Yardım edin! Ünlü biriyle aşk yaşamak olurmu?!!

Geçen bir clubdeydim, bir çocuk sürekli bana bakıyordu ama numaramı istemedi. Biz çıkarken arkadaşımı yolladım, numarasını aldım. Yazdım ona ve beni evine davet etti. Niyeti belli başda red ettim.

Ertesi gün normal yazışmaya başladık, soyadını öğreniğ face de ararken ünlü biri olduğunu öğrendim ama ona bunu belli etmedim.

Şansa benden 10 dk uzakta oturuyor, 2-3 saat evvel buluşalım dedi, bende tamam bana gel bir iki bira al dedim. Geldi.

Muhabbet sohbet derken birden bana" sen çok güzelsin, normalde resimlerden daha güzelsin dedi"

Sonra konuşup ederken durduk yere "sen çok iyi birisin dedi"

Neyse benim meşhur 3 yıldız dövmem var, lakabım yıldızlı kız, ona da sordum senin neyin meşhur diye, hiç bişeyin dedi ve bana ünlü olduğunu yine demedi.

Çok uykum var dedi eve gitmeye üşeniyorum dedi, bende kal burada ayak ucumda yatarsın dedim, oda seni rahatsız etmek istemiyorum, yarın uyanınca yazarım sana dedi. Öğleden sonra buluşuruz falan yaptı.. Giderken sanki beni öpücek ama son anda vaz geçti...

Anlamadım bişey, başta yatağa atmak istediği bes belli ama sonradam ne oldu? Ararmı acaba gerçekten..?
Güncellemeler
+1 yıl
ya bisey eklicem, sacma sacma yorumlar geliyor, cocuk ünlü tamam ama benimde halim vaktim yerinde, yanliz yasiyorum, ve pesimde bir cok insan var yani...
Güncellemeler
+1 yıl
ya allah askina insan gibi soru sorduk. Ne hayal dünyadi ne bisey, indan gibi cevap bekliyorum, ister inanin ister inanmayin, aklim karisti vuraya yazdim sizde icine ettiniz.

Arkadaslar, mantikli cevap verseniz gercekten sevinicem, ister ünlü olsun ister milyoner hic bir erkek bir kizin evine bira alip gelip bir saat sonra sen cok iyi bir insansin diyip yarin yazicam demez! sizin aklinizda almiyor belliki sacma sacma yorumlar geliyor
Yardım edin! Ünlü biriyle aşk yaşamak olurmu?!!