parçasın vs vs. Artık günümüzde hiçbir kız bu gibi duygu barındırmayan kişi de hiçbir tesiri bırakmayan alışla gelmiş sözlere bakmamakta. Sözler itham edilecek kişideki özelliklerine göre olmalı. Sarf edilecek sözler öyle tesirli olmalı ki kişiyi adeta efsunlasın, onda etki bıraksın. Hadi gel bakalım etkileyici sözler nelermiş.

Yüzündeki İfadeler

İFADELER
    İFADELER

Kızdığımızda, üzüldüğümüzde, mutlu olduğumuzda yüzümüz şekilden şekile girer. Ama bu davranışsal biçimi bir iltifat olarak da aktarabilirsin.

• ‌Öyle güzel gülüyorsun ki her yere baktığımda o halini görüyorum.
    • ‌Sen güldüğünde sadece yüzün gülmüyor sana olan sevgim de aşkım da gülüyor.
    • ‌ Bu ay parçası yüzüne kızmak hiç yakışmıyor.

Son maddede belirttiğim iltifat bile o anda ki sinirini ve öfkesini yatıştırır. Hatta hiç beklenmedik bir mutluluk da yaşar.

Gözler

GÖZLER
    GÖZLER

Bir şarkı da der ki "gözler kalbin aynasıdır, yalan nedir bilmez onlar". Göz için şarkılar bile yazılmış. Bir güzel söz mü söylenmeyecek? Çünkü insan sevdiği ile konuşurken gözünün içine bakar. Onda sevgisini, aşkını, kendisini bulmaya çalışır.

• Gözlerinde arıyorum sana olan aşkımı.
    • ‌ Sen bana sevgini söylemesen bile, gözlerinden okuyorum bana olan sevgini.
    • ‌ Sana olan aşkımı gözlerinde sakladım kimse görmesin diye.

Saçlar

SAÇLAR
    SAÇLAR

Bir kızın bakımına en çok önem verdiği şey saçlarıdır. Ve sevgiliyle her buluşma öncesi mutlaka saç bakımıyla uğraşıyordur. Ve de kişinin etkilendiği bir noktadır saçlar. Saç üzerinden etkileyici söz söyleyebilirsin. Bu da kızın illaki hoşuna gidecek.

• ‌ Gözlerinde kaybolduğum gibi saçlarında da kaybolmak isterim.
    • Ama iltifattan çok en etkileyici kısım saçında yaptığı değişikliği ona karşı söylemektir. Çünkü kişideki değişikliği fark etmek o kişiyi oldukça etkileyecektir.

Eller

ELLER
    ELLER

Ellere karşı hiç iltifat olunur mu dediğini duyar gibiyim. Elbette olur. Çünkü insan sevdiği kişinin elini tutmak ister onu öpmek yüzünde veya vücudunda gezdirmesini ister. Buradan hareketle ellere karşı yapılan bir iltifat güzel bir söz de eminim o kızı etkileyecektir.

• ‌ Ellerin ellerime değdiğinde ruhum bedenimden ayrılıyor sanki.
    • ‌ Üşüyen bu ellerimi ancak senin o pamuk gibi ellerin ısıtabilir.
    • ‌ En çok huzur bulduğum an ellerini yüzümde hissetmek.
    • ‌ Elini her tuttuğumda sanki yüreğine dokunuyormuş gibi hissediyorum.

Giyim & Kuşam

GİYİM & KUŞAM
    GİYİM & KUŞAM

Her kız kendini bakımlı görmek ister. Bu makyajda da olur giyim kuşamı ile de olur. Giyim kuşama yapılacak bir iltifat çok özen gösterdiği bu bakımına yapılmış bir iltifat olur. Ve onun da çok hoşuna gider bu durum. Erkek için de geçerlidir aynı şey. Şık olmuşsun, çok yakışmış tarzında kısa ve anlamlı iltifatlar erkek üzerinde de bir etkiye sahip.

• Bu şıklığın gözümü kamaştırıyor.
    • ‌ Giyiminle beni o kadar büyüledin ki, gözüm senden başka hiçbir şey görmüyor şu an.
    • ‌ Her zaman böyle şık giyinmeyi nasıl başarıyorsun sırrın nedir?

Dudaklar

DUDAKLAR
    DUDAKLAR

Aşkım, tutkunun, anlamlı sözcüklerin çıktığı yerdir dudaklar. Sevdiğin kişinin nefesini öperken hissettiğin ve derinlerinde kaybolduğun yerdir. Etkileme konusunda dudaklara yapılan iltifat da kişiye olabildiğince etkiler ve bu onun hoşuna da gider.

• ‌ Aşkımızın mührü dudaklarında saklı.
    • ‌ Bana olan sevginin en güzel iltifatları o hayran olduğum dudaklarından çıkmakta.
    • ‌ Beni öptüğün o dudaklarınla seni içimde hissediyorum.

Kişilik & Karakter

KİŞİLİK & KARAKTER
    KİŞİLİK & KARAKTER

Fiziksel özelliklerin yanı sıra karakteristik ve kişilik özellikleri de kıza karşı iltifat edilecekler arasında. Konuşması, yürüyüşü, kişiyi dinlemesi ona tavsiye verebilmesi vs. Kısacası kişilik ve karakter üzerinde en hoşuna gidebilecek olumlu tarzı ne etki bıraktıysa bunları iltifat olarak dile döküp kişiyi etkileyebilir.

• ‌ Acı mı acın bildin mutluluğumu mutluluğun. Senin gibi empati duygusuna sahip bir insanla birlikte olmak benim için en büyük mutluluk.
    • ‌ Keyfim yerinde olmasa bile senin o pozitif enerjin içimdeki sıkıntıyı söküp atıyor.
    • ‌ Sen benim en büyük mutluluğum oldun yeri geldi sırdaşım oldun yeri geldi derdimi paylaştığım oldun. Her yönüyle sen ben oldun ben de sen.

Bir kızı etkileyecek sözleri hem fiziksel hem de karakteristik özellikleri ile nasıl olabileceğini belirtmiş oldum. Mutlu olmak o kadar basit bir şey ki aslında bunu bilimsel olarak şöyle söyleyebilirim. Kaşını çattığında yüzünde 43 tane kas çalışıyor. Ama gülümsediğinde yüzünde 17 tane kas çalışıyor. Yani her daim birbirimize iltifatlar edelim. Çünkü hepimiz bir birey olarak mutlu olmayı hak eden insanlarız iyisiyle de kötüsüyle de. Ve hayat umarım hepimizin karşısına bizi mutlu edecek, bize güzel iltifatlarda bulunabilecek ve dahası yüzümüzdeki bu 17 kası her daim çalıştırabilecek insanlar çıkarsın karşımıza. 🙏🏻☺️🌷

1
    3 Yorumla
    • MustiEmre u
      MustiEmre
      +1 yıl

@Barış_LonelyForever canımızı okudun canımızı jfhfhfh tebrikler

Yorumla
    • Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Teşekkür ederim abi dfjkfddf ben sevinmiştim baktım sen de yazmışsın benden sonra, dedim kesin kaybettim baktım ben kazanmışım. ama emeğine sağlık sende gerçekten harika yazmışsın:)

Yorumla
    • MustiEmre u
      MustiEmre
      +1 yıl

1000 kelime ile kaybettim diye düşünme zaten kesindi

Yorumla
  • AytechiN
    AytechiN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 63%
    +1 yıl

Rüyalar da yer çekimi yok olabiliyoken, sen nasıl bu kadar gerçek kalabiliyorsun?

2
    7 Yorumla
    • Pollyanna_x
      Pollyanna_x
      +1 yıl

Bilmem

Yorumla
    • eksikdopamin
      eksikdopamin
      +1 yıl

Bence saçma. Rüya aleminde yaşamıyoruz

Yorumla
    • gvklvfj
      gvklvfj
      +1 yıl

@Pollyanna_x bilmemmiş sen değil ulan bayan. Biz o güzel kızdan bahsediyoruz. 😁

Yorumla
    • Pollyanna_x
      Pollyanna_x
      +1 yıl

@gvklvfj benim o soran öldü

Yorumla
    • gvklvfj
      gvklvfj
      +1 yıl

@Pollyanna_x puhahahhahahaaa

Yorumla
    • Pollyanna_x
      Pollyanna_x
      +1 yıl

@gvklvfj soran yok

Yorumla
    • gvklvfj
      gvklvfj
      +1 yıl

@Pollyanna_x işte şimdi seni alkışlıyorum. 👏👏👏

Yorumla
  • jix67
    jix67 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl

yeterince yakışıklımıyım yoksa birazdaha içecekmisin :D

3
    1 Yorumla
    • Pollyanna_x
      Pollyanna_x
      +1 yıl

merhaba

Yorumla
  • bvebbutterfly
    bvebbutterfly Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

"limonatam", desen ondan bile etkilenecek hatun potansiyeli var.

3
    4 Yorumla
    • blueben
      blueben
      +1 yıl

@bvebbutterfly limonatam, limonum

Yorumla
    • İzmitlionur
      İzmitlionur
      +1 yıl

Aynen bazende en etkilisini desende etkilense bile etkilenmemiş ayağı çeken

Yorumla
    • sonbahar1589073
      sonbahar1589073
      +1 yıl

Yok artık

Yorumla
    • blueben
      blueben
      +1 yıl

@sonbahar1589073 😂😂 size tatlım denmesi hoşunuza gider mi

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

113

Cevap

• Reisaga55
    Reisaga55 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 90%
    +1 yıl

Gerçeklere ve geleceğe hiçbir zaman inanmazken tam umudum yok olurken karanlığa gömülürken hayallerim toz ve duman olup kaybolurken bir anda çıktın karşıma artık gerçeğim geleceğim umudum hayalim ve ışığım oldun tüm dünyayı parlatan yıldızlar gibi hayatıma ışık tuttun artık karanlıktan korkmuyorum

yedi bela hüsnü'den

"suya attım bir taş
    çıkardı bir ses faş faş
    birisi kafama vurunca
    gözümden geliyor yaş

hüsniye hüsniye
    beni döndürdün deliye
    istersen sor beni veliye
    diyecek ki hüsnü 12'de binecek gemiye"

tosun paşa'dan

"aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir
    en sevdiğim tatlı kazan dibidir
    leyla, sev beni sokma müşküle
    seninle kaşık atalım iki tabak keşküle"

iyi aile çocuğu'ndan

"güneşin ışınları vurdu suya
    sularda uyandı güzel bir peri
    seni düşüne düşüne kaldım
    kırık bir kalp, bir kemik, bir de deri"

atla gel şaban'dan

"ay başı geldi çattı
    memurda şafak attı
    nasıl geçeriz sokaktan
    kasaba manava yakalanmadan

kemik yiyor bizim ihtiyar,
    dört nala gidiyor martılar.
    hani nerde tutturanlar,
    5te kalıp fıttıranlar.

deniz yüzüyor boy boy odun,
    evde ne şeker kaldı ne de un.
    denizde balık gibi yatıyor ay,
    şinanay yavrum şinanay.

gökte uçuyor martılar,
    denizde kum gibi balıklar.
    bir kilo istavrite,
    300 lira diyorlar."

0
    0 Yorumla
  • MertKayaci96
    MertKayaci96 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Akıllı kadın söze kanmaz. Erkeginin. kendisi ve kendisi ile basarmak istediği gelecek.. birliktelik için verdiği mücadele.. yaptığı yatirimlar (maddiyatla karıştırmayın) ve frdakarliklara bakar. Seven adam sevdiğini.. sözcüklerle değil.. davranış ve yaklaşımları ile ifade edebilmeli.. değerli olan bunlar sayılmalı.. sevgi.. sözcüklerde değil.. ilişki içersindeki favranislarda aranmalıdır. Hiç bir davranışı ile onuru.. ruhu oksanmamis bir kadına.. fedakarlık.. özveri. yatrim.. mücadele yok. Dünyanın en kral sözleri.. iltifatlarinida etseniz. akilli kadın buna bakmaz. İcraatlara bakar.

1
    9 Yorumla
    • Büşra9316
      Büşra9316
      +1 yıl

Ben ve aradığım yorum

Yorumla
    • gvklvfj
      gvklvfj
      +1 yıl

Kardeş ben ömrümü eşime verdim resmen 3 ilde ayrı ayrı ev dizdim hepsini saçma sapan sebeplerle 2. El dükkanlarına sattı. Yemin ederim o kadar nankörlüklerini gördüm ve o kadar küfürler işitmeme rağmen sabır gösterdim ki. Ama artık yeter dedim bu saate kadar sabır sabır sabrın... koydu. O yüzden kadınların bir çoğunun para avcısı olduğunu öğrendim. Kesinlikle ama kesinlikle hak ettiğinden fazla değer vermeyin kadınlara.

Yorumla
    • Büşra9316
      Büşra9316
      +1 yıl

Kadınlar yanlış adama aşık olur erkekler doğru kadına yanlış yapar derler sizin için tam tersi olmuş sanırım anlattığıniza göre

Yorumla
    • gvklvfj
      gvklvfj
      +1 yıl

@Büşra9316 Büşra Hanım benim yapmadığım bir şey kalmadı bunun için ama yemin ederim o kadar pişman oldum ki her defasında suçlu o olmasına rağmen ben gidip özür diledim ve hakaretler yedim. Sesimi etmedim ama bu saate kadar yeter. Bundan sonra kralı gelse tanımam ulan kişiliğim kariyerim bunun yüzünden resmen rencide oluyor bana başka kız mı yok Allah aşkına.

Yorumla
    • Büşra9316
      Büşra9316
      +1 yıl

Siz kendinizden taviz vermişsiniz mesele orada baslamis ama üzülmeyin Allah sizin hakkınızı öyle bir çıkarırki bu süreçte yanlis yollara başka kadınlarda kafa dağıtma gibi şeylerden uzak durun

Yorumla
    • gvklvfj
      gvklvfj
      +1 yıl

@Büşra9316 Allah göstermesin zaten bosanmadan başka kadınlarla ne işim olur. Bir daha evlenmek bile istemiyorum ki bunun gibiler yüzünden.

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

sen erkek gözünden bakıyorsun. ama gerçekler böyle değil işte

Yorumla
    • MertKayaci96
      MertKayaci96
      +1 yıl

Tüm kadınlar demedim zaten. Akıllı kadın demek istedim. Sadece söylemlere kaniyorsa. İlişkisinde.. ilişkisinde.. kendisi ilişkisi için yapılan.. yatırımlara.. fedakarlık ve mücadelelere bakmayip sözcuklerin bügüsüne kapılarak ilişkisine ve duygularına buna göre şekil veriyorsa.. o kadın o ilişki iciersinde.. daha rahat terkedilebilir.. vazgecilebilir.. belkide akdatilabilir olan kadındır. Önceligi sevgi sozcukleri olan kadına ben akıllı kadın demem... bu konu ile ilgili beklentileri çok yüksek olsa bile.. onlar ve ilişkileri için.. sağlıklı ve doğru olanı bu değil.. ama görüyorum ki bir çok kez bu ayrıntıyı kaçırmaktalar.

Yorumla
    • Büşra9316
      Büşra9316
      +1 yıl

Kanmak anlamında sormadım ben bu soruyu çağırırken hitap ederken anlamında sordum yok sa tabikide davranış ilişki içerisinde olan her şey göz önüne alınır sözler geçicidir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kızın donanımlı biriyse,

onun ruhuna dokunmak gerekir. Bu da karşındaki insandan daha sonanmlı olmakk gerektiği gibi, senin entellektüelitene, karşındaki insanı eğlendrebilmene ve karşındaki insanla ortak paylaşımların olmasına ve tabi ki fiziksel görünümüne bağlıdır. Yani sadece sözle olmaz bu kızlarda...

Kız basit biriyse,

seninle evlenmeyi düşünüyorum demen yeterlidir zaten evlenmek kelimesinden sonra gelenleri duymayacak, içi geçecektir. Ama evlendikten sonra büyük bir hata yaptığınızı anladığınızda çok geç olacaktır.:))))

0
    0 Yorumla
  • windflower135
    windflower135 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

Öncelikle ona iltifat edin:

Bugün çok güzelsin. Tıpkı bir çiçek gibi.

Kızlar saçları, vücudu, gözleri, gülüşü gibi konularda iltifat almayı sever:

Çok güzel gülüyorsun, gülüşünü dünyalara değişmem.

Kızlar kendinin diğer kızlardan üstün gösterilmesini severler:

Sen dünyadaki en güzel kadınsın.

Kızlar yaşlarından genç gösterdikleri konusunda iltifat almayı severler:

Yirmi yaşında gibi duruyorsun, bugün ne yaptın

1
    3 Yorumla
    • bırakamıyorum7
      bırakamıyorum7
      +1 yıl

Okuduğum en sade anlaşılır açıklayıcı görüş, farklı bir bakış açın olduğu kesin

Yorumla
    • windflower135
      windflower135
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • bırakamıyorum7
      bırakamıyorum7
      +1 yıl

🤭:⁠-⁠)

Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl

Seni Seviyorum ;

Sana baktığımda içinde yakaladığım çoşkunu seviyorum. Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum. Her dakika senle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda aklıma gelişini, her gece uyumadan önce seni sevdiğim aklıma gelince sensiz uyumayı bile seviyorum. Ben seni en çok umutsuzluğunda beni bulduğun için seviyorum. Yine de sıralamalar bitmez de ben seni seviyorum.

2
    3 Yorumla
    • QueenOfSea
      QueenOfSea
      +1 yıl

Ohaa abi helal vallaaa

Yorumla
    • huseyincan_06
      huseyincan_06
      +1 yıl

Hastr lan ordan yaz ye engeli hadi msmsms

Yorumla
    • QueenOfSea
      QueenOfSea
      +1 yıl

@huseyincan_06 🤫

Yorumla
  • YavuzSelimBey
    YavuzSelimBey Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Gözlerinde kendimi görüyorum ve ömür boyu gözlerine doyasıya bakmak istiyorum.
    Düşünsene ayrı ayrı yataklarda uyanırken bile hayatım da sen varsın diye mutluluktan delirmemek elde değil, bir de aynı evde aynı yatakta uyandığımızı hayal et 😉
    sen benim için fani dünyada ölümsüz bir aşksın ahirette eğer olurda cennete girersem sen isteyeceğim ilk şeysin.
    zor olmuyor mu senin için bu görünmez yerlere kadar uzanan kanatları taşımak 😉
    Gibi gibi daha bir sürü şey

1
    0 Yorumla
  • Erenerenn000
    Erenerenn000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Gerçeklere ve geleceğe hiçbir zaman inanmazken tam umudum yok olurken karanlığa gömülürken hayallerim toz ve duman olup kaybolurken bir anda çıktın karşıma artık gerçeğim geleceğim umudum hayalim ve ışığım oldun tüm dünyayı parlatan yıldızlar gibi hayatıma ışık tuttun artık karanlıktan korkmuyorum

0
    0 Yorumla
  • erkinkrsy
    erkinkrsy Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 83%
    +1 yıl

Sen;

Yaprak döken gençliğimin satır aralarındaki altı çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun adısın.

İçindeyim çünkü senin için aktır, kapkarayım çünkü beni senin aşkın yaktı.

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

"Yavrum kelimesine neden bilmiyorum aşırı bir hassasiyetim var beni çok etkiler

Birde en etkilendiğim cümle şuydu : hep böyle çocuk kal kendini hiç değiştirme çünkü ben senin karşımda çocuk gibi olmanı seviyorum

0
    2 Yorumla
    • caglar151
      caglar151
      +1 yıl

Saflık

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Saflik derken

Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Rabbim beni özene bezene yaratmış, dünyadaki tüm güzellikleri, tüm zenginlikleri de bana vermiş. Seni de nasıl seviyorsa artık, beni de sana vermiş, hadi yine iyisin. 😎🤭😅

1
    0 Yorumla
  • Mickywomen
    Mickywomen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Yorumları okudum da hala bu tarz sözlerle etkilemeye çalışan ya da etkilenen var mı diye gülmekten kendimi alamadım😄😄😄😄

3
    1 Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

Yıllar geçse de insan ruhu aynı

Yorumla
  • Slckkpln34
    Slckkpln34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Bence samimi olmak samimi. bir şekilde bir kıza çok guzelsin diyebiliyorsan onu beğendiğini hissettirmis olursun o zaman çok standart bir söz bile çok etkileyici olabiliyor

0
    0 Yorumla
  • ROSCOSMOS
    ROSCOSMOS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 76%
    +1 yıl

Limon diye seslenirim, merak edip sorar neden limon diyorsun diye.

Limon gibi ekşisin gıcık kapıyorum ama aynı zamanda vazgeçilmezimsin derim yiaa triplerine girer (di)

0
    0 Yorumla
  • İsimsizk994
    İsimsizk994 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Sen bana sevdiğim için lazımsın hatıra olsun sana aşkım lapa lapa gül yağsın manzaralarımı resminle boyarrrrım

Bennn bugün öyle bilirim her an öyle bilirimmm şu an ölebiliriiiii im

0
    0 Yorumla
  • Yusufurkan27
    Yusufurkan27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

Tanımadığın kişiye en güzel sözleride söylesen yürümüş yazmış vs oluyorsun. Sanki kızlar uzun ilişki istiyor.

Bir ömür beraber olalım mı.

0
    0 Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

"Çok güzel karısınız bayan hanfendi."

3
    0 Yorumla
  • AdemErgin
    AdemErgin Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 91%
    +1 yıl

Herşeyi bıraktım da, bir seni bırakamadım. Neden mi? Herşeyin bir ederi var, ama sen ise paha biçilmezsin.

1
    0 Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl

Zekasına
    Duygularına
    Ve onu anlayarak dinleyerek üzerine kurulan her cümle etkileyicidir
    Şu ya da bu cümle diye standardize edilmemeli

1
    0 Yorumla
  • benfavor
    benfavor Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Henüz tam tanımlama yapılamadı bu konuda her kadında farklı ihtimaller mevcut ama önemli olan kadınların ruhlarının okşanması güzel sözlerle

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

İlgisi yoksa hiç bir söz etkilemez. Biraz varsa etkileyebilir canım, cicim, güzelliğim sözleri.

1
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    +1 yıl

Kadın etkilenmek istiyorsa “hübele” bile desen etkilenir, istemiyorsa şiirlerle ciltlerce kitap yaz nafile...

2
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl

hişşt bak bi, nabıyon len diyom ; öküz diyo... Hadi gidiyoruz o dediğin yere diyom yaaaa hayatıııım diyo

0
    1 Yorumla
    • avigor
      avigor
      +1 yıl

bilgim yok

Yorumla
  • Mechanic34
    Mechanic34 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Güler iken kısılan gözlerini bana bakar iken gözlerindeki parıltı ile içimi güneş ışını gibi ısıtıyorsun yarim

0
    0 Yorumla
  • Borjgala
    Borjgala Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

Kendisinden etkilenmediysem sözlerinden etkilenmem😂

1
    0 Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Bir kızı etkileyecek söz yoktur işine gelirse etkilenir yoksa ağzında kuşta tutsan istemez

1
    0 Yorumla
  • Nikinenokuna
    Nikinenokuna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 88%
    +1 yıl

Gel senle kahvemizi içelim kahveler benden manzara senden

0
    0 Yorumla
  • Asude-m
    Asude-m Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl

Dışardan görünen yönlerini değil de hiç kimsenin bilmediği gizli kalan yönlerini öne çıkarırsan daha etkileyici olur.

0
    0 Yorumla
  • Akansel81
    Akansel81 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

9 kere sev onuncu olayım gerçekten sev sonuncu olayim

0
    0 Yorumla
  • Sleeperboy
    Sleeperboy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Hanımefendi cennette tadilat falan varda bizim mi haberimiz yok?

0
    0 Yorumla
  • mngkargo
    mngkargo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

anana da bakarım babana da bakarım maaşım senindir aşgım

0
    0 Yorumla
  • Piton10
    Piton10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 79%
    +1 yıl

Merhaba, Atatürk ilke ve inkılaplarından sonra bu ülkenin başına gelen en güzel şey

0
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Gözleri ağzından önce konuşan birini ilk defa görüyorum.

0
    0 Yorumla
  • deli_xatûn
    deli_xatûn Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Ben şahsen söze etkilenmiyorum bana yaptığı şeylere bakarım sevgisine hıssettırdıklerıne bakarım

0
    8 Yorumla
    • coollboyy__
      coollboyy__
      +1 yıl

Nasıl hissettirebilirmiş peki

Yorumla
    • deli_xatûn
      deli_xatûn
      +1 yıl

Ne kadar dürüst bana karşı konuması nasıl yanımda bana sevdıklerıme kendı cevresıne karşı davranışları nasıl konuşması nasıl ben onun hayatında mıyım ne kadar önemliyim bunlara bakarım

Yorumla
    • coollboyy__
      coollboyy__
      +1 yıl

Bu hayatta dürüst efendilerin sevildiğine rastlamadım maalesef

Yorumla
    • coollboyy__
      coollboyy__
      +1 yıl

Elbette bunları hissettirmekle bi kadına hemen herşeyi vermiş sayılır zaten

Yorumla
    • deli_xatûn
      deli_xatûn
      +1 yıl

Bi elindeki 5 parmağın 5 ide bir deılken genellemek çok yanliş 🙂👍

Yorumla
    • coollboyy__
      coollboyy__
      +1 yıl

Yani binbir çeşit insan var sonuçta hangi biri bir olsun ☺️ sizin için de uygunsa bi kaç bişey sormak isterim diğer yerden

Yorumla
    • deli_xatûn
      deli_xatûn
      +1 yıl

Sorabilirsiniz de diger yer derken anlamadım?

Yorumla
    • coollboyy__
      coollboyy__
      +1 yıl

Takip attım

Yorumla
  • J3yKOSEROĞU
    J3yKOSEROĞU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Etkileyici sözler için sevmelisin.. başka türlü dilim dönmez.. kalemim yazmaz..

0
    0 Yorumla
  • İk4126
    İk4126 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl

Güne acan çicekler gibisin yalan yalann öyle safki sevgimiz yalan yalan😂🧏

0
    0 Yorumla
  • edho09
    edho09 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 40%
    +1 yıl

Sana istediğin herşeyi veremem belki ama senin için her şeyimi verebilirim...🙈

0
    2 Yorumla
    • QueenOfSea
      QueenOfSea
      +1 yıl

valla helal olsun 👏👏👏

Yorumla
    • edho09
      edho09
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🥲

Yorumla
  • Derinadam2
    Derinadam2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53 , eic 98%
    +1 yıl

bence ahiretin cenneti varsa

dünyanın da kadınları var ❤️

0
    0 Yorumla
  • Birbucukacılıadana
    Birbucukacılıadana Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Kendime özgü olan şeyleri niye herkese sunayım ki liste uzun ama gizli 😄

0
    0 Yorumla
  • Masörzafer
    Masörzafer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 81%
    +1 yıl

Kendin ol. bence içinden ne geliyorsa. oyle davran başkalarının sözleriyle hitap etme

0
    0 Yorumla
  • Naynam
    Naynam Takip Et
    Bilge Yaş: 53
    +1 yıl

Ne yaparsan yap, hep;
    -Seninim
    -Koruyucunum
    -Kasanım
    Desen yeter.

1
    0 Yorumla
  • Dileqr
    Dileqr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence bütün kadınlar güzel kelimelerin ve cümlelerin hepsini çok sever sadece naif bir şekilde davranılması, sevgisini sadece seni seviyorum demekle değilde hissettirmesi, değerli olduğunu bilmesi yeterlidir.☺️

1
    0 Yorumla
  • Sevtapp123
    Sevtapp123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

açıkçası benim dış görünüşüme söylediği sözlerle etkilenmem bilgisiyle kültürüyle diksiyonuyla yani daha çok zekasıyla etkilenirim ki oda birçok erkekte yok

2
    0 Yorumla
  • kaanyldrm123
    kaanyldrm123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Farkındamısın Bilmiyorum Ama Bunca Kalabalıgın İcinden Gülümsemen Seni Ele Veriyor

1
    1 Yorumla
    • QueenOfSea
      QueenOfSea
      +1 yıl

Ohha çok iyi pravo

Yorumla
  • Şeboizm
    Şeboizm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

seni tanımadan önce sabah kalkınca hayata küfrederdim şimdi şükrediyorum

1
    1 Yorumla
    • QueenOfSea
      QueenOfSea
      +1 yıl

Vay vay vayyyyy

Yorumla
  • kıymetlimis
    kıymetlimis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

önce o bacaklar senin mi :)) Aşkımm seni daha iyi hissetmek istiyorum deyip icraata başlamak

0
    3 Yorumla
    • romantikız
      romantikız
      +1 yıl

kıymetlimisssssss nickini çok beğendimmm :)

Yorumla
    • kıymetlimis
      kıymetlimis
      +1 yıl

gollum hayranıyım gel beraber izliyelim 3 filmi sabahtan başlarız gece anca bitiririz

Yorumla
    • kıymetlimis
      kıymetlimis
      +1 yıl

azerilerde değerlimisss diye çevirmişler türkçeye çok güldüm:.))))

Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

kız olan sensin sen söylede bizde ne diyeceğimizi bilelim.

0
    0 Yorumla
  • anais70
    anais70 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Yavrum kelimesi bayılıyorum çok etkileyici
    Kadınım
    İyi ki benimlesin
    Çok satafatli laflara gerek de yok aslında içten bı bakış tatlı bir ses tonu tüm kelimeleri etkileyici hale getirir

1
    0 Yorumla
  • blackroze33
    blackroze33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

en güzel cevap seçtigini seni etkilemek için ben sana yollayacagım :))))

0
    0 Yorumla
  • Pink_Diamond01
    Pink_Diamond01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Mal kadın kanar böyle şeylere gerçekten seven duygularını dökebilir mi ki?

Eğer böyle etkiliyorsa bilin ki çok tecrübeli

2
    0 Yorumla
  • FurkanWacc
    FurkanWacc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Meyhaneler sen, içtikçe biten ben
    Senden vazgeçersem haram olsun
    Tüm kadehler sen, kırılıp düşen ben
    Beni mahveden sen, helal olsun bitti gitti moruk

0
    0 Yorumla
  • diyar_ezerr
    diyar_ezerr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben şahsen bir çok kadının söz işe etkileneceğine inanmıyorum. Yaptığın ve sergilediğin hal hareketlerine bakılır , hissetriklerine , ve ön önemlisi verdiğin güvene göre etkileyebilirsin belki 🤔 😃😃

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Lan bir git! S.kmiyim şimdi seni şuracıkta. (Kimisi maçolardan hoşlanıyor ne yaparsın)

0
    0 Yorumla
  • Mhmt0748
    Mhmt0748 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Kadınların sezgileri ve ön yargıları çok güçlü, ne derseniz diyin :)

0
    0 Yorumla
  • mem_û_zîn
    mem_û_zîn Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Sen armut ol ben dayı yiyeyim seni yılın her bir ayı 🤣

0
    0 Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

bence etkileyecek söz yoktur davranış vardır.Bu da her kıza göre değişir.

0
    0 Yorumla
  • targeryan
    targeryan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

canımmm sen ne kadar sayıflamışsın böyle ya maşşşşaaalllaaahh süpersin :D :D

0
    0 Yorumla
  • Kroxy
    Kroxy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Seninle konuşabilecek kadar heybetli değildi belki kelimelerim ama ruhunu yerinden sarsacak kadar derindi hissettiklerim

1
    0 Yorumla
  • blvrts
    blvrts Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

"seni anneme anlattim" "arimmi" "seni özledim" "balim" "seni kaybetmekten korkuyorum"

0
    0 Yorumla
  • gecemigündüzmü2
    gecemigündüzmü2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Denizler kadar derin, rüzgârlar kadar serin, senin en güzel yerin, kahverengi gözlerin. (Alıntı)

0
    0 Yorumla
  • Mustafa3338
    Mustafa3338 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Cennet tablosunun yerine seni koysalardı bırak etrafında cicek acmayı cemre üzerine düşmeye utanırdı öyle temiz bir kalbin var❤️

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kızı etkileyecek sözler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kızı Etkileyecek Sözler? 4 cevap verildi
Kızları etkileyen sözler? 7 cevap verildi
Kızları etkileyen kelimeler neler? 9 cevap verildi
Bir kıza açılırken etkileyici sözler? 5 cevap verildi
Bir kızın nesinden etkilenirsiniz? 74 cevap verildi
Bir kızı etkileyecek en etkili mesaj 33 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kuru yemiş sever misiniz en sevdiğiniz hangisi?
  • Asitli içecekler mi asitsiz içecekler mi daha iyi, siz hangi taraftasınız?
  • Nasıl olmuş kızlarr?
  • Gerçekten tek başına mı daha mutlusun, yoksa aşık olunca mı mutlu oluyorsun?
  • Erkekler güzel bir kız görünce ne yapar?
  • Bilinmeyen bir yola çıkarken ne hissediyorsu?
  • Sana yapılan bir kötülüğü unutur musun?
  • Sevgiliniz ile evlenmeden önce birlikte tatile çıkar mıydınız?
  • Eski yazlar deyince aklınıza ilk gelen nostaljik yaz şarkıları hangileri?
  • FIFA bile takım kayırırken adil bir futbol karşılaşması için kime güveneceğiz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨